ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΙΓΝΑΤΙΟΥ (THE VOICE OF AMERICA): Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Η ΘΑ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ… ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Ενδεικτική της κατάρρευσης του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, που γίνεται με γοργούς ρυθμούς, είναι η πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στο «Βήμα της Κυριακής». 

Και να φανταστείτε, πως δεν έχει έρθει ακόμα ο προϋπολογισμός με τους νέους φόρους, ούτε τα τρίτα και χειρότερα προαπαιτούμενα του Μνημονίου που ψήφισαν σύσσωμα τα κόμματα του… ευρωπαϊκού προσανατολισμού, με ασφαλιστικό, πογκρόμ αγροτών και άλλα… καλούδια. 

Μοιραία, λοιπόν, επανέρχεται στο προσκήνιο το θέμα της κυβέρνησης «εθνικής ενότητας» όλων των μνημονιακών δυνάμεων, προκειμένου να εφαρμοστούν πιο εύκολα τα νέα μέτρα της δυστυχίας.

Μεταξύ αυτών που προτείνουν αυτή τη λύση, είναι και ο Ιγνατίου (περισσότερο γνωστός ως “The Voice of America”, επειδή είναι ανταποκριτής στην έδρα των παγκοσμίων τυράννων), ο οποίος το λέει ξεκάθαρα: ή κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» ή έρχεται η Χρυσή Αυγή. Ιδού:

«Στενεύουν τα περιθώρια για τον Αλ. Τσίπρα

… Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, η Ελλάδα οδηγείται ολοταχώς σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας -όπως απαίτησε ο Γερμανός Σόιμπλε-, διότι καταλαβαίνει και ο ίδιος πως η σωτηρία της προέχει από κάθε κομματικό ή άλλο προσωπικό συμφέρον. Διαφορετικά γνωρίζει πως όλοι μαζί οι πολιτικοί θα μας φορτώσουν τους φρικτούς εγκληματίες της Χ.Α.».

Βέβαια, εδώ που έχουν έρθει τα πράγματα, το κακό για τον Ιγνατίου και τους ομοίους του, είναι πως είτε έτσι είτε αλλιώς, 

είτε με τη δικομματική συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων είτε με κυβέρνηση μνημονιακής ενότητας, η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει! 
Κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα!

Αντίοχος


ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΔΙΝΕΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ

lavrof_2Ένα καλό μάθημα έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ όχι μόνο σε ξένες κυβερνήσεις αλλά και στην ίδια τη Λευκωσία. 

Ο κ. Λαβρόφ επρόκειτο 
να επισκεφθεί την 
Κύπρο στις 1 & 2 Δεκεμβρίου.


Εκεί, προβλεπόταν να συναντηθεί με τον τούρκο Μουσταφά Ακιντζί. 



Οι Ρώσοι όμως αποφάσισαν να μη γίνει η συνάντηση αυτή, εάν ο Ακιντζί δεν δεχόταν να γίνει η συνάντηση στην Πράσινη Γραμμή και όχι στο γραφείο του στα Κατεχόμενα, όπως ο ίδιος είχε προτείνει. 



Η σιωπηρή ανοχή της Λευκωσίας όλα αυτά τα χρόνια φαίνεται (και) από το γεγονός ότι το ψευδοκράτος συμπεριλαμβάνεται πάντα στο πρόγραμμα των επισκέψεων των ξένων επισήμων που επισκέπτονται την Κύπρο, πράγμα που δίνει την εντύπωση ότι αναγνωρίζουν ντε φάκτο μια διαφορετική (και παράνομη) οντότητα. Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η ένωση της Νήσου με την Ελλάδα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ: