ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Όταν ο Τσίπρας διαδήλωνε εναντίον του Κλίντον: Η ιστορία ενός αμερικανοκομμουνιστή.



Ήταν το 1999 όταν οι ΗΠΑ βομβάρδιζαν ανηλεώς την Σερβία, προσπαθώντας να ελέγξουν την κατάσταση γύρω από την διάλυση της τότε Γιουγκοσλαβίας. Τότε πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ο Μπίλ Κλίντον και επρόκειτο να έρθει στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τον τότε πρωθυπουργό Σημίτη. Η αριστερά, προσπαθώντας για μία ακόμα φορά να ψηφοθηρίσει, έκανε διαδηλώσεις, φτάνοντας μέχρι του σημείου να κηρύξει τον Κλίντον ανεπιθύμητο.

Οι διαδηλώσεις αυτές απαγορεύτηκαν και τότε πολιτικές νεολαίες τις αριστεράς είχαν παραθέσει σχετική συνέντευξη τύπου, στην οποία είχε πρωτοστατήσει ο Τσίπρας, ως γραμματέας της Νεολαίας του Συνασπισμού. Όλα αυτά βεβαίως μετά από εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο των Αθηνών. 

Η φωτογραφία που παρατίθεται πάνω και εμφανίζει τον Τσίπρα και τον Σοφιανό του ΚΚΕ είναι από εκείνη την συνέντευξη. 

Αμέσως μετά παρατίθεται φωτογραφία από εκείνες τις συγκεντρώσεις όπου διακρίνονται οι: Δ. Παπαδημούλης, Μ. Γλέζος, Σπ. Λυκούδης, Φ. Κουβέλης και Π. Κουναλάκης.



Από τότε κύλησαν έτη 16 και φτάσαμε στην χθεσινή ημέρα κατά την οποία ο Μπίλ Κλίντον, ο Τζορτζ Σόρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, υποδέχτηκαν τον Τσίπρα στο Ίδρυμα Κλίντον. 

Ξεχάστηκαν και οι βομβαρδισμοί στη Σερβία και οι «αγώνες» της αριστεράς εναντίον του αμερικανικού ιμπεριαλισμού. 

Τώρα η αριστερά είναι κυβέρνηση και σκύβει ενώπιον του αμερικανοσιωνιστικού παράγοντα, όπως έκαναν στο παρελθόν η πασοκονουδούλα.


Σε ποια προηγμένη χώρα του δυτικού κόσμου υπάρχει «Αριστερά»ρε, σε ποιά ? Εδώ όλες οι πρώην σοβιετικές αποσχισμένες σημερινές χώρες ακούνε για «αριστερά» ή κουμουνισμό και βγάζουν σπυράκια … Παράδειγμα ας πούμε η Ουγγαρία, που και στην ευρωπαϊκή ένωση είναι κι έχει ΜΟΝΟΝ δύο κόμματα που δεν εχουν καμια σχέση με αριστερές ιδεολογίες. 

Στις πρώην σοβιετικές αυτές δημοκρατίες σήμερα, οποιος μιλήσει για «Αριστερά» ή για «κουμουνισμό» διώκεται !!!!! 

Και μόνον στην Ελλάδα φτάσαμε στο σημείο να θεωρείται προοδευτικός αυτός που βάζει ταμπέλα «Αριστερού»!!! Είμαστε η μόνη χώρα του υποτιθέμενεου δυτικού πολιτισμένου κόσμου, που έχουμε «Αριστερά» κόμματα και κουμουνιστικές ιδεολογίες ακάμα σήμερα στον 21ο αιώνα!!! 


ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ: ΥΠΑΡΚΤΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

Έλεγαν οι Συριζαίοι, για να κοροϊδέψουν τον λαό και να υφαρπάξουν για ακόμη μία φορά την ψήφο του , ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κούρεμα καταθέσεων και ότι οι καταθέσεις είναι εγγυημένες. Aυτά πριν τις εκλογές.

Ο Ευκλίδης Τσακαλώτος 

δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Financial Times. Υπαρκτός είναι ο κίνδυνος να εφαρμοστούν οι νέοι κανόνες της ΕΕ και να γίνει «κούρεμα» καταθέσεων . Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, δήλωσε , να ολοκληρωθεί η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών πριν από το τέλος του έτους. 

Αν αυτό δεν συμβεί, υπάρχει ο κίνδυνος να εφαρμοσθούν οι νέοι κανόνες της ΕΕ, οι οποίοι θα επιβάλλουν «κούρεμα» των καταθέσεων όσων έχουν πάνω από 100.000 ευρώ σε έναν τραπεζικό λογαριασμό

Οι καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ είναι εγγυημένες σε εθνικό επίπεδο, στην Ελλάδα από το Ταμείο Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί τι θα γίνεται σε περιπτώσεις που τα κεφάλαια των μετόχων, των ομολογιούχων και των καταθετών άνω των 100.000 ευρώ δεν επαρκούν για την εξυγίανση μιας τράπεζας. Άρα με αυτούς που έχουμε μπλέξει για τίποτα να μην είστε σίγουροι.