ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Εθνικιστικός άνεμος σαρώνει την Ευρώπη: Η Χρυσή Αυγή ανάμεσα στα εθνικά κινήματα που ανησυχούν τους New York Times!


Δεν τους έφτανε, των άμοιρων των καθεστωτικών, η κρίση με τους λαθρομετανάστες, η αντίστοιχη οικονομική κρίση, αλλά και η κρίση εμπιστοσύνης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έχουν και τα Εθνικιστικά κόμματα να ανεβαίνουν παντού.

Αυτό είναι και το πραγματικό νόημα της εισαγωγής του άρθρου της καθεστωτικής ναυαρχίδας "New York Times", η οποία πραγματοποίησε εκτενές αφιέρωμα στην...
λεγόμενη «ακροδεξιά» ή τουλάχιστον στα πιο επιφανή από τα κόμματα που απαρτίζουν την Εθνικιστική Αφύπνιση της Ευρώπης.

Μεταξύ των Κινημάτων που περιγράφονται είναι βεβαίως και η Χρυσή Αυγή, το Κίνημα των Ελλήνων, περί του οποίου δίδεται ένα βραχύ ιστορικό των τελευταίων ετών, όπου δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην διεθνή προσοχή που λαμβάνει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ως προμετωπίδα του Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία, η έλευση και τα «καλά» λόγια του επιτρόπου Μούιζνιεκς και η πολιτική δίωξη που ακολούθησε εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Στο τέλος της αναφοράς περί της Χρυσής Αυγής σημειώνεται η στήριξη στον σημερινό «Πλανητάρχη» Τράμπ, αλλά και το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να ενδυναμώνεται παρά τις συνεχείς διώξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ