ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...!!!

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί την επόμενη Κυριακή είναι όπως αυτή των εκλογών. Θα στηθούν κάλπες και οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι με την ταυτότητα ή το διαβατήριο τους θα προσέλθουν για να ψηφίσουν.

Τα ψηφοδέλτιο θα είναι ΝΑΙ, ΟΧΙ και λευκό.

Η ψηφοφορία αρχίζει στις 7.00 και ολοκληρώνεται στις 19.00 της ίδιας ημέρας.

Για να θεωρηθεί έγκυρο το αποτέλεσμα της λαϊκής ετυμηγορίας, στο μεν πρώτο είδος δημοψηφίσματος για κρίσιμα εθνικά θέματα θα πρέπει η συμμετοχή των ψηφοφόρων να είναι στο 40%, ενώ για το δεύτερο το λεγόμενο «νομοθετικό» θα πρέπει στην κάλπη να προσέλθει το 50% του εκλογικού σώματος.

Στις πρόσφατες εκλογές ψήφισε το 63,62% των πολιτών και η αποχή έφτασε το 36,13%.


40 χρόνια από το Δημοψήφισμα του 1974


Το απόγευμα της 23ης Ιουλίου 1974, ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Στρατηγός Φαίδωνας Γκιζίκης τον οποίο είχε διορίσει η Χούντα, κάλεσε στο γραφείο του τους πιο επιφανείς πολιτικούς των δυο βασικών παρατάξεων για να αναζητηθεί το καταλληλότερο πρόσωπο που θα αναλάμβανε τη διακυβέρνηση της χώρας και θα αντιμετώπιζε την Κυπριακή Κρίση. Η αρχική πρόταση των πολιτικών ήταν η δημιουργία κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας μεταξύ του Γεωργίου Μαύρου και του Παναγιώτη Κανελλόπουλου.

Τελικά μετά την παρέμβαση του Ευάγγελου Αβέρωφ-Τοσίτσα, ο Στρατηγός Φαίδωνας Γκιζίκης κάλεσε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ζητώντας του να έλθει στην Ελλάδα και να σχηματίσει άμεσα νέα Εθνική Κυβέρνηση.
Το απόγευμα τηλεφώνησε ο Καραμανλής και έδωσε την πληροφορία ότι ανατέθηκε ο σχηματισμός κυβέρνησης στους Κανελλόπουλο και Μαύρο. «Κατά τα φαινόμενα», πρόσθεσε, «μόνο εσείς και εγώ μένουμε έξω».
Το βράδυ έγινε νέο τηλεφώνημα του Κ. Καραμανλή στον Κωνσταντίνο. Η τηλεφωνήτρια ανήγγειλε «Ο πρόεδρος της Ελλάδας είναι στο τηλέφωνο». «Tι θα κάνω, Μεγαλειότατε! Με πήραν στο τηλέφωνο ο Γκιζίκης και ο Αβέρωφ και μου ζήτησαν να γυρίσω αμέσως» λέει ο Καραμανλής και συνεχίζει σε νευρική, μάλλον, κατάσταση «δεν ξέρω τι να κάνω, αλλά ούτε έχω και μέσον να πάω αμέσως στην Ελλάδα».(Εκ των υστέρων λύθηκε το πρόβλημα αυτό, γιατί ο Γάλλος Πρόεδρος Ζισκάρ ντ' Εστέν διέθεσε το αεροπλάνο του). «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα» είπε ο Καραμανλής «και θα δώσω συνταγματικήν λύσιν και θα γυρίσετε. Έως τώρα δεν έθεσα ζήτημα θεσμού εις την Χούντα δια να μην δημιουργηθούν αντιδράσεις. Μόλις φθάσω, θα το θέσω και παρακαλώ να είστε στο τηλέφωνο δια να σας ειδοποιήσω να γυρίσετε και να ορκιστή η κυβέρνησις ενώπιον του νομίμου αρχηγού του κράτους».
Ο Κωνσταντίνος του δήλωσε ότι είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τέλος είπε στον Καραμανλή «..το έργο που αναλαμβάνετε είναι δυσκολότατον και θα κάνω ότι μπορώ να σας βοηθήσω. Ο Θεός μαζί σας» . Ο Καραμανλής συγκινημένος έκλεισε τη συνομιλία λέγοντας «Εκτιμώ βαθύτατα όσα μου λέτε, Μεγαλειότατε, και θα σας πάρω το βράδυ στο τηλέφωνο».
Ουδεμία τηλεφωνική κλήση ήλθε από την Αθήνα ποτέ και έκτοτε δε, απέφυγε κάθε προσωπική επαφή με τον Κωνσταντίνο. Στην τηλεφωνική αυτή συνδιάλεξη ήταν παρών και ο ευρισκόμενος στο Παρίσι διευθυντής της Βραδυνής, Αθανασιάδης, που το εκμυστηρεύτηκε λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία του.

Εν συνεχεία ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ενημέρωσε τον Βασιλέα Κωνσταντίνο για το περιεχόμενο της συζητήσεως, του ανακοίνωσε ότι θα μεταβεί στην Ελλάδα και ότι θα τον  ειδοποιήσει μόλις σταθεροποιηθεί η πολιτική κατάσταση για να επιστρέψει. Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος θέλοντας να συμβάλλει στην πολιτική ομαλότητα δεν επέστρεψε στην Ελλάδα.

Τη νύχτα, της 23ης προς την 24η Ιουλίου 1974, το προσωπικό αεροπλάνο του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Βαλερί Ζισκάρ ντʼ Εστέν, μεταφέρει στην Ελλάδα τον Κωνσταντίνο Καραμανλή έπειτα από τα 11 χρόνια απουσίας του στο Παρίσι.

Το ίδιο βράδυ συναντά τον Στρατηγό Φαίδωνα Γκιζίκη και την επομένη ημέρα ορκίζεται ενοποιών του Πρωθυπουργός της Ελλάδος.

Με την ανάληψη της Πρωθυπουργίας ο Κωνσταντίνος Καραμανλής επανέφερε σε ισχύ με Συντακτική Πράξη το Σύνταγμα της 1 Ιανουαρίου 1952, χωρίς τις βασικές θεμελιώδεις διατάξεις όπου προέβλεπαν την μορφή του Πολιτεύματος ακυρώνοντας παράλληλα όλες τις νομοθετικές πράξεις που είχαν επιβληθεί από την Δικτατορία. Για την μορφή του Πολιτεύματος προκηρύχθηκε σχετικό δημοψήφισμα, το οποίο θα πραγματοποιούνταν στις 8 Δεκεμβρίου του 1974.

Στον Βασιλέα Κωνσταντίνο δεν επετράπη να έρθει στην Ελλάδα για να υποστηρίξει τις θέσεις του (και ούτε διέθετε επίσημη, οργανωμένη εκπροσώπηση), το μόνο που επετράπη στον Βασιλέα Κωνσταντίνο είναι ένα δεκάλεπτο μαγνητοσκοπημένο τηλεοπτικό μήνυμα στο οποίο απευθυνόταν στον Ελληνικό λαό.

Τελικά το 69,18% των ψηφοφόρων ψήφισε υπέρ της αβασίλευτης δημοκρατίας ενώ το 30,82% υπέρ της βασιλευομένης. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος εξέδωσε διάγγελμα στο οποίο δήλωσε τον σεβασμό του προς την βούληση του Ελληνικού Λαού:

« Έλληνες και Ελληνίδες. Πιστός στη διακήρυξή μου, επαναλαμβάνω ότι προέχει η εθνική ενότητα χάριν της ομαλότητας, της προόδου και της ευημερίας της Χώρας και εύχομαι ολόψυχα οι εξελίξεις να δικαιώσουν το αποτέλεσμα που προέκυψε από τη χθεσινή ψηφοφορία »

Στις 15 Δεκεμβρίου υπέβαλε την παραίτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Στρατηγός Φαίδων Γκιζίκης και ο Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής τον ευχαρίστησε με προσωπική του επίσκεψη και εγγράφως για τις όσες υπηρεσίες προσέφερε στο έθνος. Στις 18 Δεκεμβρίου εξελέγη από τη Βουλή και ορκίστηκε ως προσωρινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Μιχαήλ Στασινόπουλος, βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.
ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ 1974
Διαβάστε το διάγγελμα του βασιλέως πριν το Δημοψήφισμα ΕΔΩ
dimo

Γιούνκερ προς Ελληνικό Λαό: «μην αυτοκτονήσετε, θα σας πεθάνουμε εμείς»!



Ευθεία ανάμιξη στα εσωτερικά της χώρας συνιστά η συνέντευξη τύπου του Προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μέσω της οποίας κάλεσε τους Έλληνες να ψηφίσουν «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, ανεξαρτήτως του ερωτήματος που θα τεθεί.

Ενδεικτική της διάθεσης των εκπροσώπων της Ε.Ε. έναντι του Ελληνικού Λαού, είναι μια φράση την οποία χρησιμοποίησε ο Γιούνκερ και η οποία συνοψίζει το πώς ακριβώς βλέπουν οι δανειστές το μέλλον των Ελλήνων: «Καλώ τους Έλληνες να μην αυτοκτονήσουν επειδή φοβούνται να πεθάνουν»! Προφανώς δηλαδή, ο κύριος Γιούνκερ τάσσεται υπέρ του αργού και βασανιστικού, αλλά αναπόφευκτου θανάτου των Ελλήνων μέσω των Μνημονίων και όσων δραματικών απορρέουν εξ αυτών.

Ο Πρόεδρος της Κομισιόν φρόντισε επιπλέον να διασπείρει τον φόβο στον Ελληνικό Λαό, υποστηρίζοντας πως το «Όχι» στο δημοψήφισμα σημαίνει «Όχι στην Ευρώπη», απολογούμενος πως ουδέποτε η Κομισιόν έστειλε τελεσίγραφο προς την ελληνική κυβέρνηση.

Στο σημείο αυτό αξίζει να επισημάνουμε την υποκριτική στάση της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ οι οποίοι έλαβαν στις 25 Ιανουαρίου την εντολή από τον Ελληνικό Λαό για καταγγελία των Μνημονίων και εκείνοι συνειδητά επέλεξαν τη διαπραγμάτευση με τους διεθνείς τοκογλύφους, οι οποίοι όπως ομολόγησε ο Γιούνκερ, αποβλέπουν στον αργό, μνημονιακό θάνατο των Ελλήνων. Η «εθνική αξιοπρέπεια» την οποία με θράσος απύθμενο επικαλείται η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου, αποτιμήθηκε από την ίδια στην φοροεισπρακτική λαίλαπα μέτρων των 8 δισεκατομμυρίων ευρώ, την οποία πρότεινε στους δανειστές.

Για ποιο λόγο λοιπόν ο Γιούνκερ προτιμά τον αργό θάνατο από την αυτοκτονία; Διότι απλούστατα, ο αργός θάνατος σημαίνει για τους δανειστές είσπραξη των απαιτήσεών τους, ενώ η αυτοκτονία συμπαρασύρει και τους δανειστές και βεβαίως γκρεμίζει τις τοκογλυφικές ορέξεις τους.

Η Χρυσή Αυγή δεν παρεκκλίνει ούτε κατά χιλιοστό από τις προγραμματικές της θέσεις: Ούτε με τους τοκογλύφους, ούτε με τους μπολσεβίκους- Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!


Για τους… “ινδιάνους” της Ελλάδος! Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου



«Το ελληνικόν εόν όμαιμόν τε και ομόγλωσσον και θεών ιδρύματα κοινά και θυσίαι ήθεά τε ομότροπα»

(Ηρόδοτος, Ουρανία 144)

Ακατάλυτο εγώ και δεν πεθαίνω
τ'ανέσπερο είμαι πνεύμα της φυλής
καιρούς και χρόνους μ'έλεγες χαμένο
με γύρεψες; Στα στήθια σου με κλείς.


ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΗΜΗΡΙΩΤΗΣ
  
Συνεχίζεται από το πολιτικό κατεστημένο η πολιτική διώξεων και τρομοκρατίας κατά της Χρυσής Αυγής

Ήταν 28η Σεπτεμβρίου του 2013 όταν προφυλάκισαν εμένα όσο και τους συναγωνιστές μου, με μία κατηγορία περί “εγκληματικής οργανώσεως”, η οποία δεν είχε και δεν έχει καμμία νομική βάση.

Επί έναν σχεδόν χρόνο, τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών αφιέρωναν το πρώτο τουλάχιστον ημίωρο της διάρκειάς τους σε μια ατέλειωτη λασπολογία γεμάτη τερατολογίες κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όχι πως η λάσπη έχει σταματήσει, αλλά κοντά στην λάσπη ευρίσκεται και το άλλο όπλο του συστήματος, η συνωμοσία σιωπής για ένα πολιτικό κόμμα που υπάρχει, είναι ζωντανό μέσα στην κοινωνία και αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Η δικαιολογία των ανθρώπων του βαθιά αντιδημοκρατικού αυτού καθεστώτος είναι ότι εφ’ όσον κατηγορούμεθα για εγκληματικές πράξεις δεν πρέπει να έχουμε λόγο! 

Το γεγονός ότι υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητος, αλλά και αυτή η ίδια η ψήφος του Ελληνικού Λαού, δεν έχει γι’ αυτούς ουδεμία σημασία

Έτσι, και μετά την αποφυλάκισή μου με την παρέλευση 18μήνου, συνεχίζει να υπάρχει ο τοίχος της σιωπής. Είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα να παρακολουθείς στους τηλεοπτικούς σταθμούς πολιτικές εκπομπές και συζητήσεις στις οποίες προσκαλείται ακόμη και εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, αλλά δεν ακούγεται η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Ας σημειωθεί ότι στις τελευταίες εκλογές η ΔΗΜΑΡ έλαβε μόλις το 0,48% και ήλθε 13ο κόμμα!!! Αυτή είναι η δημοκρατία τους… να έχει λόγο το 13ο κόμμα, αλλά όχι το 3ο!

Ταυτόχρονα, κράτος και παρακράτος με τρόπους σκοτεινούς και παράνομους ασκούν τρομοκρατία εις βάρος των νομίμων δραστηριοτήτων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Στην πραγματικότητα παραβιάζοντας αυτό το ίδιο το Σύνταγμα έχουν αφαιρέσει τόσο από εμένα, όσο και από τους υπόλοιπους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τα πολιτικά μας δικαιώματα και αυτό χωρίς δικαστική απόφαση. Γιατί τι άλλο από αφαίρεση των πολιτικών μας δικαιωμάτων είναι να μην έχει την δυνατότητα ένας εκλεγμένος αντιπρόσωπος του Έθνους, ένας βουλευτής, να απευθύνει δημόσιο λόγο στον Λαό; Δεν απορώ με την αδιαφορία όλων αυτών των υποτίθεται “ευαίσθητων” για τα δημοκρατικά δικαιώματα, οι οποίοι δεν έχουν πει λέξη για τις πρωτοφανείς αυτές αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες συγκεκριμένοι βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μεταξύ των οποίων και εγώ, δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν μία πολιτική ομιλία σε μια πλατεία ή σε μία αίθουσα! Δεν παραπονούμεθα και δεν περιμέναμε τίποτε άλλο από αυτούς τους μεγάλους υποκριτές, οι οποίοι παριστάνουν τους δημοκράτες.

Παρ’ όλα αυτά, μέσα σε αυτό το νοσηρό κλίμα της συκοφαντίας, της ψευδολογίας και της συνωμοσίας της σιωπής, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ άντεξε και είναι βέβαιο ότι θα αντέξει! Για όλα τα κακά σε αυτόν τον τόπο φαίνεται ότι για τους μεγάλους “δημοκράτες” φταίει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η οποία δεν κυβέρνησε ούτε μία ημέρα και ασφαλώς δεν ευθύνεται για την σημερινή κατάσταση της χώρας, η οποία κάθε ημέρα που περνά γίνεται και χειρότερη.

Τα ΜΜΕ είναι αναμφισβήτητα ο σιδηρούς βραχίονας του συστήματος. Είναι γνωστό ότι συζητήθηκε ήδη στην αρμόδια επιτροπή της βουλής και πρόκειται αυτήν την εβδομάδα να τεθεί σε ψηφοφορία ο νέος κώδικας περί Ελληνικής ιθαγενείας. Στο σημείο αυτό να επισημάνω ότι για το θέμα αυτό δεν ασχολήθηκαν ούτε κατ’ ελάχιστον τα δελτία ειδήσεων. Ο λόγος προφανής. Δεν τους συμφέρει. Μέσα στην σιωπή θέλουν να περάσουν ένα εθνοκτόνο νομοσχέδιο, το οποίο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα καταψηφίσει και το οποίο αποτελεί στην κυριολεξία μία βόμβα στα θεμέλια του εθνικού κράτους. Ενός κράτους τον εθνικό χαρακτήρα του οποίου ευθέως αμφισβητούν οι εθνομηδενιστές οι οποίοι εμπνεύστηκαν αυτήν την ενέργεια.

Χαρακτηριστικό της υποκρισίας τους είναι ότι προ ημερών κατήγγειλαν με σφοδρότητα ένα πράγματι ανθελληνικό άρθρο, το οποίο δημοσιεύθηκε σε μία γερμανική εφημερίδα, και το οποίο έλεγε ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων, αλλά ένας λαός αποτελούμενος από Σλάβους, Αλβανούς και “Βυζαντινούς”!!! Αυτοί οι ίδιοι, οι οποίοι αγανάκτησαν με το άρθρο της γερμανικής εφημερίδας, δεν έχουν καμμία αντίρρηση να ψηφιστεί ένα νομοσχέδιο με το οποίο θα γίνουν (κατά τους τύπους πάντοτε και όχι στην ουσία) “Έλληνες” αλλοδαποί οι οποίοι ήλθαν παράνομα στην Πατρίδα μας από την Αφρική και την Ασία.

Αναλόγου τύπου νομοσχέδιο είχε κατατεθεί και επί κυβερνήσεως Γεωργίου Παπανδρέου από τον υπουργό του Ραγκούση. Το νομοσχέδιο αυτό κρίθηκε αντισυνταγματικό και αξίζει τον κόπο να σας παραθέσουμε ένα απόσπασμα από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία κατήργησε τον νόμο:

«(...) Ο κατά το Σύνταγμα καθορισμός των προσόντων του Έλληνα πολίτη ανατίθεται στον νόμο δεν σημαίνει ότι ο κοινός νομοθέτης είναι ανεξέλεγκτος και δεν μπορεί να παραγνωρίσει το γεγονός ότι το ελληνικό κράτος ιδρύθηκε και υπάρχει ως εθνικό κράτος με συγκεκριμένη ιστορία και ότι ο χαρακτήρας αυτός είναι εγγυημένος τουλάχιστον από τους ορισμούς του άρθρου 1 παρ. του ισχύοντος Συντάγματος.

Ότι ελάχιστος όρος και όριο των σχετικών νομοθετικών ρυθμίσεων για την απονομή της ελληνικής ιθαγένειας είναι η ύπαρξη γνησίου δεσμού του αλλοδαπού προς το ελληνικό κράτος και την ελληνική κοινωνία, τα οποία δεν είναι οργανισμοί ασπόνδυλοι και δημιουργήματα εφήμερα, αλλά παριστούν διαχρονική ενότητα με ορισμένο πολιτιστικό υπόβαθρο, κοινότητα με σχετικώς σταθερά ήθη και έθιμα, κοινή γλώσσα με μακρά παράδοση, στοιχεία τα οποία μεταβιβαζονται από γενεά σε γενεά με την βοήθεια μικρότερων κοινωνικών μονάδων (οικογένεια) και οργανωμένων κρατικών μονάδων (εκπαίδευση).

Είναι προφανές μετά την ανάγνωση των παραπάνω ότι το νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον κώδικα ελληνικής ιθαγένειας παραβιάζει ευθέως την απόφαση του ΣτΕ, αφού ευθέως αμφισβητεί την Ελλάδα ως κράτος εθνικό για να μη μιλήσουμε για τα στοιχεία της εθνικής ταυτότητος τα οποία μεταβιβάζονται από γενεά σε γενεά όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η απόφαση!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιστεύει στο Εθνικό Κράτος και γι’ αυτό θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο, τονίζοντας ότι η Ελλάς δεν είναι ένα κράτος μεταναστών όπως οι ΗΠΑ ή η Αυστραλία και ούτε είναι δυνατόν να δοθεί ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς. Χαρακτηριστικό είναι ότι τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στην Αυστραλία ιθαγενείς αποκαλούν όχι τους αγγλοσαξονικής, ιταλικής ή ελληνικής καταγωγής πολίτες των κρατών αυτών, αλλά τους αυτόχθονες κατοίκους των δύο αυτών ηπείρων τους οποίους αποκαλούν ινδιάνους στις ΗΠΑ και αμπορίτζιναλς στην Αυστραλία.

Θα έπρεπε να γνωρίζουν αυτοί που εμπνεύστηκαν αυτό το νομοθέτημα ότι και η Ελλάδα έχει ιθαγενείς, οι οποίοι ασφαλώς και δεν θέλουν να έχουν την τύχη των ιθαγενών των ΗΠΑ! Οι οποίοι ιθαγενείς εξοντώθηκαν συστηματικά, περιορίστηκαν σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως και σήμερα αποτελούν μια θλιβερή μειοψηφία μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα!

Ν.Γ.Μιχαλολιάκος
Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ




ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ



Μετά το Eurogroup – ναυάγιο του Σαββάτου, κι όπως σας ενημερώσαμε με χθεσινή μας ανάρτηση, ο Βαρουφάκης είπε πως «Αν έχουμε μια καλή συμφωνία την Τρίτη, θα πούμε ναι στο δημοψήφισμα». Σας ζητήσαμε να κρατήσετε την πολύ «περίεργη» αυτή δήλωση στο μυαλό σας…

Από κει και πέρα, συμβαίνουν από χθες μέχρι σήμερα διάφορα «περίεργα», όπως:

1ον) Ο «λεβέντης» και «καραμπουζουκλής» Τσίπρας απηύθυνε πανικόβλητο διάγγελμα, εκλιπαρώντας για ολιγοήμερη παράταση του μνημονιακού προγράμματος.

2ον) Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ επικοινώνησε με την Λανγκάρντ, τον Σόιμπλε και τον Σαπέν, ζητώντας τους «να ξεκινήσει άμεσα συζήτηση για πιθανή ελάφρυνση του ελληνικού χρέους». Αυτό που ζητούσαν οι Τσιπροκαμμένοι, για να το παρουσιάσουν ως «καρότο» και να επιβάλλουν το «μαστίγιο» του αριστερού Μνημονίου…

3ον) Ο Γάλλος πρωθυπουργός Βαλς, δήλωσε πως «μια συμφωνία είναι ακόμη δυνατή» και ζήτησε «να επανέλθει η ελληνική κυβέρνηση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων».

4ον) Ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών, Πιέρ Μοσχοβισί, δήλωσε πως «η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ» και πως «η πόρτα σε διαπραγματεύσεις είναι ακόμα ανοιχτή».

5ον) Η Λαγκάρντ δήλωσε πως πρέπει «να εργαστούμε για μια ισορροπημένη προσέγγιση» (με την Ελλάδα), ενώ χαρακτήρισε τις επόμενες μέρες «ιδιαιτέρως σημαντικές».

6ον) Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ ανακοίνωσε πως «η Ελλάδα παραμένει και πρέπει να παραμείνει μέλος της ευρωζώνης. Βρίσκομαι σε επαφή με ηγέτες προκειμένου να διασφαλιστεί η ακεραιότητα της ευρωζώνης των 19 χωρών». Και προς επιβεβαίωση των ανωτέρω, φαίνεται πως ο Τουσκ κανόνισε την έκτακτη σύγκληση της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την Τετάρτη το βράδυ (πρώτη μέρα που η Ελλάδα θα βρίσκεται εκτός προγράμματος, άρα φτερό στον άνεμο)…

7ον) Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Βαλαβάνη δήλωσε στο Μega πως αν ληφθούν κάποια μέτρα για το χρέος (εννοώντας κάποιες αόριστες υποσχέσεις ότι ΘΑ μειωθεί) τότε είναι πιθανή η ακύρωση του δημοψηφίσματος (και η επιβολή νέου αριστερού Μνημονίου, εννοείται…). Ο δε Παπαδημούλης, υιοθετώντας τη φράση της φράου Μέρκελ «όπου υπάρχει βούληση, υπάρχει τρόπος», σχολίασε τις πληροφορίες για προετοιμασία Συνόδου Κορυφής την Τετάρτη για την Ελλάδα και εκτίμησε ότι αυτή «μπορεί να οδηγήσει σε έντιμο συμβιβασμό».

8ον) Οι μέχρι το βράδυ του Σαββάτου άνετοι, χαρωποί και χαμογελαστοί υπουργοί της συγκυβέρνησης (Καμμένος, Λαφαζάνης, Στρατούλης, κ.λπ.), την κοπάνισαν από την πίσω πόρτα του κυβερνητικού συμβουλίου…

Ερώτημα 1ον): Μήπως οι Τσιπροκαμμένοι ετοιμάζουν (ή ακόμα χειρότερα, την έχουν προσυμφωνήσει πριν την προκήρυξη του δημοψηφίσματος…) την κωλοτούμπα του αιώνα, ήτοι ακύρωση του δημοψηφίσματος και νέα μνημονιακή συμφωνία, επικαλούμενοι το χάος που έχει δημιουργηθεί;

Ερώτημα 2ον): Σε τέτοια περίπτωση, που θα πάνε να κρυφτούν;

(ΥΓ): Σε άρθρο του γράφοντος, μόλις τρεις ώρες μετά το πρώτο διάγγελμα Τσίπρα περί δημοψηφίσματος, υπό τον τίτλο 


αναφέρονταν τα εξής: «Το άρθρο που διαβάζετε τώρα, για την (ακόμα…) ακατανόητη απόφαση της συγκυβέρνησης να πάει σε δημοψήφισμα, γράφεται στις  4 τη νύχτα… Δε θα γράψω τέτοια ώρα τα τι και τα πως του δημοψηφίσματος. Η μόνη πρόβλεψη που θα διακινδυνεύσω να κάνω αυτή την ώρα, είναι ότι αυτό το δημοψήφισμα θα εξελιχθεί σε φάρσα και δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί ποτέ!»

 Αντίοχος