ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Πληρώνοντας το τίμημα της Αλήθειας - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου



Όρθιοι στην κορυφή του κόσμου
για μια ακόμη φορά,
εξαπολύουμε την πρόκλησή μας
στ’ αστέρια!


Filippo Tommaso Marinetti

Παραμονές Χριστουγέννων του έτους 2015 και μετά από δύο χρόνια θα περάσω τις εορτές στην οικογενειακή μου εστία “ελεύθερος”… Και βάζω εισαγωγικά στη λέξη ελεύθερος γιατί δεν μπορεί να είναι κανείς ελεύθερος σε μια Πατρίδα σκλαβωμένη για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους!

Δεν μπορεί κανείς να είναι ελεύθερος στην Ελλάδα των… “ανοικτών συνόρων”, στην Ελλάδα του μνημόνιου, η οποία έχει εκχωρήσει την εθνική της κυριαρχία. Δεν μπορεί να είναι κανείς ελεύθερος σε μία χώρα όπου ο καθένας κοιτάζει τον εαυτούλη του παθητικά, μοιραία, άβουλα, έχοντας αφήσει στην άκρη μια Πατρίδα να ξεπουλιέται, έναν λαό να σαπίζει.

ΑΞΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ;

Δεν μου αρκεί λοιπόν, η “ελευθερία” αυτή, δηλαδή το γεγονός ότι δεν ευρίσκομαι πίσω από τα κάγκελα μιας φυλακής, όπως συνέβη τα έτη 2013 και 2014, όταν μετά από μία πολιτική σκευωρία, που στήθηκε εναντίον μας, μας οδήγησαν με τις χειροπέδες και υπό το φως των τηλεοπτικών καμερών στην φυλακή. Δεν ήταν όμως μόνο αυτά τα Χριστούγεννα τα οποία πέρασα στην φυλακή. Το ίδιο συνέβη και το 1976 και το 1978. Τέσσερα, λοιπόν, από τα Χριστούγεννα της ζωής μου τα πέρασα στη φυλακή και το ερώτημα που τίθεται είναι εάν άξιζε τον κόπο.

Εάν κανείς λογαριάσει και μετρήσει την γνώμη των πολλών, την στάση των πολλών, το φρόνημα του όχλου είτε με μορφή εκλογική, είτε όχι, σίγουρα δεν άξιζε. Εάν όμως τα δει τα πράγματα διαφορετικά, εάν αναλογιστεί τα λόγια του ποιητή που έγραψε ότι αν κάποιος για μια Ιδέα δεν κάνει θυσίες, τότε ή η Ιδέα δεν αξίζει ή ο ίδιος, τότε πράγματι άξιζε! Από την άλλη πλευρά όσοι πίστεψαν ότι με την φυλάκισή μας και την “ομηρία μας” θα μας κάνουν να σκύψουμε το κεφάλι, απλά κάνουν λάθος και το λάθος τους αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την στάση μας. Από την όλη μας συμπεριφορά, η οποία χωρίς παρενθέσεις, χωρίς εισαγωγικά, αποδεικνύει ότι δεν πουλήσαμε τα φλογερά μας όνειρα, ότι δεν διαθέτουμε δηλώσεις μετανοίας, ότι συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την μεγάλη Εθνικιστική Ιδέα, πολεμώντας κυριολεκτικά εναντίον όλων!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Ας έλθουμε όμως στα όσα συνέβησαν στον χρόνο που πέρασε. Και ήτανε Ιανουάριος του 2015 όταν μέσα από τα κάγκελα της φυλακής διεξαγάγαμε έναν ολόκληρο προεκλογικό αγώνα και είχα την ξεχωριστή τιμή και το προνόμιο μέσα από το καρτοτηλέφωνο μιας φυλακής να εκφωνώ λόγους προεκλογικούς, να γράφω μέσα σε ένα κελί κείμενα Ιδεολογικά και πολιτικά και όλα αυτά για τις εκλογές της 20ης Ιανουαρίου του 2015, οι οποίες ανέδειξαν την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα. Και ήταν Μάρτιος του 2015 όταν με την συμπλήρωση του δεκαοκταμήνου της προφυλακίσεώς μου πέρασα το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού για να επιστρέψω όχι ελεύθερος, αλλά σε κατ’ οίκον περιορισμό στην υποτίθεται δημοκρατική πολιτεία της Ελλάδος του 2015!

Ο επικεφαλής του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, σύμφωνα με την θέληση του Ελληνικού Λαού, δεν είχε το δικαίωμα να βγει έξω από το σπίτι του παρά μόνον για να συμμετάσχει στις εργασίες του κοινοβουλίου και αυτό κράτησε 4 ολόκληρους μήνες μέχρι τα τέλη Ιουλίου του 2015 όταν και μετά από σχετική αίτηση άλλαξαν οι περιοριστικοί μου όροι. Έτσι σύμφωνα με την σχετική απόφαση είχα πλέον την δυνατότητα να βλέπω και να ομιλώ με τους συναγωνιστές μου και τις συναγωνίστριες μου, αλλά για να απομακρυνθώ εκτός Αθηνών δεν δύναμαι παρά μόνον εάν ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος της περιοχής μου αναφέρει άμεσα την απομάκρυνση μου στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών… και αυτό δεν φτάνει! Θα πρέπει, όπου πάω, να παρουσιαστώ και εκεί στο αστυνομικό τμήμα και να αναφέρει και πάλι ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος την άφιξή μου στον Εισαγγελέα!!!

Όλα αυτά μέσα στον καιρό της ψευτοδημοκρατίας και την ίδια στιγμή κατά την οποία άλλοι συναγωνιστές μου, όντας βουλευτές εκλεγμένοι με την ψήφο του Λαού, δεν έχουν το δικαίωμα να απομακρυνθούν εκτός Αττικής και επιπλέον ορισμένοι εξ αυτών δεν έχουν το δικαίωμα να ομιλήσουν σε μία συγκέντρωση πολιτών. Με απλά λόγια, άνθρωποι τους οποίους εξέλεξε ο Ελληνικός Λαός να τους εκπροσωπούν δεν έχουν δικαίωμα να ομιλούν στον Λαό! Και αναρωτιέμαι εάν αυτό δεν αποτελεί κατάργηση κυριολεκτικά του Συντάγματος και των ατομικών ελευθεριών τότε τι άλλο είναι; Πληρώνουμε πολύ ακριβά το τίμημα της Αλήθειας, το τίμημα να παραμένουμε πιστοί στην Ιδέα μας σε μια κοινωνία σαπισμένη, σε μια πολιτεία υποτεταγμένη στον ξένο αφέντη, αλλά και στα κίβδηλα “Ιδανικά” μιας ψευτοδημοκρατίας, στην οποία υποτίθεται ότι το φρόνημα δεν διώκεται!

Ήταν 5 Ιουλίου του 2015 όταν έγινε το δημοψήφισμα για την πρόταση Γιούνκερ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υποστήριξε υπερήφανα το ΟΧΙ, όπως και η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού. Δήλωσα μάλιστα χαρακτηριστικά στη Βουλή ότι ακόμη και εάν χρειαστεί η χώρα να πέσει στα βράχια, όπως έλεγαν οι λακέδες των τοκογλύφων των Βρυξελλών ότι θα συμβεί, αξίζει τον κόπο για την εθνική ελευθερία. Όμως, το ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού το πρόδωσαν και μάλιστα αυτοί οι ίδιοι οι οποίοι καπηλεύτηκαν και καπη- λεύονται την αντίσταση του Λαού μας απέναντι στην ξενοκρατία και έτσι φτάσαμε στο τρίτο μνημόνιο αυτήν την φορά της αριστεράς. Ακολούθησαν στην συνέχεια οι εκλογές της 20 Σεπτεμβρίου μέσα σε ένα καθεστώς απόλυτα εχθρικό για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εκλογές από τις οποίες αναδειχθήκαμε και πάλι νικητές, αναδεικνυόμενοι με την ψήφο του Ελληνικού Λαού για τρίτη συνεχή φορά, τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας!

Οι αφέντες του χρήματος που κρατούν στα χέρια τους τα ΜΜΕ και με τρόπο τυραννικό ποδηγετούν την δημόσια γνώμη μας απέκλεισαν από τον δημόσιο διάλογο γιατί είμαστε λένε υπόδικοι… Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι είναι υποκριτές είναι ότι μας είχαν αποκλείσει και πριν από τον Σεπτέμβριο του 2013 όταν δεν ήμασταν υπόδικοι.

ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ

Ένας χρόνος τελειώνει, ένας χρόνος σημαδεμένος από την μοιραία πολιτική ενός κόμματος της αριστεράς, η οποία πρόδωσε τρεις φορές μέσα έναν μόνον χρόνο τις ελπίδες ενός ολόκληρου Λαού και αναφέρομαι στις εκλογές του Ιανουαρίου, στο δημοψήφισμα του Ιουλίου και στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

Όλοι αυτοί που πίστεψαν ότι με την ψήφο τους στον ΣΥΡΙΖΑ θα δινόταν ένα τέλος στην ολέθρια πολιτική των μνημονίων διαψεύστηκαν πανηγυρικά και σήμερα χωρίς ελπίδα, άβουλοι, ατενίζουν παθητικά το μέλλον και την σκληρή πραγματικότητα. Κοντά σε όλα αυτά και η αντεθνική πολιτική των “ανοικτών συνόρων” που έφερε στην Πατρίδα μας με τρόπο παράνομο 800 χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες και μαζί με αυτό και η προδοσία της Ευρώπης, η οποία αδιαφορεί για το μεγάλο αυτό εθνικό και κοινωνικό πρόβλημα τους λαού μας.

Ένας χρόνος τελειώνει, ένας χρόνος δοκιμασίας και διώξεων για όλους τους Χρυσαυγίτες και όλες τις Χρυσαυγίτισσες. Απέναντι στην πρόκληση όμως παραμείναμε όρθιοι, κρατάμε την ελπίδα ζωντανή σε πείσμα των καιρών, σε πείσμα της τυραννίας, σε πείσμα της “αστυνομίας των Ιδεών”, η οποία πολεμά με λύσσα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ας είναι ο χρόνος που πέρασε ένα ακόμη σημάδι ότι οι Ιδέες δεν πεθαίνουν μέσα στα κάγκελα των φυλακών και με τις σφαίρες των δολοφόνων!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει όρθια και μέσα σε δύσκολους καιρούς συνεχίζει να μάχεται για την Ελλάδα των ονείρων μας.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή


ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


Οι έμποροι των εθνών και οι πολιτικοί πραματευτάδες των ψυχών επιχειρούν να γράψουν από την αρχή και στα μέτρα τους την ιστορία και να χαράξουν τα σύνορα των κρατών. Αιματοκυλούν τούς λαούς, ανακατώνουν την οικονομία με την εθνική ασφάλεια, διαμορφώνουν το δίκαιο τής θαλάσσης και των πληθυσμιακών μετακινήσεων σύμφωνα με τις αποφάσεις τους για την εδραίωση τής παγκόσμιας σιωνιστικής δικτατορίας.

Όλα τα μεγάλα πολιτικά «ατυχήματα» τής ανθρωπότητας ακολουθήθηκαν από την επιβολή νέων γεωπολιτικών ισορροπιών και την εμφάνιση μέτρων περιορισμού των ελευθεριών. Η ανοχή επί παραδείγματι στον βομβαρδισμό τού Περλ Χάρμπορ από τούς Ιάπωνες έβαλε τις ΗΠΑ από το πουθενά στο σφαγείο τού Β Παγκοσμίου Πολέμου. Ένα γεγονός που ξεκίνησε από μια κρίση και κατέληξε στους ψευτοσυμμαχικούς διεθνείς οργανισμούς.

Τα χρόνια πέρασαν και οι μεθοδεύσεις συνεχίστηκαν. Έτσι λοιπόν ο βομβαρδισμός στους Δίδυμους Πύργους οδήγησε στις ισλαμικές ανοίξεις. Η πτώση τού ρωσικού αεροσκάφους στο Σινά προ ημερών επιδίωξε την ενοχοποίηση τής Ρωσίας ως αφετηρία ενός νέου παγκόσμιου πολέμου. Και η ισλαμική τρομοκρατία στο Παρίσι στήθηκε ώστε να φοβίσει τούς ευρωπαϊκούς λαούς και να οδηγήσει μέσα από τις πολυφυλετικές κοινωνίες στην αντίχριστη παγκόσμια διακυβέρνηση.

Η Ελλάς, ευρισκόμενη στην πύλη εισόδου τής Ευρώπης, έχει πεπρωμένο της ισόβιο να αντικρίζει και να αποκρούει όλα τα κύματα τής βαρβαρότητας. Είναι ταγμένη να προμαχεί πάντοτε υπέρ των προαιώνιων ελληνικών αξιών. Υπέρ τής Πίστης, υπέρ τής Ελευθερίας, υπέρ τού Πολιτισμού. Αυτές οι Αξίες είναι που δεν επιτρέπουν στον Άνομο Σταυρωτή να μάς συνθλίψει. Αυτός και ο λόγος που έχουμε υποστεί ανείπωτες τραγωδίες και ακρωτηριασμούς ψυχών και εδαφών. Αυτός και ο λόγος που το Νεοταξικό Θηρίο προχωράει τώρα στην παραποίηση των κανόνων τού δικαίου.

Έκαμε λοιπόν τις προάλλες νέες κουβέντες με τον Τούρκο ο αριστερός πρωθυπουργεύων για τις διμερείς σχέσεις τού κατακτημένου με τον κατακτητή. Κουβέντες σαν τις παλαιές που εκτρέφουν την επίπλαστη τουρκικότητα στη Θράκη μας. Λόγια που εδράζονται επάνω στο τερατούργημα τής ελληνοτουρκικής «φιλίας», τής «φιλίας» τού δολοφόνου με τον δολοφονημένο, τού θύματος με τον υπάλληλο τού νεοταξισμού που εκείνος τον έφερε στην περιοχή μας για να λεηλατήσει το ακριβό μας γεωπολιτικό οικόπεδο.

Οι τελευταίες κουβέντες ανάμεσα στο ψευτορωμέϊκο και στον τουρκομογγόλο λαθροθήρα τής Ιωνίας Μας γίνηκαν για να νομιμοποιηθεί ο παλαιός πόθος των μισελλήνων για την συγκυριαρχία στην Ελληνική Θάλασσα τού Αιγαίου Μας. Χρυσόμαλλο Δέρας τής περιοχής μας είναι ο γεωφυσικός πλούτος, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, ο ενεργειακός δρόμος που ορίζει το Έθνος μας. Και γέφυρα για να διαβούν «περιούσιοι» και βάρβαροι τον ποτισμένο με ελληνικά αίματα δρόμο είναι οι γραικυλοτουρκικές περιπολίες στα νερά μας για τον έλεγχο και την είσοδο των τουρκοφερμένων λαθροπροσφύγων.

Το θαλάσσιο δίκαιο γίνεται η ατραπός για να διαγραφεί ο Νόμος τής Φυλής και να αλωθεί το Εθνικό μας Κράτος και μαζί με εμάς ολόκληρη η Ευρώπη. Τα υδάτινα σύνορα διαγράφονται προς χάριν τής ειρηνικής συνυπάρξεως και τού πολυπολιτισμού. Οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες άλλωστε δεν βλέπουν σύνορα στη θάλασσα. Δεν θέλουν καθαρόαιμη ελληνική κοινωνία. Έχουν διαγράψει μαζί με τις γενοκτονίες και τις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες.

Αν η Ευρώπη θέλει να αυτοκτονήσει, είναι δικαίωμά της. Η Ελλάς όμως δεν πρόκειται να την ακολουθήσει στον ολισθηρό της κατήφορο. Δεν πρόκειται να συλήσουμε τούς τάφους των προγόνων μας για να μοιραστούμε το ψωμί των παιδιών μας με τούς γυρολόγους τοκογλύφους και τα ανδρείκελά τους. Και δεν πρόκειται να ανεχτούμε τούς βιομετρικούς ελέγχους που σχεδιάζουν οι Βρυξέλλες προκειμένου να φέρουν το αντίχριστο σφράγισμα ως δήθεν μηχανισμό ελέγχου τής δικής τους τρομοκρατίας με τούς ισλαμιστές υπαλλήλους τής παγκοσμιοποίησης.

Η Εσπερία δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει δικό της γεωστρατηγικό προσανατολισμό. Οι δικοί «της» πόλεμοι, οι πόλεμοι που διατάσσουν και επιβάλλουν στην Δύση οι Σταυρωτήδες, δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνουν δικοί μας. Εμείς έχουμε έναν άλλο, έναν δικό μας ιερό πόλεμο. Το δικό μας Θαλάσσιο Δίκαιο το συγγράφουν η Ιστορική Δικαιοσύνη και η Εθνική Ασφάλεια τής Μεγάλης Ελλάδος. Υπέρτατος νόμος είναι ο Νόμος τής Ελληνικής Φυλής που επιβάλλει το άβατο τής Πατρίδος από ξωμερίτες και την διάνοιξη τής θαλάσσιας οδού μονάχα από εθνικοαπελευθερωτικά ελληνικά στρατεύματα.

Ο Αντίχριστος τού Νεοταξισμού είναι εκείνος που μάς κρούει την θύρα. Για την εύνοια εκείνου σφάζονται οι ψευτοσύμμαχοι και ενώνουν τις δυνάμεις τους οι ηγετίσκοι τού ψευτορωμέϊκου. Άπαντες ζητούν την κεφαλή τού Ελληνισμού. Όμως ο Ελληνισμός μας είναι η Ορθοδοξία μας, είναι ο Πατριωτισμός μας, είναι η βιωσιμότητα τής Φυλής μας, είναι η παλινόρθωση τής Ηγεμονικής Ελλάδος στις προσωρινά αλύτρωτες εστίες της και στην κεφαλή των ελεύθερων λαών.

Πιστοί και Εθνικιστές αποτελούν από κοινού την σιδερόφρακτη φρουρά τού Ελληνισμού. Έχουμε ταυτότητα να βαστήξουμε και αποστολή να επιτελέσουμε. Με τον σταυρό στην καρδιά ομολογούμε και με το ξίφος στα χέρια μαχόμαστε για να ξεριζώσουμε από την πλάση εκείνους που ζητάνε να μάς σβήσουνε. Στα εδάφη τής παλιάς βυζαντινής αυτοκρατορίας το μέγα ξεκαθάρισμα όπως είπε ο Άγιος Παίσιος. Εμείς θα εξορίσουμε τούς επίορκους. Και εμείς πάλι θα φέρουμε την Ελλάδα στα φυσικά της όρια.

Σπυρίδων Καραχάλιος


Προτροπή ακροαριστερών για εκφοβισμό του δικαστηρίου στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Προτροπή ακροαριστερών για εκφοβισμό του δικαστηρίου στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής



Σε εβδομαδιαίο έντυπο, λοιπόν, μερικών μόλις εκατοντάδων φύλλων κυκλοφορίας, του οποίου συντάκτης παρακολουθεί σε μόνιμη βάση την δίκη στον Κορυδαλλό, γράφονται, μεταξύ άλλων, ότι «βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σχέδιο που έχει ως στόχο, όχι μόνο να οδηγήσει σε απαλλαγή τα γκεσέμια της νεοναζιστικής συμμορίας, αλλά να ρίξει στα μαλακά ακόμα και τους δολοφόνους των ταγμάτων εφόδου. Άλλους να τους οδηγήσει σε απαλλαγή από τον πρώτο κιόλας βαθμό και άλλους να τους οδηγήσει σε μείωση ποινής ή ακόμα και απαλλαγή στο δεύτερο βαθμό, χτίζοντας από τώρα το έδαφος επί του οποίου θα πατήσει η υπεράσπισή τους», ενώ το τέλος του κειμένου έχει ως εξής: «Εμείς χτυπάμε το καμπανάκι του κινδύνου. Πρέπει να δοθεί αγώνας για να μην εξελιχθεί η δίκη των νεοναζιστικών καθαρμάτων σύμφωνα με το σχέδιο. Αγώνας όχι μόνο μέσα στο δικαστήριο, αλλά και έξω απ΄αυτό, ώστε να οργανωθεί αυτό που θα ονομάζαμε “πίεση της αντιφασιστικής κοινής γνώμης”».
Δεν θα σταθούμε στο πώς ένα έντυπο με τόσο χαμηλή κυκλοφορία μπορεί και συντηρεί βιοποριστικά τόσο τον συντάκτη του κειμένου όσο και άλλους συμμετέχοντες σ΄αυτό το εκδοτικό έκτρωμα του σταλινικού περιθωρίου. Ούτε στο ότι η ρυπαροφυλλάδα αυτή είχε χαρακτηρίσει στο παρελθόν ως «εκτέλεση» την άνανδρη δολοφονία των Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, λέγοντας μάλιστα ότι ηθικά και πολιτικά η δολοφονία τους δεν είναι καταδικαστέα.
Το μόνο που θα πούμε είναι ότι: α) Δυστυχώς, για τα φρικτά αυτά απολιθώματα, δεν ζούμε στην Σοβιετική Ένωση του ψυχοπαθή «πατερούλη» Στάλιν και του εξίσου ψυχοπαθή «εισαγγελέα» Βισίνσκι, όπου οι κατηγορούμενοι υπό την επήρεια ψυχοφαρμάκων και συνεχείς ξυλοδαρμούς θα «ομολογούσαν» την ενοχή τους. Η εξέλιξη και η κατάληξη της δίκης θα αποτελέσει ένα φιάσκο τόσο για τους εμπνευστές της σκευωρίας όσο και για τα κάθε είδους δεκανίκια τους
β) τον χαρακτηρισμό  «καθάρματα» τον επιστρέφουμε στα θρασύδειλα αυτά υποκείμενα, τα οποία ως φορείς προδοτικών απόψεων για μια ολόκληρη ζωή κέρδισαν τα 15 λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούν όταν την δεκαετία του ΄80 κρεμούσαν άθλια και εμετικά πανώ με το σύνθημα «Επαγγελματίες Βορειοηπειρώτες κάτω τα χέρια από την σοσιαλιστική Αλβανία».
γ) Χτυπήστε καλύτερα το καμπανάκι του ανύπαρκτου μυαλού σας! Όσο για τις έμμεσες απειλές στο τέλος του κειμένου, τα όσα γίνονται μέσα στο δικαστήριο είναι ξεκάθαρο ότι οδηγούν στην συντριβή των αστήριχτων και ασύνδετων εξωφρενικών θέσεών τους. Αλλά τα όσα λένε για έξω από το δικαστήριο και την λεγόμενη «πίεση της αντιφασιστικής κοινής γνώμης», είναι φανερό ότι αποτελούν σαφή προτροπή προς εκφοβισμό της έδρας του δικαστηρίου, έτσι ώστε να οδηγηθεί η απόφαση προς τα εκεί που το καθεστώς και οι περιθωριακοί ακροαριστεροί κύκλοι θέλουν. Και δεν αναφερόμαστε, φυσικά, στις βαρετές και γελοίες «συγκεντρώσεις» των 10 – 15 γραφικών αργόσχολων αριστεριστών έξω από τον χώρο του δικαστηρίου, κάθε φορά που έχει συνεδρίαση.
Η «πίεση», προφανώς, θα έχει άλλου είδους περιεχόμενο, με σκοπό την τρομοκράτηση του δικαστηρίου. Στις προκλήσεις αυτές, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι: σταλινικά (και μη) αποβράσματα πίσω στις τρύπες σας! Τα σκοτεινά σχέδιά σας δεν θα περάσουν!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ