ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΕΝΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΕΝΤΟΠΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ

lathrometanasteush



Να λοιπόν που για μια ακόμη φορά επαληθευόμαστε.

Σήμερα είναι η σημαντική Σύνοδος Κορυφής, αλλά η απόφαση είναι ήδη ειλημμένη. Όταν η φράου Μέρκελ και ο Φρανσουά Ολάντ, διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους, δηλώνοντας ότι θα στηρίξουν την Ελλάδα, όταν ο Γιούνκερν επέκρινε τις χώρες που έκλειναν τα σύνορά τους απέναντι στις ορδές των τριτοκοσμικών εισβολέων, δηλώνοντας ότι θα αντιμετωπίσουν κυρώσεις, εμείς γελούσαμε λέγοντας ότι η Ευρώπη το μόνο που θα έκανε ήταν να παραμείνει απαθής θεατής απέναντι στο δράμα του Ελληνικού Λαού, που εν κατακλείδι την διευκολύνει αφάνταστα.

Θα επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, ότι ο κύριος υπεύθυνος για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επέφερε η λαθρομετανάστευση στην ευρωπαϊκή ήπειρο, είναι η Τουρκία. 

Αντί λοιπόν η Ευρώπη να επιβάλει άμεσα σκληρά μέτρα εναντίον της, όπως οικονομικό αποκλεισμό, ταξιδιωτικές οδηγίες στις χιλιάδες τουριστών που την επισκέπτονται κάθε χρόνο, να δυσκολεύσει περισσότερο τη διέλευση τούρκων πολιτών σε ευρωπαϊκό έδαφος, άφησε τον Ερντογάν να συνεχίσει να παίζει το προσχεδιασμένο παιχνίδι του και να υλοποιεί τα σκοτεινά σχέδιά του κατά της Ελλάδας. 

Ας θυμηθούμε ότι πριν από δυο περίπου έτη η αντίδραση της Ευρώπης απέναντι στην Ρωσοουκρανική κρίση ήταν ο άμεσος εμπορικός αποκλεισμός της Ρωσίας. Στη δική μας όμως περίπτωση οι ευρωπαίοι προτιμούν να βουλιάξει η Χώρα, παρά να λάβουν έστω και το παραμικρό μέτρο εις βάρος του κυρίου υπεύθυνου.

Γιατί όλα αυτά;;;

Κατ αρχάς η Τουρκία δρα βάσει προκαθορισμένου σχεδίου που κινείται πάνω σε τέσσερεις άξονες.

Πρώτον να επιβαρύνει μες τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών την ήδη οικονομικά εξαντλημένη Ελλάδα, εκφυλίζοντας την συγχρόνως πολιτισμικά και φυλετικά.

Δεύτερον με τη συμμετοχή της στην ΝΑΤΟική δύναμη ελέγχου της οποίας η αποτελεσματικότητα θα είναι μηδαμινή, λόγω του ότι απλά και μόνο θα διενεργεί ελέγχους επιτυγχάνει την είσοδό της στο Αιγαίο και την ανακίνηση του θέματος των γκρίζων ζωνών.

Τρίτον ασκεί έναν έμμεσο σφοδρό εκβιασμό προς την ευρωπαϊκή ένωση προς αποκόμιση σημαντικών οικονομικών και πολιτικών ανταλλαγμάτων, όπως κονδύλια για τη δημιουργία σταθμών ταυτοποίησης στα τουρκικά παράλια, κατάργηση της βίζας τούρκων ταξιδιωτών στην Ευρώπη και το σπουδαιότερο την επανεκκίνηση των συνομιλιών για την ένταξή της στην ευρωπαϊκή κοινότητα, κάτι που είχε παγώσει λόγω των ενστάσεων της ελληνοκυπριακής πλευράς, λόγω μη επίλυσης του κυπριακού.

Και τέταρτον φυσικά ο πλουτισμός της από το τεράστιο παραεμπόριο διακίνησης των λαθρομεταναστών. 

Από την άλλη πλευρά οι Ευρωπαίοι ηγέτες με πρώτη της κυρία Μέρκελ αρχίζουν σιγά σιγά να μαζεύονται και να εγκαταλείπουν την υποστήριξή τους προς την Ελλάδα, προκειμένου να διατηρήσουν το πολιτικό τους κύρος, λόγω της ραγδαίας ενδυνάμωσης στις χώρες τους των εθνικιστικών κινημάτων που απαιτούν το σφράγισμα των συνόρων την διαφύλαξη της πολιτισμικής και φυλετικής καθαρότητας και της προστασίας της καθημερινότητας των πολιτών.

Και τέλος λόγω της απόλυτης ανικανότητας και αδρανείας της ελληνικής κυβέρνησης η οποία όχι μόνο δεν έχει το σθένος να χτυπήσει τη γροθιά της στο τραπέζι, αλλά ούτε προτίθεται να απαιτήσει από την Ευρώπη άμεση ενίσχυση και διασφάλιση των θαλασσίων συνόρων, καθώς και επιβολή σοβαρών κυρώσεων εις βάρος του κύριου υπεύθυνου που είναι η Τουρκία. 

Αντ αυτού προβάλουν την εθνομηδενιστική και δοσίλογη ιδεοληψία τους με την Τασία Χριστοδουλοπούλου να αυτοβαυκαλίζεται εξυμνώντας το έργο της ως υπουργού που άνοιξε διάπλατα τα σύνορα, την ενσάρκωση της φαιδρότητας που ακούει στο όνομα Φίλης, αυτό τον απαίδευτο και ανιστόρητο υπουργό Παιδείας, να δηλώνει ότι όπως το 1923 αφομοιώσαμε 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες, έτσι μπορούμε και τώρα, αποφεύγοντας φυσικά ο εμετικός και κατάπτυστος να επισημάνει, ότι τότε οι πρόσφυγες ήταν Έλληνες και Χριστιανοί, ενώ τώρα αυτοί είναι μουσουλμάνοι με διαφορετική πολιτισμική κουλτούρα και άλλα ήθη και έθιμα, ή τον άλλο σαλτιμπάγκο τον Μουζάλα που δηλώνει ότι με τη λαθρομετανάστευση θα λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα, λες και η Ελλάδα είναι χώρα του Νέου Κόσμου που πρέπει να εποικηθεί με μετανάστες από διάφορες χώρες, όπως έγινε με το «Μέυφλαουερ» που κουβάλησε τους πρώτους ευρωπαίους μετανάστες στις ΗΠΑ και τέλος με τον επικεφαλής της συμμορίας των δοσίλογων Αλέξη Τσίπρα να δηλώνει ότι ή θα νικήσει ο ανθρωπισμός ή η ακροδεξιά.

Φυσικά κανείς από όλους τους προαναφερόμενους που πολύ σύντομα η Ιστορία θα τους τοποθετήσει στο Πάνθεον των προδοτών μαζί με τον Εφιάλτη και τον Πήλιο Γούση, δεν έδωσαν στον Λαό την ερμηνεία του όρου ανθρωπισμός, όπως ακριβώς τον θεωρούν αυτοί. Διότι ο ανθρωπισμός, όπως αυτοί τον εννοούν, επιφέρει την επικίνδυνη υπονόμευση της καθημερινότητας των Ελλήνων Πολιτών, καθώς και τον φυλετικό και πολιτισμικό αφανισμό μας. Και πρώτη φορά βλέπουμε κάποιον να αυτοαποκαλέιται ανθρωπιστής, σώζοντας τον γείτονα από το φλεγόμενο σπίτι, με τίμημα να καούν τα παιδιά του στο δικό του σπίτι που συγχρόνως καίγεται.

Όσον αφορά δε την ακροδεξιά που φοβάται ο Αλέξης, χωρίς να ταυτιζόμαστε με τον όρο αυτό θα του επισημάνουμε, ότι οι φόβοι του πολύ σύντομα θα επαληθευθούν, διότι ο ελληνικός Λαός, απογοητευμένος, κουρασμένος και εξοργισμένος, από τους υποκριτές, τους ανθέλληνες και τους προδότες, αρνούμενος να ανεχθεί την μετατροπή των πόλεων, των χωριών, των συνοικιών, των τόπων που ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά του, σε μωσαϊκό φυλών, θρησκειών και εθνοτήτων, θα αντιδράσει και θα δώσει τη νεα εντολή του στη μόνη γνήσια και συνειδητή Πατριωτική Δύναμη, που θα δώσει τέλος στο μαρτύριο και στον εφιάλτη που τον καταδίκασαν οι άθλιες κυβερνήσεις των τελευταίων ετών.

Και αυτή δεν είναι άλλη από τη Χρυσή Αυγή!


ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


Οι κανόνες τής πολιτικής ζωής τού κράτους μεταβάλλονται σε δύο περιπτώσεις. Πρώτον, όταν προκύπτουν διεθνείς συγκυρίες που επηρεάζουν την εσωτερική πολιτική ζωή και δεύτερον όταν έχουν προηγηθεί βίαιες συνθήκες που έχουν ανατραπεί προκειμένου να επέλθει η εθνική ελευθερία και η λαϊκή κυριαρχία. Η μεταρρύθμιση τής λειτουργίας τού κράτους πρέπει να κινείται με γνώμονα τον αναλλοίωτο χαρακτήρα τής κοινωνικής συνοχής και τής εθνικής ταυτότητας και τελικό σκοπό την εθνική ανεξαρτησία και ισχύ.

Στην περίπτωση που παραβιάζεται η συνοχή και αλλοιώνεται η ταυτότητα τού λαού, έχουμε τυραννία κι όχι μεταρρύθμιση. Και οι τυραννίες ανατρέπονται. Οι διεθνείς συγκυρίες που δύνανται να διαφοροποιήσουν την συμπεριφορά τού κράτους είναι οι διεθνείς οικονομικές συναλλαγές, οι εμπορικές δραστηριότητες, οι γεωπολιτικές συνθήκες και οι συμμαχίες τού κράτους. Στον μεταρρυθμιστικό παράγοντα δεν συμπεριλαμβάνονται η εγκατάλειψη τής εθνικής οικονομίας, η εγκατάλειψη των εθνικών μας ζητημάτων, η νόθευση τού εθνοφυλετικού ιστού και η θρησκευτική αλλοίωση. Διότι η επιχείρηση παραμόρφωσης τού Έθνους είναι ενέργεια προδοτική και εχθρική.

Οι βίαιες συνθήκες που επιβάλλουν την εθνική μεταρρυθμιστική ενέργεια δύνανται να αφορούν τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό περιβάλλον τής εθνικής μας επικράτειας. Στο εσωτερικό περιβάλλον οι αλλαγές αφορούν είτε μια ξενοκίνητη πολιτική και ένα ξενοκίνητο πολιτικό καθεστώς, όπως συμβαίνει στις μέρες μας, είτε μια εσωτερική ανταρσία υποκινούμενη από μισελληνικά κέντρα. Στο δε εξωτερικό περιβάλλον μιλάμε για οικονομικό ή πολεμικό αποκλεισμό τής χώρας ή ορισμένης εθνικής μας κοινότητας. Στις περιπτώσεις αυτές οι ξενοκίνητοι ανατρέπονται, οι μισέλληνες τίθενται στο στόχαστρο τής εθνικής πολιτείας και οι διεθνείς σχέσεις τού κράτους επανασχεδιάζονται.

Στην περίπτωση τής Ελλάδος μας, το κράτος βρίσκεται υπό διπλή κατοχή. Ο ελληνικός λαός βρέθηκε παραπλανημένος υπό την διοίκηση τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας που δρα αποκλειστικά ως εντολοδόχος τού σιωνιστικού νεοταξισμού. 

Είναι μια παλαιά αμαρτία που εξελίσσεται σε βάθος χρόνου από τον καιρό τής βίαιης ανατροπής τού απελευθερωτικού αγώνος τού Εικοσιένα, με την φυλάκιση των Πρώτων τής Ελληνικής Φυλής και την φόρτωση στην πλάτη μας ψευτορωμιών και δανεικών πολιτικών. 

Έπρεπε όμως να ασκηθεί αισχρή νομότυπη κλοπή σε βάρος των Ελλήνων ενώπιον τής επερχόμενης βρωμερής παγκόσμιας σιωνιστικής τυραννίας και μάλιστα συνοδεία βιασμού προσωπικότητος και εδαφών, ώστε να αφυπνιστούν οι συνειδήσεις των ραγιάδων.

Φέρανε λοιπόν φορολογικά μέτρα που θέλουν τον λαϊκό μόχθο να αρπάζεται στο πολλαπλάσιο τού παραγομένου εισοδήματος σε ένα δήθεν δημόσιο ταμείο. Όμως το ανταποδοτικό όφελος δεν πάει μήτε σε υποδομές μήτε στις κοινωφελείς παροχές, αλλά στον παγκόσμιο τοκογλύφο. 

Δεν έχουμε κατά συνέπεια την μεταρρυθμιστική σύνδεση παραγωγής και οικονομίας, αλλά την απορρόφηση τής παραγωγής σε έναν νομότυπο κεφαλικό φόρο, έχουμε δηλαδή την μετατροπή τού φόρου σε χαράτσι, όπως συνέβαινε επί τουρκοκρατίας.

Στην κατακλείδα τής επιβληθείσης εικονικής οικονομίας, οι παγκόσμιοι χρηματάνθρωποι για να «σώσουν» το κράτος «μας» βάλανε τούς προδότες πολιτικούς να αφήσουν τις τράπεζες να αρπάξουν ελληνικά σπίτια λόγω αβάστακτων δανείων. Για να επαληθευτεί ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός που έλεγε πως θα μάς βάλουν δυσβάσταχτους φόρους μέχρι να σκύψουμε στο χώμα και να λυγίσουμε στις επιθυμίες των τυράννων.

Φέρανε επιπλέον ασφαλιστικό σύστημα που επιβάλλει στον Έλληνα εργαζόμενο να δουλεύει μέχρι τα βαθιά του γηρατειά. Φέρανε πιο πριν υπογεννητικότητα, δουλοπαροικία των μελών τής οικογένειας για να την διαλύσουν, ανεργία, διάλυση τής ελληνικής επιχείρησης, πλήθυνση υπερβολική των μεγάλων σε ηλικία και των συνταξιούχων σε σχέση με τούς νέους και τούς εργαζόμενους.

Οι αστικοδημοκράτες ρήμαξαν τα αποθεματικά των ταμείων, διόρισαν και διορίζουν τρωκτικά και φέρνουν λαθρομετανάστες με φθηνά μεροκάματα. Και έτσι είπανε στον Έλληνα Εργαζόμενο πως πρέπει να καταθέσει όλο του τον ιδρώτα στα ταμεία ή να δουλεύει μέχρι να πεθάνει, προκειμένου να μεταρρυθμιστεί τάχα το ασφαλιστικό εντός τής ψευτοευρώπης ή να απορυθμιστεί εκτός τής… εβραιώπης!!!

Δεν τελείωσαν όμως έως εκεί οι μεταρρυθμίσεις. Έμελλε να αποδειχθεί πως οι απορυθμιστικές μέριμνες των μνημονίων σοσιαλφιλελεύθερων και μαρξιστών δεν ήρθαν για να σώσουν κράτος και οικονομία, αλλά μάς προέκυψαν για να διαλύσει ο σιωνισμός τον ελληνισμό. Το λαθροπροσφυγικό φούντωσε την λαθρομετανάστευση, οι δε προδότες πολιτικάντηδες καταργήσανε την Ορθοδοξία και την Ελληνική Ιστορία από τα σχολεία για να μην ενοχλούνται Σταυρωτήδες και Βάρβαροι.

Μάς ζητούν Τζαμιά για να θρησκεύονται οι αλλογενείς σε μια νέα τουρκοκρατία. Ιθαγενοποιήσεις αλλοδαπών και αντιρατσιστικοί νόμοι μάς έχουν ήδη έρθει. Οδεύουμε στην εγκατάλειψη των Εθνικών μας Ζητημάτων εις χείρας Σκοπίων, Τουρκίας, λοιπών ανθελλήνων τής γειτονιάς μας. Και στο βάθος, παράδοση στο Νεοταξικό Κτήνος. Παράλληλα, έρχεται μια πανορθόδοξη σύνοδος που νομιμοποιεί τον οικουμενισμό και τον διαθρησκευτικό διάλογο στην πορεία τής πανθρησκείας.

Το Εθνικοκοινωνικό μας Κίνημα θα προβεί σε μια αληθινή μεταρρυθμιστική πορεία υπέρ των Ελλήνων και τής εθνικής μας ισχύος. Άμεσος συντονισμός και ενότητα των Ελλήνων στο Αίμα, την Πίστη και την Ψυχή. Απόρριψη των υπαγορευμένων δήθεν υποχρεώσεων τού κράτους. Αντιμετώπιση τής πράξεως υποθηκεύσεως τής εθνικής μας κυριαρχίας ως εσχάτη προδοσία.

Απόδοση των ευθυνών στους πολιτικούς και το ξενοκίνητο καθεστώς τους που πλήγωσαν το Ελληνικό Έθνος. Κίνηση εγκαθιδρύσεως ενός Εθνικού Λαϊκού Καθεστώτος, μιας Εθνικής Αριστοκρατίας, όπου η Παραγωγική Τάξη τής Πατρίδος, ο Νεολαίος, ο Στρατιώτης και η Ελληνοορθοδοξία θα κηρυχθούν κυρίαρχη τάξη άνευ τής παρουσίας παγκοσμιοποιητών και οικουμενιστών.

Οι παραγόμενοι πόροι, η εργασία και τα γεωφυσικά μας πλεονεκτήματα να επανέρθουν οριστικά στα ελληνικά χέρια, στην ελληνική οικονομία, στην ελληνική παιδεία, στην εθνική άμυνα. Η ελληνική επιχειρηματικότητα συνδέεται με την δημιουργία ελληνικών θέσεων εργασίας. Σύνδεση επιχειρηματικότητας και εργασίας.

Στο επόμενο βήμα προχωρούμε σε εθνική οικονομία και ελληνικό νόμισμα. Επιπλέον ενίσχυση τής υπεργεννητικότητας. Επιστροφή Ελλήνων που αναγκάσθηκαν σε μετανάστευση. Ισχυροποίηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Δυναμική και διεκδικητική εξωτερική πολιτική.

Η Ελλάς να γίνει Μεγάλη και Δυνατή. Τότε μόνον υφίσταται Αληθινή Ελλάδα. Αυτήν την μεταρρύθμιση μονάχα αναγνωρίζουμε.

Σπυρίδων Καραχάλιος


«ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ», ΙΔΟΥ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)


Οι ντόπιοι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» (συγκυβέρνηση συριζοψεκασμένων, ΜΜΕ, ΜΚΟ, ΚΚΕ, αριστεριστές και… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις), ξεγέλασαν τους δυστυχείς αυτούς ανθρώπους από την Ανατολή, ότι ο… επίγειος ελληνικός παράδεισος άνοιξε, τους περιμένει και… ανυπομονεί να τους εξυπηρετήσει...................................
(“Refusees Welcome”!), ότι θα τους νοικιάζουν διαμερίσματα και ξενοδοχεία για να διαμένουν, ότι θα τα’ χουν όλα δωρεάν (φαγητό, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κ.τ.λ.), κι αν θέλουν ακόμα καλύτερα, θα καβαλάνε ένα λεωφορείο ή ένα τρένο, θα πηγαίνουν μέχρι την Ειδομένη κι από κει θα συνεχίζουν το ταξίδι τους για όποια χώρα τους κάνει κέφι! Κι όλα αυτά τα έκαναν, επειδή είναι τυφλά όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που έχει σκοπό να διαλύσει την Ελλάδα!

Και τώρα που τα κατάφεραν να προσελκύσουν τους δυστυχείς στην… Γη της Επαγγελίας, όχι μόνο τους έχουν αφήσει στην τύχη τους, αλλά τους εξευτελίζουν κι από πάνω!

Δείγμα του που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος αν ξεγελαστεί από τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ του «αντιρατσισμού», είναι και το παρακάτω βίντεο-ντοκουμέντο…

Αντίοχος



Le Figaro: Τσίπρας - Καμμένος συμφώνησαν να γίνει η Ελλάδα καταυλισμός λαθρομεταναστών με αντάλλαγμα οικονομική βοήθεια!



Σήμερα  η Σύνοδος Κορυφής για το λεγόμενο προσφυγικό και ήδη έχουν αρχίσει τα «όργανα», ήτοι οι διαρροές στον ευρωπαϊκό τύπο περί του πιθανού αποτελέσματος της Συνόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη σύνοδος αναμένεται να έχει αποτέλεσμα, αφού αυτή τη φορά δεν θα απουσιάζει η τουρκία. 

Παρόλα αυτά ακόμα και αυτό δεν θεωρείται βέβαιο, αφού έχει ήδη κανονιστεί η επόμενη σχετική σύνοδος στα μέσα του μηνός.

Μόλις χθες η αυστριακή εφημερίδα “Der Standard” σημείωνε ότι εντός της επομένης εβδομάδας θα κλείσει η «οδός των Δυτικών Βαλκανίων», υπονοώντας ότι θα επέλθει συμφωνία που θα σφραγίσει τα σύνορα των Σκοπίων.

Αυτό πρακτικά θα σημαίνει ότι η Ελλάδα θα καταστεί ένας απέραντος καταυλισμός λαθρομεταναστών, γεγονός που θα εντείνει το πρόβλημα τα επόμενα χρόνια που η κρίση στη Συρία θα συνεχίσει να μαίνεται προς τέρψιν των ιμπεριαλιστών του «δυτικού» κόσμου.

Το σημερινό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας “Le Figaro” συνεχίζει και επιβεβαιώνει τις πληροφορίες της “Der Standard”. Τονίζει και αυτό ότι θα κλείσει η «οδός των Δυτικών Βαλκανίων», πηγαίνοντας όμως την όλη σκέψη ένα βήμα παραπέρα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ως προς το κλείσιμο των συνόρων έχει ήδη επέλθει συμφωνία των «28». 

Κοινώς, στο κλείσιμο των συνόρων και την μετατροπή της χώρας σε ένα απέραντο Hot Spot έχει συμφωνήσει και η συγκυβέρνηση του αριστερού μνημονίου!

Ως αντάλλαγμα η κυβέρνηση θα λάβει οικονομική βοήθεια, προφανώς για να μπουκώσει με ακόμα περισσότερο χρήμα τους «αλληλέγγυους» των ΜΚΟ και τους διορισμένους φίλους του κάθε στελέχους και βουλευτη του Σύριζα. 


Γέμισαν την πλατεία Συντάγματος με “αλληλεγγύη” για τους «πρόσφυγες», για τους Έλληνες αναξιοπαθούντες είχε γεμίσει ΜΑΤ και χημικά!

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πόσο ρατσιστικό είναι το κράτος κατά των Ελλήνων 



Χθες, Κυριακή το «Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης» έκανε κάλεσμα στην πλατεία Συντάγματος για να μαζέψει ρουχισμό, εφόδια και τρόφιμα (εκτός χοιρινού) τα οποία εν συνεχεία θα διέθετε αποκλειστικά στους “πρόσφυγες” που βρίσκονται στο Ελληνικό και στο λιμάνι του Πειραιά. Παράλληλα αρκετοί "πρόσφυγες" βρέθηκαν στην πλατεία και πήραν απευθείας την «βοήθεια» που είχε συγκεντρωθεί.

Ακολουθούν φωτογραφίες:




Εμείς απλά υπενθυμίζουμε τι είχε γίνει στην ίδια πλατεία όταν η Χρυσή Αυγή είχε ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων για αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας και... τα συμπεράσματα δικά σας!






Σαν σήμερα τα Δωδεκάνησα ενσωματώνονται στην Ελλάδα

Σαν σήμερα τα Δωδεκάνησα ενσωματώνονται στην Ελλάδα

Η 7η Μαρτίου του 1948 αποτελεί ορόσημο για τα Δωδεκάνησα. Είναι η μέρα που τα νησιά μας, από τη σύσταση του νεοελληνικού κράτους, γίνονται πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας.

Τα Δωδεκάνησα (Πάτμος, Λέρος, Κως, Κάλυμνος, Αστυπάλαια, Νίσυρος, Τήλος, Σύμη, Ρόδος, Χάλκη, Κάρπαθος, Κάσος) εξαιτίας της γεωγραφικής τους θέσης στο σταυροδρόμι ανατολής και δύσης υπέστησαν πολλές επιδρομές στην ιστορία τους από Πέρσες, Σαρακηνούς, Βενετούς, Γενουάτες, Τούρκους (Σελτζούκους και Οθωμανούς). 

Από το 1309 μέχρι το 1522 περιήλθαν στην εξουσία των Ιωαννιτών Ιπποτών (υπάρχουν εμφανή τα σημάδια της εποχής αυτής στην Ρόδο). Από τότε και μέχρι το 1912 βρίσκονταν υπό την κυριαρχία των Οθωμανών Τούρκων, ζώντας τη χειρότερη δουλεία, με διωγμούς, παιδομάζωμα, δήμευση περιουσιών και μαρτύρια προκειμένου να αλλαξοπιστήσουν.

Το 1821 επαναστάτησαν μαζί με άλλες περιοχές της Ελλάδος. Ακολούθησαν σφαγές και το ολοκαύτωμα της Κάσου, επεστράφησαν όμως στους Τούρκους μαζί με την Σάμο με το Πρωτόκολλο του Λονδίνου το 1830 όπου αναγνωρίστηκε η πολιτική ανεξαρτησία της Ελλάδας, με αντάλλαγμα την Εύβοια.
Το 1911 κατελήφθησαν από τους Ιταλούς. Με τη συνθήκη των Σεβρών τον Αύγουστο του 1920 παραχωρήθηκαν στην Ελλάδα, εκτός από τη Ρόδο. Το 1923, μετά από τη Μικρασιατική καταστροφή, στη διάσκεψη της Λωζάννης, παρέμειναν στην Ιταλία. Ο Μεταξάς είχε τότε διαμαρτυρηθεί έντονα στον Γκράτσι για την στάση του Μουσολίνι, ο οποίος αντιπροσώπευε την Ιταλία.

Οι Δωδεκανήσιοι στη μακραίωνη ιστορία τους παρόλα όσα πέρασαν, διατήρησαν ανέπαφη την ελληνική γλώσσα, την θρησκεία, τα ήθη και τα έθιμα, τις παραδόσεις τους.

Όταν οι Ιταλοί συνθηκολόγησαν το 1943, ήταν η σειρά των Γερμανών να γίνουν κύριοι των Δωδεκανήσων, με άφθονο αίμα να χύνεται για την απελευθέρωσή τους. Μετά το τέλος του πολέμου, πέρασαν στους Άγγλους. 

Το 1946, στη Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων, η Ελλάδα τόνισε τα θέματα της Βορείου Ηπείρου, των συνόρων με τη Βουλγαρία και της Δωδεκανήσου. 

Τελικά μόνο η Δωδεκάνησος έγινε ελληνική. Η παράδοση των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα έγινε από τις βρετανικές αρχές στις 31 Μαρτίου 1947 και η επίσημη τελετή ενσωμάτωσης έλαβε χώρα στις 7 Μαρτίου 1948.

Κορίνα Πενέση.