ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Πούτιν σε Ομπάμα: Οι μέρες του Αντίχριστου έχουν έρθει…


Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν με σαφήνεια και πυγμή κατέστησε σαφές στον Μπαράκ Ομπάμα στην κατ' ιδίαν τους συνάντηση ότι οι μέρες του Αντίχριστου έχουν έρθει, σύμφωνα με πληροφορίες από το ρωσικό υπουργείο. 

Αναλυτικότερα, του παρουσίασε έγγραφο της ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας με την σφραγίδα του Παναγιωτάτου Πατριάρχη, που έκανε λόγο για τον Αντίχριστο και την έλευση του.

Είναι η στιγμή που επιβεβαιώνεται η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού…

«Αν βρεθούν τρεις δυνάμεις σύμφωνες τίποτε δεν θα πάθετε. Αν το ζήτημα λυθεί με τον πόλεμο θα πάθετε πολλές καταστροφές – σε τρεις χώρες μια θα μείνει…»

«Οι Τούρκοι θα μάθουν το μυστικό (ή θα καταλάβουν στο Αλβανικό Χειρόγραφο) τρεις μέρες γρηγορότερα από τους Χριστιανούς».

«Ξένος Στρατός θα έρθει. Χριστό θα πιστεύει, γλώσσα δεν θα ξέρει».

«Με άλλους θα κοιμηθείτε και με άλλους θα ξημερωθείτε».

«Εσείς θα πάτε να κατοικήσετε αλλού και άλλοι θα έρθουν να να κατοικήσουν σεσάς».

«Νάχετε το Σταυρό στο μέτωπο για να γνωρίζουν ότι είστε χριστιανοί».

«Δεν θα φθάσει ο στρατός στην Πόλη – στη μέση του δρόμου θα ρθει το μαντάτο ότι έφτασε το ποθούμενο».

«Θα έρθει καιρός που μια γυναίκα θα διώχνει 10 Τούρκους με τη ρόκα».

«Στην Αυλώνα θα γίνει χαλασμός. Θα έλθουν στρατεύματα να ελευθερώσουν τον τόπο».

«Από τρία μπουγάζια στενά, Κρά, Κράψη και Μουζίνα θα περνούν πολλά στρατεύματα για την Πόλη. Καλόν είναι τα γυναικόπαιδα να βγουν στα βουνά. Θα σας ρωτούν αν είναι μακρυά η Πόλη, εσείς να μή λέτε την αλήθεια, διότι θα σας κακοποιήσουν. Ο στρατός αυτός δεν θα φτάσει εις την Πόλη, στη μέση του δρόμου θα μάθει ότι ο πόλεμος ετέλειωσε».

«Να κρυφτείτε ή κοντά στην πόρτα ή κοντά στην πλάκα, άν είναι βιαστικό και γρήγορο».

«Πολλά θα συμβούν. Οι πολιτείες θα καταντήσουν σαν παράγγες».

«Μετά τον πόλεμο οι άνθρωποι θα τρέχουν μισή ώρα δρόμο για να βρίσκουν άνθρωπον και να τον κάμουν αδελφό».

«Στην Πόλη θα χυθεί αίμα που τροχρονίτικο δαμάλι θα πλέζει».


Συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Kontra Channel - BINTEO

O Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel και σχολίασε όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.


Ο συναγωνιστής Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στην πρόσκλησή του από την προεδρία της Δημοκρατίας για το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε να παραστεί. 

Σχετικά με τα tweets του Τσίπρα, τα οποία απέσυρε την ίδια ημέρα, είπε πως είναι κάτι ασήμαντο, τη στιγμή που έχει αποσύρει ρητορική πέντε ολόκληρων ετών για το μνημόνιο, το οποίο έλεγε ότι θα σκίζει και τελικά έφερε νέο μνημόνιο. Παράλληλα κατήγγειλε την εθνικά επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης.

Για το προσφυγικό είπε πως η Τουρκία κατάφερε και πήρε 3 δισ. ευρώ, τα οποία στην ουσία είναι δώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μία χώρα που στηρίζει το ισλαμικό κράτος, ενώ η Ελλάδα πήρε δάνειο που θα το χρυσοπληρώσει με τόκους και επιτόκια. 

Κλείνοντας κατήγγειλε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της χώρας που καταστρέφει και ξεπουλάει το μέλλον του Ελληνικού λαού, τονίζοντας πως η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αντιστέκεται σε όλα τα μέτωπα. 

Πυραύλους αέρος - αέρος έτοιμους να καταρρίψουν τους τούρκους φέρουν πλέον τα ρωσικά μαχητικά


Πυραύλους αέρος - αέρος έτοιμους να καταρρίψουν τους τούρκους φέρουν πλέον τα ρωσικά μαχητικά



Στις 30 Νοεμβρίου ρωσικά καταδιωκτικά-βομβαρδιστικά τύπου Su-34 εξαπέλυσαν επιθέσεις εναντίον στόχων τζιχαντιστών στην Συρία εξοπλισμένα για πρώτη φορά με πυραύλους αέρος-αέρος.

Σε αυτές τις αποστολές χρησιμοποιήθηκαν επίσης βόμβες OFAB-500 και κατευθυνόμενες με laser βόμβες KAB-500. Τις πληροφορίες έδωσε στην δημοσιότητα ο εκπρόσωπος τύπου της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας συνταγματάρχης Ιγκόρ Κλίμοφ. Οι πύραυλοι αέρος-αέρος που φέρουν τα Su-34 είναι σε θέση να χτυπήσουν στόχους σε απόσταση 60 χλμ.


Η Ρωσία πραγματοποιεί αεροπορικές επιθέσεις εναντίον στόχων τζιχαντιστών από τις 30 Σεπτεμβρίου. Σε αυτούς τους στόχους πέραν των κανιβάλων του Ισλαμικού Κράτους συμπεριλαμβάνονται οι ισλαμοσυμμορίτες της οργάνωσης Αλ Νούσρα, της Αλ Κάϊντα, του FSA και των Τουρκμένιων. 

Προφανώς και η ανακοίνωση τύπου της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας έχει σχέση με την πρόσφατη κατάρριψη του Su-24, το οποίο δεν ήταν εξοπλισμένο για αερομαχία, και προειδοποιεί τους Τούρκους ότι σε περίπτωση επανάληψης ενός τέτοιου περιστατικού η απάντηση θα είναι άμεση.