ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Η Χίλαρι για "Περιοχή 51" και εξωγήινα όντα...& .τα απόρρητα αρχεία της KGB από το 1947 για... (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Χίλαρι Κλίντον μίλησε για τους εξωγήινους και
είπε πως ίσως να έχουν έρθει στον πλανήτη μας.

Η υποψήφια γερουσιαστής ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν οι εξωγήινοι και για το αν εκείνη γνωρίζει παραπάνω πράγματα που δεν έχουν γίνει γνωστά στον κόσμο.

Η ίδια δήλωσε πως αν εκλεγεί θα στείλει μία ομάδα κρούσης στην περιοχή 51 η οποία είναι μία απόρρητη βάση στη Nevada και που πολλοί λένε πως γίνεται κάποια κατασκευή εξωγήινης τεχνολογίας.

Ακόμα ο John Podesta, υπεύθυνος για την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον δήλωσε: 

«Οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν να αντέξουν την αλήθεια».

Όμως ο Μπιλ Κλίντον, σύζυγος της Χίλαρι είχε αναφέρει πως στην περιοχή 51 «Δεν υπάρχει κανένας εξωγήινος εκεί».

Σύμφωνα με πληροφορίες  ο Αμερικανός μεγιστάνας Laurence Rockefeller είχε πει στον Μπιλ Κλίντον, το 1993 να μίλησει και να δημοσιεύσει τα αρχεία που υπήρχαν για την εξωγήινη ζωή.


Σάλος προκλήθηκε με την δημοσίευση απόρρητων αρχείων της KGB. Η KGB υπήρχε επί Σοβιετικής Ένωσης. Με τον εκδημοκρατισμό της Ρωσίας η KGB αντικαταστάθηκε από την FSB.

Στο επίσημο έμβλημα της οργάνωσης: τονίζοντας τόσο την ασπίδα όσο και το σπαθί, η KGB ήταν μια οργάνωση με στρατιωτική ιεραρχία που στόχευε στην παροχή εθνικής ασφάλειας, και στην ασφάλεια του ΚΚΣΕ.

Ήταν παρόμοια στην λειτουργία της με την CIA των Ηνωμένων Πολιτείων, με πρόσθετα καθήκοντα την αντι-κατασκοπεία και την εθνική ασφάλεια του FBI, ή με τους δίδυμους οργανισμούς MI5 και MI6 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην Λευκορωσία, μια πρώην Σοβιετική Δημοκρατία, το επίσημο όνομα της Κρατικής Υπηρεσίας Ασφαλείας παραμένει KGB.

Ο όρος χρησιμοποιείται μερικές φορές παραστατικά στο Δυτικό τύπο για να αναφερθεί στην σημερινή FSB μετά την μετονομασία της το 1991 λόγω της αναγνωρισιμότητας και της δημόσιας κατανόησης του όρου. Υπάρχουν βίντεο ντοκουμέντα της πάλαι ποτέ KGB.


Top Secret Russian KGB Files
1947 -2015 !

UFO-Alien Russia. KGB


Στον Καιάδα οι Έλληνες μικροσυνταξιούχοι. Βάφτισαν το μαχαίρι στις συντάξεις... “επανυπολογισμό”!


Μεγάλο «μαχαίρι» έρχεται στις συντάξεις σύμφωνα με το σχέδιο για το Ασφαλιστικό που παρουσίασε στους πολιτικούς αρχηγούς σήμερα η κυβέρνηση. Όπως αναφέρουν πληροφορίες της εφημερίδας «Το Βήμα», οι αλλαγές στο ασφαλιστικό, που θα μεταβληθούν επί τα χείρω για να τύχουν της έγκρισης από την τρόικα, περιέχουν τα εξής:

- Η ενοποίηση όλων των ταμείων κύριας ασφάλισης σε ένα. Αυτό σημαίνει ότι καταργούνται ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ.

- Ο επανυπολογισμός των συντάξεων με νέους συντελεστές αναπλήρωσης για όλα τα χρόνια του εργασιακού βίου. Αυτό θα οδηγήσει σε σημαντικές μειώσεις συντάξεων σε όσους συνταξιοδοτηθούν από δώ και στο εξής. Για τους παλιούς συνταξιούχους θα υπάρχει πρόβλεψη της «προσωπικής διαφοράς» έτσι ώστε να μην μειωθεί η κύρια σύνταξη τους μετά από το νέο υπολογισμό.

- Η προσαρμογή των συντάξεων μέσω των νέων συντελεστών αναπλήρωσης θα γίνει με την τροποποίηση του νόμου 3863 και την άμεση εφαρμογή των προβλέψεων του.

- Η μείωση του πλαφόν για τις ανώτατες συντάξεις στα 2.300 ευρώ το μήνα (από 2.773 ευρώ σήμερα) και του πλαφόν για τις πολλαπλές συντάξεις στα 3.000 ευρώ το μήνα (από 3.680 ευρώ σήμερα)  

Η μετατροπή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος σε ρήτρα βιωσιμότητας για τα επικουρικά ταμεία με ταυτόχρονη απορρόφηση των αποθεματικών τους για την πληρωμή των επικουρικών συντάξεων.

Βεβαίως όταν μιλάμε για «προσαρμογή συντάξεων», εννοείται η μείωση των συντάξεων, ενώ η «ρήτρα βιωσιμότητας» είναι διαφημιστικό κόλπο της κυβερνήσεως, αφού έχει ήδη συμφωνηθεί η εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, που θα οδηγήσει σε νέες μειώσεις συντάξεων.

Έτσι αποδεικνύονται για άλλη μία φορά ψεύτικες οι «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης, αφού συντόμως οι συνταξιούχοι θα γνωρίσουν μία ακόμα μείωση των συντάξεών τους, ενώ αυτοί που θα συνταξιοδοτηθούν στο μέλλον θα λαμβάνουν φιλοδώρημα και όχι σύνταξη!

Έτοιμοι οι κυβερνώντες ΣΥΡΙΖΑ - Αν.Ελ. να...σκοτώσουν οικονομικά τους συνταξιούχους, οδηγώντας τους στο μαρασμό...


ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Οι τούρκοι παρατάσσουν τον πολεμικό στόλο τους στο Αιγαίο – ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ 2016. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τους Τσιπροκαμμένους! - Αποκαλυπτικοί χάρτες


Έκλεισε ολόκληρο το Αιγαίο για στρατιωτικές ασκήσεις η τουρκική ηγεσία σε μία ένδειξη πρωτοφανούς προκλητικότητας και απαξίας προς το ελλαδικό προτεκτοράτο των Τσιπροκαμμένων. 

Συγκεκριμένα με τις ΝΟΤΑΜ Α5885/15, Α5884/15 και Α5881/15 και τις αντίστοιχες NAVTEX (σε ότι αφορά την δέσμευση των θαλασσίων περιοχών) δεσμεύει τρεις μεγάλες περιοχές στο βόρειο, κεντρικό και νότιο Αιγαίο.

Η περίοδος της δέσμευσης είναι από 1η Ιανουαρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2016 και όπως θα δείτε στους χάρτες που ακολουθούν ουσιαστικά οι τούρκοι κλείνουν νευραλγικές περιοχές τού ελληνικού πελάγους με το ΥΠΕΞ να μην έχει αντιδράσει ακόμα στην πρόκληση αυτή.

Η Τουρκία δέσμευσε επίσης εναέριες περιοχές, εντός του ελληνικού FIR και του ΕΕΧ επίσης στην περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου για αεροπορικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά στο διάστημα 12-16 Ιανουαρίου, ενώ δέσμευσε επίσης περιοχή σε παραπλήσιο σημείο επίσης για ασκήσεις της τουρκικής Αεροπορίας στις 11 Ιανουαρίου με τη ΝΟΤΑΜ Β2729/15.

Επίσης σε απάντηση προηγουμένων ελληνικών ΝΟΤΑΜ, η Τουρκία 
εξέδωσε νέες απαντητικές ΝΟΤΑΜ, όπου απορρίπτει τις ελληνικές θέσεις που είχαν διατυπωθεί ως απάντηση στις αρχικές τουρκικές και σημειώνει ότι θα πρέπει να αποφεύγεται η προσέγγιση στην περιοχή των τουρκικών ασκήσεων (οι οποίες εκτελούνται σε μεγάλο μέρος τους εντος του ελληνικού εναέριου χώρου) και ότι η ίδια η Τουρκία αναλαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια της εναέριας κυκλοφορίας και ότι η ελληνικλές ΝΟΤΑΜ είναι πλήρως άκυρες!

Ουσιαστικά αυτό που λένε οι τούρκοι είναι ότι αν τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη ή πλοία επιχειρήσουν να πλησιάσουν την Μεγίστη ή να πλεύσουν ή πετάξουν κοντά στο νησί θα πρέπει υποχρεωτικά να πάρουν την άδεια των τουρκικών αρχών, αν δεν θέλουν να δεχθούν τα τουρκικά πυρά! 

Δείτε χάρτες όπου αποτυπώνονται οι περιοχές που δεσμεύει η Τουρκία:























ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, 
Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ 
ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ 2016


Το Καστελόριζο, το ακριτικό αυτό ελληνικό νησί η γεωπολιτική και γεωοικονομική σημασία του οποίου είναι τεράστια καθώς συνδέεται άμεσα με την χάραξη της ελληνικής ΑΟΖ, η οποία μέσω του Καστελόριζου θα ενώνετε με την κυπριακή αποκλείοντας την Τουρκία από τα ενεργειακά κοιτάσματα της ανατολικής Μεσόγειοι, πριν προλάβουμε καν να μπούμε στο νέο έτος, γίνεται ο στόχος της πρώτης μεγάλης τουρκικής πρόκλησης για το 2016.

Με σειρά νέων ΝΟΤΑΜ η Άγκυρα δέσμευσε μονομερώς ολόκληρη την περιοχή μεταξύ της Ρόδου και Μεγίστης, (Καστελόριζο,) για ασκήσεις του τουρκικού Ναυτικού και Αεροπορίας, για το διάστημα μεταξύ 4 Ιανουαρίου και 29 Φεβρουαρίου 2016, επί της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Με την έκδοση αυτής της παράνομης ΝΟΤΑΜ το ακριτικό ελληνικό νησί βρίσκεται ουσιαστικά σε κατάσταση πολιορκίας και για ενάμιση μήνα θα είναι περικυκλωμένο από το τουρκικό ναυτικό το οποίο βάσει των σεναρίων της άσκησης που ξεκινά την Δευτέρα, θα εκτελέσει αποστολές θαλάσσιας απαγόρευσης, α/α άμυνας και διοίκησης-ελέγχου αποβατικών ενεργειών!

Η Τουρκία δέσμευσε επίσης εναέριες περιοχές εντός του ελληνικού FIR και του ΕΕΧ, επίσης στην περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου για αεροπορικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά στο διάστημα 12-16 Ιανουαρίου, ενώ δέσμευσε επίσης περιοχή σε παραπλήσιο σημείο επίσης για ασκήσεις της τουρκικής Αεροπορίας στις 11 Ιανουαρίου με τη ΝΟΤΑΜ Β2729/15.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι Τούρκοι δημοσιεύουν εικόνες που δείχνουν τον νησί να απέχει μόλις 7 χιλιόμετρα από τις τουρκικές ακτές προβάλλοντας την άποψη ότι… «δικαιωματικά» και φυσικά αυθαίρετα, το νησί αυτό ανήκει στην Τουρκία!

Άλλωστε είναι γνωστές οι θέσεις του πρωθυπουργού της Τουρκίας, κ Νταβούτολγου, ο οποίος έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι το Καστελόριζο είναι διαφορετική περίπτωση από τα νησιά του Αιγαίου, (των οποίων το καθεστώς επίσης αμφισβητεί ) και τώρα βλέπει μια χρυσή ευκαιρία να προχωρήσει στην σταδιακή αφοσίωση του νησιού στην Τουρκία.

Να δούμε ποια θα είναι η ελληνική αντίδραση!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΠΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΟΖ ΕΛΛΑΔΟΣ- ΚΥΠΡΟΥ