ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Το όπλο του κ. Ν. Μιχαλολιάκου


Παλαιότερα, εκτιμούσα ιδιαίτερα τον κ. Ν. Μιχαλολιάκο, εξαιτίας κυρίως των θαυμαστών οργανωτικών του ικανοτήτων. Ολόκληρη η πορεία της Χρυσής Αυγής, από μία παντελώς άγνωστη περιθωριακή εθνικιστική οργάνωση ως την ανάδυση ενός ρωμαλέου εθνικιστικού κινήματος, που βρίσκει μιμητές και στην αμερικανική και στην ευρωπαϊκή ήπειρο, αποτελεί ένα αριστούργημα πολιτικού, κοινωνικού και οικονομικού σχεδιασμού.


Με ελάχιστα μέσα, οργανώθηκε μία "κάθοδος των μυρίων", η οποία κατόρθωσε να διέλθει ανάμεσα στις συμπληγάδες του καθεστώτος και να ταρακουνήσει τα αφεντικά της οικουμένης, σε βαθμό ώστε να κινηθούν εναντίον της οι πιο αμείλικτες, οι πιο ισχυρές δυνάμεις του παγκοσμιοποιημένου σκότους.

Η τραγωδία [ή η προβοκάτσια] Φύσα, χρησιμοποιήθηκε ως αφορμή για να ανασχέσει την "κάθοδο" του Λαϊκού Συνδέσμου προς τον πάσχοντα Ελληνικό λαό, απομονώνοντας σε μεγάλο βαθμό την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής από τα λαϊκά στρώματα τα οποία είχαν ήδη αρχίσει να αφυπνίζονται και να οργανώνονται πίσω από τα λάβαρα της.

Όλη η δύναμη πυρός του καθεστώτος, μυστικές υπηρεσίες, ρουφιάνοι, πράκτορες, παπαγαλάκια, κουκουλοφόροι, μπράβοι, φονιάδες, έπεσαν απάνω σε μια χούφτα ανθρώπων, που δεν ειχαν άλλο μέσον για να αμυνθούν, παρά τη δύναμη της αλήθειας...

Αν στη θέση της Χρυσής Αυγής ήταν ένα οποιοδήποτε συμβατικό κόμμα, σήμερα δεν θα μιλούσαμε καν γι αυτό. Θα είχε εξαφανιστεί.


Ωστοσο, στις πρόσφατες ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή έλαβε περίπου το 10% των ψήφων, χρησιμοποιώντας ως μοναδικό επικοινωνιακό μέσον για την προεκλογική εκστρατεία της, ένα καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στον διάδρομο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού!

Ε λοιπον δεν χρειάζεται και τίποτε παραπάνω για να καταλάβεις το οργανωτικό θαύμα που έχει πετύχει αυτή η πολιτική οργάνωση και που χρωστιέται κατά κύριο λόγο στον Αρχηγό της.

Τελευταία όμως αρχίζω να θαυμάζω τον κ. Μιχαλολιάκο και για κάτι ακόμα, εξόν από τις αναντίρρητες οργανωτικές του ικανότητες... 

Για τη συνταρακτική απλότητα του πολιτικού του λόγου!

Χωρίς υπερβολή και προπαντός χωρίς να έχω διάθεση να κολακέψω κανέναν, αφού ούτε στέλεχος του κόμματος είμαι, ούτε προσδοκώ σε διορισμό, διαπιστώνω ότι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, έχει περάσει σε ένα άλλο στάδιο της πολιτικής του ωρίμανσης,

Δεν περιορίζεται πλέον να χαράζει μια πολιτική πορεία ή να συνεγείρει τα πλήθη στοχεύοντας κυρίως στα εθνικά τους αντανακλαστικά, όπως έπραττε κατά κανόνα στις δημόσιες ομιλίες του, μέχρι τον αχαρακτήριστο εγκλεισμό του στις φυλακές.


Προχωρά ένα βήμα παραπέρα, ερμηνεύοντας το γιατί και το πως, οι Έλληνες πρέπει να συνειδητοποιήσουν και να δράσουν, προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, προς ένα δύσβατο μονοπάτι, που είναι όμως το μαναδικό για να βγουν από τα αδιέξοδα της τωρινής τους φυλετικής, οικονομικής και πολιτισμικής παρακμής.

Δεν στοχεύει στο θυμικό των μαζών, όπως κάμουν άπαντες οι λαοπλάνοι ηγετίσκοι, αλλά αντίθετα στοχεύει στο Νου και στην αίσθηση του Ορθού Λόγου, καθενός από τους ακροατές του.

Δεν απευθυνεται στο πόπολο, αλλά στον πολίτη.
Και δη στον συνειδητοποιημένο πολίτη.

Σας κοτσάρω εδώ από κατου το βιντεάκι με την τελευταία του ομιλία στη Βο[υ]λή ώστε να βγάνετε και τη δική σας γνώμη, για να μην μου λέτε μετά, ότι αυτά που θα σας γράψω παρακάτου, αναλύοντας κάποιες παραμέτρους της ομιλίας, είναι επειδή θέλω να αρχίσω το γλείψιμο...

Δεν είμαστε ρε παιδιά όλοι της κρατικοδίαιτης σπάτουλας, για να κολακεύουμε τους πολιτικούς.

Μην κρίνετε από τον εαυτό σας...




Το βίντεο με την τελευταία ομιλία του κ. Μιχαλολιάκου στη Βουλή [22/7/2015]

Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον το ότι, αν και αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος, 
δεν συνθηματολογεί ούτε ένα λεπτό. 

Αντιθέτως...

Προσπαθεί να δώσει στον Έλληνα να καταλάβει το πως φτάσαμε ως εδώ και το ποια είναι η μοναδική μας διέξοδος...

Στην πραγματικότητα θυμίζει πιο πολύ τα λόγια που θα έλεγε ένας δάσκαλος του παλιού καιρού στους μαθητές του, παρά τις παρλαπίπες ενός συμβατικού πολιτικού που αποσκοπούν απλώς στο να παραπλανήσουν το πόπολο...

Με πολύ αδρές γραμμές, ο Αρχηγός επικεντρώθηκε σε τρεις βασικούς άξονες: 

α] στη θλιβερή πορεία της κοινωνικής, πολιτισμικής, οικονομικής και ηθικής παρακμής του Ελληνισμού, από τον καιρό της μεταπολίτευσης ως τις μέρες μας... 

β] στη συνεχή κηδεμόνευση της Ελλάδος, από τις ΗΠΑ, που άνθρωπος τους είναι ο πολύς Ντοναλντ Τουσκ και 

γ] στο κυρίαρχο πρόταγμα για επιστροφή στην εθνική παραγωγή, το οποίο είναι και η μόνη ρεαλιστική λύση, ώστε να βγούμε από τα σημερινά μας αδιέξοδα... 

Η ομιλία διαρκεί μόλις 15 λεπτά αλλά περιγράφει με απλές φράσεις γιομάτες αλήθεια, το νεοελληνικό δράμα, από την τεχνητή ευμάρεια μέσω δανεικών, στη σκληρή πραγματικότητα του ότι τα δανεικά δεν είναι κι αγύριστα.

Δεν τον άκουσα ούτε μια στιγμή να θέλει να κολακεύσει τον νεοέλληνα, δεν βρήκα ούτε μία τελεία του λόγου του να είναι περιττή, δεν παρατήρησα ούτε μια τόση δα προσπάθεια να στρογγυλέψει καπως την κατάσταση.

Τα λόγια του ήταν πελεκημένα σαν τις παλιές μαστόρικες πέτρες.

Και μ' αυτές τις πέτρινες φράσεις έχτιζε λιθαράκι-λιθαράκι την Αλήθεια.

Ούτε λίγο πιο καλλωπισμένη, ούτε ελαφρώς πιο διογκωμένη, ούτε κάπως πιο συμμαζεμένη. 

Την αλήθεια, ακατέργαστη, γυμνη, αδιαπραγμάτευτη, τέτοια που είναι. 

Δυστυχώς, το αυτί του νεοέλληνα έχει συνηθίσει να ακούει απο τους πολιτικούς μοναχά αυτό που κολακεύει τις φαντασιώσεις του.

Οι συριζαίοι έπεσαν από τα σύννεφα όταν άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι οι ηγέτες τους τους παραπλανούσαν όλα αυτά τα χρονια των μνημονιων, πως δήθεν αυτοί θα τα έσχιζαν όταν θα τους έφερναν στην εξουσία. 

Το ίδιο είχαν εκπλαγεί και οι συντηρητικοι, όταν διαπίστωσαν ότι τα 18 σημεία του Ζαππείου, δεν ήσαν παρά το "δόλωμα" για την άνοδο της γαλαζοπράσινης συμμορίας στην εξουσία. 

Σε αντίθεση με τους κάπο ντι τούτι κάπι των καθεστωτικών συμμοριών, ο κ. Μιχαλολιάκος βγαίνει και λέει τα πράγματα με το όνομα τους.

Πρώτον, το ζήτημα του αν θα έχουμε ευρώ ή δραχμή, είναι δευτερεύον. Εκείνο που πρέπει να έχουμε είναι εθνική παραγωγή.

"Η χώρα αυτή, λέει ο κ. Μιχαλολιάκος, επί 3.000 χρόνια ήταν αγροτική και κτηνοτροφική. Έτσι επιβίωσε ο Ελληνισμός... Μέχρι τις αρχές του 21ου αιώνα, είμαστε αυτάρκεις σε τρόφιμα και παράλληλα διαθέταμε βιοτεχνία, ορυκτά και βιομηχανία... Όλα αυτά καταστράφηκαν!" 

Σε πέντε γραμμές, όλη η τραγωδία της Ελλάδας...

Δεύτερον, είμαστε υπό την κηδεμονία των Αμερικανών.

Ποιο Γερμανοί και ποια Μέρκελ;

"...Ο ανθρωπος των Αμερικανων Πολωνός Ντοναλντ Τουσκ, επισημαίνει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, δήλωσε ότι αυτός ο ίδιος απαίτησε από την καγκελάριο της Γερμανίας και τον Έλληνα πρωθυπουργό, να τα βρουν στην 17ωρη διαπραγματευση τους, πράγμα που τελικά συνέβη, έστω κι αν χρειάστηκε να εγκλειστούν οι δυο τους για 17 ώρες σε ένα δωμάτιο! 

Για ποια ηγέτιδα της Ευρώπης μιλάμε το λοιπόν; Γι αυτό και αμέσως μετά ο κ. Δραγασάκης ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τους επικυριάρχους μας..."

Απ' όσο γνωρίζω μοναχά ο κ. Μιχαλολιάκος μίλησε με τέτοια σαφήνεια για το ποιοι πραγματικά κάμουν κουμάντο εδώ και για το τι πρεπει να εχει υποψιν του, οποιος αποφασισει να καμει τον μαγκα στις διεθνεις σχεσεις της χωρας...

Και τρίτον, ο Αρχηγός χάραξε με μνημειώδη λακωνικότητα, τον μοναδικό δρομο, που ανοίγεται για τους Έλληνες.

Επιστροφή στις παραδοσιακές μας αξίες.

Επιστροφή στον Ελληνισμό.

Για να το πω με άλλα λόγια, ο κ. Μιχαλολιάκος μου θύμισε τον περίφημο λόγο του Τσώρτσιλ, όταν η Αγγλία έμπαινε στον Β΄παγκόσμιο πόλεμο.

"Δεν έχω να σας τάξω αλλο παρά αίμα, δάκρυα και ιδρωτα"

Κατά τον κ. Μιχαλολιάκο λοιπον, δεν υπάρχει βασιλική οδός για να προκόψουμε στο τραχύ περιβάλλον της παγκοσμιοποίησης και του βουλιμαίου καπιταλισμού. Πρέπει να σηκώσουμε τον ωραίο κώλο μας από τον καναπέ και να ξαναπιάσουμε τη δουλειά στο χωράφι, στη φάμπρικα, στον τορνο, στο εμπορικο, στο καραβι, στον σταβλο.

Πρεπει να παραγουμε την τροφη μας και οχι να δινουμε τη γη μας να τη δουλευουνε ξενοι.

Αλλιως θα ειμαστε μαι ζωη αναγκασμενοι να παρακαλαμε τους δανειστες μας και να εισπρατουμε τα ψιχουλα της ελεημοσυνης τους.

Τοσο απλα!

Θα μου πεις, οτι ετσι δεν κερδιζονται εκλογες, τουλαχιστον στην εκφυλισμενη Ελλαδα. Ο νεοελληνας γουσταρει να του ταξεις τον ουρανο με τ' αστρα κι ας ειναι να τον πεταξεις στα σκουπιδια την επομενη μερα.

Σωστο...

Αλλα δεν νομιζω οτι ο Αρχηγος της Χρυσης Αυγης γνοιαζεται για τα ψηφαλακια - ή τουλαχιστον για τα ψηφαλακια των μαζων που δεν συνειδητοποιουν τι σημαινει να δωκεις ψηφο στη Χρυση Αυγη.

Εχω μαλιστα την αισθηση οτι κι ο ιδιος πιστευει πως δεν ηρθε ακομα η ωρα της δημιουργιας μιας αμιγους εθνικης συνειδησης, που θα σπασει τα φραγματα του λαϊκισμου και θα αναζητησει τη γλωσσα της αληθειας... 

Οι αληθινοί ηγέτες όμως δεν προσαρμόζουν τον πολιτικό τους λόγο στις φαντασιώσεις του πλήθους.

Αντιθέτως, διευρύνουν τα όρια της κατανόησης της πραγματικότητας, με μοναδικό όπλο τους τη δύναμη της αλήθειας.

Αυτό είναι και το όπλο που φαίνεται να επέλεξε ο αρχηγος της Χρυσής Αυγής, για να απευθυνθεί στους Έλληνες, σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της νεώτερης ιστορίας τους.

Το πέτρινο όπλο της αλήθειας.

Το αν θα το σηκώσουμε για να αγωνιστούμε μ'αυτό, ενάντια στα λυγκόρνια της παγκοσμιοποίησης, εναπόκειται στον πατριωτισμό αλλά και στο μυαλό των Ελλήνων... 

http://panusis.blogspot.gr/


Σύριζα και Διαπλοκή: Από την εκμετάλλευση απορριμμάτων στις άδειες των καναλιών



Όταν η Χρυσή Αυγή υφίστατο τις παράνομες πολιτικές διώξεις της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, η τότε αξιωματική αντιπολίτευση του Σύριζα υιοθετούσε την ρητορική του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, κάνοντας λόγο για πάταξη της διαπλοκής και τιμωρία των ενόχων της προδοσίας των Μνημονίων. 

Η εξαπάτηση των Ελλήνων έπιασε τόπο και η κυβέρνηση Σύριζα βρέθηκε ενώπιον της υλοποίησης των προεκλογικών της εξαγγελιών.

Όσοι ανέμεναν σύγκρουση της Αριστεράς με τα πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα, ήρθαν αντιμέτωποι με την αμείλικτη διάψευση των προσδοκιών τους. Ένα από τα ελάχιστα έργα της κυβέρνησης Σύριζα στο διάστημα έξι μηνών, ήταν η ανάθεση της διαχείρισης των απορριμμάτων της Δυτικής Μακεδονίας στην εταιρεία Ελλάκτωρ, συμφερόντων Μπόμπολα, με μια σύμβαση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Παρομοίως, η πολυδιαφημισμένη μάχη κατά των μνημονιακών ΜΜΕ παρέμεινε στις αριστερές καλένδες με προοπτική οριστικής εγκατάλειψής της, προκειμένου ο βαριά πληγωμένος Σύριζα του Τρίτου Μνημονίου να τύχει της ευνοϊκής μεταχείρισής τους, ενόψει μάλιστα μιας παρατεταμένης περιόδου εκλογολογίας.


Εν κατακλείδι, όσο ο Σύριζα θα καταργούσε με ένα Νόμο το Μνημόνιο, άλλο τόσο θα πατάξει την διαπλοκή και θα οδηγήσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου εκείνους που έχουν λαφυραγωγήσει τα δημόσια ταμεία. 

Η καπήλευση των θέσεων της Χρυσής Αυγής από την συστημική Αριστερά, προσέκρουσε στην απροθυμία των στελεχών του Σύριζα να τεθούν αντιμέτωποι με τα αφεντικά τους. 

Όπως λέει και ο σοφός Λαός μας «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται». Στην περίπτωση του Σύριζα μάλιστα, απαιτήθηκαν μόνο έξι μήνες για να αποκαλυφθεί το μέγεθος της απάτης!

Άρθρο στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"


Η παραμύθα της Αριστεράς.




Τα τσεκούρια του πολέμου θάφτηκαν βαθιά στο χώμα και οι ερυθρές σημαίες του προλεταριακού ξεσηκωμού εγκαταλείφθηκαν κακήν-κακώς στα πεδία των Βρυξελλών. Η Αριστερά των «αγώνων», έκανε εκείνο που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα: εξαπάτησε τους Έλληνες τάζοντας ελευθερία και κοινωνικό Κράτος και έφερε με δική της υπογραφή δεινή σκλαβιά και κράτος-προτεκτοράτο των ξένων.


Εκείνοι που το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαν θαμπωθεί από την αλαζονική επίδειξη αριστερίστικης μεγαλομανίας, έχουν πλέον μετατραπεί σε οργισμένους επικριτές της. Για εμάς τους Εθνικιστές βεβαίως, η εξέλιξη των πραγμάτων δεν έκρυβε την παραμικρή έκπληξη. Η Αριστερά ως πολύτιμο γρανάζι του αντεθνικού Καθεστώτος, ήταν αναπόφευκτο να δράσει με μοναδικό γνώμονα την συντήρησή του. 

Αυτό το Καθεστώς άλλωστε, ήταν από ιδρύσεώς του σαφώς προσανατολισμένο στις μαρξιστικές ιδεοληψίες, τις οποίες περίβαλε με φιλελεύθερο μανδύα. Το εξαιρετικά δαπανηρό κομματικό Κράτος, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη αυτής της ανίερης συμμαχίας μαρξισμού και φιλελευθερισμού. Είναι όμως αναμφισβήτητα και η βαθύτερη αιτία της χρεοκοπίας, μιας χρεοκοπίας που θα ήταν ευτύχημα εάν περιοριζόταν μονάχα στον οικονομικό τομέα.

Η Αριστερά ήταν καταδικασμένη εξαρχής να αποτύχει και ήταν καταδικασμένη να αποτύχει για ένα πολύ απλό λόγο: έχει πάψει προ πολλού να αφουγκράζεται τα αληθινά προβλήματα του απλού Λαού και σε καμία των περιπτώσεων δεν έχει βιώσει τον καθημερινό του αγώνα επιβίωσης.

Η γιγάντωση της Αριστεράς στο δημόσιο τομέα, είχε διπλό αντίκτυπο: αφενός συνέβαλε στο βόλεμα πλήθους «αγωνιστών» του τίποτε, αφετέρου όμως την απέκοψε εντελώς από την ευρεία βάση των προλετάριων, οι οποίοι παρέμεναν σε άθλιες συνθήκες ενώ την ίδια στιγμή οι ιδεολογικοί τους ινστρούχτορες πλούτιζαν ποικιλοτρόπως. Κάπως έτσι, η υπογραφή του πρώτου Μνημονίου από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ οδήγησε σύσσωμη την κρατικοδίαιτη πασοκική Αριστερά στο Σύριζα. 

Η «πρώτη φορά Αριστερά», το προεκλογικό σύνθημα του Σύριζα, ήταν ένας χυδαίος μύθος: Αριστερά ήταν και τα 20 χρόνια κλεφτοΠΑΣΟΚ. Το σύνθημα χρησιμοποιήθηκε με μια και μόνο σκοπιμότητα, την απενοχοποίηση της Αριστεράς των βολεμένων, τον εξαγνισμό της και φυσικά την παραμονή της στην εξουσία.

Η παραμύθα της μετεξελιγμένης Αριστεράς, συντηρήθηκε έξι μήνες μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015. Οι έννοιες «εθνική κυριαρχία» και «εθνική αξιοπρέπεια», χρησιμοποιήθηκαν από την Αριστερά για μικροπολιτικούς και μόνο σκοπούς, έτυχαν όμως ενθουσιώδους υποδοχής και αναπαραγωγής από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η κίβδηλη τόνωση του εθνικού φρονήματος ήταν ένα επικοινωνιακό κόλπο για να συγκαλύψει την προαποφασισμένη προδοσία του Λαού, όπως αυτή αποτυπώθηκε με την υπογραφή του τρίτου Μνημονίου. 

Τα ψεύδη όμως, δεν έχουν ακόμη τελειώσει: μια πτέρυγα βουλευτών του Σύριζα, παριστάνει τάχα την επαναστατημένη κατά της ηγεσίας της! 

Το σύστημα της διαπλοκής θα τους παραχωρήσει απλόχερα βήμα για να διατυμπανίζουν προς τους αδαείς ότι ο Σύριζα του Τσίπρα δεν είναι πια Αριστερά, διεκδικώντας τον μεταπολιτευτικό τίτλο του αριστερού για τον εαυτό τους. Ότι ακριβώς έκαναν παλαιότερα δηλαδή, για να δικαιολογήσουν την μεγάλη φυγή από το αριστερό ΠΑΣΟΚ.

Στο δια ταύτα, τα πράγματα είναι απλά και τα έργα μιλούν από μόνα τους: η Αριστερά των προνομίων επέλεξε τον δρόμο της συμμόρφωσης και της υποταγής με γνώμονα το οικονομικό συμφέρον των στελεχών και των συντεχνιών που αποτελούν τον βασικό κορμό της. Την ευρεία βάση των αδικημένων, των περιθωριοποιημένων και εκείνων που θα πληγούν ακόμη βαρύτερα από το Μνημόνιο της Αριστεράς, δύναται να την εκφράσει μονάχα ένα αυθεντικά Λαϊκό Κίνημα. Ως εκ τούτου, η ισχύς του Ελληνικού Λαού και οι εθνικές του ελπίδες ταυτίζονται πλήρως με τον Αγώνα των Εθνικιστών για μια Πατρίδα ελεύθερη και κοινωνικά δίκαιη.

Η Χρυσή Αυγή δεν εξυπηρετεί ούτε στρατιές βολεμένων, ούτε τις επιταγές ξένων κέντρων εξουσίας, διεθνών funds και πρεσβειών. Εκφράζει καθάρια κι αληθινά τους εθνικούς πόθους ενός Λαού που μάχεται για την Ελευθερία του και αγωνίζεται έναντι οιουδήποτε τιμήματος για την τιμωρία των υπευθύνων των δεινών της Μεγάλης μας Πατρίδος.

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" 
Ευάγγελος Καρακώστας


Σε ένα κάδρο οι υπεύθυνοι της δυστυχίας του Λαού μας! Κωνσταντοπούλου - Η ΔΙΑΦΟΡΑ.



Το αντισυνταγματικό τόξο, το οποίο έχει πλέον μετεξελιχθεί σε μνημονιακό, εόρτασε με τον επισημότερο τρόπο την υπογραφή του Μνημονίου της Αριστεράς.

Εόρτασε επιπλέον, την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας στους δανειστές, την καταλήστευση των δημόσιων ταμείων, το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας, τις 10.000 αυτοκτονίες και τα εκατομμύρια των ανέργων που αναμένεται να αυξηθούν το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

Στο κάδρο των Μνημονίων συγκαταλέγονται οι κάτωθι: Π. Καμμένος (ΑΝΕΛ), Σ. Θεοδωράκης (Ποτάμι), Θ. Παφίλης (ΚΚΕ), Φ. Γεννηματά (ΠΑΣΟΚ), Β. Μεϊμαράκης (ΝΔ), Αλέξης Τσίπρας (Σύριζα).

Στην εορτή της δυστυχίας του Ελληνικού Λαού, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή ΔΕΝ συμμετέχει!


 Η ΔΙΑΦΟΡΑ 
Ἀκούω τὴν Κωνσταντοπούλου καὶ προβληματίζομαι. 



Δὲν ὑπάρχει ἀμφιβολία ὅτι οἱ ἰδεολογικές μας προσεγγίσεις διαφοροποιοῦνται σὲ μείζονα θέματα ἐθνικῆς καὶ κοινωνικῆς πολιτικῆς. 

Δὲν μπορῶ ὅμως, νὰ μὴν ὑποκλιθῶ στὴ γενναιότητα τῆς συνειδησιακῆς καὶ ἰδεολογικῆς ὑπερασπίσεως τῶν ἀξιῶν ποὺ πιστεύει. 

Ὀδυνηρὲς καὶ οἱ συγκρίσεις μὲ κάποιους «δικούς μας», ποὺ εἴτε ξεπούλησαν ἰδέες καὶ ἀξίες στὸ ὄνομα ἑνὸς πολιτικάντικου ἀρριβισμοῦ, εἴτε μὲ τὴ στάση καὶ τὴ συμπεριφορά τους τὶς ἔδωσαν βορὰ στὰ σκυλιὰ τῆς παγκοσμιοποίησης καὶ τοῦ ἐθνομηδενισμοῦ. 

Δεῖτε τὸ βίντεο γιὰ νὰ νοιώσετε τί σημαίνει πίστη, ἀξιοπρέπεια καὶ αὐταπάρνηση. Ἀκόμη κι ἂν εἶναι κι αὐτὸ μία ψηφίδα σὲ ἕνα καλοστημένο θέατρο, δὲν παύει νὰ δείχνει τὸ δρόμο καὶ τὸν τρόπο τῆς ἀντίστασης καὶ τῆς ἀνατροπῆς.


Γ. Κ