ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Πανευρωπαϊκή δημοσκόπηση - κόλαφος για πολιτικάντηδες: 86% των Ελλήνων συντάσσονται με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στο «προσφυγικό» - 46% θέλουν έξοδο από την Ε.Ε.


Το “Refugees Welcome” ψόφησε, το «Μένουμε Ευρώπη» πνέει τα λοίσθια και οι πολιτικάντηδες παρατηρούν αποσβολωμένοι την άνευ επιστροφής καταστροφή των ονείρων τους για την παγκοσμιοποίηση, που μετατρέπονται σε εφιάλτη.

Σε διαδικτυακή σφυγμομέτρηση WIN/Gallup International σε δείγμα 14.969 ατόμων, οι ψηφοφόροι σε όλη την ΕΕ ερωτήθηκαν για την γενική πορεία της χώρας τους, το λεγόμενο «προσφυγικό» και την τάση για έξοδο της χώρας τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όσον αφορά την Ελλάδα, τα αποτελέσματα δείχνουν πως οι πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής γνωρίζουν την καθολική αποδοχή και επιδοκιμασία του Ελληνικού Λαού.

Συγκεκριμένα, το 89% των ψηφοφόρων στην Ελλάδα πιστεύουν ότι η χώρα πάει σε λάθος κατεύθυνση. Στο θέμα του «προσφυγικού» το 86% είπαν ότι θα προτιμούσαν να είχαν λιγότερους λαθρομετανάστες, ενώ 46% από 38% των Ελλήνων δήλωσαν ότι θα ψήφιζαν για να φύγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Την ίδια ώρα στην υπόλοιπη Ευρώπη παρατηρείται ένα παρόμοιο κλίμα, με τους πολίτες να δηλώνουν σε μεγάλο ποσοστό απογοητευμένοι από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ ταυτοχρόνως τα στοιχεία όσον αφορά το «προσφυγικό» βρίσκονται σε πλήρη συμφωνία, αποδεικνύοντας ότι η εν λόγω πολιτική θα αποτελέσει και την ταφόπλακα των πολιτικάντηδων.

Αξίζει να τονιστεί ότι η δημοσκόπηση έγινε από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 7 Δεκεμβρίου, πριν την αιματηρή επίθεση με φορτηγό σε πολυπληθή χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου στις 19 Δεκεμβρίου. Οπότε σήμερα που μιλάμε τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα χειρότερα για τους πολιτικάντηδες, τουλάχιστον στην Γερμανία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ