ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Εκλογές & «με την άδεια της αστυνομίας» των λεγομένων «δανειστών» (τοκογλύφων…).



Εκλογές, λοιπόν. Και «με την άδεια της αστυνομίας», που λέμε. Όχι της γνωστής αστυνομίας, αλλά της «αστυνομίας» των λεγομένων «δανειστών» (τοκογλύφων…). 

«Στην πραγματικότητα, αυτή η νέα πολιτική αναταραχή ήταν σε μεγάλο βαθμό αναμενόμενη, έως και επιθυμητή, από τους εκπροσώπους των πιστωτών της Αθήνας» υπογραμμίζει η γαλλική Le Monde. 

« Οι γρήγορες εκλογές στην Ελλάδα μπορούν να είναι ένα μέσο διεύρυνσης της υποστήριξης στο πρόγραμμα σταθερότητας του τρίτου Μνημονίου που μόλις υπέγραψε ο κ. Τσίπρας», προσέθεσε ο διευθυντής του γραφείου του Γιουνκέρ. 

«Ελπίζω ότι οι εκλογές θα οδηγήσουν σε μια ακόμα μεγαλύτερη στήριξη του σχεδίου διάσωσης από το Ελληνικό Κοινοβούλιο», υπερθεμάτισε ο γνωστός Ντάισελμπλουμ. 

«Η παραίτηση Τσίπρα είναι μέρος της λύσης και όχι μέρος της κρίσης» είπε και η φράου Μέρκελ, για να δέσει το… γλυκό!


Θέλουν πανίσχυρο τον άνθρωπό τους!


Γιατί οι διεθνείς τοκογλύφοι έδωσαν την άδεια για τις εκλογές, ενώ μέχρι πρότινος όταν άκουγαν για εκλογές πάθαιναν… αλλεργία

Για τον ίδιο λόγο που επέτρεψαν και τις δεύτερες εκλογές, τον Ιούνιο του 2012, ενώ θα μπορούσε τότε να σχηματισθεί βιώσιμη συγκυβέρνηση και μετά από τις εκλογές του Μαΐου (ΝΔ 108 έδρες + ΠΑΣΟΚ με 41 έδρες + ΔΗΜΑΡ με 19 έδρες = 168 έδρες παρακαλώ). Κι αν ήθελαν και… συμπλήρωμα, έβαζαν στο κόλπο και το κόμμα Καμμένου (σύμφωνα με το Plan B που είχε παραδώσει ο Καμμένος στον Παπούλια και πρόβλεπε συμμετοχή του σε μνημονιακή συγκυβέρνηση, με αντάλλαγμα το υπουργείο Εθνικής Αμύνης…), που είχε τότε 33 έδρες, θα έφταναν όλοι μαζί τις 201 έδρες! 

Γιατί οι ξένοι επέτρεψαν τότε δεύτερες εκλογές; 

Διότι έκριναν ότι τα ποσοστά του πρώτου κόμματος ήταν πολύ χαμηλά (18,7%) και δεν του έδιναν τον «αέρα» να κυβερνήσει – στις δεύτερες εκλογές το 18,7% έγινε 30% και εκρίθη επαρκές. Όπως, λοιπόν, τότε ήθελαν πανίσχυρο τον άνθρωπό τους Σαμαρά, έτσι και τώρα θέλουν πανίσχυρο τον άνθρωπό τους Τσίπρα!

Οι συριζαίοι και η ευθύνη για το τρίτο Μνημόνιο

Από την άλλη, ο mister Tsipras και η παρέα του προκάλεσαν τις εκλογές, γιατί θέλουν να φορτώσουν στους ώμους του λαού την ευθύνη για τον μνημονιακό όλεθρο που θα ακολουθήσει! Το δοκίμασαν και με το δημοψήφισμα που προκήρυξαν. 

Γνώριζαν βεβαίως εκ των προτέρων, ότι μόλις θα πουν τη λέξη «δημοψήφισμα», το επόμενο λεπτό θα κλείσουν οι τράπεζες. 

Και υπό την πίεση του χρόνου και με κλειστές τράπεζες, ήταν σίγουροι πως ο κοσμάκης θα ψήφιζε «ναι» στην πλειοψηφία του, για να του ρίξουν εν συνεχεία την ευθύνη για το τρίτο Μνημόνιο! Εμείς προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε, αντισταθήκαμε, μέχρι και δημοψήφισμα τολμήσαμε και κάνουμε, αλλά δυστυχώς η πλειοψηφία του λαού προτίμησε το Μνημόνιο. Σεβόμενοι, λοιπόν, τη θέληση της πλειοψηφίας πάμε να υπογράψουμε το Μνημόνιο που εσείς ψηφίσατε και το κρίμα στο λαιμό σας». Αυτά είχε σκοπό να πει τη νύχτα του δημοψηφίσματος το Αλεκάκι. Αλλά, δεν του’ κατσε!


Σκάστε και… κολυμπάτε!


Επανέρχεται, λοιπόν, τώρα και ζητά την ψήφο μας εκ νέου! Κι αν πριν από την 25η Ιανουαρίου οι πολλοί δεν ήξεραν κι είχαν μια κρυφή ελπίδα ότι ο Τσίπρας θα… σκίσει το Μνημόνιο, τώρα όλοι ξέρουν πολύ καλά τι τους περιμένει! 

Το νέο αριστερό Μνημόνιο έχει ήδη ψηφιστεί από την ελληνική βουλή και τα κοινοβούλια των διαφόρων χωρών της Ευρώπης. Δεν είναι όνειρο, είναι πραγματικότητα! Έχουν δημοσιευθεί όλες οι παράμετροί του, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Τι ζητούν, λοιπόν; 

Μας ζητούν να ψηφίσουμε ενσυνείδητα το χαμό μας! Κι αν το πράξει η πλειοψηφία του κόσμου (ψηφίζοντας οποιοδήποτε συστημικό-μνημονιακό κόμμα, δηλαδή οποιοδήποτε πλην της Χρυσής Αυγής) και αρχίσει μετά και… γκρινιάζει, όταν θα πέφτουν κατακούτελα οι εφαρμοστικοί του νόμοι, θα πούνε: 

«Γιατί διαμαρτύρεστε τώρα; Δε σας το κρύψαμε! Το ξέρατε το νέο αριστερό μας Μνημόνιο κι από την όψη κι από την ανάποδη και παρόλα αυτά μας ψηφίσατε! Τώρα σκάστε και… κολυμπάτε»!


Λαφαζανίστας  
Κουδουνίστρας  
Πολιτικοί Απατεωνίστας!


Εδώ το κόμμα Λαφαζάνη, εκεί το κόμμα Λαφαζάνη, τελικά ζήσαμε να το δούμε κι αυτό, πριν καεί στο… ζέσταμα. 

Ωστόσο, η ιστορία θα γράψει ότι μόλις διέρρευσε η φήμη περί κυβερνητικού αιτήματος παροχής ψήφου εμπιστοσύνης, οι Λαφαζανίστας άρχισαν να… κακαρίζουν διάφορα, όπως ότι δεν έχουν σκοπό να ρίξουν την κυβέρνηση, αλλά να μείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ για να τον φέρουν στον ίσιο δρόμο και άλλα τέτοια. Ενώ μετά την παραίτηση Τσίπρα, φάνηκε καθαρά ότι οι Λαφαζανίστας δεν είχαν κάνει καμιά προετοιμασία για να ιδρύσουν κόμμα. Έσβηναν κι έγραφαν βουλευτές από την ιδρυτική τους διακήρυξη, τη μία διέρρεαν ότι θα το ονομάσουν… ΕΑΜ (θα είχε γούστο να βλέπαμε το ΚΚΕ να λυσσομανάει κατά του ΕΑΜ, έστω και εν έτει 2015), την άλλη μας προέκυψε «Λαϊκή Ενότητα», σύμβολο –μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές- δεν έχουμε δει και άλλα πολλά… Που δείχνουν, ότι οι Λαφαζανίστας δεν είχαν σκοπό να φύγουν από τον τριτομνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν προκηρύσσονταν εκλογές και δεν τους πετούσαν έξω από τις λίστες! 

Άρα, δικαίως στο «Λαφαζανίστας» προσθέτουμε τα «Κουδουνίστρας-Πολιτικοί Απατεωνίστας»!


Δεύτε τελευταίον… ψεκασμόν!


Και δεν άδειασε μόνο τους Λαφαζανίστας κ.τ.λ., ο mister Tsipras – αφού πρώτα τους ξεφτίλισε δεόντως. Πέταξε και τον… μηχανοδηγό Πάνο Καμμένο από το… τραινάκι της χαράς! Ενώ, λοιπόν, οι μέχρι πρότινος πληροφορίες ανέφεραν ότι το κόμμα του υπουργοπάνου Καμμένου θα ενταχθεί ως… τσόντα στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, γινόμενο η 13η συνιστώσα του, επήλθε το… πέταμα και θα κατέλθουν αυτοτελώς στις εκλογές – βαδίζοντας προς τον τελευταίον… ψεκασμόν

Προφανώς, οι εκλογολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ διαπίστωσαν ότι το κόμμα του –γονυπετούς και στα τέσσερα- Καμμένου είναι τελειωμένο οριστικά και αμετάκλητα, κι έτσι ο… «μικρός Αλέξης» –που… μεγάλωσε απότομα τους τελευταίους 7 μήνες- αποφάσισε να το πετάξει από το τραινάκι της χαράς, ως… φύρα, αφού το… ξεζούμισε για τα καλά. 

Έτσι, ο Καμμένος προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των… αδειασθέντων από τον mister Tsipra: 

Αλαβάνο, 
Κουβέλη, 
Γλέζο και 
Λαφαζάνη. 

Μπόλικοι μαζεύτηκαν, ότι πρέπει για να φτιάσουν… σύλλογο, αλλά δεν πρόκειται να το κάνουν, γιατί θα τσακωθούνε ποιος θα γίνει… πρόεδρος!


-Τώρα που οι Κώες… κέρασαν –έστω και… εξ’ αποστάσεως- αυγά τον Καμμένο, λέτε να… αυγατίσει τα ποσοστά του;



Ακόμα και με Τσίπρα πρωθυπουργό ! ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, συγκυβέρνηση με… εμπειρία !

Φορτσάρει η Νουδούλα 
για «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τον Σύριζα, ακόμα και με Τσίπρα πρωθυπουργό!










Η ΝΔ έχει γίνει ουρά της μνημονιακής αριστεράς. Ψήφος στη ΝΔ, σημαίνει ψήφος στον Σύριζα.

Μπορεί να ξύπνησε επιτέλους το αντιπολιτευτικό δαιμόνιο της νουδούλας –για προφανείς λόγους πολιτικής σκοπιμότητας, εν όψει των επικείμενων εκλογών- αλλά ο πραγματικός της σκοπός είναι, αφού διασωθεί εκλογικά,να συμμετάσχει μετεκλογικά σε «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τον ΣΥΡΙΖΑ (και λοιπές μνημονιακές δυνάμεις…) και μάλιστα με τον Τσίπρα πρωθυπουργό!

Μπορεί, λοιπόν, το Βοριδομπουμπουκαριό να ταΐζει αβέρτα… «σκληρό δεξιό» κουτόχορτο τα… πελατάκια, για «να φύγουν οι κομμουνισταί από την εξουσία», αλλά άλλοι βουλευτές της νουδούλας είναι…μαρτυριάρηδες και χαλάνε τη «σκληρή δεξιά»… κουτόσουπα. 

Όπως για παράδειγμα ο Θεόδωρος Φορτσάκης, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Βήματος, αποκάλυψε τις πραγματικές προθέσεις της νουδούλας για «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τους… «κομμουνιστάς», καθότι διαπιστώνει ότι τους λείπει η…εμπειρία. 

Ιδού τα συχαρίκια:

«Εγώ πιστεύω από καιρό και υποστηρίζω ότι έπρεπε να έχει βρεθεί μια συναινετική βάση. Εγώ θα ήμουν πρόθυμος και η Ν.Δ. να λειτουργήσει στο πλαίσιο της σημερινής κατάστασης, δηλαδή με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα, ο οποίος είχε μια ευρύτατη πλειοψηφία στη Βουλή για να στηρίξει τα μέτρα, τα οποία πρότεινε και είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά χρονικά. Θεωρώ ότι το πρόσωπο του πρωθυπουργού είναι ένα πρόσωπο συμπαθές, νεανικό, το οποίο είναι επικοινωνιακό και το οποίο έχει πάρα πολλά θετικά στοιχεία. Δυστυχώς, η έλλειψη εμπειρίας και η αλαζονεία οδηγούν σε αδιέξοδα, τα οποία δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα τα υπερβεί. Τον ακούω με πολύ προσοχή να λέει ότι δεν έχει εμπειρία, αλλά δυστυχώς η πολιτική χρειάζεται εμπειρία. Δεν μπορούμε να μάθουμε την ώρα που διοικούμε. Αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να μην είχε την εμπειρία που χρειάζεται, έπρεπε να επιλέξει όμως πρόσωπα γύρω του, τα οποία να του επιτρέψουν να μην φέρει την Ελλάδα στο αδιέξοδο που έχει φτάσει σήμερα. Εάν είχε καταφύγει σε τέτοιους ανθρώπους, οι οποίοι είναι βέβαιο ότι υπάρχουν και στο χώρο του, θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει πολλά κακά. Η απειρία είναι κακός σύμβουλος και φοβάμαι αυτή την ώρα ο κ. πρωθυπουργός, έχει από την άποψη αυτή λιγάκι ξεφύγει».

ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, 
συγκυβέρνηση με… εμπειρία!

Ψήφος στη ΝΔ, σημαίνει ψήφος στον Σύριζα.

Αθανάσιος Βασιλόπουλος




Δεν νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένας πολιτικά αφελής που να πιστεύει ότι ο διαλυμένος ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναπάρει το ίδιο ποσοστό που είχε πάρει στις 25 Ιανουαρίου. Επομένως, γιατί ο κ. Τσίπρας πάει σε εκλογές, γνωρίζοντας ότι θα μειώσει τα ποσοστά του;


Το πράγμα είναι πολύ απλό. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να διαχειριστούν τα μνημόνια, αλλά δεν το κατάφεραν. Λίγες μόνο στιγμές πριν την κατάρρευση ολόκληρου του πολιτικού συστήματος και την ανατροπή του, το μόνο που απομένει στα κόμματα είναι να συγκυβερνήσουν όλα μαζί ως μια ύστατη προσπάθεια διάσωσης του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματός τους.


Ο κ. Τσίπρας λοιπόν, μη μπορώντας τώρα να συγκυβερνήσει με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ, με βάση την λαϊκή εντολή που πήρε στις 25 Ιανουαρίου, θέλει να το επιτύχει αυτό, καλυπτόμενος πίσω από την υφαρπαγή μιας νέας λαϊκής εντολής, η οποία θα ερμηνευτεί ως εντολή για συνεργασία. Εδώ άλλαξε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, τώρα θα κολλήσει; 



Αφού έδωσε εξετάσεις «νομιμοφροσύνης» στο σύστημα και στους διεθνείς και ντόπιους ολιγάρχες, υπογράφοντας το φρικτό τρίτο μνημόνιο, σπεύδει σε εκλογές, πριν αρχίσει η εφαρμογή του φρικτού τρίτου μνημονίουυπολογίζοντας ότι ο εναπομείνας ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και ο ίδιος πρωθυπουργός της μελλοντικής οικουμενικής κυβέρνησης.


Επομένως, κλείστε τα αυτιά σας σε ότι ακούσετε από εδώ και πέρα και τις σικέ πολιτικές αντιπαραθέσεις και κατηγορίες ένθεν κακείθεν, για την εξασφάλιση των πολιτικών τους μαντριών. 

Οι άνθρωποι παίζουν θέατρο πολιτικής επιβίωσης και καλούν όλους εμάς να νομιμοποιήσουμε το παιχνίδι τους.

"Ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ 
και βγαίνει ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ"
"Ψηφίζεις ΝΔ και βγαίνει ΠΑΣΟΚ",

"Ψηφίζεις ΝΔ και βγαίνει Σύριζα"!

"Ψηφίζεις Σύριζα 
και σου βγαίνει ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ


Τι κάνουμε; 

Ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


Το σύστημα αυτό πρέπει να ανατραπεί.


Η Χρυσή Αυγή, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για να προασπίσει τα δικαιώματα όλων των Ελλήνων και να αποτρέψει το ξεπούλημα της Πατρίδος μας, από τις μνημονιακές δυνάμεις του Σύριζα, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού. 


ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ: 
ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 
Ενάντια στούς πάσης φύσεως
 ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Με τη δύναμη του Ελληνικού Λαού, 
η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει!
ΟΧΙ στα Μνημόνια, 
ΟΧΙ στους λαθρομετανάστες 
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!









ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3: ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ! 1240 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. Απώλειες για 2.500.000 συνταξιούχους!

Μνημόνιο 3: 

Σημαντικές απώλειες 

για 2.500.000 συνταξιούχους!

Μνημόνιο 3: Σημαντικές απώλειες για 2.500.000 συνταξιούχους!
Η πρώτη δόση περικοπών στις συντάξεις, υπέρ του ΕΟΠΥΥ εφαρμόστηκε από την προηγούμενη Παρασκευή, βάσει των προβλέψεων του Μνημονίου 3. Συγκεκριμένα οι συντάξεις, κύριες και επικουρικές, έχουν επιπλέον παρακράτηση 6% (από 4% που ήταν έως τώρα για κύριες και 0% για τις επικουρικές) και το μέτρο αφορά συνολικά 2.500.000 συνταξιούχους.

Ήδη μειωμένη σύνταξη από 10 έως 50 ευρώ έλαβαν 1.200.000 συνταξιούχοι του ΙΚΑ, 450.000 του Δημοσίου, ενώ ανάλογες μειώσεις θα έχουν από την προσεχή Τρίτη οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ.

Όπως σημειώσαμε οι χαμηλοσυνταξιούχοι θα έχουν απώλειες 8-10 ευρώ τον μήνα, ενώ για όσους λαμβάνουν υψηλές συντάξεις οι περικοπές μπορεί να φτάσουν τα 45-50 ευρώ. Η αύξηση των εισφορών ισχύει αναδρομικά από την 1η Ιουλίου. Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργείου Εργασίας, στην καταβολή των συντάξεων τους επόμενους τρεις μήνες (Οκτώβριο - Νοέμβριο - Δεκέμβριο), θα προκύψει η αναδρομική περικοπή για το δίμηνο Ιουλίου - Αυγούστου.

Πρέπει να τονιστεί ότι οι περικοπές στις κύριες συντάξεις θα γίνουν στο αρχικό ποσό, δηλαδή σε εκείνο που υπήρχε πριν από την έναρξη των μειώσεων το 2010, ενώ αντίθετα στις επικουρικές συντάξεις η μείωση θα γίνει στο καταβαλλόμενο, δηλαδή στο τελικό ποσό.

Αυτό σημαίνει ότι, εάν για παράδειγμα συνταξιούχος του ΙΚΑ λάμβανε κύρια σύνταξη 1.000 ευρώ μεικτά το 2010, τότε τον Ιούνιο του 2015, ύστερα από όλες τις μειώσεις που έχουν επιβληθεί, έλαβε σύνταξη 912 ευρώ. Με την αύξηση της παρακράτησης θα λάβει 892 ευρώ, δηλαδή θα έχει απώλειες 20 ευρώ τον μήνα στο σκέλος της κύριας σύνταξης. Για επικουρική σύνταξη 200 ευρώ μεικτά το 2010, μετά τις περικοπές της τελευταίας πενταετίας, αυτή έχει υποχωρήσει στα 157,7 ευρώ. Σε αυτό το ενδεχόμενο η σύνταξη που θα χορηγηθεί θα είναι 148,3 ευρώ, δηλαδή μειωμένη κατά 9,4 ευρώ τον μήνα.

Πάντως στην κυβέρνηση θεωρούν ότι οι μειώσεις είναι μικρές, ωστόσο επιβεβλημένες για την ενίσχυση του ΕΟΠΥΥ. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του απελθόντος υπουργού Οικονομικών Γ. Σταθάκη, ο οποίος τόνισε αναφορικά με την αυξημένη παρακράτηση εισφορών: "Νομίζω ότι δεν πρόκειται για μείωση συντάξεων αναφορικά με το σκέλος της αύξησης των εισφορών στο υγειονομικό ταμείο. Τα χρήματα επιστρέφουν στους συνταξιούχους. Δεν πηγαίνουν προφανώς ούτε στον κρατικό προϋπολογισμό ούτε σε οποιαδήποτε άλλη χρήση. Άρα πρόκειται για μια επιβεβλημένη μεν, οριακή δε, αλλαγή στο ύψος των υγειονομικών εισφορών που πηγαίνουν στον ΕΟΠΠΥ", τόνισε, συμπληρώνοντας ότι το ύψος του ποσού που θα εισρεύσει στο ταμείο του ΕΟΠΠΥ θα φτάσει περίπου τα 700 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

defencenet.gr



ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ 
ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ! 
1240 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!


foroi-apelpisia
Τα 2.305.751 εκκαθαριστικά σημειώματα που έχουν εκδοθεί ηλεκτρονικά για την καταβολή του φόρου εισοδήματος προβλέπουν δυσβάσταχτο φόρο που θα αγγίξει κατά μέσο όρο τα 1.240 ευρώ για τον κάθε παραλήπτη.

Η προθεσμία για την εφάπαξ καταβολή του φόρου ή για την πληρωμή της 1ης δόσης λήγει την ερχόμενη Δευτέρα και από την Τρίτη αρχίζει να μετράει προσαύξηση 0,73% για την εκπρόθεσμη καταβολή του. Τυπικά, η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων λήγει αύριο. Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, θα είναι εφικτή η υποβολή δηλώσεων (χωρίς το πρόστιμο των 100 ευρώ) έως τις 4 Σεπτεμβρίου. Μοναδική επίπτωση για όσους έχουν χρεωστικό εκκαθαριστικό είναι ότι θα υποστούν αύξηση φόρου (0,73%) λόγω εκπρόθεσμης καταβολής της δόσης.

Από την εκκαθάριση των 5.569.163 φορολογικών δηλώσεων που έχουν υποβληθεί από τα φυσικά πρόσωπα προκύπτουν τα εξής:

Βρέθηκαν 2.305.751 χρεωστικά εκκαθαριστικά σημειώματα, με τα οποία βεβαιώθηκαν φόροι προς πληρωμή συνολικού ύψους 2,86 δις ευρώ πάνω από τις αρχικές εκτιμήσεις του υπουργείου Οικονομικών. Θεωρείται βέβαια εξαιρετικά αμφίβολο αν το ποσό αυτό θα μπει στα κρατικά ταμεία, επειδή η ικανότητα πληρωμής των πολιτών είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Όπως και να έχει, το θέμα είναι ότι κάθε παραλήπτης χρεωστικού εκκαθαριστικού καλείται να πληρώσει κατά μέσο όρο 1.240 ευρώ!

Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου οι φορολογούμενοι που είτε έλαβαν είτε θα έχουν λάβει χρεωστικά εκκαθαριστικά σημειώματα  για τις φετινές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, εφόσον δεν έχουν εξοφλήσει εφάπαξ τα συνολικά ποσά των οφειλών που θα έχουν προκύψει από τα συγκεκριμένα εκκαθαριστικά, θα πρέπει να πληρώσουν τη δεύτερη δόση των οφειλών αυτών.

Μην ξεχνάμε ότι μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, όλοι οι παραπάνω φορολογούμενοι θα πρέπει να έχουν καταβάλλει και την τρίτη δόση των οφειλών που αναγράφονται στα χρεωστικά εκκαθαριστικά τους.


Είπατε τίποτα για αλαλούμ; 













Οι σφετεριστές του αποταμιευμένου μόχθου μας προσπαθούν να κερδίσουν την μάχη των εντυπώσεων με παραπειστικά συνθήματα, έντεχνο ψεύδος και πλασματικά προσωπεία. 


Ολοι αυτοί που ουρλιάζουν κατά της Χρυσής Αυγής θυμίζουν την ξέκωλη της γειτονιάς που προσπαθεί να βγάλει όλες τις άλλες γειτονοπούλες πουτάνες για να καλύψει τις δικές της τις πομπές.

Επομένως, κλείστε τα αυτιά σας σε ότι ακούσετε από εδώ και πέρα και τις σικέ πολιτικές αντιπαραθέσεις και κατηγορίες ένθεν κακείθεν, για την εξασφάλιση των πολιτικών τους μαντριών.

Είπαμε,
οι άνθρωποι παίζουν θέατρο
πολιτικής επιβίωσης
και καλούν όλους εμάς
να νομιμοποιήσουμε
το παιχνίδι τους.

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ. 

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.



Η δύναμη είναι στο χέρι σας 

και η 20η Σεπτεμβρίου
πλησιάζει


ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ Η ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ;

homeland_29082015__large

Πρόσφατα, μια από τις ιστοσελίδες της αριστεράς, δημοσιεύθηκε συνέντευξη με πρόσφυγες – λιποτάκτες της Συρίας. Η ερώτηση – και γενικότερα το άρθρο – είχε ως θέμα το λόγο για τον οποίο οι Σύριοι αυτοί προτίμησαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους.

Η απάντηση είναι πως στη Συρία πολεμούν για τα συμφέροντα κάποιων αφεντικών, πολυεθνικών και των Αμερικανών. Δεν υπάρχει ιδεολογία και όλη αυτή η σφαγή που συντελείται, είναι ανούσια. Όταν θέλησαν να μιλήσουν, κινδύνεψε η ζωή τους από όλες τις παρατάξεις.  Αναφέρεται πως κατάντησαν μαριονέτες και πως θα επιστρέψουν αργότερα για να φτιάξουν την πατρίδα τους, όπως θέλουν αυτοί.  Το άρθρο κλείνει λέγοντας : «Αυτή είναι η δική μου κατάθεση σε όσους ρωτούν «γιατί δεν έμειναν να πολεμήσουν». Η απάντηση είναι απλή: γιατί υπάρχουν πόλεμοι δίχως νόημα. Ο πόλεμος αυτός είναι δίχως νόημα.»

Αλήθεια, τι έπρεπε να απαντήσουν οι Έλληνες στην Περσική εισβολή το 480 π.Χ. ; Ότι οι μόνοι που έχουν συμφέρον από αυτή τη νίκη είναι οι μεγαλοκτηματίες της Αθήνας, της Σπάρτης και άλλων Ελληνικών πόλεων-κρατών; Τότε δεν πολέμησαν και οι κατώτερες κοινωνικές τάξεις; Το ίδιο δεν έγινε και με την παρηκμασμένη Βυζαντινή αυτοκρατορία κατά των Οθωμανών; Όλοι μαζί εναντίον ενός βάρβαρου δυνάστη, ενώθηκαν. Μήπως το 1821 πολέμησαν μόνο οι πλούσιοι; Φυσικά και όχι. Ακόμα και η Ψωροκώσταινα προσέφερε τον οβολό της για την ελευθερία του έθνους. Μήπως στους Βαλκανικούς πολέμους, στον Α΄ και Β΄ παγκ. πόλεμο οι πτωχοί αδιαφόρησαν; Οι μόνοι που φώναζαν κατά των «ιμπεριαλιστικών πολέμων» ήταν οι γνωστοί δοσίλογοι της αριστεράς που ονειρεύονταν τη διεθνή κομμούνα.

Όταν μιλάμε για πόλεμο, φυσικά αναφερόμαστε σε μια δυσάρεστη κατάσταση. Όμως στην ερώτηση αν πρέπει να πάρουμε τα όπλα και αν πρέπει να πολεμήσουμε η απάντηση είναι απλή: Δεν πολεμάμε για συμφέροντα πολυεθνικών και άλλων κρατών. Πολεμάμε για να προστατέψουμε τα ιδανικά μας, τη φυλή μας, τις οικίες μας, τους γονείς, τις γυναίκες, τα παιδιά μας, όλους όσους αγαπάμε και όλους όσους συμμερίζονται την αγάπη μας για αυτά τα ιδανικά και τις αξίες. Αυτό είναι το όραμα που ενέπνευσε τους υπερασπιστές της χώρας μας. Στον πόλεμο δεν πηγαίνει ποτέ κανείς για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα πλουσίων ή εταιριών. Πηγαίνει γιατί πρέπει να υπερασπισθεί την πατρίδα.Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει η έννοια της Πατρίδας να έχει νόημα και περιεχόμενο, αυτό ακριβώς που μάχεται ο διεθνιστικός μαρξισμός.

Εξετάζοντας την προέλευση των πρόσφατων λαθροεισβολέων, οι οποίοι προφανέστατα δασκαλεμένοι, δηλώνουν «Σύριοι πρόσφυγες», εύκολα διαπιστώνει κανείς ότι μόνο το ένα τρίτο από αυτούς κατάγονται από τη Συρία. Από αυτούς η συντριπτική πλειοψηφία είναι άντρες 20-40 ετών. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι δεν πρόκειται για «αμάχους» αλλά για «φυγόμαχους» ή αλλιώς λιποτάκτες. Πρόκειται για ανθρώπους που εγκαταλείπουν την «Πατρίδα», ακριβώς γιατί δεν την νιώθουν ως τέτοια. 

Το θέμα της εθνικής συνείδησης στον αραβικό κόσμο είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο και συνδέεται τόσο με το ισλάμ όσο και με την αποικιοκρατική πολιτική των μεγάλων δυνάμεων τον 190 και τον 20ο αιώνα.

Σε κάθε περίπτωση όμως αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. Με τη φυγή το μόνο που καταφέρνουν, είναι να βρίσκουν μια ωραία αφορμή για να αποφύγουν το χρέος τους και φυσικά, μετά δεν υπάρχει πιθανότητα να γυρίσουν ώστε να δημιουργήσεις κάτι ωραίο στον τόπο από τον οποίο κατάγονται. Μετά είναι αργά. Άλλοι θα ελέγχουν τη χώρα τους, γιατί όταν αυτή τους είχε ανάγκη,προτίμησαν να την εγκαταλείψουν και να γίνουν λιποτάκτες και απάτριδες.

Πιτσάκης Γεώργιος – Τ. Ο. Ν. Μηχανιώνας


Ποιοι κίνδυνοι ελλοχεύουν από την ασύμμετρη απειλή της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης;


Πίσω από την εσκεμμένη και μόνιμη παραπληροφόρηση των συστημικών ΜΜΕ για τους λαθρομετανάστες κρύβονται πολλές αλήθειες. Όχι μόνο η «δαιμονοποίηση», σε βαθμό πλήρους εξαφάνισης από το λεξιλόγιο των καθεστωτικών δημοσιογράφων, της έννοιας λαθρομετανάστες, η οποία αντικαθίσταται σε μόνιμη βάση από τις λέξεις «πρόσφυγες» και «παράτυποι μετανάστες».

Η απόκρυψη της αλήθειας και πολύ περισσότερο η παραποίησή της έχει να κάνει και με άλλους τομείς όπως στο ότι στο περιθώριο της ενημέρωσης, στο όριο της αποσιώπησης, βλέπουμε τις συγκρούσεις μεταξύ των λαθρομεταναστών στα νησιά του Αιγαίου. 

Η πολύ βολική, αλλά αναληθής εξήγηση, που δίδεται από τους διαστρεβλωτές της ενημέρωσης για τα περιστατικά αυτά αφορά, υποτίθεται, απλώς τις σειρές προτεραιότητας ανάμεσά τους στις ουρές τις οποίες σχηματίζουν.

Το ότι με το που έρχονται παράνομα στην Χώρα μας οργανώνονται σε ομάδες με βάση τον τόπο καταγωγής τους δεν λέει τίποτα στους εγχώριους υποστηρικτές τους; Οι σύριοι με τους σύριους, οι πακιστανοί με τους πακιστανούς, οι αφγανοί με τους αφγανούς, αφήνοντας στον σκουπιδοτενεκέ, όπου είναι και ο φυσικός τους χώρος, τις διάφορες ξεπερασμένες από την πραγματικότητα θεωρίες για «ταξικά αδέρφια», «οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα» κ.τ.λ., αποδεικνύοντας ότι η εθνική αλληλεγγύη είναι η μόνη φυσική αλληλεγγύη.

Ας το έχουμε αυτό υπ’ όψιν μας μπροστά στο σοβαρό, δυστυχώς, ενδεχόμενο να δούμε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αυτές τις συγκρούσεις μεταξύ των λαθρομεταναστών να έχουν ακόμη πιο εκτεταμένο χαρακτήρα.

Γιώργος Μάστορας


Ακόμα και οι Αμερικανοί απειλούν με απέλαση τους λαθρομετανάστες - Μόνο η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι.Απ’ όλο το Αιγαίο συρρέουν στον Πειραιά οι λαθρομετανάστες


Η βόμβα της λαθρομετανάστευσης και η... ατυχία του συστήματος


Μπορεί η κυβέρνηση (ή μάλλον το σύστημα, εφόσον έχουμε πλέον προσωρινή κυβέρνηση…) να πήρε το… μήνυμα από την περιοδεία κλιμακίου βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε Κω-Κάλυμνο και την αποθέωση που γνώρισαν, αλλά… ατύχησε.

Έτσι, ενώ έχουν βάλει το «Ελευθέριος Βενιζέλος» να κάνει δρομολόγια… χωρίς ανάσα, μεταφέροντας συνεχώς χιλιάδες λαθρομετανάστες από τα νησιά στον Πειραιά (2.163 κατέφτασαν εχθές το βράδυ…) και επιστράτευσαν και το ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο Tera Jet (το οποίο έφερε σήμερα 1.800 λαθρομετανάστες), αυτοί που εισέρχονται στα νησιά είναι πολύ περισσότεροι απ’ αυτούς που φεύγουν. Έτσι, έχουμε μία από τα ίδια!

Ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι εχθές, από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και μόνο στην Λέσβο, αποβιβάστηκαν πάνω από 4.000 (!!!) λαθρομετανάστες, με 100 φουσκωτά σκάφη! Κανονική απόβαση!

Άρα, η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως κι εκείνο που χρειάζεται δεν είναι προεκλογικά μπαλώματα, αλλά εφαρμογή της πολιτικής της Χρυσής Αυγής: Άμεσο κλείσιμο των συνόρων της χώρας και απέλαση όλων των λαθρομεταναστών!  

 Αντίοχος



ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Βούτση επιβεβαιώνει την Χρυσή Αυγή: