ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1973 ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;


Είναι κοινό μυστικό, ότι στα πλαίσια της πραγματικά πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής της τότε κυβέρνησης και τα «ανοίγματα» που είχε κάνει προς πάσαν κατεύθυνσιν –κυρίως για την επίτευξη εθνικά επωφελών εμπορικών και οικονομικών συμφωνιών, αλλά και για να δείξει πως δεν ήταν «δεδομένη»- ηγέτης κομμουνιστικής χώρας είχε προσκληθεί επίσημα να επισκεφθεί την Ελλάδα, απάντησε θετικά και προγραμμάτισε την επίσκεψή του για τα μέσα Νοεμβρίου. Η επίσκεψη δεν πραγματοποιήθηκε τελικά, λόγω των γεγονότων του Πολυτεχνείου. 


Πρόκειται για τον Τσαουσέσκου της Ρουμανίας, την προγραμματισμένη επίσκεψη του οποίου στην Ελλάδα κρύβει το κομμουνισταριό, για να μην ξεφτιλιστεί!


Άλλωστε, λόγω των προνομιακών σχέσεων που είχε αναπτύξει το καθεστώς Τσαουσέσκου με την «χουντική» Ελλάδα, το ΚΚΕ εσωτερικού –του οποίου συνέχεια είναι ο ΣΥΡΙΖΑ- υποστήριζε την «πολιτικοποίηση» του Μαρκεζίνη και αντιτάχθηκε σφόδρα στην κατάληψη του Πολυτεχνείου και στα όσα επακολούθησαν. 

Αλλά, σ’ αυτή τη φάση «έπαιζαν» άλλες δυνάμεις, υπεράνω της κάθε Ρουμανίας… Η Αμερική και το Ισραήλ!

Σκοπίμως δεν εμφανίζω απόδειξη για το θέμα της προγραμματισμένης επίσκεψης Τσαουσέσκου στην Αθήνα, αναμένοντας να τολμήσει να με διαψεύσει κάποιο από τα ορφανά του. 

Και μετά θα τον κάνω να μην ξέρει που να πάει να κρυφτεί!

Αντίοχος
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ: 
«Όλοι ήταν μαζί μας επί χούντας»
ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ...

Από συνέντευξη του στην Κυπριακή "Μάχη"