Επεισόδια και χρήση καπνογόνων προς του πολίτες. Όλα ξεκίνησαν όταν πολίτες επιχείρησαν να φτάσουν ειρηνικά στην πύλη του στρατοπέδου 1348 στο Πυλί.




Οι ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ δεν δίστασαν να κάνουν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, παρουσία γυναικών και παιδιών.

Με τον Εθνικό Ύμνο απάντησαν οι κάτοικοι

Να σημειωθεί ότι οι πολίτες διαπραγματεύονταν με τα ΜΑΤ, να τους αφήσουν να ολοκληρώσουν την πορεία τους μέχρι την πύλη, κάτι που δεν επετράπη και προκάλεσε ένταση, όταν γυναίκες επιχείρησαν να φτάσουν στην πύλη.




Σύμφωνα με πληροφορίες ένα παιδί χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα 

Την ίδια ώρα το δημοτικό συμβούλιο θα αποφασίσει για τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί το δημοψήφισμα. 


Ένταση επικράτησε νωρίτερα στο Πυλί της Κω με αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών κατά των εκατοντάδων πολιτών που διαμαρτύρονται για τη δημιουργία κέντρου λαθρομεταναστών στην περιοχή.

Όπως μεταδίδει, μάλιστα, το kosnews24.gr λόγω των χημικών ένα παιδί χρειάστηκε να μεταφερθεί με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε κοντά στον χώρο που έχει επιλεγεί για την κατασκευή του hot spot οι εργασίες για το οποίο συνεχίζονται.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης στην είσοδο του στρατοπέδου βρίσκονταν παρατεταγμένοι 50 άνδρες των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με το vimatisko.gr προηγήθηκαν διαβουλεύσεις με την αστυνομία να επιτρέπει μόνο σε 20 πολίτες να περάσουν προς τον χώρο όπου κατασκευάζεται το hotspot και τους πολίτες να ζητούν να περάσουν όλοι οι διαδηλωτές. 

Η συμμετοχή στη διαμαρτυρία είναι μεγάλη ενώ την Τρίτη το δημοτικό συμβούλιο πρόκειται να αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί το δημοψήφισμα για το επίμαχο θέμα.





 



ΠΟΡΕΙΑ 

ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

H στιγμή της 'επίθεσης' των ΜΑΤ σε πολίτες




Με τον Εθνικό Ύμνο 
απάντησαν οι κάτοικοι 





Η στιγμή της επίθεσης των ΜΑΤ ΜΕ ΧΗΜΙΚΆ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΊΤΕΣ.

κως 14.2.16



Κάποιοι νομίζουν πως τα… παραλέμε, για το σατανικό νεοταξίτικο σχέδιο μουσουλμανοποίησης της Ελλάδος και της Ευρώπης ολόκληρης. 

Αλλά, οι ενδείξεις είναι τόσες πολλές, που πλέον μπορούμε να μιλάμε για απτές αποδείξεις!

Σήμερα, λοιπόν, η καθεστωτική ναυαρχίδα του Ψυχάρη, προσφέρει στους (προφανώς χριστιανούς) αναγνώστες της το… Κοράνι! Πολύτιμο εργαλείο, για τον νέο κόσμο που θέλουν να μας επιβάλλουν οι αμερικανοσιωνιστές νεοταξίτες!


Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία. Χρυσή Αυγή, η τελευταία μας ελπίδα!


ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΕΜΑ 

ΣΤΗΝ ΚΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΤΑΡΘΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΣΤΑΛΗ