ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

8 ΣΤΟΥΣ 10 ΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΕ ΕΞΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ! ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,,,,,,,Σχέδιο καταστροφής της Ελλάδος

 
lnqcaexnnr5107d7d1a9dd7

Τ
ην ίδια ώρα που οι υπεύθυνοι των «Κέντρων Φιλοξενίας» των απρόσκλητων στα νησιά μας διαβεβαιώνουν ότι αμέσως μετά την άφιξή τους τα «προσφυγάκια» μπαίνουν σε θερμαινόμενους χώρους, για νη μην κρυώσουν, 8 στις 10 ελληνικές οικογένειες ζουν χωρίς θέρμανση σε έξι περιοχές της Αττικής! Και επί Σαμαρά και επί πρώτης/δεύτερης φοράς αριστερά…

Η σχετική έρευνα έγινε στις περιοχές της Νίκαιας, του Ρέντη, του Περάματος, της Κυψέλης, του Αγίου Παντελεήμονα και των Άνω Πατησίων και σ’ αυτήν συμμετείχαν εργαζόμενοι σε ποσοστό 39,5%, 29,8% άνεργοι και 26,5% συνταξιούχοι.

Αλλά, μην τα θέλουμε όλα… δικά μας. Μπορεί να τουρτουρίζουμε και να ξεπαγιάζουμε, αλλά είμαστε στην ευρωζώνη! Λίγο το’ χετε αυτό;


ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ  ΔΟΥΛΕΙΑ; 

Ο… ΑΛΛΑΧ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)



Είστε σίγουροι ότι θέλετε να πάτε να επισκεφτείτε και να δουλέψετε στην Γερμάνια για μια καλύτερη ζωή ;

Φανταστείτε λοιπόν να έχετε αυτήν την ηχορύπανση όπως στο βίντεο, ξαφνικά σε μια κεντρική πλατεία 5 φορές την ήμερα όπως επιβάλλεται αυτήν την στιγμή σε χιλιάδες κατοίκους να την έχουν σε πάρα πολλές περιοχές της Γερμανίας.

Δεν σας αρέσει;

Μην τυχόν και παραπονεθείτε γιατί αλλιώς… το καλύτερο θα χαρακτηριστείτε ότι διακατέχεστε από ρατσιστικό μίσος. Ή το χειρότερο, θα σας κλείσουν αμέσως μέσα.

Δείτε τα πρόσωπα των Γερμανών σε αυτή την κεντρική πλατεία σε μια πολυσύχναστη γερμανική πόλη που θέλησαν να γιορτάσουν κάποιο γεγονός, ή απλώς να απολαύσουν την βόλτα τους.

Μόλις άρχισε να ουρλιάζει ο ιμάμης, τα βλέμματα τους πάγωσαν και οι κινήσεις του σώματος τους σταμάτησαν, καθώς κατάλαβαν ότι βρίσκονται στην εξουσία του… χαλίφη και πως μόνο με πόλεμο θα εξαφανιστεί αυτή η κατάσταση διότι έχει ριζώσει βαθειά στην χώρα τους.

Θα με θυμηθείτε, αργά ή γρήγορα θα χυθεί αίμα! Εκεί οδηγεί αυτός ο κατευθυνόμενος πολιπολιτισμός με ισλαμική «επίχρωση». 

Τέτοιου ίδιους εικόνες δεν θα μπορούσε να χωρέσει στο μυαλό μου ότι κάποια μέρα θα έβλεπα στην χώρα που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Που ? Στην Ευρώπη, στην Γερμάνια!

Άντε και στα δικά σας!! Auf Bald!!

Με πολύ αγάπη Σουλτάνα
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ


ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ................
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ Φ
ΤΑΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ,
ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙΑ

Το επισημάναμε από την αρχή της χρονιάς, ότι φέτος θα έχουμε αυξημένες αφίξεις εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών και θα σπάσουμε οπωσδήποτε το «φράγμα» του ενός εκατομμυρίου! Κι όπως φαίνεται από τα πρώτα σημάδια, δε θα διαψευσθούμε!

Έτσι, σύμφωνα με τα ανεπίσημα στοιχεία –γιατί το Λιμενικό του σταλινικού κομισαρίου Δριτσώφ απαξιεί να δώσει πλήρη στοιχεία, για τους… γνωστούς λόγους- την Τετάρτη μπήκαν μόνο στην (χιονισμένη) Λέσβο περίπου 2.000 απρόσκλητοι, ενώ εχθές Πέμπτη γύρω στις 3.000 (ο μεγαλύτερος αριθμός αφίξεων μέσα σε μια μέρα, για φέτος!

Κι αν μέσα στην καρδιά του χειμώνα καταφτάνουν 3.000 την ημέρα μόνο σε ένα νησί, μόλις καλοκαιριάσει τι θα γίνει;
Το σχέδιο καταστροφής της Ελλάδος με δούρειο ίππο τους λαθρομετανάστες και τον “πολυπολιτισμό” της Νέας Τάξης

Στο προσεχές διάστημα εισέρχεται στην τελική του φάση το σχέδιο εποικισμού της Ελλάδος από εκατομμύρια λαθρομετανάστες. Πρόκειται για μία άρτια οργανωμένη επιχείρηση που εξελίσσεται εδώ και δεκαετίες με αιχμή την πολυπολιτισμική προπαγάνδα και τα αντιρατσιστικά κηρύγματα, που επιδοτούνται με αμέτρητα εκατομμύρια από το ίδρυμα Σόρος και άλλες αφανείς οργανώσεις της παγκοσμιοποίησης.

Όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι η άριστα σχεδιασμένη εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων ισλαμιστών στην Ελλάδα, δεν είναι τυχαία, αλλά διαθέτει πολύ συγκεκριμένη στόχευση, είναι ή ηλίθιος ή συνειδητοποιημένος προδότης. Ο θίασος Τσίπρα-Καμμένου ανέλαβε την διαχείριση της εξουσίας στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας: η μνημονιακή λαίλαπα έχει ρημάξει την Ελλάδα, τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού έχει συντριβεί ψυχολογικά, κανείς δεν αντιδρά στα εκτρωματικά μέτρα που ψηφίζονται κατόπιν εντολών της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας. Μέσα σε αυτό το κλίμα μαζικής κατάθλιψης και απόλυτου ευνουχισμού της κοινωνίας, ο εποικισμός της χώρας από εκατομμύρια αλλοδαπούς πραγματοποιείται χωρίς εμπόδιο.

Εκατομμύρια σε ΜΚΟ και ΜΜΕ για «αντιρατσιστική» προπαγάνδα

Το Σύστημα έχει καταφέρει να πείσει τους κοιμισμένους πολίτες πως οποιαδήποτε αντίδραση στο σχέδιο μετατροπής της Ελλάδος σε… πακιστάν, συνιστά ρατσισμό, μισαλλοδοξία, είναι μία πράξη… αισχρή, που τιμωρείται σκληρά από τα ποινικά δικαστήρια. 

Με άνωθεν εντολές τα κανάλια αποκρύπτουν όλα τα ρατσιστικά εγκλήματα σε βάρος Ελλήνων από αλλοδαπούς. Δε λένε λέξη για δεκάδες περιστατικά βίας που συμβαίνουν καθημερινά σε όλη την επικράτεια με θύματα ανήμπορους και υπέργηρους συμπατριώτες μας. Πριν από δέκα χρόνια τα ΜΜΕ οργίαζαν για τις ληστείες και τις δολοφονίες από λαθρομετανάστες. Είχε συσταθεί μάλιστα και επιτροπή ληστευθέντων, οι εκπρόσωποι της οποίας είχαν πιάσει στασίδι στα παράθυρα των τηλεοπτικών δελτίων.

Σήμερα, που η κατάσταση έχει γίνει κατά πολύ χειρότερη, ανάλογες ειδήσεις θάβονται επιμελώς. Γιατί; Παλαιότερα δεν φοβόντουσαν μη γίνουν οι Έλληνες… ξενοφοβικοί; Όχι βέβαια! 

Απλά, πριν από μία δεκαετία δεν υπήρχε ο κίνδυνος ανόδου και επικράτησης του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή. Από την ημέρα που η Χρυσή Αυγή μπήκε στη βουλή, έπαψε κάθε αναφορά σε γεγονότα που θα μπορούσαν να αφυπνίσουν τον πατριωτισμό των Ελλήνων. 


Παράλληλα, άρχισαν να σπαταλούν εκατοντάδες
εκατομμύρια για την επιδότηση ανθελληνικών ΜΚΟ για προπαγάνδα και προώθηση του μοντέλου της πολύ-πολιτισμικής κοινωνίας.

Σκληρή ποινική νομοθεσία προωθεί τον ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων

Παράλληλα με τον εκτρωματικό νόμο για το σύμφωνο συμβίωσης, ψηφίστηκε και επιβλήθηκε μία σειρά άθλιων ποινικών διατάξεων, που προωθούν τον ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων. Όποιος πολίτης τολμήσει να δείξει έμπρακτη αλληλεγγύη σε έναν Έλληνα, τιμωρείται με φυλάκιση. Όποιος φορέας διανείμει τρόφιμα σε συμπατριώτες μας αντιμετωπίζει ποινική δίωξη. Δεν πρόκειται για αποτύπωση των ιδεοληψιών κάποιων γραφικών συριζαίων παραγόντων που βρέθηκαν εν μία νυκτί σε υπουργικούς θώκους. 

Πρόκειται για την υλοποίηση άμεσων εντολών των κέντρων της παγκοσμιοποίησης με στόχο να πληγεί ο εθνικός χαρακτήρας του κράτους μας. 

Οι περιβόητοι αντιρατσιστικοί νόμοι, που προϋπήρχαν σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη, δεν έρχονται τυχαία στην Πατρίδα μας αυτή την περίοδο. Δεν είναι σύμπτωση η επιβολή αυτών των θλιβερών νομοθετημάτων με την αύξηση των ροών των λαθρομεταναστών και του εγκλωβισμού τους εντός της επικράτειάς μας.

Η Ελλάς έχει μετατραπεί σε πειραματόζωο της παγκοσμιοποίησης, όπως έγινε πειραματόζωο των οικονομικών δολοφόνων του ΔΝΤ και της ΕΚΤ. 

Στόχος τους: σε λίγα χρόνια στη θέση της πάλαι ποτέ Ελλάδος να υπάρχει ένα θλιβερό προτεκτοράτο, που θα κατοικείται από ανάμεικτα πλήθη διαφορετικών εθνοτήτων και θρησκευμάτων, θα έχει παραδώσει τον εθνικό του πλούτο και θα έχει αποτελεί πρότυπο της παγκοσμιοποιημένης πολυφυλετικής κοινωνίας.
Μόνη δύναμη αντίστασης στα σχέδιά
τους η Χρυσή Αυγή

Ο ρόλος του Λαϊκού Συνδέσμου στο σημείο αυτό είναι κομβικός. Αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή δεν θα υπήρχε καμία απολύτως ελπίδα σωτηρίας για την Ελλάδα. Μόνο η πολιτική άνοδος του Λαϊκού Συνδέσμου μπορεί να σταματήσει την δραματική πορεία που έχει λάβει η χώρα προς την καταστροφή. Έτσι ερμηνεύονται και όλες οι αντισυνταγματικές διώξεις σε βάρος μας, η συνωμοσία σιωπής, οι ύβρεις, η λάσπη και ο ολοκληρωτικός πόλεμος του Συστήματος. 

Φοβούνται μόνο την Χρυσή Αυγή, γιατί μόνο η Χρυσή Αυγή κάνει πράξη τους λόγους και τη θεωρία. Πολεμά το Σύστημα και δεν πρόκειται ποτέ να συμβιβαστεί, αν δεν καταστρέψει τα σχέδια των εχθρών της Ελλάδος. Όσοι ζωντανοί ας δώσουν το παρόν στο προσκλητήριο του Εθνικιστικού Κινήματος. Μόνο τότε μπορεί να υπάρξει μέλλον για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

του Ηλία Κασιδιάρη