ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Ομπάμα "σκύβει το κεφάλι" στον Πούτιν..

Ο Ομπάμα δεν άντεξε και έπεσε επιτέλους στα πόδια του Ανατολίτη Άρχοντα!

"Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama φαίνεται να εγκαταλείπει οριστικά τη στάση του απέναντι στον Άσαντ και πλέον συμφωνεί ότι οι Σύριοι είναι αυτοί που μπορούν και θα πρέπει να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας τους – κάτι που η Ρωσία στηρίζει εδώ και πολύ καιρό", αναφέρει χαρακτηριστικά ο ερευνητής δημοσιογράφος Robert Parry.

Αν και αυτό το γεγονός αποτελεί μια θετική εξέλιξη για τη Συρία, οι σκληροπυρηνικοί σύμμαχοι των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, ο οποίοι μάχονται για την «αλλαγή καθεστώτος» στη Συρία, δεν είναι καθόλου χαρούμενοι.

"Ο Ομπάμα τελικά προσχώρησε στην πιο δημοκρατικά υπερασπίσιμη θέση, πως ο συριακός λαός θα πρέπει να αποφασίσει για την επιλογή των ηγετών του. Μετά από όλα, αν ο Ομπάμα έχει δίκιο για το πόσο ο συριακός λαός μισεί τον Άσαντ, οι εκλογές θα του δώσουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τη δική τους «αλλαγή καθεστώτος» μέσω της κάλπης", παρατήρησε ο αναλυτής.


"Αλλά αυτή η αβέβαιη έκβαση δεν είναι αυτό που οι [νεοσυντηρητικοί] θέλουν. Αυτοί που επιθυμούν ένα προκαθορισμένο αποτέλεσμα – την Εκδίωξη του Ασαντ – Ανεξάρτητα από τις επιθυμίες του λαού της Συρίας".

voicenews


Financial Times: 48,99% του κόσμου θέλει τα Σκόπια να ονομαστούν... Νότια Σερβία ! Άντε και του χρόνου με πρωτεύουσα το... Βελιγράδι!




Ηχηρή σφαλιάρα στους προδότες από ψηφοφορία στους Financial Times: 48,99% του κόσμου θέλει τα Σκόπια να ονομαστούν... Νότια Σερβία!

Είδαμε τις προηγούμενες ημέρες την προώθηση της προδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας μας από την συγκυβέρνηση Σανέλ. Ο Κοτζιάς σε απανωτές συναντήσεις που είχε με τον ΥΠΕΞ των Σκοπίων είπε ότι θέση της κυβερνήσεως είναι μία «ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό erga omnes», δηλαδή να πάρουν το όνομα της Μακεδονίας μας οι Σκοπιανοί.

Σε αυτή την κατεύθυνση, επειδή πρέπει να υπάρξει και «νομιμοποίηση» της κοινής γνώμης, το ζήτημα τέθηκε σε στημένη ψηφοφορία στους Financial Times. Αποκαλούμε αυτή την ψηφοφορία στημένη, αφού από τις εννέα συνολικά επιλογές οι οχτώ περιλαμβάνουν τον όρο Μακεδονία για το κρατίδιο των Σκοπίων. Τα ονόματα που «προτείνονται» για το κρατίδιο είναι τα εξής:

«Δημοκρατία της Μακεδονίας», «Νότια Σερβία», «ΠΓΔΜ», «Σλαβομακεδονία», «Μακεδονία του Βαρδάρη», «Βόρεια Μακεδονία», «Νέα Μακεδονία», «Άνω Μακεδονία», «Δημοκρατία της Μακεδονίας- Σκοπίων».

Παρ' όλη την προφανή μεθόδευση τα αποτελέσματα δεν ήταν τα... αναμενόμενα. Συγκεκριμένα, μέχρι αυτή τη στιγμή ο κόσμος που ψηφίζει δίνει μια ηχηρή απάντηση στους ταγούς της προδοσίας, αφού το «Νότια Σερβία» προηγείται με 48,99%.

Άντε και του χρόνου με πρωτεύουσα το... Βελιγράδι!