ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Χειρουργικά αεροπορικά χτυπήματα κατά των τζιχαντιστών από τα Ρωσικά Μαχητικά - Σημαντικές απώλειες για το Ισλαμικό κράτος! ΒΙΝΤΕΟ



Οι πρώτες ρωσικές αεροπορικές επεμβάσεις στη Συρία είναι γεγονός

Αφού εξασφάλισε την ομόφωνη έγκριση του Κοινοβουλίου του, ο Βλαντίμιρ Πούτιν προχώρησε στην ανάπτυξη ρωσικών στρατευμάτων, ανταποκρινόμενος θετικά σε σχετικό αίτημα του Σύρου ομολόγου του.

Η Μόσχα ειδοποίησε μάλιστα την Ουάσινγκτον για την επικείμενη επίθεση των μαχητικών της μία ώρα πριν. Αμερικανικές πηγές κατηγορούν τη Ρωσία πως στοχεύει περιοχές που δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας να υποστηρίζει ακριβώς το αντίθετο. Μιλώντας σε κυβερνητική σύσκεψη, ο Βλαντίμιρ Πούτιν τόνισε πως ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστούν οι τρομοκράτες στη Συρία είναι η προληπτική δράση. 




Η ρωσική Αεροπορία ξεκίνησε τα αεροπορικά πλήγματα εναντίον των ισλαμιστών στη Συρία, στοχοθετώντας στρατιωτικό εξοπλισμό, εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών, αποθήκες όπλων, πυρομαχικών και καυσίμων. Αυτή η είδηση επιβεβαιώθηκε και από το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

«Σε συμφωνία με την απόφαση του Ανώτατου Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν, η ρωσική πολεμική αεροπορία ξεκίνησε χειρουργικής ακριβείας αεροπορικά πλήγματα εναντίον θέσεων του Ισλαμικού Κράτους στην επικράτεια της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας» γνωστοποίησε ο στρατηγός Ιγκόρ Κονατσένκοφ, εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Άμυνας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.


Την ίδια ώρα μια πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας της Συρίας επιβεβαίωσε σήμερα ότι η ρωσική Αεροπορία, σε συνεργασία με τις συριακές ένοπλες δυνάμεις, πραγματοποίησαν τους πρώτους αεροπορικούς βομβαρδισμούς εναντίον «θέσεων των τρομοκρατών» που βρίσκονται σε τρεις επαρχίες της Συρίας. «Τα ρωσικά και συριακά μαχητικά διεξήγαγαν σήμερα πολλές επιδρομές εναντίον θέσεων των τρομοκρατών στη Χάμα, τη Χομς και τη Λαττάκεια» στο βορειοδυτικό και κεντρικό τμήμα της χώρας, διευκρίνισε η ίδια πηγή.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν υποστήριξε σήμερα ότι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί η τρομοκρατία είναι η προληπτική δράση και η στοχοθέτηση εδαφών που έχουν καταλάβει. «Ο μόνος τρόπος να δοθεί αληθινά μάχη εναντίον της διεθνούς τρομοκρατίας - κι εκείνοι που μάχονται στη Συρία και στις γειτονικές της χώρες είναι ακριβώς αυτό, διεθνείς τρομοκράτες - είναι με προληπτική δράση, τις μάχες και την εξολόθρευση των ανταρτών στις περιοχές που έχουν ήδη καταλάβει, αντί να περιμένουμε να έλθουν στο σπίτι μας», είπε ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατά τη διάρκεια συνάντησής του με στελέχη της κυβέρνησής του.


Ο πρόεδρος της Ρωσίας σημείωσε επίσης ότι ο πόλεμος εναντίον της τρομοκρατίας πρέπει να διεξαχθεί βάσει ενός διεθνούς σχεδίου. Ακόμη, ο Πούτιν έκρινε ότι το Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ), το οποίο δρα στη Συρία και στο Ιράκ, δεν έχει καμιά σχέση με το «αληθινό» Ισλάμ. «Είναι γνωστό ότι χιλιάδες άνθρωποι από ευρωπαϊκές χώρες, τη Ρωσία, πρώην σοβιετικά κράτη είναι μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης που αποκαλείται Ισλαμικό Κράτος, και θέλω να δώσω έμφαση ξανά στο γεγονός ότι δεν έχει καμιά σχέση με το αληθινό Ισλάμ», ανέφερε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Δεν χρειάζεται να είναι κανένας ειδικός σε αυτά τα θέματα για να καταλάβει ότι εάν [το ΙΚ] τα καταφέρει να νικήσει στη Συρία, [τα μέλη του] αναπόφευκτα θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους, θα επιστρέψουν στη Ρωσία» και θα αναλάβουν δράση και εκεί, πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος. «Με δεδομένες αυτές τις συνθήκες ασφαλώς δεν πρόκειται να εμπλακούμε ολοκληρωτικά στη σύγκρουση αυτή», ανέφερε ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ρωσίας, η εμπλοκή της χώρας του σε αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις στη Συρία δεν αντίκειται στο διεθνές δίκαιο και ακολουθεί σχετικό αίτημα του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ.


O πολεμικός ανταποκριτής της ρωσικής τηλεόρασης «tvzvezda » ο Maxim Gritsenko, μεταδίδει από το συριακό μέτωπο τον απολογισμό της πρώτης μέρας των ρωσικών βομβαρδισμών από αεροπορικές επιδρομές σε θέσεις του Ισλαμικού Κράτους «Είδαμε έναν κάποιον αριθμό απογειώσεων εξόδων μαχητικών αεροσκαφών Su-24. Σύμφωνα με τις πηγές η πολεμική ρωσική αεροπορία στις 30 Σεπτεμβρίου πραγματοποίησε 5 επιτυχή χτυπήματα. Βομβάρδισε θέσεις του Ισλαμικού Κράτους κοντά στις πόλεις Karamis, Salaam, Tel-Bissau,στην περιοχή της Homs.»