ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Κόλαση φωτιάς από τα ρωσικά ελικόπτερα στο Χαλέπι - Νυχτερινή «Αποκάλυψη» για τους τζιχαντιστές! ΒΙΝΤΕΟ

Κόλαση φωτιάς από τα ρωσικά ελικόπτερα στο Χαλέπι - Νυχτερινή «Αποκάλυψη» για τους τζιχαντιστές! ΒΙΝΤΕΟ

Νυχτερινή επιδρομή στο ανατολικό Χαλέπι πραγματοποίησαν οι ειδικές συριακές δυνάμεις των “Cheetah” (παρακλάδι των Τίγρεων) με την υποστήριξη ρωσικών επιθετικών ελικοπτέρων (έχει αναφερθεί η παρουσία των Mil-Mi 24,Mil-Mi 28, και Kamov-52 στη βάση της Λαττάκειας), τα οποία πρόσφεραν την απαραίτητη "κόλαση" πυρός, με την οποία χτυπήθηκαν ανηλεώς οι τζιχαντιστές της πόλης Ayn Sabil.
Μερικές ημέρες νωρίτερα είχε ανακαταληφθεί η διπλανή πόλη Al-Salihiyah και φαίνεται να εκκαθαρίζεται η ύπαιθρος του ανατολικού Χαλεπίου. Οι συρορωσικές δυνάμεις χτύπησαν με ιδιαίτερη σφοδρότητα στην νότια περιφέρεια Ayn Sabil, μονάδα τζιχαντιστών επιπέδου ταξιαρχίας η οποία βρισκόνταν μόλις 13 χιλιόμετρα από το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Kuweires. Το αεροδρόμιο αυτό είναι το πλέον στρατηγικό σημείο στους ρωσικούς σχεδιασμούς, καθώς μόλις καταστεί ασφαλές θα χρησιμοποιηθεί σαν ρωσική βάση στην Βόρεια Συρία και θα μεταφέρονται συνεχώς στρατεύματα (συριακά) και εξοπλισμός, προς την τελική ανακατάληψη του Χαλεπίου και την πλήρη εξόντωση όλων των τζιχαντιστικών ομάδων που βρίσκονται στην δυτική πλευρά της πόλης.


Η συριακή Αεροπορία εξαπέλυσε οκτώ αεροπορικές επιδρομές στο αρχηγείο του εξοπλιζόμενου από την CIA, FSA (το γνωστό αμερικανικό αφήγημα των "μετριοπαθών" ισλαμιστών), και χτύπησε την αποθήκη οπλισμού στην Ντέρα, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς. Το χτύπημα έγινε κατόπιν προμήθειας φωτογραφιών από ρωσικούς δορυφόρους.
Την ίδια στιγμή το ρωσικό ΥΠΑΜ έδωσε στην δημοσιότητα νέο βίντεο από τους συνεχιζόμενους βοβμαρδισμούς κατά όλων των τζιχαντιστικών ομάδων (χωρίς διακρίσεις σε καλούς και κακούς ισλαμιστές που έχουν καταντήσει αμερικανικό... ανέκδοτο). Τα ρωσικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν τουλάχιστον 30 επιδρομές κατά των ισλαμικών θέσεων σε πολλές περιοχές της βορειο-δυτικής επαρχίας Ιντλίμπ, όπως η Ζαουίγια, αλλά και στόχους νοτιότερα στην επαρχία Χάμα. Από τις επιδρομές των ρωσικών μαχητικών καταστράφηκαν ένα στρατηγείο του ΙSIL έξω από το Ιντλίμπ, μία αποθήκη οπλισμού και ένα ακόμα στρατηγείο των τζιχαντιστών κοντά στη Χάμα.


defencenet.gr

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!


Από τους συνολικά 430.000 λαθρομετανάστες που έχουν καταφθάσει στη Δυτική Ευρώπη από τις αρχές του χρόνου, οι 310.000 εισέβαλαν παρανόμως από την Ελλάδα.
Μετά τις εξαγγελίες του υπουργού Μουζάλα για ανοιχτά σύνορα και στον Έβρο, λόγω της βαρυχειμωνιάς (!), φαίνεται πως η ροή των λαθρομεταστών δεν πρόκειται να ανακοπεί ούτε εξαιτίας της κακοκαιρίας. Άλλωστε, τα στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης δείχνουν το μέγεθος των ροών, αφού από τους συνολικά 430.000 λαθρομετανάστες που έχουν καταφθάσει στη Δυτική Ευρώπη από τις αρχές του χρόνου, οι 310.000 εισέβαλαν παρανόμως από την Ελλάδα. Αριθμός εντυπωσιακός μιας που καταδεικνύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της χώρας μας στην είσοδο λαθρομεταναστών στην Ευρώπη.
Το πρακτορείο Reuters σε δημοσίευμα του σημειώνει πως καθημερινά στην Λέσβο καταφθάνουν 4.000 νέοι λαθρομετανάστες από τα παράλια της Τουρκίας. Το αξιοσημείωτο είναι πως ο ίδιος αριθμός προωθείται καθημερινά στο λιμάνι του Πειραιά, δημιουργώντας έτσι έναν φαύλο κύκλο ανταλλαγής λαθροπληθυσμών.
Στο κέντρο αυτού του κύκλου βρίσκεται ο ελληνικός λαός, ο οποίος στέκεται αδύναμος να υπερασπιστεί την ίδια του την γειτονιά, το ίδιο του το σπίτι και την οικογενειά του. Οι λύσεις που προτείνουν οι «ανθρωπιστές» της Ευρώπης δεν λύνουν κανένα απολύτως πρόβλημα αντιθέτως νομιμοποιούν την λαθρομετανάστευση. Νομιμοποιούν την εξαθλίωση της Ελλάδας, όσο και αν κόπτονται περί «πακέτων σωτηρίας». Η κοροϊδία της Ευρώπης συνεχίζεται: Ανακοίνωσαν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ μετεγκατάσταση 50.400 «προσφύγων» από την Ελλάδα προς άλλες χώρες, την στιγμή που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Διεθνή Οργανισμού Μετανάστευσης τον μισό Σεπτέμβριο μας… προτίμησαν 78.000 λαθρομετανάστες, δηλαδή 5.200 την ημέρα.
Ποια κράτη ακριβώς θα δεχθούν... εθελοντικά τους «πρόσφυγες», όταν όλα ακολουθούν το παράδειγμα της Ουγγαρίας και σφραγίζουν τα σύνορά τους; Επιτέλους και η Ελλάδα, ας εφαρμόσει για μια φορά τους νόμους: Απέλαση των λαθρομεταναστών, κλείσιμο των συνόρων και χαρτιά στους πραγματικούς πρόσφυγες για να πάνε στις χώρες που επιθυμούν.
Η Ελλάδα δεν μπορεί να δεχθεί άλλους λαθρομετανάστες, ούτε και να γεμίσει τα αστικά της κέντρα ή την περιφέρεια με «κέντρα φιλοξενίας»!
Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που από την πρώτη στιγμή μίλησε για κλείσιμο και φύλαξη των συνόρων μας από τις Ένοπλες Δυνάμεις και για άμεση απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών.
Η Χρυσή Αυγή θα αντισταθεί με κάθε νόμιμο μέσο στο σχέδιο της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου να κάνουν εμάς τους Έλληνες μειοψηφία μέσα στην Πατρίδα μας.