ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Λιμενικοί αποκαλύπτουν ότι τον Ιούλιο 26.000 λαθρομετανάστες προτίμησαν την Λέσβο ! 55.000 λαθρομετανάστες μπήκαν στην Ελλάδα τον… Ιούλιο ! Τσίπρας προς μεγαλοκαναλάρχες: “Μην δείχνετε τους λαθρομετανάστες γιατί δυναμώνει η Χρυσή Αυγή!” - ΒΙΝΤΕΟ.

Ξαναπιάστηκαν στα πράσα ο Δριτσώφ και τα όργανά του 



«Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», λέει η γνωστή παροιμία, αλλά στην περίπτωσή μας ο σοβιετικός κομισάριος Δριτσώφ και τα όργανά του στην επίσημη ιστοσελίδα του Λιμενικού -που από τις 10 Ιουλίου αποκρύπτουν συστηματικά τον πραγματικό αριθμό των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν στην Ελλάδα μας- δεν πρόλαβαν να χαρούν ούτε έναν μήνα. Αυτή τη φορά, (ξανα)πιάστηκαν στα πράσα από μια ανακοίνωση του Δ.Σ. του Σωματείου των Λιμενικών της Λέσβου, με την οποία απαντούσαν σε επιστολή – καταγγελία του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου Σωτήρη Ζαμτράκη, και στην οποία αναφέρουν μεταξύ των άλλων και τα εξής:

«Πρέπει να συνειδητοποιήσετε και εσείς όπως και άλλοι παράγοντες εντός και εκτός Λέσβου ότι μόνο για τον μήνα Ιούλιο έχουμε διεκπεραιώσει 26000 χιλιάδες και πλέον ανθρώπους !!! ενώ από την αρχή του χρόνου περισσότερους από όσους είχαμε πέρυσι σε ολόκληρη την χώρα!!! Τι δεν καταλαβαίνετε κύριοι; Αυτή η πλημμύρα ανθρώπων δεν μπορεί να κρυφτεί κάτω από κανένα χαλί».

Κρύψου Δριτσώφ! Κρυφτείτε παπαγαλάκια! Πίσω από το… δάχτυλό σας!

Αντίοχος

Τσίπρας προς μεγαλοκαναλάρχες: 

“Μην δείχνετε τους λαθρομετανάστες 

γιατί δυναμώνει η Χρυσή Αυγή!” 

ΒΙΝΤΕΟ


Τσίπρας προς μεγαλοκαναλάρχες: “Μην δείχνετε τους λαθρομετανάστες γιατί δυναμώνει η Χρυσή Αυγή!” - ΒΙΝΤΕΟΣτην πολιτική σκηνή της χώρας τα πάντα γίνονται προκειμένου να περιοριστεί η δυναμικής της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που μάχεται ενάντια στο κόμμα των πολιτικών κομμάτων που απεργάζεται την οικονομική και βιολογική εξόντωση των Ελλήνων, μέσω του μνημονίου, της πολιτικής απατεωνιάς και της λαθρομετανάστευσης.




Στο τέλος της συνεδρίασης, λοιπόν, για το μεταναστευτικό, ο Τσίπρας έδωσε ντιρεκτίβα προς τους καναλάρχες, λέγοντας: «Απευθύνομαι στις δυνάμεις εκείνες που, στα λόγια τουλάχιστον, θέλουν να αντιμετωπίζουν ως πρόβλημα την εξάπλωση ρατσιστικών ιδεών και αντιλήψεων, της μισαλλοδοξίας. Μια εξάπλωση ιδεών, που έχει οδηγήσει, ως αποτέλεσμα, να διευρύνονται τα κοινοβουλευτικά έδρανα με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής. Και απευθύνομαι και στα ΜΜΕ διότι ορισμένα εξ αυτών εξέθρεψαν αυτό το φαινόμενο…»

Δηλαδή, δεν είναι πρόβλημα ότι υποβαθμίζεται η ζωή των Ελλήνων. Ούτε είναι πρόβλημα η έξαρση της εγκληματικότητας. Δεν είναι καν πρόβλημα η κατάληψη δημόσιων χώρων από λαθρομετανάστες. Το πρόβλημα του Τσίπρα και ολάκερου του πολιτικού συστήματος είναι η «άνοδος της Χρυσής Αυγής». Αυτό σημαίνει ότι άνευ μίας ισχυρής Χρυσής Αυγής, οι πολιτικάντηδες θα συνέχιζαν να καταστρέφουν την Ελλάδα και να χλευάζουν τον Ελληνικό Λαό.

Αλήθεια, όμως, τι μας θύμισε η φράση του Τσίπρα; Μια παλαιότερη δήλωση του… Τσακαλώτο, όταν δεν ήταν τόσο γνωστός για τα… άψογα ελληνικά του. Ιδού: «δεν σας κρύβω ότι η σκανδαλολογία έχει την τάση περαιτέρω απαξίωσης του πολιτικού συστήματος, προς όφελος είτε ενός απολιτίκ κλίματος είτε, ακόμα χειρότερα, της Χρυσής Αυγής».





Ανικανότητα ή εντεταλμένη υπηρεσία;




Τραγέλαφος Τσίπρα: 

Για το μεταναστευτικό 
θα συνεργαστούμε με… την Τουρκία!





Η Χώρα μας πλήττεται εδώ και μήνες από ένα πρωτόγνωρο κύμα λαθρομετανάστευσης, το οποίο άγγιξε τα 55.000 άτομα μηνιαίως, μέχρι στιγμής. Σύσκεψη, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να καταρτιστεί το σχέδιο για το συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο μας έρχεται από την Τουρκία.

Τι ανήγγειλε, λοιπόν, ο Τσίπρας, κάνοντας δηλώσεις στο περιθώριο αυτής της σύσκεψης; Πρώτον ότι θα πρέπει να δοθούν περισσότερα κονδύλια στις διάφορες ΜΚΟ – σφραγίδες, που ουδέν έργο επιτελούν πέραν της σίτισης μελλοντικών αριστερών βουλευτών. Δεύτερον ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία με την… Τουρκία στον συγκεκριμένο τομέα!

Το πρώτο το αντιπαρερχόμαστε καθώς έχει φανεί από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης Σύριζα, ότι τους απασχολεί η εξυπηρέτηση και χρηματοδότηση της εσωκομματικής τους πελατείας, σαν το παλιό Πασόκ. Το δεύτερο, όμως, είναι ο ορισμός της αυτοκαταστροφής και του «συνδρόμου της Στοκχόλμης».

Η Ελλάδα που βιώνει ένα πρωτόγνωρο κύμα λαθρομετανάστευσης, το οποίο είναι μετουσίωση τουρκικού συντεταγμένου σχεδίου, θα.. συνεργαστεί με την Τουρκία για ακύρωση του σχεδίου της. Με την ίδια ακριβώς λογική ο Σύριζα συνεργάζεται αυτή τη στιγμή με τους διεθνείς τοκογλύφους για την… ακύρωση της λιτότητας. 

Η μόνη συνεργασία που μπορεί να υπάρξει με την Τουρκία στον συγκεκριμένο τομέα, είναι η περαιτέρω ένταση του φαινομένου και μάλλον αυτός είναι ο σκοπός του Σύριζα, έτσι ώστε να φτιάξει πιο γρήγορα ψηφοφόρους με το νέο αντισυνταγματικό έκτρωμα απόδοσης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς.


Εθνικό Σχέδιο της Χρυσής Αυγής 

για 


μία ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα:


Η επιτομή του Εθνικού Σχεδίου της Χρυσής Αυγής για διέξοδο από την οικονομική κρίση κυκλοφόρησε σήμερα και ξεκίνησε να διανέμεται σε ολόκληρη την χώρα. Μπορείτε να προμηθευτείτε το έντυπο υλικό από τα κατά τόπους γραφεία μας, αλλά και να το εκτυπώσετε σε κόλλες Α4 διπλής όψεως, κατεβάζοντάς το από τον σχετικό σύνδεσμο στη δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας μας. 

Κάθε Έλληνας μπορεί να σπάσει την συνωμοσία σιωπής της διαπλοκής διανέμοντας τα έντυπα της Χρυσής Αυγής (σε εισόδους πολυκατοικιών, σε σταθμευμένα οχήματα, σε χώρους εργασίας), αλλά και στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το πλήρες, πολυσέλιδο και αναλυτικό πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου στην τελική του μορφή θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα αποτελεί το βασικό πολιτικό κείμενο του προσεχούς Συνεδρίου του κόμματος.

Ακολουθεί η επιτομή του Εθνικού Σχεδίου της Χρυσής Αυγής για μία ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα:

ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ

(τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα και όπλα) - Εθνικό σχέδιο αποκέντρωσης και επανέναρξης της πρωτογενούς παραγωγής: Ο Έλληνας να γυρίσει στο χωράφι, στο εργοστάσιο, την παραγωγή και την σκληρή εργασία. Εύκολες λύσεις και δωρεάν δανεικά δεν υπάρχουν. Σκληρή δουλειά και αξιοκρατία για να σηκώσουμε και πάλι ψηλά την Ελλάδα.


ΑΜΕΣΗ ΕΝΑΡΞΗ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ (πετρελαίου, φυσικού αερίου, πολυτίμων μετάλλων). Deutsche Bank: «427 δισ. ευρώ κέρδος μπορεί να αποδώσουν τα ελληνικά κοιτάσματα φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης» - Bloomberg: «Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη χώρα παραγωγής χρυσού στην Ευρώπη ξεπερνώντας τη Φινλανδία».

ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΗΓΩΝ: Απόδοση των κερδών από την εκμετάλλευσή τους στον ελληνικό λαό, μέσω της επιδότησης της εγχώριας παραγωγής σε κάθε τομέα. Η Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει: Ναι στην Εθνική Παραγωγή! Διότι, όπως λέει ο Καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης: «1% βιομηχανική ανάπτυξη αξίζει εκατό φορές περισσότερο από 1% τουριστική ανάπτυξη ή καταναλωτική επέκταση, διότι η πρώτη και μόνο συμβάλει στην αυτάρκεια της Πατρίδας».

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ TOY ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ με βάση το Διεθνές Δικαίο. Δυναμική διεκδίκηση του κατοχικού δανείου από την γερμανική κυβέρνηση (510 δισ. ευρώ). Εμπορικές συμφωνίες με Ρωσία, Ιράν, Κίνα για παράλληλη τροφοδοσία της εγχώριας αγοράς.

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΝΗΣ
Χωρικά Ύδατα στα 12 Ναυτικά Μίλια: Έλεγχος Αιγαίου Πελάγους και Στενών των Δαρδανελίων. Εφαρμογή του Δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδος – Κύπρου.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ: ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Κατάργηση χρηματοδότησης κομμάτων (η Χρυσή Αυγή λειτουργεί άρτια χωρίς να λαμβάνει ούτε μισό ευρώ από το δημόσιο ταμείο). Μείωση αριθμού βουλευτών σε 180, κατάργηση φοροαπαλλαγών και προνομίων, εξομοίωση βουλευτικού μισθού με αυτόν του Ανωτέρου Αξιωματικού.

ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΣΩΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ και έλαβαν θαλασσοδάνεια εκατομμυρίων από τις χρεωκοπημένες τράπεζες. Συντριβή της διεφθαρμένης πλουτοκρατίας. Οριστικό τέλος στην αφαίμαξη του ελληνικού πλούτου από αυτούς που ελέγχουν το αμαρτωλό πολιτικό σύστημα.

ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ: Αυτή την στιγμή στην Ελλάδα υπάρχει ακραίος πλούτος και ακραία φτώχεια, ενώ τα μεσαία στρώματα οδηγούνται στην ανέχεια. Στόχος της Χρυσής Αυγής η άμεση συμπίεση των δύο άκρων με στόχο την δημιουργία μίας, ενιαίας και εύρωστης μεσαίας τάξης.

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ και τα χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων. Φοροαπαλλαγές για επενδυτές, επιχειρηματίες, πλοιοκτήτες που απασχολούν μόνο Έλληνες εργαζομένους και μεταφέρουν τα κεφάλαιά τους στο εθνικό τραπεζικό σύστημα - Κατάργηση γραφειοκρατίας για έναρξη επιτηδεύματος – Νέες επιχειρήσεις εντός 24ωρου.

ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ: Άμεση απόλυση όσων προσελήφθησαν παράνομα και αναξιοκρατικά. Άμεση μετάταξη σε παραγωγικές θέσεις εργασίας όσων δημοσίων υπαλλήλων δεν έχουν ουσιαστικό αντικείμενο ενασχόλησης. Να μη ζει το υδροκέφαλο Δημόσιο εις βάρος του ελληνικού λαού, αλλά να ξεκινήσει να λειτουργεί παραγωγικά και προς όφελος του συνόλου.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ Σχέδιο απέλασης όλων των αλλοδαπών που εισήλθαν παράνομα στην χώρα. Προστασία των Ελλήνων παραγωγών και προώθηση των προϊόντων τους στην εγχώρια αγορά. Έλεγχος του καρτέλ της αγοράς τροφίμων. Επιδότηση της μητρότητας, φοροελαφρύνσεις για τα νέα ζευγάρια που αποκτούν παιδί και γενναίες ενισχύσεις τριτέκνων / πολυτέκνων.

ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ






Επίκληση αλληλεγγύης μεταξύ συνενόχων

Οι εσωσυστημικές στιγμές έντασης, ανάμεσα στους διαφόρους πολιτικούς εκπροσώπους του καθεστώτος, μπορούν να μας δώσουν χρήσιμες πληροφορίες γι’ αυτό, το οποίο επί της ουσίας ονομάζεται «αλληλεγγύη συνενόχων». Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και η σχετικά πρόσφατη αντιπαράθεση στην Βουλή ανάμεσα στους Τσακαλώτο και Λοβέρδο. «Αυτά λέγατε και εσείς», είπε ο Τσακαλώτος απαντώντας στον Λοβέρδο. 

Ο Τσακαλώτος του είπε ότι κι αυτοί (αναφερόμενος στην προηγούμενη συγκυβέρνηση) έλεγαν ότι δεν πιστεύανε στην μείωση των μισθών και των συντάξεων και ότι τα ψηφίζανε λόγω συσχετισμών. «Οπότε, μην κάνετε μαθήματα στην κυβέρνηση της Αριστεράς που κάνει διαπραγμάτευση. Στην διαπραγμάτευση υπάρχει και ο συμβιβασμός», κατέληξε.  

Κάτι τέτοιο δεν είναι τίποτα άλλο από επίκληση αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας μεταξύ συνενόχων. Είναι ακόμη πολύ νωπός στην μνήμη μας το πώς απαντούσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, όταν εκείνοι έλεγαν με την σειρά τους ότι δεν είχαν καμιά πρόθεση να μειώσουν μισθούς και συντάξεις, αλλά το κάνουν διότι ήταν αρνητικοί οι συσχετισμοί με τους δανειστές.Τους καλούσε, μάλιστα να παραιτηθούν για να αναλάβει μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα έβαζε τέλος στους εκβιασμούς των δανειστών. 

Τώρα, αυτή ακριβώς η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που «θα έβαζε τέλος στους εκβιασμούς», επιστρατεύει το ίδιο ακριβώς επιχείρημα: «Φέρνουμε πράγματα που δεν τα πιστεύουμε, αλλά το παλέψαμε και οι συσχετισμοί αποδείχτηκαν αρνητικοί για εμάς». Και όταν η αντιπολίτευση του «συνταγματικού τόξου» κάνει κριτική, στον ΣΥΡΙΖΑ απαντάνε ως εξής: «Αυτά τα λέγατε κι εσείς»!  

Το συμπέρασμα, λοιπόν, είναι ότι δεν «δικαιώνεται» μόνο το τρίτο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά «δικαιώνονται» και τα δύο προηγούμενα Μνημόνια. Και τα τρία υπήρξαν, απλώς, απότοκα δυσμενών συσχετισμών. Το είπε ξεκάθαρα το alter ego του Τσίπρα, ο Νίκος Παππάς, στην ίδια συνεδρίαση της Βουλής: «Εμείς λέμε καθαρά και ξάστερα ότι αυτό το πλαίσιο συμφωνίας μπορέσαμε και φέραμε. Εάν κάποιος νομίζει ότι άλλη κυβέρνηση και άλλος πρωθυπουργός μπορεί καλύτερα, δεν έχει παρά να το πει ευθέως».

Ένα ευρύτατο πολιτικό φάσμα, υποστηρίζει επί της ουσίας το αναπόφευκτο της υποτέλειας στις επιδιώξεις και τις ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων. Οι διαφορές των εκπροσώπων αυτού του φάσματος είναι καθαρά ποσοτικές. Αφορούν το επιμέρους, καθώς επί της αρχής συμφωνούν: Όλες οι κυβερνήσεις είναι υποχρεωμένες να ακολουθούν αυστηρά την πολιτική των Μνημονίων, διότι αυτό επιτάσσουν οι ευρωπαϊκοί και διεθνείς συσχετισμοί. Οι παλιές διαμάχες μεταξύ μνημονιακών και (γιαλαντζί, όπως αποδείχθηκε) αντιμνημονιακών πετάχτηκαν στα σκουπίδια, ως «ανεδαφικές», «αχρείαστες», «ουτοπικές».

 Οι διαμάχες, πλέον, αφορούν μόνο το ποια κυβέρνηση είναι ικανότερη στην διαπραγμάτευση του μνημονιακού μείγματος. Γι’ αυτό, άλλωστε, πλέον μιλάνε μόνο με νούμερα διαχείρισης: τόσο ήταν το πακέτο του Μνημονίου που διαπραγματευόμαστε εμείς, τόσο φέρατε εσείς (και αντίστροφα). Αυτός ο κυνισμός τους δείχνει και το ότι το μόνο, για το οποίο νοιάζονται είναι η διαιώνιση της παρούσας κατάστασης, γιατί πλέον κάθε γνήσια προσπάθεια αποκαθήλωσής της δημιουργεί σοβαρά αποσταθεροποιητικά και αντικαθεστωτικά προβλήματα.  

Σ’ αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε, πριν από λίγες ημέρες, και μια από τις ναυαρχίδες του εγχώριου συστημικού τύπου, «Τα Νέα»: «Για μια χώρα που έχει απωλέσει το 25% του ΑΕΠ μέσα σε μία πενταετία, η επιστροφή στην ύφεση δεν είναι παίξε-γέλασε. Είναι επίσης βούτυρο στο μαύρο ψωμί των ακραίων δυνάμεων που καραδοκούν. Μόνο ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να τις αναχαιτίσει»Στην ίδια εφημερίδα και την ίδια ημέρα υπήρξαν παρεμβάσεις υπέρ της πολιτικής Τσίπρα τόσο από τον καθηγητή Νίκο Μουζέλη, όσο και από την «ιέρεια» του σημιτικού εκσυγχρονισμού, Άννα Διαμαντοπούλου. Μα τι έγινε ξαφνικά; Αγάπησαν τον Τσίπρα όλοι αυτοί, οι οποίοι επί αρκετούς μήνες έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου για «τον αριστερισμό που διέπει τα ηγετικά κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ»; 

Όχι βέβαια, καθώς η εξήγηση είναι πιο απλή, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τον πραγματισμό που χαρακτηρίζει την συστημική πολιτική. Ο Τσίπρας στηρίζεται προκειμένου να διαμορφωθεί ένα πλατύτατο μνημονιακό πολιτικό μέτωπο. 

Ο Τσίπρας απομονώνει από την κυβέρνηση τους αντιρρησίες της Αριστερής Πλατφόρμας, σέρνει μαζί του τον Καμμένο και τους ΑΝΕΛ στην στήριξη του τρίτου Μνημονίου, οπότε -με δεδομένη και την στήριξη από ΝΔ-Ποτάμι- ΠΑΣΟΚ – δημιουργείται αυτό το ευρύ πολιτικό μέτωπο, το οποίο όχι μόνο θα προωθήσει τις εναπομείνασες μνημονιακές ρυθμίσεις, αλλά και θα εργαστεί σκληρά προκειμένου να εμπεδωθεί στον Ελληνικό Λαό η συνείδηση, αν όχι της ορθότητας, τουλάχιστον του αναπόφευκτου της πολιτικής που ακολουθείται από τα μέσα του 2010 

Υπό το φως αυτών των εξελίξεων, λοιπόν, φαίνεται ξεκάθαρα και η συνυπευθυνότητα όσων στήριξαν την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και σήμερα, ύστερα από μια ανταγωνιστική φραξιονιστική αναμέτρηση, ετοιμάζονται να αποχωρήσουν απ’ αυτήν, για να σώσουν το πολιτικό τους σαρκίο και τα στενά συντηρητικά τους συμφέροντα, στήνοντας ένα καινούργιο «αντιμνημονιακό» ανάχωμα στην διαρροή ψηφοφόρων προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Εξάλλου, «Τα Νέα» ήταν ξεκάθαρα στην προειδοποίησή τους: 

Οι ακραίες δυνάμεις (δηλαδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) καραδοκούν και είναι επικίνδυνες γιατί δεν ελέγχονται από εμάς. Όμως οι ακραίες (κορυφαίες με την κυριολεκτική ερμηνεία του όρου) εκφραστικές δυνάμεις της Πατρίδος και του Λαού θα έχουν τον τελευταίο λόγο. 

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 


Έρχεται η Χρυσή Αυγή: Ο Εθνικισμός θα είναι η απάντηση ενός Λαού που θα αγωνιστεί για την επιβίωσή του

Tο κύριο άρθρο της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί:

Διανοούμενοι, δημοσιογράφοι, πολιτικοί και παράκεντρα της παγκοσμιοποίησης πλέον προειδοποιούν ανοιχτά: Έρχεται η Χρυσή Αυγή!

Το μνημόνιο της αριστεράς, αφότου ψηφίστηκε από τις Ηνωμένες Μνημονιακές Δυνάμεις (Πασόκ, ΝΔ, Σύριζα, Ανέλ, Ποτάμι) απέδειξε σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι υπάρχουν μονάχα δύο κόμματα: Η Χρυσή Αυγή και οι άλλοι!

Αυτό που προσπάθησαν να προλάβουν με τις παράνομες πολιτικές διώξεις εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών, γίνεται με βήμα γοργό πραγματικότητα. Το ένστικτό της επιβίωσης του Έθνους των Ελλήνων ξυπνάει και σηκώνει τα μαυροκόκκινα λάβαρα της Χρυσής Αυγής.

Πολλοί ήταν οι διανοούμενοι, τα ΜΜΕ, οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι που καθ’ όλη τη διάρκεια της «σκληρής διαπραγμάτευσης» προέτρεπαν του διεθνείς τοκογλύφους να δώσουν ένα «ελαφρύ» μνημόνιο στον Τσίπρα για να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή.

Το συγκεκριμένο επιχείρημα που επανέλαβαν άνθρωποι όπως ο Κρούγκμαν, ο Τσόμσκυ, ο John Gray, οι Financial Times και άλλοι πολλοί, ήταν στην ουσία και το μόνο διαπραγματευτικό όπλο του Τσίπρα, ο οποίος το επαναλάμβανε συχνότατα και μέσω όλων των εκπροσώπων του – υπουργών.

Τώρα το αριστερό μνημόνιο είναι μία ζοφερή πραγματικότητα και ήδη τα δύο πρώτα πακέτα προαπαιτούμενών του έχουν ψηφιστεί από τις Ηνωμένες Μνημονιακές Δυνάμεις (στα πρότυπα των ΗΠΑ). Πλέον οι προειδοποιήσεις έχουν δώσει τη θέση τους στις αναλύσεις, που λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα: Έρχεται η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Ενδεικτικά παραθέτουμε τις τελευταίες των δηλώσεων:

Centre of European Reform – παράκεντρο της παγκοσμιοποίησης: «οι άνθρωποι μπορεί να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι η τελευταία τους ελπίδα βρίσκεται στην Χρυσή Αυγή»

Ναόμι Κλάιν – Ιουδαία συγγραφέας: «Άραγε, θα προσποιούνται τους έκπληκτους και τους αθώους αν οι Έλληνες την επόμενη φορά ψηφίσουν τη Χρυσή Αγή;»

Μπέρνι Σάντερς – Αμερικανός γερουσιαστής: «Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν αποτυγχάνει η δημοκρατία και οι άνθρωποι δεν μπορούν να πάρουν αυτό που ψήφισαν, τότε ο κόσμος μπορεί να στραφεί σε κόμματα σαν τη Χρυσή Αυγή».

Ήδη το αναπόφευκτο έχει αρχίσει και γίνεται πραγματικότητα. Η δημοσκόπηση του zougla.gr έδειξε άνοδο της Χρυσής Αυγής κατά 4%, ενώ οι συστημικές δημοσκοπήσεις «επιμένουν» σε μία άνοδο μόλις 1,5% σε μία εβδομάδα. 

Η Χρυσή Αυγή έρχεται εκφράζοντας την βούληση ενός ολόκληρου Λαού για Πατρίδα, Πίστη και Ελευθερία!