ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.... ΒΙΝΤΕΟ: ΟΥΚΑΔΕΣ ΕΔΩΣΑΝ «ΜΑΧΗ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...!!


Άνδρες των ΟΥΚ βούτηξαν στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό.


Μόλις έπιασαν τον Τίμιο Σταυρό αναφώνησαν όλοι μαζί «ΟΥΚ».


Να σημειώσουμε ότι έλειπε από τον Πειραιά όλη η Πολιτική και Πολιτεακή ηγεσία...



Η Χρυσή Αυγή 

για την εορτή των Θεοφανείων 




Πιστή στις Παραδόσεις της Ορθοδόξου Εκκλησίας και του Έθνους η Χρυσή Αυγή παρευρέθηκε στους επίσημους εορτασμούς για τον καθαγιασμό των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά.

Κλιμάκιο συναγωνιστών με τους βουλευτές Α΄ Πειραιώς, Νίκο Κούζηλο και Αττικής, Ηλία Κασιδιάρη παρακολούθησε την δοξολογία και τον καθαγιασμό των υδάτων από τον Μητροπολιτική Πειραιώς Σεραφείμ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους τόνισε:
"Θα ευχόμασταν ως είθισται ο Θεός να φωτίσει τους κυβερνώντες, αλλά δυστυχώς αυτοί είναι τόσο ξεπουλημένοι που δεν υπάρχει καμμία ελπίδα Θείας Φώτισης.

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες που αντιστέκονται!"


Η Χρυσή Αυγή στον Πειραιά 
για τον καθαγιασμό των υδάτων 
Φωτορεπορτάζ

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής βρέθηκε σήμερα στον Πειραιά και συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την εορτή των Θεοφανείων.

Οι βουλευτές μας Κούζηλος και Κασιδιάρης, ο περιφερειακός σύμβουλος Περικλής Μουλιανάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Κατσαφάδος, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Σωτήρης Δεβελέκος, ο επικεφαλής του Σωματείου Ελλήνων Εργαζομένων «Ο Άγιος Νικόλαος» στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, Χρήστος Κυριτσόπουλος εκπροσώπησαν το Εθνικιστικό Κίνημα μαζί με δεκάδες μέλη και φίλους του Λαϊκού Συνδέσμου.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, που αντιστάθηκε στον εκφυλισμό που προωθεί η κυβέρνηση του Σύριζα, αντάλλαξε ευχές σε πολύ θερμό κλίμα με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος.

Θερμά συγχαρητήρια για την άψογη παρουσία τους δέχθηκαν οι άνδρες των ΟΥΚ που βούτηξαν στα παγωμένα νερά του Πειραιά για τον Τίμιο Σταυρό.



Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.






Σήμερα τα φώτα κι ο φωτισμός
η χαρά μεγάλη κι ο αγιασμός.
Κάτω στον Ιορδάνη τον ποταμό
κάθετ’ η κυρά μας η Παναγιά.
Όργανo βαστάει, κερί κρατε
και τον Αϊ-Γιάννη παρακαλεί.
‘Αϊ-Γιάννη αφέντη και βαπτιστή
βάπτισε κι εμένα Θεού παιδί.
Ν’ ανεβώ επάνω στον ουρανό
να μαζέψω ρόδα και λίβανο.
Καλημέρα, καλημέρα,
Καλή σου μέρα αφέντη με την κυρά.


Αυτήν την σπουδαία μέρα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία εύχεται το φως του Θεού και της Ελλάδας να οδηγεί τον λαό μας.

Απέναντι στις ξένες δυνάμεις και τους εγχώριους υποτακτικούς τους που καταδυναστεύουν την Πατρίδα μας υψώνουμε σθεναρή φωνή Αντίστασης

Η Θεία φώτιση οδηγεί τους Έλληνες σε ένα ελεύθερο μέλλον. Η σημερινή κυβέρνηση που έχει ξεπουλήσει τα πάντα στους ξένους τοκογλύφους, τους νταβατζήδες εργολάβους και τους λαθρομετανάστες θα πάρει την απάντηση που της αρμόζει.