ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο: Συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ, Αξιωματική Αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή.




Στην πραγματικότητα τα δυο μνημονιακά κόμματα τα έχουν ήδη βρει σε όλα και όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς, όλη η προσπάθεια του οικονομικού και μιντιακού κατεστημένου της χώρας προσανατολίζεται στην διαμόρφωση της μεγαλύτερης δυνατής πλειοψηφίας (αθροιστικά) Σύριζα και ΝΔ. 

Προδιαγράφεται δηλαδή το έγκλημα, στο οποίο ο Ελληνικός Λαός θα έχει βάλει την υπογραφή του κατόπιν της εκ νέου εξαπάτησής του.

Σε κάθε περίπτωση όμως, οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης λογαριάζουν δίχως τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Το βέβαιο είναι ότι το σύστημα μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου έχει κάψει το χαρτί της Αριστεράς και οι σκληρά δοκιμαζόμενοι συμπατριώτες μας -οι οποίοι επιβαρύνονται επιπλέον από το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης- συνειδητοποιούν πως η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ελπίδα για την Πατρίδα μας.

Τα σχέδια, ως εκ τούτου, των δανειστών για τη μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ, θα συντριβούν πάνω στο Εθνικό Τείχος της Χρυσής Αυγής, της επόμενης Αξιωματικής Αντιπολίτευσης της Ελλάδος!


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που διαθέτει η Χρυσή Αυγή, το ερχόμενο σαββατοκύριακο αναμένεται να δημοσιευθεί σε εφημερίδες μια σειρά δημοσκοπήσεων, κοινά σημεία των οποίων είναι τα εξής:

Πρώτονγια την Χρυσή Αυγή έχει πέσει γραμμή να εμφανίζεται πολύ κοντά -και δη προς τα κάτω- στα ποσοστά των εκλογών του Ιανουαρίου και δεύτερον, η διαφορά ποσοστών μεταξύ Σύριζα και ΝΔ να αναδεικνύει (και να αφήνει την προοπτική) ντέρμπι.

Ξεκάθαροι στόχοι της συγκεκριμένης μεθόδευσης είναι να εξαπατηθούν πατριώτες ψηφοφόροι για να ψηφίσουν ΝΔ (ώστε να μην είναι πρώτο κόμμα ο Σύριζα, τακτική ανάλογη με εκείνη που ακολουθήθηκε στην προεκλογική περίοδο του Ιανουαρίου) και κυρίως, να αποφευχθεί να αναδειχθεί ξανά ως τρίτη πολιτική δύναμη ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

Τα πραγματικά δείγματα των δημοσκοπήσεων τα οποία παραδίδονται σήμερα στις εφημερίδες και τα οποία βρίσκονται στη διάθεσή μας, φέρουν τη Χρυσή Αυγή ολοκάθαρα τρίτο κόμμα και με διαφορά από εκείνα που ακολουθούν.

Τα ποσοστά της δε, κυμαίνονται στο 9% με συνεχείς ανοδικές τάσεις. Σημειώνεται επίσης, ότι το ποσοστό των αναποφάσιστων σε όλες τις δημοσκοπήσεις θα υπερβαίνει το 12%.

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.



Η Ελλάδα ζει στιγμές “αντιφασιστικού-αντιναζιστικου” πολιτικού και δημοσιογραφικού γκλάμουρ που δυστυχώς δύσκολα το βλέπουμε ότι μπορεί να τις ξαναζήσει!

Οι σφετεριστές του αποταμιευμένου μόχθου μας προσπαθούν να κερδίσουν την μάχη των εντυπώσεων με παραπειστικά συνθήματα, έντεχνο ψεύδος και πλασματικά προσωπεία. 

Ολοι αυτοί που ουρλιάζουν κατά της Χρυσής Αυγής θυμίζουν την ξέκωλη της γειτονιάς που προσπαθεί να βγάλει όλες τις άλλες γειτονοπούλες πουτάνες για να καλύψει τις δικές της τις πομπές.

Επομένως, κλείστε τα αυτιά σας σε ότι ακούσετε από εδώ και πέρα και τις σικέ πολιτικές αντιπαραθέσεις και κατηγορίες ένθεν κακείθεν, για την εξασφάλιση των πολιτικών τους μαντριών. 

Οι άνθρωποι παίζουν θέατρο 

πολιτικής επιβίωσης 

και καλούν όλους εμάς 

να νομιμοποιήσουμε 

το παιχνίδι τους.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή, ο κάθε ένας από εμάς εκτός από το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του να σταθεί απέναντι στις Ιστορικές του ευθύνες και να τιμήσει τη Φυλετική του ταυτότητα, να χαλυβδώσει τη λατρεία του για την Πατρίδα και να δεηθεί στο Αίμα των προγόνων που χύθηκε για την Ελευθερία και τον Ελληνικό Πολιτισμό, αγωνιζόμενος με εμάς,  δίπλα μας, σαν μια ενωμένη πυγμή, σαν μια νέα Σπαρτιατική Φάλαγγα.

Το Εθνικιστικό Κίνημα χρειάζεται όλους τους Έλληνες Πατριώτες που θα το στηρίξουν και θα το ισχυροποιήσουν δια της ψήφου των. Ο Αγώνας πλέον διεξάγεται υπέρ βωμών και εστιών.

Όλοι μαζί ενωμένοι και αδελφωμένοι όπως άλλοτε, θα αγωνιστούμε για την απελευθέρωση της Ελλάδος από τα οικονομικά δεσμά, για την πάταξη του πολιτισμικού και φυλετικού μας αφανισμού, για την αναλαμπή του Ελληνικού Πνεύματος, για την ευημερία, την πρόοδο και τον Πολιτισμό.




Το σύστημα αυτό 

πρέπει να ανατραπεί.

Τι κάνουμε;


 Ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 



Ενάντια στούς πάσης φύσεως 

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Με τη δύναμη του Ελληνικού Λαού,


η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει!

ΟΧΙ στα Μνημόνια, 

ΟΧΙ στους λαθρομετανάστες  

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!


Η Βουλή αυτή δεν είναι ούτε της Αριστεράς ούτε της Δεξιάς. Είναι Βουλή όλων των Ελλήνων. Για να υπηρετούμε τον ελληνικό Λαό μας εξέλεξε ο ελληνικός λαός και αυτή την πλευρά, και αυτή την πλευρά. Εμείς, στον Λαϊκό Σύνδεσμο- Χρυσή Αυγή, πιστεύουμε ότι το Μνημόνιο δεν υπηρετεί τον Ελληνικό Λαό. Είναι εθνοκτόνο. Εμείς, αγωνιζόμαστε για Πατρίδα και Ελευθερία σεβόμενοι τους συνταγματικούς κανόνες, και σύμφωνα με την λαϊκή εντολή, ως τρίτη πολιτική δύναμη, θα είμαστε η εθνική αντιπολίτευση. Με σταθερότητα υποστηρίζουμε την θέση που έχουμε τονίσει και πάλι από το βήμα τούτο: Τα κόμματα διχάζουν- Η Πατρίδα ενώνει.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ


politikoi_arxhgoiΜπορεί σε κάποιους να είναι παρατραβηγμένος ο σημερινός τίτλος, αν όμως βάλετε σε μία ζυγαριά τα δεινά της Ελλάδος τα τελευταία πέντε χρόνια, και απ΄την άλλη τους μετεξελιγμένους φορείς αυτών των δεινών, θα δείτε την τέλεια ισορροπία. 

Πρόκειται ίσως, για τους γελοιωδέστερους πολιτικούς αρχηγούς που παρέλασαν ποτέ από την Ελληνική πολιτική σκηνή. Τέτοια ανευθυνότητα και τέτοια απροκάλυπτη κοροϊδία, δεν νομίζω να έχει υποστεί στο παρελθόν ο χειμαζόμενος Ελληνικός λαός. Πάρτε μία γεύση από τις μπαρούφες που ξεστόμισαν, στη διάρκεια του τριημέρου, οι «φωστήρες» της πολιτικής.

Το πρόβλημα των προσφυγικών ροών συζήτησαν Θεοδωράκης – Πατούλης. 

«Από την πλευρά του ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ότι «οι δήμαρχοι στα ακριτικά νησιά είναι ήρωες που προσπαθούν να υποκαταστήσουν την απουσία του κράτους, προσπαθούν για ένα αξεπέραστο μεγάλο πρόβλημα». 

Με το να δηλώσει το αυτονόητο, νομίζει ότι κάτι έκανε ο κ. Θεοδωράκης. Αντί να μας προτείνει ρεαλιστικές προτάσεις και λύσεις για τη λαθρομετανάστευση, αυτός μας δήλωσε ότι έχουν πρόβλημα οι τοπικοί φορείς από τους λαθρομετανάστες. Τι πρωτότυπο κ. Θεοδωράκη. 

Αλλά τι καλύτερο θα μπορούσαμε να περιμένουμε από εσάς που ψηφίσατε υπέρ της ανέγερσης του ισλαμικού τεμένους, όπως ψηφίσατε και υπέρ της απόκτησης της Ελληνικής ιθαγένειας από τους αλλοδαπούς. Δεν θέλω να φανταστώ τι άλλο κρύβει ο εκφυλισμένος εγκέφαλός σας.

Ο κ. Μεϊμαράκης σε προχθεσινή του συνέντευξη, δήλωσε μεταξύ άλλων: «ο κόσμος δεν ψηφίζει με βάση τα προγράμματα, αλλά με βάση το θυμικό». Άλλο πάλι και τούτο! Μα κ. Μεϊμαράκη, αν ο κόσμος ψήφιζε βάση θυμικού, η Χώρα μας και ο λαός μας δεν θα βρίσκονταν στο χάλι που βρίσκονται. Αν οι παρελθούσες κυβερνήσεις της δεξιάς, εξελέγχτηκαν βάση θυμικού, όπως λέτε, τότε γιατί δεν εφάρμοσαν το πολιτικό πρόγραμμα που είχαν;

Λες και ο κόσμος, αν σας ψήφιζε για το πρόγραμμά σας, τότε θα το εφαρμόζατε και στη πράξη. Με αυτό που ξεφούρνισε ο ντοράκιας είναι σα να ρίχνει ευθύνες στο εκλογικό σώμα που ψηφίζει τάχα βάση θυμικού, και όχι βάση κομματικού προγράμματος. 

Αυτό που διαφαίνεται πάντως είναι ότι, ο κ. Μεϊμαράκης ακόμη δεν έχει καταλάβει τι βαρύτητα έχει ο ρόλος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ειδικά σε μία χώρα όπως η δική μας, που ταλανίζεται τόσο έντονα. Δεν ξέρω αν αυτά που λέει ο κ. Μεϊμαράκης θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν, αυτό πάντως που ξέρω είναι ότι, αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να βρίσκεται στην πολιτική σκηνή.

Τσίπρας: στη χθεσινή του συνέντευξη ο πρωθυπουργός, τόνισε μεταξύ άλλων: «δεν είχαμε υπολογίσει το μέγεθος της αντίδρασης από τους συντηρητικούς κύκλους της Ευρώπης. Υπερτιμήσαμε τη δύναμη του δίκιου, υποτιμήσαμε τη δύναμη του χρήματος και των τραπεζών». ο κ. Τσίπρας προτίμησε να μας διαφωτίσει δημοσίως για την ανικανότητά του. 

Για πιο λόγο όμως; Μήπως για να τον λυπηθούμε και να του δώσουμε άλλη μία ευκαιρία, ώστε να μας αποτελειώσει; Μήπως γιατί προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στυλ του: «δεν ξέραμε, δεν γνωρίζαμε, πηγαίναμε στα τυφλά», και άλλα τέτοια ευφυολογήματα; Μα αν δεν ξέρατε που πηγαίνατε, και κάποια στιγμή το μάθατε και διακρίνατε τι κρύβονταν εκεί που πήγατε, τότε γιατί δεν παραιτηθήκατε; Θα ρωτούσε και ένας αφελής, σαν κι εμένα!!! Αλλά μάλλον η παραίτηση δεν βρίσκονταν στα σχέδιά σας. Αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα από τις δηλώσεις Τσίπρα είναι ότι, από τη μία εκβιάζει το εκλογικό σώμα με τη διάθεση της μη συνεργασίας με άλλα κόμματα. Εμμέσως είναι σαν να λέει ή δώστε μου αυτοδυναμία ή έρχεται το χάος. Και από την άλλη μόνο τα κλάματα δεν έβαλε για τις αποτυχίες που περίμεναν αυτόν και τούς συνεργάτες του στις Βρυξέλλες, σαν πάλι εμμέσως να μας λέει ότι, τώρα μάθαμε πώς να αντιμετωπίζουμε δύσκολες καταστάσεις. Ετούτος που επωμίστηκε το βάρος του πρωθυπουργικού θεσμού, έχει ακόμη την εντύπωση ότι κάνει αγώνες στα κάγκελα των σχολικών προαυλίων.

Για τους λοιπούς, Λαφαζάνη ( μπορεί να μη μπήκε στα θερινά ανάκτορα, αλλά μπήκε στο…Μέγαρο του Διαδόχου), Φώφη, Πάνο, δεν έχω κάτι να προσθέσω. Έχει επιληφθεί η επιστήμη. Ελπίζω για το καλό όλων μας, να επιληφθεί και ο Ελληνικός λαός του κινδύνου που βρισκόμαστε, και να επωμιστεί το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί.

Σ. Παιδάκος