ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΒΟΜΒΑ από ΗΠΑ: Η Ρωσία είναι ανίκητη!



Η Ρωσία και ο Άρχοντας της Ανατολής είναι έτοιμοι και περιμένουν οποιονδήποτε να τον αντιμετωπίσουν! 

Συγκεκριμένα οποιαδήποτε κίνηση και να κάνει το ΝΑΤΟ σε 3 ημέρες έχει ηττηθεί! «Tα ευρήματα δεν φέρνουν καμία αμφιβολία. 

To NATO δεν μπορεί να υπερασπιστεί με επιτυχία το έδαφος των πιο εκτεθειμένων μελών του» αναφέρει το Rand.

«Σε πολλά πολεμικά παίγνια που έλαβαν χώρα μεταξύ 2014-2015 οι ρωσικές δυνάμεις σε 36-70 ώρες καταλαμβάνουν Ταλίν και Ρίγα ενώ οι αμερικανικές δυνάμεις και τα βαλτικά στρατεύματα αποδεικνύονται ανεπαρκή για να σταματήσουν την επέλαση των ρωσικών μονάδων ενώ υφίστανται σοβαρές απώλειες» σύμφωνα με την αναφορά.

«Οι ΗΠΑ δεν έχουν επαρκή στρατό, άρματα μάχης και τεθωρακισμένα οχήματα στην περιοχή για να σταματήσουν την ρωσική επέλαση».

«Αυτή η ραγδαία ήττα θα άφηνε το ΝΑΤΟ με περιορισμένες επιλογές οι οποίες όλες είναι οι χειρότερες δυνατές».

«Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους στο ΝΑΤΟ θα προσπαθούσαν να αντεπιτεθούν αλλά αυτό θα πυροδοτούσε μια δραματική κλιμάκωση από την Ρωσία καθώς η Μόσχα θα το έβλεπε ως «άμεση στρατηγική απειλή για την ενδοχώρα της».

«Μια δεύτερη επιλογή θα ήταν σύμφωνα με το εγχειρίδιο του Ψυχρού Πολέμου να απειλήσει το ΝΑΤΟ με μαζικά αντίποινα με χρήση πυρηνικών όπλων».

«Μια τρίτη επιλογή θα ήταν να συμβιβαστεί με μια προσωρινή ήττα και να ξεκινήσει έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο με την Μόσχα».

http://www.voicenews.gr


ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ


Πολλάκις έχουμε αναφερθεί στο κοινό μέτωπο, που απαρτίζεται από τα συστημικά κόμματα του κοινοβουλίου μας, όταν αυτά συσπειρώνονται ενάντια στην Χρυσή Αυγή. 

Από τη μία με φωνές, διαμαρτυρίες, ανυπόστατα ψεύδη, πλήθος δηλώσεων στα κατευθυνόμενα κανάλια, και από την άλλη μεριά μόνη η Χρυσή Αυγή, να μην έχει ούτε το δικαίωμα της αντιλογίας όπως αυτό ορίζεται από τον κώδικα της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και όχι μόνο. 

Έτσι, μπορεί μπροστά στις κάμερες των δημοσιογραφικών πάνελς ή μπροστά στις κάμερες της ολομέλειας της βουλής να έχουμε «ζωηρές» αντιπαραθέσεις, πίσω όμως στα παρασκήνια συμβαίνουν άλλα «θαυμαστά» επιτεύγματα της σύγχρονης «δημοκρατίας» τους. 

Συγκεκριμένα, η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν γιομάτη από νέα λόγω του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος. Οπότε, μιας και το πόπολο ήταν καρφωμένο στους δέκτες του να παρακολουθεί το τσίρκο που έστησε ο έκφυλος Σύριζα με τους παρατρεχάμενους της αντιπολίτευσης, στη βουλή μερικές δεκάδες βουλευτών βρήκαν την ευκαιρία να περνούν τροπολογίες της στιγμής. Σιγά το νέο θα μου πείτε. 

Ναι όντως, το συμβάν δεν είναι καινούργιο ούτε άξιο λόγου, μιας και συμβαίνει έντονα τα τελευταία χρόνια του αδυσώπητου κοινοβουλευτισμού. Το παράξενο είναι ότι, οι τροπολογίες που ψηφίστηκαν δε είχαν αποστολέα μόνο την κυβέρνηση αλλά και λοιπούς έτερους καππαδόκες. 

Στο προχθεσινό φύλο της «καθημερινής» 25/2, και στις μέσα, βεβαίως, σελίδες διαβάζουμε: 

«Αξιοπρόσεκτο είναι ότι μεταξύ των βουλευτικών τροπολογιών που αποδέχθηκε η κυβέρνηση δεν είναι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και βουλευτών της Ν.Δ., του ΚΚΕ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. 

Αναφέρονται ενδεικτικά: «Ρύθμιση οφειλών αιρετών οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης», «Μεταφορά οικοσκευής στρατιωτικών στελεχών από το εξωτερικό», «Μετατάξεις δημοσίων υπαλλήλων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ή απολύθηκαν», «Συμβασιούχους αορίστου χρόνου της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», «Υπαλλήλους κατηγορίας ΔΕ, κατόχους αποφοιτηρίου δημοσίου ΙΕΚ», «Συνέχιση λειτουργίας γραφείων δικτύωσης και προώθησης της ισότητας των φύλων κ.ά.», «Υπερωριακή αποζημίωση σε περιπτώσεις υπερωριακής εργασίας πέραν του πενθημέρου», «Επαναπρόσληψη υπαλλήλων που απολύθηκαν από ΝΠΙΔ εποπτευόμενα από τη Γ.Γ. Αθλητισμού»,».

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, οι αβάσιμες κατηγορίες περί ναζιστών, φασιστών, που συχνά πυκνά μας εκτοξεύει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, έχουν πλέον καταντήσει γραφικές με αποτέλεσμα πολύς κόσμος κλείνει τα αυτιά του όταν ακούει τέτοια ψεύδη. 

Οπότε, οι πολιτικάντηδες βρήκαν άλλο τρόπο να συσπειρώσουν τους ψήφους που χάνουν από τη δεξαμενή τους, μέσω των πολιτικών εξυπηρετήσεων, δηλαδή του πελατειακού κράτους. Και για να είναι σίγουροι- όσο σίγουρος είναι κάποιος ότι αύριο δεν θα ξημερώσει- συνέταξαν κοινό μέτωπο ψήφισης τροπολογιών. Δέχονται πλέον τροπολογίες από οποιονδήποτε πολιτικό χώρο, φυσικά εκτός του χώρου της Χρυσής Αυγής.

Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ας περάσουν όσες τροπολογίες θέλουν. Στο σημείο που έχουν φτάσει τα πολιτικά δρώμενα είναι ηλίου φαεινότερο ότι, έναν εξυπηρετούν, δέκα τους φεύγουν από την άλλη πλευρά. Η άνοδος των Ελλήνων Εθνικιστών είναι δεδομένη και αναπόφευκτη, γι’ αυτό το σύστημα σκαρφίζεται διαρκώς νέα τερτίπια ώστε να ανακόψει την Χρυσή Αυγή. Αλλά, δυστυχώς γι’ αυτούς, το Εθνικιστικό ποτάμι δεν γυρνά πίσω, ούτε φράζεται.

Σ. Παιδάκος