ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Πανικός στο μπομπολικό “Έθνος” για την σύμπλευση Χρυσής Αυγής - Ορθοδόξων Ιεραρχών



Το μόνο μέλημα του πολιτικού συστήματος και των «νταβατζήδων» εντολέων του είναι η Χρυσή Αυγή και η επικείμενη εκρηκτική άνοδος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. 

Όλα τα άλλα επιτρέπονται και δεν τους πειράζουν, διότι πολύ απλά όλοι οι υπόλοιποι είναι ίδιοι, συγκροτώντας το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, που εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό, συνεχίζοντας πάντα την ίδια ακριβώς πολιτική σε όλα τα ζητήματα.

Σε αυτά τα πλαίσια και με φόντο τα γεγονότα πέριξ της υπερψήφισης του «συμφώνου συμβίωσης» από σύσσωμο το «συνταγματικό τόξο», οι ταγοί του καθεστώτος αντιλαμβάνονται ότι η πλειοψηφία ενός μεγάλου εκλογικού σώματος θα πλαισιώσει την Εθνική Αντίσταση στα σχέδιά τους, την Χρυσή Αυγή. 

Έτσι βλέπουμε ένα πραγματικά δακρύβρεχτο και πλήρες πανικού δημοσίευμα στο «Έθνος» του Μπόμπολα σχετικά με την σύμπλευση Χρυσής Αυγής και Ορθόδοξων Ιεραρχών.

Συγκεκριμένα σε άρθρο με τίτλο «Τα αμαρτήματα του αγίου Πειραιώς» ο συντάκτης της εν λόγω φυλλάδας επιτίθεται εναντίον του Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, παραθέτοντας ουσιαστικά ένα ημερολόγιο των πεπραγμένων του, ιδωμένα από την πλευρά των υποστηρικτών της εθνοκτόνας παγκοσμιοποίησης.

Εν τέλει, αφότου το άρθρο παραθέσει πολλά και διάφορα φτάνει και στο προκείμενο, δηλαδή στις απόψεις του Σεραφείμ για το «σύμφωνο συμβίωσης», αλλά και την άποψη πολλών ιεραρχών σχετικά με το επαίσχυντο αυτό νομοσχέδιο, αλλά και την Χρυσή Αυγή.

Αυτό που διαβλέπει ο αρθρογράφος είναι ότι με την φιλελευθεροποίηση της ΝΔ και την κατάντια όλων των υπόλοιπων κομμάτων, η Εκκλησία και οι πιστοί θα στηρίξουν φανατικά τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. 

Αξίζει σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι τόσο ο νυν πρόεδρος της ΝΔ, όσο και οι παρόντες βουλευτές των ΑΝΕΛ υπερψήφισαν το «σύμφωνο συμβίωσης» μαζί με Πασόκ, Ποτάμι, Σύριζα και κόμμα Λεβέντη.

Πάντως ας μην ανησυχούν και ας μην πανικοβάλλονται. 

Η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι αναπόφευκτη και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για αυτό. 

Ας εστιάσουν καλύτερα στα εσωτερικά τους προβλήματα και το πως θα πληρώσουν τους υπαλλήλους τους.


Δίχως τέλος οι αφίξεις των απρόσκλητων στον Πειραιά - Πάνω από 2.300 αποβιβάστηκαν σε λιγότερο από 24 ώρες


Δίχως τέλος οι αφίξεις των απρόσκλητων στον Πειραιά - Πάνω από 2.300 αποβιβάστηκαν σε λιγότερο από 24 ώρες
Χωρίς διακοπή συνεχίζονται οι καθημερινές αφίξεις απρόσκλητων στο λιμάνι του Πειραιά

Οι απρόσκλητοι εισβάλλουν κατά χιλιάδες στα νησιά του Αιγαίου από την τουρκία, η οποία παρά τα δισεκατομμύρια που πήρε από την ΕΕ δεν κάνει τίποτα για να ανακόψει τις ροές. 

Οι απρόσκλητοι λοιπόν αφού ταυτοποιηθούν με τυπικές διαδικασίες παίρνουν τα πλοία της γραμμής και αποβιβάζονται κατά χιλιάδες στον Πειραιά.

Το πρωί της Δευτέρας στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας αποβιβάστηκαν περίπου 1.700 άτομα από Μυτιλήνη και Χίο. 

Συγκεκριμένα με το πλοίο Αριάδνη έφτασαν στην Αθήνα 1.104 από τη Μυτιλήνη και 635 από τη Χίο. 

Το βράδυ της Κυριακής στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το πλοίο «Νήσος Μύκονος» με 505 άτομα από τη Μυτιλήνη και 107 από τη Χίο.

Έτσι λοιπόν σε λιγότερες από 24 ώρες έχουμε 2.351 απρόσκλητους