ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Μνημονιακός Συνασπισμός εναντίον του Ελληνικού Λαού: Συνεχείς συναντήσεις Στουρνάρα με πολιτικάντηδες για τον σχηματισμό οικουμενικής


Είχαμε δει τις προηγούμενες ημέρες τις αγωνιώδεις προσπάθειες των «νταβατζήδων» και των διεθνών τοκογλύφων για την συγκρότηση μίας «οικουμενικής» μνημονιακής κυβερνήσεως εις βάρος του Ελληνικού Λαού, ώστε να περνάνε τα μνημονιακά μέτρα με... ευρεία πλειοψηφία.

Σε αυτή την προσπάθεια, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, έχει πλέον ενταχθεί και ο κεντρικός τραπεζίτης – πρώην μνημονιακός υπουργός, Γ. Στουρνάρας, ο οποίος έχει συνεχείς συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς, ζητώντας τους να ενταχθούν στην «οικουμενική» ή έστω να στηρίξουν τα μέτρα που έρχονται.

Ήδη, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Σ. Θεοδωράκη, τη Φώφη Γεννηματά, τους Α. Σαμαρά, Ε. Μεϊμαράκη, Ν. Μπακογιάννη, Α. Γεωργιάδη, Α. Τζιτζικώστα και Χ. Σταϊκούρα από τη ΝΔ, ενώ εντός των ημερών θα έχει συνάντηση και με τον... Λεβέντη για να «κλείσει» ο κύκλος του «δημοκρατικού τόξου».

Το δημοσίευμα αναφέρει και τις προθέσεις των κομμάτων. Συγκεκριμένα, ο Λεβέντης παρότι δεν έχει συναντηθεί με τον Στουρνάρα ακόμα, έχει ήδη δηλώσει ότι θα στηρίξει τα πιο αιματηρά μέτρα εναντίον του Ελληνικού Λαού και μάλιστα χωρίς ανταλλάγματα. 

Ο Θεοδωράκης είπε ότι θα στηρίξει και αυτός τα πιο δύσκολα νομοσχέδια, χωρίς όμως να ενταχθεί στην κυβέρνηση για να μην... τρώει τομάτες όποτε βγαίνει στο δρόμο. Η νουδούλα ακόμα δεν έχει δώσει απάντηση στον κεντρικό τραπεζίτη, αφού αναμένεται η χριστουγεννιάτικη αλλαγή προέδρου και τότε θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις.

Το σίγουρο, όμως, είναι ότι τα μέτρα θα περάσουν. Ακόμα και στην χειρότερη περίπτωση που υπάρχουν τέσσερις αποχωρήσεις από το κυβερνητικό σχήμα, θα μπαίνουν «τσόντα» βουλευτές της ΝΔ, του Πασόκ, του Λεβέντη και του Ποταμιού και θα τα περνάνε. 

Οπότε ας μην τρέφει κανείς αυταπάτες. Μόνο η Χρυσή Αυγή είναι αντίθετη στην αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού και το ξεπούλημα της Πατρίδας. Γι' αυτό και όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες, μαζί με τα φερέφωνα των τοκογλύφων την υβρίζουν καθημερινά.


Επώνυμοι Τούρκοι:'' Η Τουρκία θα διαλυθεί…''


Το λένε και το φωνάζουν παντού αλλά τους κλείνουν το στόμα και σε κάποιους άλλους τους επιβάλλονται κυρώσεις. Πρόκειται για επώνυμους Τούρκους που δηλώνουν στα Τούρκικα ΜΜΕ πως η χώρα τους θα καταστραφεί με τη στάση και τον τρόπο που χειρίζεται τα γεγονότα με τη Ρωσία. Πολλοί από αυτούς είναι διακεκριμένοι στον χώρο τους και πολύ γνωστοί στο ευρύ κοινό.
 
Ένας από τους διασημότερους Τούρκους δημοσιογράφους, ο Ruşen Çakir, της τουρκικής εφημερίδας Vatan, έγραψε σε ένα άρθρο του : ''Korkutan Senaryo'' που σημαίνει ''Τρομακτικό Σενάριο'' στην εφημερίδα MilliGazete. Στο άρθρο αυτό δήλωσε ξεκάθαρα : ''H Τουρκία οδηγείται σε μια πολύ σκληρή σύγκρουση που μπορεί να καταλήξει ακόμα και σε πολυδιάσπαση, με απρόβλεπτες συνέπειες για την ευρύτερη περιοχή ενώ είναι σε εξέλιξη πολύ σημαντικά ζητήματα.''


Σύμφωνα με πληροφορίες όλες αυτές οι δηλώσεις φρόντισαν κάποιοι να τις εξαφανίσουν ώστε να μην είναι πλέον προσβάσιμες στο κοινό όμως δεν ήταν τόσο εύκολο τελικά …

Ο πασίγνωστος Τούρκος ιστορικός, Halık İnalcık, είχε δηλώσει: '' Η επαναφορά της χερσονήσου της Κριμαίας στην Ρωσία μετά την γνωστή κρίση που είχε ξεσπάσει στην Ουκρανία, ήταν το πρώτο σημαντικό βήμα για την αναμενομένη κάθοδο και κατάληψη από τους Ρώσους του Βοσπόρου και στη συνέχεια των στενών του Ελλησπόντου, γεγονότα που θα έχουν σαν συνέπεια την διάλυση της Τουρκίας.

Η Τουρκία θα καταστραφεί από αυτές τις εξελίξεις και η Ρωσία έχει σαν βασικό στόχο την ίδια την Τουρκία και την παρουσία της Τουρκίας στην Μαύρη Θάλασσα και κυρίως στην τουρκική κυριαρχία των Στενών και του Βοσπόρου.''

Ένας άλλος Τούρκος δημοσιογράφος ο Fatih Altaylı έγραψε: '' Έχουν αρχίσει οι μη αναστρέψιμες διαδικασίες διάσπασης και διαμελισμού της Τουρκίας, στην αρχή το λιγότερο σε δυο κομμάτια. Η αρχή αυτής της διαδικασίας που μπορεί να διαρκέσει έως και δέκα χρόνια, όπως υποστήριξε ο Τούρκος αρθρογράφος, γίνεται με την ντεφάκτο δημιουργία ανεξαρτήτου κουρδικού κράτους το οποίο είναι μια από τις «παράπλευρες επιπτώσεις» των πολεμικών συγκρούσεων με τους Τζιχαντιστές.''

Τελικά η Τουρκία όπως φαίνεται έχει ημερομηνία λήξεως…

voicenews.gr























«Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ»


Μπλέκουν την χώρα σε πόλεμο Ρωσίας - Τουρκίας

poutin erntogan



Κόκκινο χτύπησε το θερμόμετρο στο Αιγαίο, μετά τη χθεσινή συμπλοκή τουρκικού αλιευτικού με ρωσικό πολεμικό πλοίο.

Άπαντες έτοιμοι για πόλεμο. Η Άγκυρα προειδοποιεί του Ρώσους ότι την επόμενη φορά που θα παραβιάσουν τους διεθνείς κανονισμούς, θα ενεργήσει ανάλογα, με ότι αυτό συνεπάγεται. 


Η Μόσχα από την μεριά της εμφανίζεται ετοιμοπόλεμη και δηλώνει ότι δεν φοβάται κανέναν. 




Οι Ρώσοι ανεβαίνουν γρήγορα στην κορυφή της παγκόσμιας γεωπολιτικής δυναμικής. Δημιουργεί τον δικό της οίκο αξιολόγησης "τελειώνοντας" το πλεονέκτημα των ΗΠΑ. 


Η Ρωσική οικονομία αντίθετα από τις οικονομίες των περισσότερων χωρών είναι αυτάρκης καθώς όλα τα βασικά αγαθά βρίσκονται στο έδαφός της και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν έχει λυγίσει η ρωσική οικονομία από τις κυρώσεις που επέβαλαν Δύση και ΗΠΑ εναντίον της Ρωσίας, μετά την ανάκτηση της Κριμαίας και την επιθυμία του κριμαϊκού λαού να αυτοχαρακτηρισθούν Ρώσοι όπως και στο παρελθόν. 

Με τους πιστοληπτικούς οργανισμούς παίζονται πολλά παιχνίδια που δεν έχουν να κάνουν με οικονομικά δεδομένα όπως αποδείχτηκε και στην περίπτωση του ΔΝΤ το οποίο από την Ελλάδα απαιτεί "αίμα" ενώ για χάρη της Ουκρανίας αλλάζει τους κανονισμούς του. 

Το ΔΝΤ αποφάσισε ξαφνικά επειδή μάλλον θα χάσει το μονοπώλιο των 65 χρόνων λειτουργίας του να χαλαρώσει τους όρους δανειοδότησης προκειμένου να γίνει πιο ελκυστικός δότης. 



Καταληκτικά ζούμε σε μια εποχή γρήγορων ανακατατάξεων και ριζικών αλλαγών. Οφείλουμε να το εκμεταλλευτούμε.

Η Ιστορική ανατομία 
ενός ισχυρού Γεωπολιτικού δεσμού