ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος για την νίκη της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γ. Τράγκα "Χωρίς αναισθητικό" για να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα και την νέα εκλογική νίκη των Ελλήνων Εθνικιστών.

Αφού ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά το πώς διαστρεβλώθηκαν τα λεγόμενά του, επεσήμανε πως η Χρυσή Αυγή πέτυχε ακόμα μία περήφανη νίκη κόντρα σε λασπολογία και αποκλεισμούς.



Οδήγησαν τον κόσμο στην αποχή για να σώσουν το πολιτικό τους σαρκίο

Οδήγησαν τον κόσμο στην αποχή για να σώσουν το πολιτικό τους σαρκίο



Βαθυστόχαστες πολιτικές αναλύσεις για το σαρωτικό ποσοστό της αποχής φιλοξενούν όλες οι σημερινές εφημερίδες, αλλά και τα χθεσινά πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών. Μιλώντας με αριθμούς, η αποχή άγγιξε 43,45%, δηλαδή πάνω από 4 εκ. Έλληνες πολίτες επέλεξαν να μην πάνε να ψηφίσουν.

Τα αίτια της μεγάλης αποχής είναι λίγο πολύ προφανή. Κατά πρώτον, οι Έλληνες πολίτες είναι απογοητευμένοι από ένα πολιτικό προσωπικό, το οποίο εξελέγη με αντιμνημονιακά κριτήρια και εν τέλει του φόρεσε «καπέλο» το τρίτο αριστερό μνημόνιο. Κατά δεύτερον ο Ελληνικός Λαός είναι εξαντλημένος από τις συνεχείς και δίχως πραγματικό νόημα εκλογικές διαδικασίες. Τρίτον, παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης, τα διόδια δεν ήταν ελεύθερα με αποτέλεσμα ο μέσος Έλληνας απλά να μην μπορεί να πληρώσει την μετακίνησή του για να ψηφίσει.

Μεγάλη μερίδα του πληθυσμού είναι πλήρως αηδιασμένοι από τους πολιτικάντηδες, γεγονός που το σεβόμαστε και το συμμεριζόμαστε. Δεν του δίνεται, άλλωστε, και η κατάλληλη πληροφόρηση ώστε να αντιληφθεί τις επιλογές του, αφού τα κανάλια και οι εφημερίδες αποφασίζουν «δημοκρατικά» να παρουσιάζουν όλες τις απόψεις, πλην της Χρυσής Αυγής.

Αυτό που θα πρέπει να καταλάβουν οι Έλληνες, τους οποίους επαναλαμβάνουμε ότι καταλαβαίνουμε, είναι ότι πρώτον υπάρχει μία διαφορετική επιλογή, μακριά από τον πολιτικάντισμό, τα ψέμματα, τα μνημόνια και τη λαθρομετανάστευση και δεύτερον ότι το πολιτικό σύστημα χαίρεται με την αποχή,αφού αυτή διασφαλίζει ότι για την κυβέρνηση θα αποφασίζουν μονάχα οι κομματικοί στρατοί τους.

Η ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


simaia


















Μια ακόμη εκλογική μάχη κερδήθηκε, κόντρα σε όλους και σε όλα.


Το αποτέλεσμα των εκλογών δείχνει πως η Χρυσή Αυγή έχει ριζώσει στην  συνείδηση του λαού.

Τίποτε δεν τέλειωσε απόψε και κανείς δεν θα επαναπαυθεί από αύριο.

Το ραντεβού μας με την Ιστορία, έχει κλειστεί

Και η Ιστορία δεν μπορεί να περιμένει.

Η κούραση όλων των συναγωνιστών, το ξενύχτι τους, η αγωνία τους, ο αγώνας τους εν μέσω αποκλεισμών και διώξεων θα περάσει τις επόμενες ημέρες
.
Είμαι υπερήφανος που σήμερα ο Ελληνικός λαός, με την τρίτη θέση που απέδωσε στην Χρυσή Αυγή, έριξε χαστούκι στα μούτρα σε όλους εκείνους που σκαρφίστηκαν να ρίξουν λάσπη στον Αρχηγό μας.

Λυπάμαι πραγματικά και ντρέπομαι σαν πολίτης της χώρας μας, που όλο το πολιτικό σύστημα συμπεριφέρεται με αυτόν τον αντιδημοκρατικό και φασιστικό τρόπο στον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης και που αποκλείει και θα συνεχίσει από ότι φαίνεται να το κάνει την φωνή μισού εκατομμυρίου Ελλήνων πολιτών!

Είμαι περήφανος που ανήκω όχι σε κόμμα αλλά σε έναν ζώντα οργανισμό όπως είναι το  λαϊκό εθνικιστικό κίνημα  που είναι πραγματικά κόντρα σε όλους και σε όλα, αποκλεισμένο από τα ΜΜΕ, διωκόμενο παράνομα.
Είμαι περήφανος  που η  Χρυσή Αυγή ΔΕΝ εισέπραξε, ούτε την νόμιμη επιχορήγηση  αλλά ούτε και την εκλογική έκτακτη επιχορήγηση που έλαβαν ΌΛΑ τα κόμματα της Βουλής, αποδεικνύοντας ότι για να νικήσεις δεν χρειάζονται χρήματα αλλά ψυχή.

Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι μια ηθική δικαίωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής που την τελευταία εβδομάδα πολεμήθηκε λυσσαλέα από όλο το σύστημα!

Το αύριο δεν μπορεί να περιμένει. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει τεράστια ευθύνη απέναντι σε όσους το εμπιστεύθηκαν αλλά και σε αυτούς που σίγουρα θα το εμπιστευθούν στο μέλλον.

Το αύριο  ανήκει στους Έλληνες εθνικιστές γιατί είναι οι μόνοι που αντιστέκονται, οι μόνοι που πολεμούνται αλλά και οι μόνοι που θα νικήσουν . Γιατί στο τέλος η Ελλάδα θα νικήσει .

Τελειώνοντας  να πούμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όσους αγωνίστηκαν στη μάχη των εκλογών .Η στήριξη τους, κάτω, από αντίξοες συνθήκες, μέσα σ΄ ένα κλίμα τρομοκρατίας αλλά και πιέσεων που ασκήθηκαν εναντίον τους, υπήρξε καθοριστική για την μεγάλη μας νίκη, το σημερινό  αποτέλεσμα οφείλεται σε αυτούς, τους Πολιτικούς Στρατιώτες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που από την πρώτη γραμμή του αγώνα με την τιτάνια προσπάθεια τους αποδείξανε πόσο ψεύτικο είναι το σύστημα του αυτοαποκαλούμενου συνταγματικού τόξου. Αμοιβή όλων όσων εργάστηκαν, είναι δικαίωση του αγώνα μας.

Ζήτω η Νίκη
Ζήτω ο Αρχηγός
Ζήτω ο Λαϊκός Εθνικισμός