ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΕΑ HOT SPOT ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ – ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ



Τέσσερα νεα HOT SPOT στο Νομό Αττικής ανοίγει αύριο ο Στρατός – φιλιππινέζα (αυτός που υποτίθεται πως θα σας σώσει από τις προδοτικές κυβερνήσεις).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες:

α)Αύριο στήνονται σκηνές στα ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα (500 άτομα σε πρώτη φάση, περίπου 800 στην επόμενη)

β)Μέχρι τέλος της εβδομάδας στήνονται τα παρακάτω κέντρα μεταναστών :

1)Δίπλα από την υπάρχουν εγκατάσταση του Ελαιώνα με τις ήδη υπάρχουσες 700 θέσεις, επιπλέον HOT SPOT με άκομα 700 θέσεις.

2) Στις Αφίδνες το τρίτο μεγαλύτερο ΗΟΤ SPOT μετά το Ελληνικό, με 3000 άτομα

3)Στη Μαλακάσα το δεύτερο μεγαλύτερο ΗΟΤ SPOT, με 4000 άτομα

Όπως μπορείτε να δείτε και οι τέσσερεις εγκαταστάσεις βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από κρίσιμες στρατιωτικές μονάδες.

α)Τα ΚΑΑΥ βρίσκονται δίπλα στο ΚΕΔΑ (κέντρο διασποράς Αεροπορίας), σε απόσταση αναπνοής από το Kοτρώνι (Βάση Ελικοπτέρων Ναυτικού).

β1)Στις Αφίδνες και στη Μαλακάσα, βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής απόρρητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις (γνωρίζουμε αλλά δεν θα πούμε τι και που υπάρχει). 

Μιλάμε για δύο σχηματισμούς καίριους για την ασφάλεια της χώρας…και κυρίως της Αττικής.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ


Τσιφτετέλια, λουλούδια και γέλια από τον Τσίπρα στον τόπο μαρτυρίου του Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Τσιφτετέλια, λουλούδια και γέλια από τον Τσίπρα στον τόπο μαρτυρίου του Μικρασιατικού Ελληνισμού

Καθόλου τυχαία και με βαρύ για την Ελλάδα συμβολισμό ήταν η επιλογή της Σμύρνης όπου διεξάγεται σήμερα το "Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας" με συμμετοχή του πρωθυπουργού, Τσίπρα.

Οι τούρκοι, οι οποίοι είναι μετρ της διπλωματίας απέναντι στους υποτακτικούς ελλαδίτες πολιτικάντηδες επέλεξαν ως χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου καθόλου τυχαία την Σμύρνη και όχι την Κωνσταντινούπολη ή την Άγκυρα.

Ο συμβολισμός είναι ξεκάθαρος: 

Εκεί που θυσιάστηκαν εκατομμύρια Έλληνες της Μικράς Ασίας από τις ορδές του Κεμάλ, εκεί τώρα με το πρόσχημα της "ελληνοτουρκικής φιλίας" και συνεργασίας ο Έλληνας πρωθυπουργός προσκυνά τον... σουλτάνο.

Βέβαια, οι 36 ελληνικές επιχειρήσεις και φορείς που συνοδεύουν τον Τσίπρα ουδόλως θα ενδιαφέρονται για τον συμβολισμό της τοποθεσίας, ούτε θα έκαναν κάποιο μνημόσυνο για τα θύματα του Μικρασιατικού ελληνισμού. Εκεί πήγαν για ταξιδάκια και... μπαξίσι.


Όσο για τα λουλούδια που προσέφεραν στον Τσίπρα, την αναγόρευσή του ως "επίτιμο διδάκτορα της πολιτικής οικονομίας" και το δώρο που αναμένεται να δώσει ο Νταβούτουγλου, έναν... μπαγλαμά (!), τα σχόλια ειλικρινά περιττεύουν.

Η Πατρίδα χάνεται και ο πρωθυπουργός της χώρας γίνεται αντικείμενο χλεύης από τους τούρκους.


Πρόταση Νόμου από την Χρυσή Αυγή που λύνει σε μία ημέρα το λαθρομεταναστευτικό και πατάσσει το δουλεμπόριο - ΒΙΝΤΕΟ.



Ιδιώνυμο αδίκημα χωρίς αναστολή η παράνομη είσοδος στην χώρα και ποινές ισόβιας κάθειρξης στα μέλη δουλεμπορικών κυκλωμάτων

Η Χρυσή Αυγή εντός των ημερών καταθέτει ολοκληρωμένο Σχέδιο Νόμου στη βουλή για την άμεση λύση του λαθρομεταναστευτικού και την οριστική πάταξη του δουλεμπορίου. Το εν λόγω σχέδιο μετατρέπει σε ιδιώνυμο αδίκημα την παράνομη διέλευση των ελληνικών συνόρων από πολίτες ξένων χωρών.

Οι προδοτικές κυβερνήσεις του μνημονίου κατήργησαν το ισχύον νομικό πλαίσιο που προέβλεπε ποινές για όσους αλλοδαπούς εισέρχονται παράνομα στην Ελλάδα. 

Ο Νόμος που εισάγει η Χρυσή Αυγή προβλέπει την άμεση σύλληψη των λαθρομεταναστών την στιγμή που εισέρχονται παράνομα στην ελληνική επικράτεια και την επιβολή αυστηρών ποινών χωρίς αναστολή.

Με απλά λόγια, οι παραβάτες δεν θα μεταφέρονται σε hot-spot (όπου σιτίζονται και στεγάζονται δωρεάν, την ώρα που ο ελληνικός λαός πένεται), αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, δηλαδή σε φυλακές, όπου θα τους παρέχεται η δυνατότητα να παράγουν έργο υπέρ του Δημοσίου. 

Επίσης, επιβάλλεται ποινή ισόβιας κάθειρξης σε όσα μέλη δουλεμπορικών κυκλωμάτων συλλαμβάνονται από τις Ελληνικές Αρχές.

Ο εν λόγω Νόμος μπορεί να συζητηθεί και να ψηφιστεί εντός ολίγων ωρών από τη βουλή. Η άμεση εφαρμογή του θα λύσει σε μία μόνο ημέρα το λαθρομεταναστευτικό. Κανένας παράνομος αλλοδαπός δεν θα επιθυμεί να εισέλθει στην Ελλάδα, αν γνωρίζει πως θα αντιμετωπίσει ένα σοβαρό κράτος δικαίου και όχι την μπανανία του Τσίπρα και του Καμμένου.

Έτσι θα παταχθούν άμεσα τα δουλεμπορικά κυκλώματα που είναι υπεύθυνα για την απώλεια αμέτρητων ανθρωπίνων ζωών τους τελευταίους μήνες.


Ένα ΒΙΝΤΕΟ γροθιά στο στομάχι των Ελληνοφοβικών!



Το έλλειμμα της λογικής είναι το πιο επικίνδυνο έλλειμμα που αντιμετωπίζει η χώρα. Αυτό δημιουργεί και τα υπόλοιπα ελλείμματα αλλά και όλα τα άλλα προβλήματα που μας έχουν στείλει σήμερα στον πάτο. Και δυστυχώς έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις με αυτή την κυβέρνηση. 

Ας δούμε μερικά παραδείγματα. Τι πρέπει να γίνει για να ορθοποδήσει η οικονομία; να μειωθούν τα ελλείμματα και οι αιτίες που τα προκαλούν. Πώς γίνεται αυτό; Με τη μείωση των δαπανών και την αύξηση των εσόδων. Μέχρι σήμερα το μόνο που κάνουν οι κυβερνήσεις είναι να αυξάνουν τους φόρους. Και όταν κόβουν μισθούς και συντάξεις κόβουν οριζόντια φέρνοντας τα πιο αδύναμα στρώμματα σε απελπιστική κατάσταση. 

Αυτό δεν έχει καμία λογική. 

Λογικό θα ήταν να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις και να κλείσει τους άχρηστους οργανισμούς του Δημοσίου. 

Λογικό θα ήταν να απελευθερώσει τις αγορές για να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα και να γίνουν επενδύσεις, ελληνικές και ξένες. Ούτε αυτό το κάνει. 

Λογικό θα ήταν, αφού δεν θέλει η κυβέρνηση να μειώσει τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων, να αυξήσει την παραγωγικότητα τους και να βελτιώσει τις προσφερόμενες υπηρείες. 

Όχι μόνο δεν το κάνει, αλλά κάνει το αντίθετο.