ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Τι είπε ο Πούτιν στον Τσίπρα!





Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το Μέγαρο Μαξίμου( και έβγαλαν στην δημοσιότητα όσα εκείνη θέλουν να μαθευτούν) αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στο Συριακό και το Προσφυγικό. Παράλληλα συζητήθηκαν και θέματα σχετικά με της οικονομικές και ενεργειακές σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας.

Τι είπε ο Πουτιν στον Τσίπρα, και του ξέρανε το λαιμό?Του χρειάστηκαν αρκετα ποτήρια νερό!

Καταρχάς οτι Γράφω, θεωρήστε το ψέμα, και σενάριο, και στην πορεία θα δούμε ποιά ειναι ψέματα,και ποιά σενάρια.

Ο Πρόεδρος της Ρωσιας Βλαντιμίρ Πούτιν στην Τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ηταν αρκετά κυνικός,λιγομίλητος,και με διάθεση να προσγειώσει στην πραγματικότητα τον ενθουσιώδη Ελληνα Πρωθυπουργό.

Πούτιν σε Τσίπρα : Ο Πόλεμος στην Συρια οδεύει προς το Τέλος του, οι Τρομοκράτες ισλαμιστές και το ψευδοκράτος τους τρέχουν να σωθούν στα συνορα της Τουρκίας, ΑΛΛΑ, δεν πρόκειται να ανακουφιστεί η Ελλαδα με την λήξη του πολεμου στην Συρια οσον αφορά το Μεταναστευτικό! Δίοτι η Ρωσια πιστέυει οτι η Ελλαδα εχει γινεί στόχος να αποσταθεροποιηθεί!

ΣΟΚ Νο2: Ερχεται νεα Στρατιωτικη επέμβαση στην Λιβυή, με νεο κυμα Μεταναστών προς την Ελλαδα!

ΣΟΚ Νο3: Δεν μπορουμε να μιλήσουμε ουσιαστικά με την Κυβέρνηση σας για θεματα οικονομίας και ενέργειας, γιατι Πρώτον: Είστε μια αδύναμη Κοινοβουλευτική Κυβερνηση,που οι δανειστές σας επιδιώκουν την πτώση της!

Δεύτερον: Μια οικουμενική Κυβέρνηση θα είναι κάτω απο τον ελεγχο των δανειστών!

Τρότον: Εχουμε μιλήσει με αρκετές Ελληνικες Κυβερνησεις, με αρκετη Κοινοβουλευτική δύναμη-πλειοψηφία «Π.Χ. Κυβερνηση Καραμανλη» για θεματα οπως τους Αγωγους, και εχουμε υπογράψει αρκετές συμφωνίες, που ομως έμειναν στα χαρτιά, απο την κάθε νέα Κυβερνηση που ανέβαινε στην εξουσια στην Ελλαδα!

ΣΟΚ Νο4: Οι Σύμμαχοι σας, αποφάσισαν οτι η Τουρκια εχει πιο μείζον Στρατηγική σημασία αυτη την στιγμή απο την Ελλαδα, ως υποτιθέμενο Στρατιωτικό αντίβαρο στην Ρωσια, με την Ρωσια να θελει να Βοηθήσει την Ελλαδα, αλλα να μη επιθυμούν κατι τετοιο, οι Πολιτικοί ηγέτες των Κομμάτων στην Ελλαδα!


ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: «Μακεδονία» τα Σκόπια σε επίσημη ανακοίνωση της πρεσβείας - Καμία αντίδραση από το ανύπαρκτο ελληνικό ΥΠΕΞ!

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: «Μακεδονία» τα Σκόπια σε επίσημη ανακοίνωση της πρεσβείας - Καμία αντίδραση από το ανύπαρκτο ελληνικό ΥΠΕΞ!


Πριν από λίγες ημέρες η κυβέρνηση είχε έντονη διένεξη με την Αυστρία σχετικά με την συμφωνία που υπήρξε μεταξύ των χωρών του «Βίζενγκαρντ» για κλείσιμο των ευρωπαϊκών συνόρων. Η διένεξη αυτή έφτασε μέχρι του σημείου της ανακλήσεως του πρέσβεως της Ελλάδος στην Αυστρία και εν τέλει ο Τσίπρας συνυπέγραψε απόφαση της Ε.Ε. για κλείσιμο των συνόρων.

Τώρα, λοιπόν, μία μέρα μετά το επικοινωνιακό σόου της σιωνίστριας υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Νούλαντ, στην Ειδομένη έχουμε μία αμερικανική πρόκληση, η οποία παραμένει αναπάντητη. 

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας, τα Σκόπια αναφέρονται ως «Μακεδονία».

Η προκλητική ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας:

«Αθήνα - Στις 10 Μαρτίου, η Υφυπουργός Εξωτερικών των Η.Π.Α. για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις, κα. Βικτόρια Νούλαντ και η Βοηθός Υφυπουργός για το Γραφείο Πληθυσμών, Προσφύγων και Μετανάστευσης κα. Νάνσι Τζάκσον, συναντήθηκαν με μετανάστες, αξιωματούχους της ελληνικής κυβέρνησης, καθώς και εκπροσώπους ανθρωπιστικών οργανώσεων από την Ελλάδα και τη Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Στο διαμετακομιστικό κέντρο μεταναστών στην Ειδομένη συνάντησαν μετανάστες και αξιωματούχους από την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNCHR), το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (IOM), τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, και την Ελληνική Αστυνομία. Επισκέφθηκαν επίσης το Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας στα Διαβατά, όπου συναντήθηκαν με εκπροσώπους της Ελληνικής Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής και του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, και συζήτησαν τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες των μεταναστών.

Μετά τη διέλευση των συνόρων στους Ευζώνους, επισκέφτηκαν ένα κέντρο απογραφής στη Γευγελή της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, όπου συναντήθηκαν με αξιωματούχους του UNCHR, της Διεθνούς Επιτροπής Ερυθρού Σταυρού, εκπροσώπους ΜΚΟ, και μέλη της τοπικής αστυνομίας και του στρατού.

Η Υφυπουργός Εξωτερικών κα. Νούλαντ θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 11 Μαρτίου για συναντήσεις με αξιωματούχους της ελληνικής κυβέρνησης για να συζητήσει το πλήρες φάσμα διμερών και περιφερειακών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο οι Η.Π.Α. μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα στο αίτημα της Ελλάδας για υποστήριξη στη διαχείρισης της μεταναστευτικής πρόκλησης.»

Μέχρι στιγμής έχουν περάσει περισσότερες από 24 ώρες από την προκλητική ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας. Το ελλαδικό ΥΠΕΞ παραμένει άλαλο για άγνωστο λόγο. Είτε συμφωνούν με το ανακοινωθέν και έχουν ήδη ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς, είτε η... γάτα της αμερικανικής πρεσβείας έχει «ράμματα» για την «γούνα» τους.

Αυτοί που με τόση άνεση προκάλεσαν διπλωματικό επεισόδιο για το ζήτημα των κλειστών συνόρων, το οποίο εν τέλει συνυπέγραψαν, τώρα κάνουν «τουμπεκί ψιλοκομμένο» μπροστά στους αμερικανούς επικυρίαρχους, οι οποίοι προσβάλλουν για άλλη μία φορά τη χώρα μας.

Σε πλήρη αντίθεση με τους προσκυνημένους στους αμερικανοσιωνιστές πολιτικάντηδες της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του Σύριζα, των Ανελ και του λοιπού «δημοκρατικού τόξου», η Χρυσή Αυγή πέταξε έξω δημοσιογραφίσκους του BBC όταν τόλμησαν να διαπράξουν την ίδια ύβρη, αποδεικνύοντας πως είναι η μόνη πολιτική δύναμη στον τόπο, που νοιάζεται για τα εθνικά θέματα.

Θυμίζουμε τι είχε γίνει:

Η μόνη εθνικά αξιοπρεπής συνέχεια που μπορεί να λάβει αυτή η πρόκληση της αμερικανικής πρεσβείας είναι η απέλαση του πρέσβη των ΗΠΑ και των όποιων υπαλλήλων συνέγραψαν και ενέκριναν αυτή την κατάπτυστη ανακοίνωση, καθώς και ένα έντονο διάβημα στο αμερικανικό ΥΠΕΞ.


Κλεφτοπασόκ σε ρόλο... Αρτέμη Μάτσα: «Ευχαριστούμε φον Σουλτς»!



Μετά από δεκαετίες σκανδάλων και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος για τα οποία παραμένει ατιμώρητη, η εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ που έσυρε την Ελλάδα στα Μνημόνια επανεμφανίστηκε σε ρόλο... εθνικού χαφιέ: μέσω ανακοίνωσης το κλεφτο ΠΑΣΟΚ συνεχάρη τον ανθέλληνα Μ. Σουλτς διότι απέβαλε τον ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Ε. Συναδινό από την ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου!

Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση των αποδεκτών των γερμανικών μιζών, για να εξάγει κάθε συμπατριώτης μας τα συμπεράσματά του:

«Ευχαριστούμε Μάρτιν Σουλτς. 

Δύο μόλις ημέρες μετά την σύνοδο κορυφής ΕΕ-Τουρκίας, τα αποτελέσματα της οποίας έθεσαν υπό συζήτηση ακόμα και θεμελιακές Ευρωπαϊκές αξίες και αρχές, η σημερινή απόφαση του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ.Μάρτιν Σουλτς να αποβάλει από την αίθουσα τον Χρυσαυγίτη Συναδινό αποδεικνύει ότι τα ανακλαστικά της Ευρώπης των αξιών δεν έχουν πλήρως απενεργοποιηθεί.

Στη δική μας Βουλή η ανοχή που επιδεικνύεται στη συστηματική αντιδημοκρατική πρακτική της Χρυσής Αυγής, δίνει φωνή και δημόσιο λόγο στον ρατσισμό και την ξενοφοβία. 

Ο νεοναζισμός, όμως, δεν «συνηθίζεται», δεν μπορεί να είναι ανεκτός και να έχει θέση στη δημόσια σφαίρα. Η ρητορική του μίσους, ειδικά όταν φορά τον απατηλό μανδύα του πολιτικού λόγου, δεν μπορεί και δεν πρέπει να μένει αναπάντητη. Ούτε στο Στρασβούργο, ούτε στην Αθήνα, ούτε πουθενά».

Τόσα χρόνια, ο Ελληνικός Λαός ήξερε τους πασόκους ως κλέφτες, τώρα τους γνωρίζει και ως χαφιέδες και μάλιστα δίχως κουκούλα. Λέτε η κατάπτυστη ανακοίνωση της εγκληματικής συμμορίας της Χαρ. Τρικούπη να είναι προάγγελος νέων γερμανικών μιζών;

Όσο για το σύνθημα με το οποίο κλείνει η ανακοίνωση-μνημείο δοσιλογισμού, τι να πει κανείς. 

Γελάει ακόμα και η μούμια του Ανδρέα! 

Διαβεβαιώνουμε πάντως τους θλιβερούς πασόκους πως με Χρυσή Αυγή στην εξουσία, οι κλέφτες θα οδηγηθούν στη φυλακή και δεν τους σώζει κανένας Σουλτς. Μάταια λοιπόν τον ευχαριστούν.


Κανείς δεν μιλάει για τους Έλληνες .Αυτή είναι η τρομακτική αλήθεια που κρύβουν τα ΜΜΕ!




Ενώ τους τελευταίους μήνες τα ελληνικά ΜΜΕ αναζητούν συνεχώς τον «ένοχο» για τις εισροές μεταναστών και τρόπους αντιμετώπισης του ζητήματος, έχουν αφήσει σε δεύτερη μοίρα, ένα κοινωνικό πρόβλημα του τόπου μας, τους άστεγους.

Τα χρόνια της κρίσης οι άστεγοι στην Ελλάδα αυξήθηκαν ραγδαία, με ολόκληρες οικογένειες να χάνουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες και να μένουν κυριολεκτικά στον δρόμο.

Την ίδια ώρα λοιπόν, που όλοι συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για τους μετανάστες, ποιος ενδιαφέρθηκε για τους συνανθρώπους μας που πεινάνε; 

Που είναι θύματα των κυβερνήσεων και πλέον δεν έχουν κυριολεκτικά «στον ήλιο μοίρα», καθώς κάποιοι υποτιθέμενοι «πολιτικοί του τόπου» μας υπέγραψαν μνημόνια, ενώ άλλοι καταχράστηκαν μεγάλα ποσά του δημοσίου. 

Σίγουρα πριν δυο χρόνια όταν οι αυτοκτονίες εκτινάχθηκαν στα ύψη, το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, δεν ήταν τόσο μεγάλο, όσο σήμερα για τους μετανάστες. 

Μάλλον όλοι αυτοί που παρέχουν βοήθεια στους μετανάστες, δεν έχουν δει χιλιάδες Έλληνες στις λαικές αγορές όλης της Αθήνας, να μαζεύουν από τον δρόμο τρόφιμα. Μάλλον ασχολούμαστε τελικά με ότι μας «συμφέρει»...

Δείτε την φωτογραφία που παρουσιάζει άστεγους να μαζεύουν τρόφιμα από τον δρόμο: