ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ… ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ 20% ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΩΝ «ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΥΗΛΙΩΝ» ΑΚΙΝΗΤΩΝ!

12_179


Όπως είναι γνωστό (μόνο σ’ εμάς τους εθνικιστές, γιατί οι συστημικοί όσο μπορούν το κρύβουν…), εδώ και κάμποσους μήνες η Πορτογαλία κυβερνάτε από μια συγκυβέρνηση «Λαϊκού Μετώπου», στην οποία συμμετέχει και το Κ.Κ. Πορτογαλίας, ένα από τα τελευταία σταλινικά κόμματα της Ευρώπης (το άλλο είναι το… τιμημένο κουκουέ)…

Ένα νέο… φιλολαϊκό μέτρο, λοιπόν, πήρε η κόκκινη συγκυβέρνηση της χώρας και το ανακοίνωσε τώρα που τελειώνουν οι διακοπές: ο φόρος ακινήτων (δηλαδή ο ΕΝΦΙΑ) αυξάνεται, κατά περίπτωση, έως και 20%!

Όταν έγινε γνωστή η είδηση, οι περισσότεροι Πορτογάλοι νόμισαν ότι επρόκειτο για… αστείο, αλλά δεν ήταν. Ποιοι θα κληθούν να πληρώσουν τον επιπλέον φόρο; 

Οι ιδιοκτήτες των… «ιδιαίτερα ευήλιων» ακινήτων! 

Τι εννοούν «ιδιαίτερα ευήλια» ακίνητα οι σταλινομούρηδες; 

Όσα διαμερίσματα είναι από τον δεύτερο όροφο και πάνω των πολυκατοικιών και όσα έχουν θέα θάλασσα, πλατείες ή πάρκα, που συνολικά αφορούν το 70% των ιδιοκτητών ακινήτων της χώρας.

«Το μέτρο αυτό μας αιφνιδίασε. Η κυβέρνηση όχι μόνο απέφυγε να μας ενημερώσει στο προοίμιο, αλλά τροποποίησε το νομοσχέδιο εντός των θερινών διακοπών, αποφεύγοντας έτσι τη σχετική συζήτηση», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ακινήτων της Λισαβόνας», αλλά το «Αριστερό Μπλοκ» (οι συριζομούρηδες της Πορτογαλίας) χαρακτήρισαν τον νέο νόμο «κατ’ αρχάς σωστό», ενώ το Κομμουνιστικό Κόμμα χαρακτήρισε «παράλογες» τις διαμαρτυρίες εναντίον του νέου νόμου!

Τέτοια καθίκια είναι οι αριστεροί, δήθεν «φίλοι του λαού»!

Λέτε να τους μιμηθούν και οι εδώ σταλινομούρηδες του ΣΥΡΙΖΑ;

Αθανάσιος Βασιλόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ