ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Οι θρασύδειλοι κολλητοί των τρομοκρατών τολμούν να χαρακτηρίζουν την Χρυσή Αυγή “εγκληματική οργάνωση”


Οι θρασύδειλοι κολλητοί των τρομοκρατών τολμούν να χαρακτηρίζουν την Χρυσή Αυγή “εγκληματική οργάνωση”


Είναι ολοφάνερο ότι οι συριζαίοι προσπαθούν να υποβιβάσουν την νοημοσύνη μας με τις φαιδρές δικαιολογίες τους ύστερα από τις τρομερές αποκαλύψεις του Πανούση.

Ας δούμε ποιοι ακριβώς διάλογοι βγήκαν στον αέρα: «ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα δούμε όλα. Θα τα δούμε νομοθετικά: Σάββα Ξηρό, DNA, αποφυλακίσεις, όλα…

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ: Τίποτα δεν κάνετε!

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μόνο εμείς, υπάρχει και ο “υπερυπουργός” και αυτός δεν είναι δικός μας.

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ: Καλά κάναμε τότε και του βάλαμε βόμβα».

Σε έναν άλλο διάλογο, το ηγετικό μέλος των Πυρήνων λέει στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: “Μας κοροϊδέψατε, ρε! Τι ήταν αυτό που κάνατε; Ήταν αυτά που είχαμε πει; Μας κοροϊδέψατε!”.

Στα παραπάνω, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Λάμπρου, ο οποίος φέρεται ότι είναι αυτός ο οποίος συνομιλεί με τον τρομοκράτη, δήλωσε τα εξής: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κ. Πανούσης φτάνει στο σημείο να δίνει ανθρώπους με κυνικό τρόπο στην Εισαγγελία, καταγράφοντας διαλόγους που δεν ξέρω πώς τους βρήκε, των οποίων και αμφισβητώ την ύπαρξη». Οι δικαιολογίες του Λάμπρου είναι «για τα μπάζα».

Όταν, μάλιστα, δηλώνει ότι « αμφισβητώ την ύπαρξη», αναφερόμενος στους διαλόγους, και δεν τους αρνείται κατηγορηματικά, τότε η απάντησή του περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. 

Προς υπεράσπιση του Λάμπρου, εκτός φυσικά από την κυβέρνηση για ευνόητους λόγους, βγήκε και η Άντα Ψαρρά, η οποία όμως με το γνωστό ύφος γραφής της μάλλον επιδείνωσε ακόμη περισσότερο την κατάσταση για το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Γράφει χαρακτηριστικά το εν λόγω «σαΐνι» της δημοσιογραφίας στην φυλλάδα που αρθρογραφεί: 

«Ο Πάνος Λάμπρου ήταν και παραμένει ένας εξαίρετος μαχητής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πολύ καλά έκανε και προσπάθησε να συμβάλει ανιδιοτελώς στη λήξη μια πολυήμερης απεργίας πείνας, όπως προσπάθησε επίσης να μεταφέρει τα δίκαια ή και τα παράλογα αιτήματα κρατουμένων όλων των “ειδών” στο αρμόδιο για τη διαβίωση των κρατουμένων υπουργείο. Οι Πυρήνες που καταδικάστηκαν με βάση τον αντιτρομοκρατικό νόμο σε καθαρά ποινικό επίπεδο μετρούν κάποιες αναίμακτες ληστείες, χαμηλής ισχύος εκρήξεις και έναν τραυματισμό αστυνομικού. Όλα αυτά -προς αποφυγή σκόπιμων παρεξηγήσεων- είναι προφανώς βαριά ποινικά αδικήματα. Ειδικά αυτοί όμως οι κατηγορούμενοι τιμωρήθηκαν λόγω του συγκεκριμένου νόμου με δεκαπλάσιες ποινές από ό,τι άλλοι που έχουν κάνει ακριβώς τα ίδια και ίσως και πολύ χειρότερα».

Βεβαίως, από τους διαλόγους που βγήκαν στην δημοσιότητα, αυτό το οποίο εξάγεται ως συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει ένα κυβερνητικό στέλεχος, που κρατάει μια απαράδεκτη ηθικά, πολιτικά και νομικά στάση υποτέλειας, επεξηγήσεων και απολογίας απέναντι σ’ έναν αμετανόητο τρομοκράτη, ο οποίος, ως κακομαθημένο καλόπαιδο, απαιτεί τα πάντα.

Εδώ, λοιπόν, δεν έχουμε «ανθρώπινα δικαιώματα», αλλά έναν φοβισμένο τύπο, που μέχρι και αποφυλακίσεις υπόσχεται σ’ αυτούς τους οποίους η Άντα Ψαρρά προσπαθεί να δικαιολογήσει στα γραφόμενά της. 

Ποιος, άραγε, ξεχνάει τις περιβόητες εκφράσεις «νεαρός κρατούμενος» (αναφερόμενη σε 38χρονο τρομοκράτη!) και «μωρά στο εδώλιο» (για τους πάνω από 20 ετών αναρχικούς ληστές στο Βελβεντό Κοζάνης); Και όμως, όλη αυτή η συνομοταξία στελεχών και δημοσιογράφων του ευρύτερου «αντιφασιστικού αγώνα», οι πρόθυμοι συνομιλητές με τους τρομοκράτες, στους οποίους απολογούνται για την αδράνεια στις μέχρι τότε κινήσεις τους για την εξυπηρέτηση των αιτημάτων τους, και τους «χαϊδεύουν» με διάφορους αβαντοδόρικους χαρακτηρισμούς, έχουν το απύθμενο θράσος να ομιλούν για «εγκληματική οργάνωση», αναφερόμενοι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Όσο περισσότερο εκδηλώνονται τόσο πιο πολύ φανερώνονται ως προς τι πραγματικά θέλουν και πού αποσκοπούν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
















Η «ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ ΤΟ… ΚΑΡΟ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ



Ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη οι εναπομείναντες βρικόλακες του μπολσεβικισμού (για να υπηρετούν –ως παρακρατικοί- τα αστικά κράτη…) είναι σχετικά προσεκτικοί και αποφεύγουν να προκαλούν με θετικά σχόλια για τα πιο φονικά και απαίσια σύμβολα της μπολσεβικοκρατίας (που ψόφησε οριστικά και αμετάκλητα το 1989), οι εγχώριοι είναι θρασύτατοι και δε διστάζουν να υπερασπιστούν τα πάντα. Ακόμα και το Τείχος του Αίσχους!

Έτσι, στις μπολσεβίκικες ιστοσελίδες, δημοσιεύθηκε άρθρο υπό τον τίτλο «Το Τείχος του Βερολίνου και τα ψέματα των ιμπεριαλιστών», κάποιου που υπογράφει ως «υποψήφιος Διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας» – φανταστείτε τι θα μάθουν τα κακόμοιρα τα παιδάκια μας έτσι και γίνει διδάκτωρ! Πάρτε μια γεύση από το παραλήρημα των τελειωμένων μπολσεβίκων:

«Η 9η Νοέμβρη αποτελεί ημερομηνία-ορόσημο για όσους έχουν αναγάγει την αντικομμουνιστική προπαγάνδα σε επάγγελμα. Πρόκειται για τη μέρα εκείνη που, το 1989, ξεκίνησε η καταστροφή του λεγόμενου «Τείχους του Βερολίνου». Έκτοτε, κάθε χρόνο παρακολουθούμε φιέστες, μικρότερες ή μεγαλύτερες, της επετείου για την πτώση του Τείχους και την παλινόρθωση του καπιταλισμού στη Λαοκρατική Δημοκρατία της Γερμανίας (ΛΔΓ).Στις φιέστες αυτές οι νικητές του Ψυχρού Πολέμου επιστρατεύουν όλη τους την αντικομμουνιστική φαντασία προκειμένου να γιορτάσουν το «μεγάλο γεγονός» – το 2014, στην 25η επέτειο, επίσημος προσκεκλημένος ήταν η θλιβερή μαριονέτα του διεθνούς ιμπεριαλισμού που ακούει στο όνομα Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.Εδώ και 26 χρόνια, στο πλαίσιο της κατασυκοφάντησης του σοσιαλισμού που γνωρίσαμε, η αστική ιστοριογραφία, τα αστικά μέσα ενημέρωσης αλλά και οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι οπορτουνιστές επιδίδονται σε μπαράζ διαστρεβλώσεων αναφορικά με την ιστορία του Τείχους.Συκοφαντούν σκόπιμα τη Λ.Δ. της Γερμανίας, τις κατακτήσεις της οικοδόμησης του σοσιαλισμού…».

Βεβαίως, δεν έχει νόημα να απαντάμε σε νοσταλγούς του Τείχους του Αίσχους –τους έχουν απαντήσει καταλλήλως οι λαοί τα τελευταία 25 χρόνια- αλλά θα απαντήσουμε –με δύο εικόνες, μια εικόνα χίλιες λέξεις.

Φωτογραφία 1η: Ώστε «θλιβερή μαριονέτα του διεθνούς ιμπεριαλισμού» ο Γκορμπατσώφ, σύντροφε; Και η συντρόφισσα Αλέκα τι δουλειά έχει να χαριεντίζεται με μια «θλιβερή μαριονέτα του διεθνούς ιμπεριαλισμού»; Μήπως είναι κι αυτή μία από τα ίδια; Ή μήπως, είσαστε όλοι σας μία από τα ίδια;


Φωτογραφία 2η: Ιδού οι… «κατακτήσεις της οικοδόμησης του σοσιαλισμού»: το κάρο του μπολσεβικισμού, εν έτει 1987, στην Ανατολική Γερμανία!


Λέτε να υπάρχει και καμιά φωτογραφία της κυρά-Αλέκας από καμιά επίσκεψη στην Ανατολική Γερμανία, παρέα με την τότε κομσομόλα Μέρκελ; Για να το ψάξουμε.

Αντίοχος

Πολιτική σχιζοφρένεια : Ο Σύριζα καλεί σε απεργία ενάντια στην πολιτική του… Σύριζα! Και ο Σύριζα πάει για ζουρλομανδύα.

Πολιτική σχιζοφρένεια: Ο Σύριζα καλεί σε απεργία ενάντια στην πολιτική του… Σύριζα!

Με την «πρώτη φορά αριστερά» ο πολιτικαντισμός περνάει σε νέα επίπεδα. Έως τώρα γνωρίζαμε τις κωλοτούμπες των πολιτικάντηδων και το πώς άλλα έλεγαν ενώπιον του κόσμου τους και άλλα ενώπιον των «διεθνών εταίρων».

Τώρα, όμως, νέα «ήθη» και «έθιμα» αρχίζουν και βγαίνουν στην επιφάνεια, για να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε από τη μνημονιακή στροφή του Σύριζα.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του Σύριζα καλεί σε απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς και επιτίθεται στις «ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές» που μαστίζουν τον κόσμο της εργασίας.

Κοινώς, το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του Σύριζα καλεί σε μαχητική συγκέντρωση ενάντια στις πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση Σύριζα.

Πρόκειται, προφανώς, για μία αντίφαση στην ίδια την συλλογική προσωπικότητα του κυβερνώντος κόμματος, επί της ουσίας μπορεί μονάχα η ψυχιατρική να αποφανθεί, όμως είναι σαφείς οι ενδείξεις μίας επιθετικής σχιζοφρένειας και ενός διπολισμού ανάμεσα σε ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα εφαρμογής των μνημονίων και ενός θαμμένου υποσυνείδητου αριστερισμού, ο οποίος παλεύει να επανέλθει στην επιφάνεια.

Ουσιαστικά στο σώμα του Σύριζα παλεύουν δύο πολιτικαντισμοί. Αυτός της κυβερνήσεως και αυτός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως.

Είχαμε συνηθίσει την… αστάθεια Σαμαρά, όμως τώρα βλέπουμε ότι και ο Σύριζα πάει για ζουρλομανδύα. 

Συνεπώς, το συμπέρασμα έρχεται αβίαστα. Το μνημόνιο βλάπτει σοβαρά την… ψυχική υγεία. 


EKTAKTO: ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!!! Ο ΑΛΕΞΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!!


Την αμέριστη συμπαράστασή του στο τμήμα εργατικής πολιτικής του κόμματός του, που καλεί σε απεργία ενάντια στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζει ο Αλέξης Τσίπρας προχωρόντας σε κατάληψη του Μεγάρου Μαξίμου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες του προσωπικού ασφαλείας του Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός, φθάνοντας σήμερα το πρωί στο γραφείο του, ακύρωσε όλα τα ραντεβού του και στη συνέχεια ύψωσε πανό στην είσοδο, με τη λέξη «κατάληψη».

Ο κ. Τσίπρας, στη συνέχεια, έβγαλε το κοστούμι του, φόρεσε πιο άνετα ρούχα και στήθηκε έξω από το Μαξίμου καίγοντας σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρόμενος για τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που οδηγούν τον λαό στην φτωχοποίηση.

Ανάμεσα στα αιτήματα του πρωθυπουργού, είναι και η παραίτηση του πρωθυπουργού, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για μια πιο φιλολαϊκή κυβέρνηση, που από την πλευρά της αντιπολίτευσης, θα υπερασπίζεται πιο αποτελεσματικά τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, κόντρα στους δανειστές.

Ερωτόμενος πάντως ο Αλέξης Τσίπρας από δημοσιογράφους που έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί αφού δεν θέλει να ρίξει την πρώτη αριστερή κυβέρνηση της χώρας και απευθυνόμενος στον εαυτό του απαίτησε να προκηρύξει εκλογές.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Moufanet