ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Συμπληρωματικό μνημόνιο ετοιμάζουν οι θεσμοί… τους κάρφωσε ο Ντομπρόβσκις - Μοναδική αντίσταση η Χρυσή Αυγή



Είναι δυνατόν να υπάρξουν και χειρότερα από την επιβολή του τρίτου Μνημονίου; Ναι, αν αυτό αφορά ένα επερχόμενο τέταρτο Μνημόνιο. 

Αυτό ουσιαστικά προμηνύει με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Ντομπρόβσκις, δεξί χέρι του Γιούνκερ, καθώς είναι ο πρώτος εκπρόσωπος των δανειστών ο οποίος κάνει λόγο για τέταρτο Μνημόνιο: «Καθώς το πρόγραμμα προχωράει – επειδή είναι ένα τριετές πρόγραμμα -, δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς την πιθανότητα ενός συμπληρωματικού μνημονίου κάποια στιγμή στο μέλλον. Αυτό έγινε και σε άλλα προγράμματα. Αλλά δεν θα το συνέδεα άμεσα με τους όρους για το χρέος, που συνδέονται με την σειρά τους με την πρώτη αξιολόγηση».

Το εγχώριο κυβερνητικό επιτελείο άφησε εντελώς ασχολίαστη (για ευνόητους λόγους) την παραπάνω δήλωση, προτιμώντας να ασχοληθεί με άλλα σημεία των δηλώσεων Ντομπρόβσκις, τα οποία ερμήνευσε ως ευνοϊκά για την κυβέρνηση. 

Πάει ανεπιστρεπτί η εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιγε μέτωπο αντιπαραθέσεως με κοινοτικούς εκπροσώπους. Ο πιο πρόσφατος εξευτελισμός, με την δήθεν απαγκίστρωση από το ΔΝΤ, δίδαξε τον Τσίπρα και το επιτελείο του να μην παριστάνουν πλέον τους «τζάμπα μάγκες», γιατί οι δανειστές δεν ανέχονται πλέον ούτε τις κουβέντες «αντίστασης» που λέγονται για εσωτερική πολιτική κατανάλωση στην Ελλάδα. 

Στην πραγματικότητα, αυτό που είπε ο Ντομπρόβσκις αποτελεί μια κοινοτοπία. Όποιος έχει διαβάσει την δανειακή σύμβαση του περασμένου καλοκαιριού γνωρίζει ότι έχει θεσπιστεί ο πλήρης ασφυκτικός έλεγχος του Ελληνικού κράτους μέχρι και την αποπληρωμή των δανείων.

Και το τρίτο Μνημόνιο γράφει στο προοίμιό του ότι «για την επιτυχία θα απαιτηθεί η συνεχής εφαρμογή των συμφωνημένων πολιτικών επί πολλά έτη», ξεκαθαρίζοντας έτσι ότι δεν πρόκειται για ένα έκτακτο πρόγραμμα τριετίας, μετά την οποία θα αρχίσουν να αποκαθίστανται οι κοινωνικές αδικίες, αλλά για ένα μακράς διαρκείας πρόγραμμα το οποίο έχει ως στόχο, από την μια να κατοχυρώσει την μετατροπή της Ελλάδας σε αποικία των διεθνών τοκογλύφων, με κυβερνήσεις ανδρείκελα και εντολοδόχους οι οποίες θα εκτελούν τις διαταγές τους, ενώ από την άλλη να βαθύνει την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού, ώστε η Χώρα μας να αποτελέσει ένα επιτυχημένο κοινωνικό και οικονομικό πειραματόζωο για τα σχέδια των παγκόσμιων χρηματανθρώπων.

Αυτό το αυτονόητο, ότι δηλαδή τα Μνημόνια ήρθαν για να μείνουν και να απλώσουν το κατοχικό τους πέπλο, και όχι να κάνουν ένα σύντομο πέρασμα από τον Τόπο, πρέπει να γίνει απολύτως κατανοητό από κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα που θέλει να αντιδράσει ενεργητικά και ευεργετικά στην ολέθρια αυτή κατάσταση

Ήδη, με το τρίτο Μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, πήγαμε σε νέα επιμήκυνση του εφιάλτη αυτού, που πιάνει πλέον τα 8 χρόνια, από το 2010 και μετά. Το πώς θα ονομαστεί η ενδεχόμενη συνέχιση αυτού του εφιάλτη δεν έχει σημασία. Είτε ως τέταρτο Μνημόνιο, είτε ως «ενδιάμεση συμφωνία», είτε ως «διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος, είτε ως κάτι άλλο που θα σκαρφιστούν οι δανειστές και οι εγχώριοι εντολοδόχοι τους, αυτό που έχει σημασία είναι ότι η κατοχή της Χώρας και η εξαθλίωση του Λαού θα συνεχιστούν.

Ας διαλέξει, λοιπόν, ο καθένας την πλευρά του

Ή θα παραμείνει ανήμπορος και απαθής, εγκλωβισμένος στην σαπίλα του «συνταγματικού τόξου» και την αγανάκτηση του καναπέ, ή θα απεγκλωβιστεί από τις δαγκάνεις της αδράνειας ταυτιζόμενος και αγωνιζόμενος μαζί με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


“The Walking Dead”: Τα πολιτικά ζόμπι και η νεκρανάσταση του πτώματος της ψοφοδεξιάς, Τα ΚΑΠΗ έδωσαν δυναμικό παρόν .




Χιλιάδες υπάλληλοι της ΝΔ και άλλοι τόσοι διορισμένοι κρατικοδίαιτοι κηφήνες (που βολεύτηκαν τις καταστροφικές δεκαετίες που καραμανλήδες και μητσοτάκηδες καταδυνάστευαν την χώρα) συμμετείχαν σήμερα στο πανηγύρι της νουδούλας. Η καθημερινή διαφήμιση, που παρείχαν δωρεάν όλοι οι νταβατζήδες των ΜΜΕ, σήκωσε τα ζόμπι από τους πολιτικούς τάφους και τα οδήγησε μαζικά στα εκλογικά κέντρα.


Ο μέσος όρος ηλικίας των ψηφοφόρων ξεπέρασε τα 100 χρόνια, αποδεικνύοντας πως η ψοφοδεξιά ΝΔ κρατάει στα χέρια της το μέλλον της χώρας. 


Τα ΚΑΠΗ έδωσαν δυναμικό παρόν στην εκλογική διαδικασία και με το σύνθημα "Τόπο στα νιάτα" στήριξαν την προσπάθεια ανανέωσης της ψοφοδεξιάς.


Το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει παγερά αδιάφορους, καθώς όποιο πρόσωπο και να ηγείται στο προδοτικό απόκομμα της ΝΔ, αυτό θα παραμένει φορέας της ίδιας επαίσχυντης και ανθελληνικής πολιτικής.



Απογοήτευση από την πολιτική και τα κόμματα εκφράζει μεγάλο μέρος των Ελλήνων, σύμφωνα με στοιχεία του ερευνητικού προγράμματος Ελλάδα 2.0, της QED από το 2009, τα οποία παρουσιάζει η «Καθημερινή». Όπως προκύπτει από δείγμα 23.933 ατόμων, ηλικίας 18-65 ετών, το ποσοστό των Ελλήνων που νιώθουν μακριά από τα κόμματα έχει αυξηθεί κατά πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα, φθάνοντας το 34%!

Πρόκειται για ένα μεγάλο «κατόρθωμα» των Τσιπροκαμμένων, οι οποίοι πούλησαν αβέρτα ελπίδα στον ελληνικό λαό κι όταν αυτός τους εμπιστεύθηκε τον πούλησαν στεγνά, υπογράφοντας το τρίτο Μνημόνιο. 

Βέβαια, οι Τσιπροκαμμένοι, οι υπόλοιποι πολιτικάντηδες του… συνταγματικού τόξου, καθώς και οι διεθνείς τους προστάτες και εντολοδότες, έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν, καθώς αυτό το πλήρως απογοητευμένο 34% μπορεί να έφυγε από τις τάξεις τους, αλλά δύσκολα θα πάει αλλού, φοβούμενο ότι θα ξαναπέσει θύμα πολιτικής απάτης! Τι καλύτερο για το σάπιο πολιτικό σύστημα;


Άρα, το δικό μας καθήκον, είναι να πλησιάσουμε αυτήν τη μεγάλη μάζα Ελλήνων και να τους πείσουμε ότι αξίζουμε να μας εμπιστευθούν, γιατί εμείς δεν είμαστε σαν τα μούτρα των Τσιπροκαμμένων, των πασοκο-νεοδημοκρατών και των σπαγκοραμμένων δισεκατομμυριούχων του Περισσού!