ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Η εθνοκτόνος μεταπολιτευτική παράγκα των ...λούμπεν, τρέμει την άνοδο της Χρυσής Αυγής, Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ .!



Οι δημόσιες δημοσκοπήσεις, αλλά κυρίως οι μυστικές που τις κρύβουν σαν εφτασφράγιστο μυστικό στα κομματικά μαγειρεία, τους έχουν κάνει να χάσουν τον ύπνο τους. 

Οι εξ επαγγέλματος σωτήρες μας, που περιφρονούν τον λαό, τους γεωργούς, τους βοσκούς, τις νοικοκυρές, είναι πιθανόν το βράδυ των εκλογών να βγούν μαύροι και άραχνοι. 

Την επομένη των εκλογών το "συνταγματικό τόξο", τα "συστημικά κόμματα" θα είναι καπνός. 

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Οι βλαχομπαρόκ ιερείς της δημοκρατίας, οι Μαρίες Αντουανέτες που λένε περιφρονητικά..."φάτε παντεσπάνι", και η λούμπεν παρασιτική ολιγαρχία μας, κάτι πρέπει να κάνουν. 

Η μεταπολιτευτική παράγκα που φτιάχτηκε πάνω στην εθνοκτονία και στο πλιάτσικο , τρίζει. 


ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ 
Η ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ
Αρχίζει και πάλι η χρυσαυγιάδα,
Οι σιωπηρές συμφωνίες δίνουν και παίρνουν.

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! 

Ένα ρήγμα άνοιξε στο πολιτικό κατεστημένο. Το καλούπι της απόλυτης πίστης στο μεταπολιτευτικό καθεστώς ράγισε.

Ο,τι και να κάνουν  το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. 

Οι Έλληνες πήραν την μεγάλη απόφαση. 

Η ψήφος είναι της Χρυσής Αυγής. 

Είναι ψήφος αγωνιστική, είναι ψήφος για το Έθνος και θα πάει σε εκείνους που αγωνίζονται να κρατήσουν την φωτιά αναμμένη


Η Χρυσή Αυγή αντιμετωπίζει σκληρές συνθήκες. Αλλά νικά. Και θα νικά πάντα. Εχει μαζί της τον βασανισμένο, τον κυνηγημένο, τον ηρωικό Έλληνα στην ψυχή


Στην Ελλάδα σήμερα μια καταπληκτική αρμονία βασιλεύει οι τράπουλες σημαδεμένες, τα ζάρια "καραγκιοζάκια", μονά-ζυγά δικά μας . 

Οι κήρυκες της υποταγής και της ακινησίας κλεισμένοι στην ναρκισσίστικη γυάλα τους αναθεματίζουν τις ελεεινές πολιτικές συντεχνίες, την αναξιοκρατία, το καθεστώς, τους εργατοπατέρες, τους κουκουλοφόρους. 

Πέραν από μία αρθρογραφία του αναθέματος μονοκόκαλη γεμάτη επαναλαμβανόμενα φραστικά κλισέ δεν μας λένε πώς και γιατί φθάσαμε ως εδώ που φθάσαμε, στο τελευταίο σκαλί στου "κακού τη σκάλα". 

Σε τελευταία ανάλυση κατά βάθος όλοι διαβάζουμε την ίδια εφημερίδα, παρακολουθούμε την ίδια τηλεόραση. 

Επιφανειακές αντιζηλίες, ψευδείς διενέξεις φαίνονται να τους χωρίζουν. Όταν όμως πρόκειται για το συνδικάτο των συμφερόντων, που έχει μοιράσει προς ίδιον όφελος όλα τα όργανα της εξουσίας, μία ξαφνική ταυτότητα απόψεων τους ενώνει. 

Αρκούν μόνο δύο λέξεις Χρυσή Αυγή και εκείνη την στιγμή δεν υπάρχουν μεταξύ τους περισσότερες διαφωνίες από εκείνες που υπάρχουν μεταξύ των ιεροκηρύκων διαφορετικών θρησκειών, όταν φωνάζουν εναντίον των Απίστων και των αθέων.

Έτσι δεν έχουμε κανένα τρόπο να διαλέξουμε μεταξύ των απόψεων που θα μας επέτρεπαν να τοποθετηθούμε, όπως δεν έχουμε κανένα τρόπο να επιλέξουμε μεταξύ των υποψηφίων που μπορούμε να εκλέξουμε και απλά διαλέγουμε όπως θα διαλέγαμε από τον κατάλογο με τα φαγητά στην ταβέρνα ή το εστιατόριο. 

Τα γεγονότα μας παρουσιάζονται παντού με την ίδια συγκάλυψη. Οι αξίες μας παρουσιάζονται σύμφωνα με μία ενιαία ιεραρχία. Και δεν μπορούμε να διαβάσουμε ή να ακούσουμε μια άλλη αποψη παρά μόνο μέσα από ένα κόσκινο, που μας επαναφέρει συνέχεια στα μάτια μερικά σαφή παραπτώματα και που μας φράζει παντοτινά τον ορίζοντα της Χρυσής Αυγής που υποτίθεται πώς "δεν υπάρχει". 

Ο γεμάτος ανθρωπιά δύναμη κι αξιοπρέπεια χρυσαυγήτης απο την μιά η τυραννία σε οποια της μορφή απο την άλλη.

Ακριβώς όπως σε μία δικτατορία, όπου ΜΜΕ(ξαπάτησης) λιγότερο "ποικίλα" από τα δικά μας, αλλά κατά βάθος ίδια με αυτά, παραμορφώνουν ή αποκρύπτουν με επιμονή από τους πολίτες μερικά μέρη του κόσμου και δεν φωτίζουν πάρα μόνο την όψη του κόσμου που πρέπει να δουν.

Δεν πρέπει να είμαστε αυτοί που είμαστε. Δεν ξέρουν τι μπορεί να κρύβεται μέσα μας. Ίσως το αίσθημα της τιμής, ή υπερηφάνεια, ο σεβασμός του αίματος μας, ένα είδος επιδίωξης καθαρότητος και μεγαλείου, ποιός ξέρει; 

Όλα αυτά ελαττώματα που δεν ευνοούν τον "καλόν αγοραστή" των μαζικών, φθηνών εμπορευμάτων. Αρα μας ξεπλένουν, όπως το μετάλλευμα που βγαίνει από τα ορυχεία. Και από αυτό το αρχικό πλύσιμο, που επαναλαμβάνεται συνεχώς με κόπον και επιμονή εξαρτάται πόσο καλοί είμαστε. Αυτό είναι το βασικό μέλημα των ΜΜΕ(ξαπάτησης).

Έχουμε δικαίωμα σε όλα, εκτός από το να έχουμε δική μας ψυχή, εκτός από το να έχουμε δική μας θέληση, εκτός απο το να έχουμε δική μας άποψη. Και όλη η τέχνη της "ενημέρωσης" συνίσταται στο να μας αναγκάσει να διαλέξουμε μεταξύ των εγκεκριμένων ιδεών, των εγκεκριμένων κομμάτων, των εγκεκριμένων προσώπων που είναι τόσο ωραία συσκευασμένες με διαφορετικό χαρτί περιτυλίγματος, ωραίεςς κορδελίτσες και φιογκάκια, χωρίς να υποψιαζόμαστε ότι στην πραγματικότητα δεν περιέχουν παρά το ίδιο ναρκωτικό, χωρίς κυρίως να σκεφτόμαστε ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα που η γεύση μας έχει μείνει αόριστα στον ουρανίσκο!

Έτσι τα κόμματα και τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) αλληλοϋποστηρίζονται. 

Η θέληση των Ελλήνων ακόμη και όταν είναι δίκαιη, ακόμα και όταν είναι ισχυρή δεν μπορεί παρά να χρησιμοποιηθεί προς ορισμένες κατευθύνσεις και πάντα προς όφελος της μαφίας που νέμεται την χώρα που ζητάει απο τους Ελληνες να προσέρχονται στις κομματικές φιέστες φέρνοντας μόνο τις παλάμες τους κι αφήνοντας τα κεφάλια τους έξω. 

Οι Έλληνες αισθάνονται τι είναι καλό και τι δίκαιο. Ζητάνε όπως ο ποιητής Κλωντέλ “κάτι άλλο, πάντοτε κάτι άλλο”. Αλλά τι μπορεί να κάνουν; Η ευκολία με την οποίαν χαρακτηρίζουν κάποιον “φασίστα ή ναζί” έχει συνέπειες. 

Κάτω απο αυτό το μορμολύκειο έχει φιμωθεί ένα σωρό κόσμος. Όσο μακρυά και αν κοιτάξουν βλέπουν την ίδια σκυθρωπή πεδιάδα και τους ίδιους βάλτους. Διαβάζουν, ακούν ίδια όνομα και μετά τα ονόματα τα ίδια λόγια. Θα ήθελαν να δουν να μάθουν. Να εκλέξουν αντί να διαλέξουν. 

Να απαλλαγούν απο τον φόβο να αποδεσμεύσουν τις ιδέες του ελληνισμού απο όλα εκείνα τα δεσμά που συγκρατούν την Ελλάδα προσηλωμένη στα παλιά καλούπια και τις έτοιμες ρετσέτες που έρχονται απο το εξωτερικό. 

Ο θερισμός είναι πολύς, αλλά οι θεριστάδες λίγοι. 

Η Χρυσή Αυγή αντιμετωπίζει σκληρές συνθήκες. Αλλά νικά. Και θα νικά πάντα. Εχει μαζί της τον βασανισμένο, τον κυνηγημένο, τον ηρωικό Έλληνα στην ψυχή


Ψηφίζω - Στηρίζω Χρυσή Αυγή!



Ήταν τον περασμένο Ιανουάριο όταν οι νέοι πήγαιναν στις κάλπες να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, πεπεισμένοι ότι τουλάχιστον θα μειωθεί κάπως η ανεργία και θα παίρνουν κατώτατο μισθό 751 ευρώ.

Από την δική τους μεριά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία τούς ακολούθησαν, θεωρώντας ότι έστω θα απαλλαγούν από το χαράτσι του ΕΝΦΙΑ.
Μπορεί, κατά βάθος να μην πίστευαν ότι θα απαλλαγούν απ’ όλο το άχθος των δύο προηγούμενων Μνημονίων, αλλά θα ήταν ευχαριστημένοι αν ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε έστω και λιγότερα απ’ όσα τους υποσχόταν.
 
Από τότε έχουν περάσει λιγότερο από οκτώ μήνες και τώρα καλούνται εκ νέου στην κάλπη, από το σύνολο πλέον των συστημικών κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», να επικυρώσουν την διάψευση των ελπίδων τους, αποδεχόμενοι ότι η πολιτική των Μνημονίων είναι ένα είδος «κακιάς μοίρας» που θα τους βαραίνει εσαεί.

Καλούνται να ψηφίσουν αυτόν που τους υπόσχεται το καλύτερο καταπραϋντικό για τους αναπόφευκτους πόνους του τρίτου Μνημονίου, το οποίο εισήλθε και επισήμως στην ζωή των Ελλήνων.

Τα λέμε αυτά γιατί το πρόγραμμα που θα εφαρμόσει η επόμενη κυβέρνηση είναι δεδομένο, υπογεγραμμένο από την συντριπτική πλειοψηφία της απελθούσας Βουλής. Είναι το Μνημόνιο-3, με τα περισσότερα μέτρα που περιέχονται στο πρόγραμμά του, να ψηφίζονται μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν γίνεται καμιά συζήτηση γι’ αυτό το πρόγραμμα. Πετάνε, απλώς, μερικές σκόρπιες κουβέντες για «ανώδυνη εφαρμογή» και «επαναδιαπραγμάτευση» κάποιων μέτρων. 

Μόνο που αυτή την φορά ουδείς διανοείται να μιλήσει για ολική «διαπραγμάτευση», όπως μιλούσαν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος του 2012.

Πολύ περισσότερο δε για «κατάργηση», όπως υποσχόταν ο Τσίπρας μέχρι και τον Ιανουάριο του 2015.

Όλοι μιλούν για «επαναδιαπραγμάτευση μέσω ισοδυνάμων», σε μια προσπάθεια να παραμυθιάσουν όσους περισσότερους μπορούν, έτσι ώστε να τους ψηφίσουν.

Ποντάρουν στο σύνδρομο της ηττοπάθειας και της απογοήτευσης, το οποίο θεωρούν ότι έχει κυριεύσει τον Ελληνικό Λαό. Δεν είναι, άλλωστε, καθόλου τυχαίο το ότι το κεντρικό σύνθημα τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της ΝΔ είναι το ίδιο. «Μόνο μπροστά» του ΣΥΡΙΖΑ, «Η Ελλάδα μπροστά» της ΝΔ.

Έτσι, λοιπόν, έχουμε μια «πασαρέλα» μεταξύ Τσίπρα και Μεϊμαράκη, με τον τόνο της προεκλογικής αντιπαράθεσης να δίνεται από την μια με τους εξυπνακισμούς και τις ψευτομαγκιές και από την άλλη η συζήτηση για το ποιος θα συνεργαστεί με ποιον ή με ποιους, για να σχηματιστεί η νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές (όλοι αποκλείουν τώρα το ενδεχόμενο και νέων εκλογών, γιατί αν λεγόταν στην δεδομένη χρονική στιγμή θα τους αφαιρούσε εκλογική δύναμη).

Οι κυρίαρχοι καθεστωτικοί κύκλοι, οι οποίοι εκφράζονται μέσα από τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα των συστημικών ΜΜΕ, έχουν εκφράσει ξεκάθαρα τόσο την δική τους θέληση όσο και των διεθνών τοκογλύφων: ή «μεγάλος συνασπισμός» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ή «κυβέρνηση εθνικής ανάγκης», με την συνεργασία του πρώτου κόμματος με τα μικρότερα μνημονιακά κόμματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι δεν υπολόγισε σωστά την εσωκομματική κρίση, την λαϊκή δυσαρέσκεια και την πίεση της «οικουμενικότητας» που θα του ασκούσαν τα συστημικά ΜΜΕ.

Νόμιζε ότι θα κάνει υγιεινό περίπατο στις εκλογές, κάτι που πλέον είναι ολοφάνερο ότι δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Ο Τσίπρας έχει γίνει πλέον τόσο πολιτικά ανάλγητος, θρασύς και χυδαίος ώστε να μην μιλά πια για το «μπλοκ του Μνημονίου», αλλά για το «παλαιό πολιτικό σύστημα», λες κι αυτός δεν αποτελεί μέρος του! 

Η ΝΔ, με τον Μεϊμαράκη να κινείται στο γνώριμο (όσο και ανούσιο) δρόμο του «μάγκα», έχει πάρει το μήνυμα των δανειστών και των εγχώριων μιντιαρχών και από το πρωί μέχρι το βράδυ κάνει τεμενάδες και ορκίζεται στις κυβερνήσεις συνεργασίας, από τις οποίες δεν εξαιρεί ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, που θα εφαρμόσουν την κατάπτυστη συμφωνία του τρίτου Μνημονίου που ψηφίστηκε στις 14 Αυγούστου.

Με δεδομένο ότι οι υπόλοιπες δυνάμεις του «συνταγματικού τόξου» είτε παλεύουν για να συμμετέχουν στη νέα συγκυβέρνηση (Ποτάμι, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ), είτε κινούνται στα όρια του γραφικά ακίνδυνου (ΚΚΕ, Λαϊκή Ενότητα), αυτό το οποίο πρέπει να γίνει αντιληπτό από τον Ελληνικό Λαό είναι ότι η επιλογή του «μικρότερου κακού» ήταν πάντοτε μια επιλογή ήττας. 

Σ’ αυτές τις εκλογές, μάλιστα, δεν υπάρχει καν μικρότερο κακό, αλλά οι πολιτικοί υπηρέτες του Μνημονίου, δεξιάς και αριστερής κοπής.

Μόνο μια συγκεκριμένη στάση μπορεί να στείλει ένα καθαρό, αξιοπρεπές και ουσιαστικό μήνυμα αντίστασης σ’ αυτές τις εκλογές: Η στήριξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία δεν έχει απέναντί της το τάδε ή το δείνα κόμμα, αλλά συνολικά το καθεστωτικό πολιτικό σύστημα. 

Στις 20 Σεπτεμβρίου ο Ελληνικός Λαός, συνειδητοποιώντας το νόημα της ύπαρξής του, ας στείλει μήνυμα οριστικής ρήξης με το ξεπουλημένο εγχώριο πολιτικό σύστημα, μήνυμα καθολικής αποδοκιμασίας όλων των καθεστωτικών φορέων, πολύ περισσότερο όμως μήνυμα πολιτικής συστράτευσης με το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Αυτό το μήνυμα θα σταλεί, καταπολεμώντας όχι μόνο την εθελοδουλία, αλλά και την πολιτική αποστράτευση που κρύβει τόσο η φτηνή λογική του μικρότερου κακού, όσο και η στήριξη των νέων μορφωμάτων-αναχωμάτων που δημιούργησε το σύστημα. 

Στις 20 Σεπτεμβρίου ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 

Από τις 21 και μετά συμμετέχουμε και στηρίζουμε έμπρακτα την Εθνική Αντιπολίτευση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. 

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

ΩΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΑΠΙΛΑΣ «ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ τον ΚΟΣΜΑΚΗ για ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»Τσακαλώτος: Αν συνεργαστούμε με τη ΝΔ, θα μας καταλάβει ο κόσμος και θα κερδίσει η Χρυσή Αυγή! BINTEO



Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει σχετικά με την επικείμενη μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ - Σύριζα, η οποία είναι απαίτηση των διεθνών τοκογλύφων, προκειμένου να νομιμοποιήσουν τα μνημόνια - λαιμητόμους, που έχουν επιβάλλει στον Ελληνικό Λαό.

Η μεν άποψη του Σύριζα συνοψίζεται στην δήλωση του Τσίπρα στην τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών και εκφράζει την φοβία να είναι η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση ενάντια στην συμμαχία των μνημονιακών. 

Η δε Νέα Δημοκρατία επιθυμεί την συγκυβέρνηση, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι έχουν υπάρξει συζητήσεις μεταξύ των δύο κομμάτων, σχετικά με το πως θα επιτευχθεί αυτό χωρίς να είναι η Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση.

Σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Παπαδάκης είχε καλεσμένους τον Δένδια και τον Τσακαλώτο, δύο σκληρούς εκπροσώπους της μνημονιακής κλίκας. Εκεί τέθηκε το ερώτημα της μελλοντικής συνεργασίας μεταξύ ΝΔ και Σύριζα. 

Τότε, ο Τσακαλώτος αφότου παραδέχτηκε ότι τα «λένε μια χαρά» με τον Δένδια, είπε ότι «αν γίνουμε όλοι ίδιοι, θα κερδίσει η Χρυσή Αυγή».

Βεβαίως όλα ειπώθηκαν στα άπταιστα «ελληνικά» του Τσακαλώτου, όμως όλοι κατάλαβαν τι εννοεί. 

Είναι ίδιοι και κατεβαίνουν με κοινό πρόγραμμα την εφαρμογή του τρίτου μνημονίου, τον κατακλυσμό της χώρας μας από λαθρομετανάστες και την προδοσία των Εθνικών Θεμάτων. 

Όμως αυτό δεν θέλουν να το καταλάβει ο Ελληνικός Λαός γιατί τότε θα κερδίσει η Χρυσή Αυγή.

Αυτό αποτελεί άλλη μία απόδειξη ότι στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο κόμματα. 

Η Χρυσή Αυγή από την μία πλευρά, διεξάγοντας έναν άνισο και άδικο προεκλογικό αγώνα, όντας αποκλεισμένη και φιμωμένη. 

Από την άλλη το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, το οποίο ξοδεύει αφειδώς κρατικό χρήμα για την διαφήμισή του από τα ΜΜΕ της διαπλοκής. 



Τσακαλώτος: Νικήτρια η Χρυσή Αυγή από την ενδεχόμενη συγκυβέρνηση Σύριζα - ΝΔ




Διεθνείς τοκογλύφοι: Θέλουμε την λαθρομετανάστευση, για να αντικαταστήσουμε τον πληθυσμό της Ευρώπης !



Πολλές φορές έχουμε πει ως Χρυσή Αυγή πως οι πλουτοκράτες και οι διεθνείς τοκογλύφοι επιθυμούν την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών,
ώστε να αντικαταστήσουν τον γηράσκων πληθυσμό της Ελλάδας και ολόκληρης της Ευρώπης.

Τώρα, όμως, έρχεται η επιβεβαίωση από επίσημα χείλη. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ΕΚΤ, μιλώντας στο Reuters είπε: «Για να αλλάξουν οι δημογραφικές τάσεις, η αύξηση των γεννήσεων δεν αρκεί. Πρέπει να γίνει και με τη μετανάστευση. Εάν δεν γίνει αυτό, θα δυσκολέψουμε πολύ την ανάπτυξη και την ευημερία των μελλοντικών γενεών».

Κοινώς, επειδή μέσω του καπιταλισμού και της οικονομικής κρίσεως έχουν μειωθεί οι γεννήσεις Ελλήνων και οι διεθνείς πλουτοκράτες χάνουν εργατικό δυναμικό, θα έρθουν οι λαθρομετανάστες, που είναι και πιο φτηνό εργατικό δυναμικό, δεν γνωρίζουν και τι σόι κλέφτες είναι οι πολιτικοί του «μνημονιακού τόξου» και έτσι θα συνεχίσουν να ψηφίζουν τους ψεύτες και τους απατεώνες. 

Η Ελλάδα δεν σηκώνει άλλους λαθρομετανάστες. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Ένας και μοναδικός είναι ο ιδιοκτήτης αυτής της πατρίδας, ο ελληνικός λαός και την επόμενη εβδομάδα ήρθε η ώρα και στιγμή με την δύναμη της ψήφου του να επιβεβαιώσει την νόμιμη ιδιοκτησία του. Η Ελλάδα για τους Έλληνες πρώτα από όλα και πάνω από όλα ο ελληνικός λαός.

Η Χρυσή Αυγή σταθερή στις ιδέες της, στο πρόγραμμά της, χωρίς να έχει κάνει ούτε βήμα πίσω , στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων και αγωνίζεται πραγματικά χωρίς να υπολογίζει πολιτικό κόστος και προσωπικό όφελος, χωρίς να υπολογίζει, όπως πολύ καλά γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες πια, σκευωρίες, διώξεις, φυλακίσεις και δολοφονίες. Γιατί ούτε οι σφαίρες , ούτε οι φυλακές λυγίζουν τους Εθνικιστές.


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!