ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Σε αδιέξοδο ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνον…

  Μια συζήτηση για το τίποτε στην Βουλή!




Άρθρο στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Ο πρωθυπουργός της χώρας συγκάλεσε την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 έκτακτη ολομέλεια προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των διαπραγματεύσεων με τους περίφημους δανειστές. Τι έννοια είχε αυτή η συζήτηση ουδείς αντελήφθη!

Επί της ουσίας, ο Αλέξης Τσίπρας, ήλθε στη Βουλή για να ερωτήσει και να ζητήσει την τοποθέτηση των πολιτικών αρχηγών για το εάν συμφωνούν ή όχι με την πρόταση Γιούνκερ. 

Πρόταση την οποία χαρακτήρισε ο ίδιος απαράδεκτη. Ταυτόχρονα από το πρωί της ίδιας ημέρας είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο ένα κείμενο, το οποίο περιείχε την πρόταση της κυβερνήσεως έναντι της προτάσεως Γιούνκερ. 

Μια πρόταση η οποία περιείχε σκληρά μέτρα, αύξηση της φορολογίας, διατήρηση του ΕΝΦΙΑ και φυσικά τίποτε απ’ όσα είχε προεκλογικά εξαγγείλει ότι θα πράξει η κυβέρνηση…

Εάν ήθελε ο πρωθυπουργός να γίνει μία ουσιαστική συζήτηση στη Βουλή και να ληφθεί μία συγκεκριμένη απόφαση δεν είχε καμία θέση μια απλή ενημέρωση, την οποία θα μπορούσε να κάνει και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στους δημοσιογράφους. 

Εάν ήθελε ουσία στην ολομέλεια της 5ης Ιουνίου 2015 στο κοινοβούλιο, θα έπρεπε να θέσει σε ψηφοφορία την δική του πρόταση. Πρόταση την οποία όπως προανέφερα είχε δημοσιοποιήσει (μέσω… διαδικτύου!), αλλά στην οποία δεν αναφέρθηκε στη Βουλή! Το απέφυγε επιμελώς…

Κυρίαρχο ζήτημα στην συνδιάσκεψη του κοινοβουλίου το θέμα των εκλογών, τις οποίες εκλογές εάν προκήρυσσε ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να μπούμε στην διαδικασία των ερευνητικών εντολών και βεβαίως θα έπαιρνε σύμφωνα με το Σύνταγμα και εντολήσχηματισμού κυβερνήσεως σαν τρίτο κόμμα και η Χρυσή Αυγή. 

Αυτό σαν ένα μικρό δείγμα του παραλογισμού μέσα στον οποίο ζούμε, να είμαστε δηλαδή διωκόμενοι πολιτικά, να είμαστε στη φυλακή και να μας δίνει το Σύνταγμα την δυνατότητα να μας ανατεθεί εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως!

Φυσικά και δεν ήθελε εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας και για τον λόγο αυτό και δεν το διακινδύνευσε, θέτοντας την πρότασή του σε ψηφοφορία. Τα ίδια και χειρότερα και από τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος είπε ότι εάν γίνουν τώρα εκλογές θα κάνουν κακό στην χώρα! Φήμη περί εκλογών από την μία και από την άλλη ο φόβος της χρεοκοπίας. Και τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ να μη κάνει τίποτε διαφορετικό απ’ ό,τι έκανε και η Νέα Δημοκρατία. Δηλαδή, να παίζει με τον φόβο ενός λαού ευρισκόμενου υπό πίεση.

Όλα αυτά δείχνουν ότι στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ ευρίσκεται σε πολιτικό αδιέξοδο και όχι μόνον αυτός, αλλά και η Ν.Δ. η οποία δεν τολμά καν να συζητήσει περί εκλογών…

Όλα αυτά γίνονται ενώ η χώρα ευρίσκεται ενώπιον κρίσιμων εξελίξεων. Παρ’ όλα αυτά όμως, και με τον ορίζοντα θολό για το αύριο, η κυβέρνηση φροντίζει να φέρει στην Βουλή το νόμο για την αλλαγή του κώδικα περί ιθαγένειας, έναν νόμο ο οποίος στην πραγματικότητα έχει κριθεί σαν αντισυνταγματικός και με τον οποίο πρόκειται να “ελληνοποιηθούν” και να πάρουν δικαίωμα ψήφου εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στην χώρα

Τι δείχνει αυτό; 

Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βιάζεται, βιάζεται για να ικανοποιήσει με κάθε τρόπο την λεγόμενη αριστερή του πτέρυγα, προκειμένου να προλάβει την διάλυση. Κάνουν όμως ένα μεγάλο λάθος οι επιτελείς του ΣΥΡΙΖΑ. Νομίζουν ότι το 36% που τους ψήφισε είναι παλαιού ή νέου τύπου μπολσεβίκοι και οπαδοί της “ανοικτής κοινωνίας” του Τζωρτζ Σόρος. Τους ψήφισε για να πέσει ο Σαμαράς και να καταγγελθεί το μνημόνιο.


Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
Πολιτικός Κρατούμενος




17.700 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΕΓΟΙ, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ !

ΙΔΟΥ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ: 



Στοιχεία για τους Έλληνες αστέγους (μόνο της Αττικής…) παρουσίασε στη βουλή η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, με αφορμή σχετική ερώτηση.

Επικαλούμενη, λοιπόν, έρευνα του Πανεπιστημίου Κρήτης, η λεγάμενη έκανε λόγο για 17.700 ανθρώπους που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τη στέγασή τους, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης!

Από κει πέρα, εκείνοι οι οποίοι έχουν σοβαρό πρόβλημα αποπληρωμής ενοικίου ή δανείου, και βρίσκονται υπό καθεστώς έξωσης ή που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, καθώς και όσοι διαμένουν σε ιδρύματα ή κοιμούνται στο αυτοκίνητό τους, «κατά μεθοδολογικούς υπολογισμούς -γιατί δεν μπορούν να υπολογιστούν πραγματικά- ξεκινούν από 93.000 και μπορεί να φτάνουν και μισό εκατομμύριο».

Αυτές είναι οι συνέπειες του Μνημονίου, που εφάρμοσαν πιστά οι Σαμαροβενιζέλοι και που συνεχίζουν να εφαρμόζουν οι Τσιπροκαμμένοι, ζητώντας μάλιστα και 9μηνη παράτασή του!

Και βέβαια, γι’ αυτούς τους αστέγους δεν υπάρχει καμία Χριστοδουλοπούλου, να νοικιάσει διαμερίσματα και ξενοδοχεία για να τους στεγάσει, ούτε ΜΚΟ «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων», γιατί έχουν την «ατυχία» να είναι Έλληνες…

Εκατομμύρια ευρώ 
για τους λαθρομετανάστες, 
όταν ο Ελληνικός Λαός πεινάει