ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ: ΠΙΝΕΤΕ ΚΟΚΤΕΗΛ ΣΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ – ΒΙΝΤΕΟ



Καμία σοβαρή και ουσιαστική απάντηση δεν είχε να δώσει ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης στον παράνομα προφυλακισμένο βουλευτή Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος ανέπτυξε επίκαιρη ερώτηση για τον δανεισμό από το ΔΝΤ, το «κούρεμα» δημοσίου χρέους και πιθανή συμμετοχή της Ελλάδος στην τράπεζα των χωρών BRICS.

Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης εξέθεσε την κυβέρνηση Τσίπρα, η οποία στα χνάρια του Σαμαρά, έχει απεμπολήσει όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για το κούρεμα του δημοσίου χρέους και την κατάργηση των εθνοκτόνων Μνημονίων. Παράλληλα, ο Σύριζα συνεχίζει να είναι προσδεδεμένος στο άρμα της τοκογλύφου Μέρκελ και του ΔΝΤ, ενώ δεν κάνει καμία ουσιαστική κίνηση προς την τράπεζα των χωρών BRICS.

Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής του τόνισε πως η αντίσταση στο Μνημόνιο και τους τοκογλύφους δανειστές δεν γίνεται τρώγοντας φάπες από τον Γιούνκερ και πίνοντας κοκτέηλ στις πισίνες.

Ο υπουργός Οικονομικών μην έχοντας τίποτα να απαντήσει, δήλωσε πως η «ελληνική πολιτεία» έβαλε στην φυλακή την Χρυσή Αυγή για «εγκληματικές πράξεις», εισπράττοντας την χλεύη των βουλευτών μας


Η μνημονιακή συμφωνία είναι μονόδρομος !

Ομολογία της κοροϊδίας του Σύριζα από Σταθάκη: Ο ΕΝΦΙΑ θα ισχύσει και το 2015  


Μία-μία καταρρέουν οι προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύοντας τον πολιτικό σαλταδορισμό που διέπει (και) αυτό το κομματικό μόρφωμα και συνονθύλευμα. Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη, ο οποίος αποδόμησε μία ακόμη προεκλογική εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ, την κατάργηση δηλαδή του ΕΝΦΙΑ. Μιλώντας αργά το βράδυ της Τετάρτης σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Σταθάκης ουσιαστικά ομολόγησε ότι ο κεφαλικός αυτός φόρος θα ισχύσει και για το 2015.

Με θράσος, μάλιστα, τόνισε ότι είναι άδικος φόρος, αλλά το βλέπει πολύ δύσκολο να καταργηθεί εφέτος. Από την μία, δηλαδή, παραδέχεται ότι διαιωνίζει έναν φόρο που ο ίδιος χαρακτηρίζει (και είναι) άδικος, ενώ από την άλλη δεν είχε το θάρρος να πει ευθαρσώς ότι συνεχίζει το χαράτσι αυτό, αλλά άφησε ένα δήθεν παραθυράκι μη εφαρμογής του, με την έκφραση «είναι πολύ δύσκολο»Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Σταθάκης εξέθεσε ανεπανόρθωτα όλη την κεντρική προεκλογική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία βασιζόταν στο σκίσιμο και την κατάργηση του μνημονίου, καθώς και την ρήξη με τους δανειστές, λέγοντας ότι η επικείμενη συμφωνία αποτελεί μονόδρομο!

Για το μέγεθος της πολιτικής απατεωνιάς του ΣΥΡΙΖΑ, αρκεί να παραθέσουμε τι έγραφε η «Αυγή» στις 11 Ιανουαρίου 2015, 2 μόλις βδομάδες δηλαδή πριν από τις εκλογές:  "Η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ από τα πρώτα μέτρα της κυβέρνησής μας"

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ: "Για το 2015, έχει κατατεθεί ένας προϋπολογισμός. Είναι σαφής. Θα αναθεωρηθεί, αλλά δεν μπορούμε αναδρομικά να δώσουμε πίσω τα λεφτά. Έχουμε πει ότι ο ΕΝΦΙΑ θα αντικατασταθεί από τον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας και θα προστατευθεί η πρώτη κατοικία. Έχουμε αποτιμήσει το ύψος και τον όγκο του φόρου αυτού στα 2 δις λιγότερα από τα 3,4 δις που ισχύουν σήμερα για τον ΕΝΦΙΑ. Έχουμε κοστολογήσει το πρόγραμμά μας. Αυτό θα γίνει αμέσως, προφανώς. Είναι σαφές αυτό, είναι στα πρώτα μέτρα μας και είναι δέσμευσή μας."

Τι να πει κανείς… «Πρώτη φορά Αριστερά», αλλά στην μεθοδολογία της πολιτικής απάτης και ψευδολογίας ακολουθεί επάξια τα χνάρια των προηγούμενων κυβερνήσεων του «συνταγματικού τόξου».

Γιώργος Μάστορας




Ομιλία του Γ. Γ. της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα - Παρασκευή 29 Μαΐου, 17:30



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος την Παρασκευή 29 Μαΐου στις 17:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Ο Αρχηγός των Ελλήνων Εθνικιστών, ύστερα από 18 μήνες παράνομης προφυλάκισης και όντας ακόμη πολιτικός κρατούμενος σε κατ΄ οίκον περιορισμό, θα απευθυνθεί στους βουλευτές του κόμματος σε μια ομιλία που θα προβληθεί ζωντανά από την Nerit Plus.


ΝΕΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ...!!! ΓΕΜΙΣΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ. Η ιστορία του ρατσισμού.

ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ "ΦΕΡΥ" ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 
ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ...

Κάτοικοι νησιών στο Ανατολικό Αιγαίο καταγγέλλουν ότι τουρκικά τουριστικά πλοία μεταφέρουν ανενόχλητα Σύρους πρόσφυγες σαν επιβάτες στα κανονικά τους δρομολόγια, χωρίς οι ελληνικές αρχές να είναι σε θέση να αντιδράσουν.

Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της Telegraph, σε ρεπορτάζ από τη Μυτιλήνη, τονίζοντας ότι οι Τούρκοι συνοριοφύλακες επιτρέπουν στους Σύρους πρόσφυγες την επιβίβαση σε τουριστικά φέρι, με προορισμό την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο, κατά εκατοντάδες φτάνουν οι Σύροι, με την ασφάλεια, την άνεση και για λίγες τουρκικές λίρες που τους παρέχει μια ακτοπλοϊκή γραμμή, χωρίς πλέον την ανάγκη να χρησιμοποιούν δουλεμπόρους και ακατάλληλα σκάφη. 

Η βρετανική εφημερίδα, επικαλούμενη μαρτυρία Έλληνα φοιτητή από την Αθήνα, ο οποίος ταξιδέψε πρόσφατα από την Τουρκία προς το λιμάνι της Μυτιλήνης, αναφέρει ότι είχε μείνει έκπληκτος από τον αριθμό των προσφύγων από τη Συρία, που ταξίδευαν μαζί του ως συνεπιβάτες.

«Από τα 250 άτομα, μόνο 40 ήταν Έλληνες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντρέας Καρασαρανίδης και πρόσθεσε ότι «οι υπόλοιποι ήταν από τη Συρία, και δεν έκρυβαν τον ενθουσιασμό τους για το ό,τι πήγαιναν στην Ελλάδα». 

«Τραβούσαν φωτογραφίες από το κινητό τους, προφανώς ανακουφισμένοι που ήταν ασφαλής. Η Ελλάδα είναι μια ανοιχτή πόρτα. Το λιμάνι είναι πλημμυρισμένο με Σύρους» περιγράφει ο Έλληνας φοιτητής στον Telegraph. 

protothema.gr

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ

ΓΕΜΙΣΑΝ ΣΥΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΤΑ ΦΤΗΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: 
ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΠΡΩΪΝΟ 
ΚΑΙ... ROOM SERVICE!



Οι Σύριοι πρόσφυγες βρήκαν κατάλυµα στα κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας, τα οποία τους τελευταίους µήνες παρουσιάζουν 100% πληρότητα! Ολα τα δωµάτια των ξενοδοχείων που βρίσκονται στην Πλατεία Οµονοίας και γύρω από αυτήν είναι κλεισµένα από Σύριους µετανάστες, οι οποίοι πληρώνουν κανονικά τη διαµονή τους µέχρι είτε να τους δοθεί άσυλο από την ελληνική κυβέρνηση είτε να βρουν τρόπο να περάσουν σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Αυτή τη στιγµή, στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας ζουν περισσότεροι από χίλιοι Σύριοι, οι οποίοι έφτασαν στη χώρα µας παράνοµα µέσω θαλάσσης, ενώ καµία αρµόδια υπηρεσία δεν γνωρίζει το ποιόν τους. Οι περισσότεροι είναι ταλαιπωρηµένοι από τις κακουχίες, φιλικοί και ήρεµοι. Ανάµεσά τους όµως έχουν µπλεχτεί και περίεργες φυσιογνωµίες, που κυκλοφορούν κρατώντας πανάκριβα κινητά και οδηγώντας πολυτελή αυτοκίνητα, όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαµε.

Κάνοντας ρεπορτάζ σε αρκετά από τα ξενοδοχεία όπου διαµένουν οι πρόσφυγες, καταγράψαµε στιγµές από την καθηµερινότητά τους στην Αθήνα, αλλά και προσωπικές ιστορίες που συγκλονίζουν.

ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Αυτό το διάστηµα, αν κάποιος θελήσει να βρει δωµάτιο στο κέντρο, θα δυσκολευτεί αρκετά, αφού τα φτηνά καταλύµατα, αυτά δηλαδή που κοστίζουν από 20 µέχρι 30 ευρώ τη βραδιά, είναι γεµάτα. «Και οι οκτώ όροφοι του κτιρίου είναι γεµάτοι από Σύριους. Τους τελευταίους µήνες το φαινόµενο έχει γίνει πολύ έντονο, αφού καταφθάνουν καθηµερινά», λέει ο Ηλίας, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ενός από τα ξενοδοχεία που προτιµούν οι Σύριοι πρόσφυγες. «Κάποιοι µένουν εδώ λίγες ηµέρες. Αλλοι, πάλι, µήνες, ενώ υπάρχει και άνθρωπος που ζει έναν χρόνο εδώ», λέει και µας δείχνει τον Χαµίντ, ένα 18χρονο παιδί από τη Συρία, που έφτασε στην Ελλάδα πέρυσι και ακόµη περιµένει να του δοθεί άσυλο. «Ηρθα πέρυσι, χωρίς τους γονείς µου. Η οικογένειά µου είναι στην Κωνσταντινούπολη. Σύµφωνα µε τη νοµοθεσία, ένας 17χρονος που παίρνει άσυλο δικαιούται να φέρει και την οικογένειά του κοντά του. ∆υστυχώς, πλέον, δεν µπορώ. Ενηλικιώθηκα. Τώρα, θέλω να µου δώσουν τα χαρτιά µου και να περάσω νόµιµα στη Σουηδία, για να σπουδάσω», λέει και µας ανοίγει το δωµάτιό του.

Οσο για το αν µαζί µε τους Σύριους περνάνε και τζιχαντιστές στη χώρα µας, λέει: «Κανείς δεν ξέρει. Είναι πολύ πιθανό, αφού δεν υπάρχει έλεγχος. Εγώ πέρασα από την Τουρκία και κανείς δεν γνωρίζει την ύπαρξή µου και τι κάνω εδώ. Θα µπορούσα να είµαι κακοποιός, αλλά η ελληνική κυβέρνηση δεν το γνωρίζει. Θα πρέπει, νοµίζω, να πάρει περισσότερο στα χέρια της τον έλεγχο της κατάστασης».

Ακριβώς απέναντί του ζει µια οικογένεια µε µικρά παιδιά. «Πληρώνουµε το ξενοδοχείο µε τα χρήµατα που έχουµε µαζί µας. Ελπίζουµε να µπορέσουµε να φύγουµε σύντοµα από την Ελλάδα. Να πάµε σε µια άλλη χώρα να δουλέψουµε. Αν µείνουµε και άλλο εδώ, θα χαλάσουµε όλα µας τα χρήµατα», µας εξηγεί ο πατέρας της οικογένειας.

Η ΜΠΙΖΝΑ

Την ίδια ώρα, έχει στηθεί µια ολόκληρη επιχείρηση διακινητών, οι οποίοι αναλαµβάνουν να βγάζουν από την Ελλάδα τους πρόσφυγες ή να τους φτιάχνουν πλαστά χαρτιά.

Ενας από τους πρόσφυγες, ο Ζουέντ, στη χώρα του σπούδαζε µηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Τους τελευταίους δύο µήνες, όπως µας είπε, έχει εγκλωβιστεί στην Οµόνοια. «Γλύτωσα από τον πόλεµο στη χώρα µου και θα πεθάνω στην Οµόνοια. ∆εν µπορώ να φύγω νόµιµα γιατί δεν µας δίνουν χαρτιά. Αν πάτε στην Υπηρεσία Ασύλου στην Κατεχάκη, θα δείτε ουρές προσφύγων. Ασυλο παίρνουν µόνο δέκα κάθε µέρα. Για µένα πλέον δεν υπάρχει παρόν, ούτε µέλλον», λέει και συνεχίζει: «Αυτές τις µέρες κοιτάω µήπως φύγω παράνοµα. Οι διακινητές χρεώνουν γύρω στα 1.500 ευρώ για να µας βγάλουν από την Ελλάδα µε τα πόδια και πολύ περισσότερα για να µας φτιάξουν πλαστά χαρτιά, αν θέλουµε να ταξιδέψουµε µε αεροπλάνο».

Λίγο πιο κάτω, η Κατερίνα, ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου, µας εξηγεί πως πολλές φορές κάνουν καλύτερες τιµές στους πρόσφυγες γιατί τους λυπούνται: «Οταν αρχίζουν να τελειώνουν τα χρήµατά τους, µας ζητάνε να κάνουµε κάτι καλύτερο. ∆εν µπορούµε να τους αφήσουµε στον δρόµο. Τα δωµάτια έχουν κλιµατισµό και τηλεόραση. Για το φαγητό τους φροντίζουν µόνοι τους». Οπως µας είπε η Κατερίνα, τα µαγαζιά του κέντρου µε ανατολίτικα φαγητά κάνουν χρυσές δουλειές αυτό τον καιρό. Οταν οι πρόσφυγες θέλουν κρέας, υπάρχει µόνο ένα µαγαζί από το οποίο ψωνίζουν, αφού, εκτός του ότι δεν τρώνε χοιρινό, σύµφωνα µε τη θρησκεία τους θα πρέπει η σφαγή του ζώου να έχει γίνει µε συγκεκριµένη ιεροτελεστία.

Mπουγάδες και χλιδάτα αυτοκίνητα

Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ στα στενά του κέντρου της Αθήνας, βρεθήκαµε κάπου κοντά στη Βερανζέρου. Εκεί υπάρχουν στη σειρά τρία ξενοδοχεία, τα οποία είναι γεµάτα µετανάστες. Μάλιστα, κάποιοι κατέφθαναν µε τα µπαγκάζια τους εκείνη τη στιγµή. «Αλλοι φεύγουν, άλλοι έρχονται. Ολα τα ξενοδοχεία είναι γεµάτα. Να φανταστείτε ότι τα παράνοµα ζευγάρια ή οι ιερόδουλες που έρχονταν εδώ µε τους πελάτες τους δεν έχουν πια πού να πάνε. Στο κέντρο, άδεια δωµάτια έχουν µόνο τα πιο ακριβά ξενοδοχεία, που κοστίζουν περίπου 70 ευρώ τη βραδιά», λέει η Σόνια, η οποία δουλεύει στη ρεσεψιόν. Στα µπαλκόνια των ξενοδοχείων κρέµονται µπουγάδες, ενώ κάποια από αυτά έχουν προµηθευτεί και ναργιλέδες, προκειµένου να εξυπηρετούν τους πελάτες τους. «Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι είχαν περάσει από την Ελλάδα πρόσφυγες οι οποίοι είχαν καλό οικονοµικό επίπεδο. Φέτος, είναι χαµηλότερο. Φαίνεται πως είναι άνθρωποι µεσαίας τάξης, που έχουν πουλήσει τα πάντα στην πατρίδα τους», τονίζει εργαζόµενος στη ρεσεψιόν. Κοντά στην Πλατεία Καραϊσκάκη βρίσκεται άλλο ένα ξενοδοχείο που φιλοξενεί µόνο µετανάστες και ιδιοκτήτης του είναι ένας Τούρκος, ο Αµάλ. Στο λόµπι κάθονται µόνο άντρες που καπνίζουν και παίζουν χαρτιά. Εξω από το ξενοδοχείο είναι παρκαρισµένα τρία πολυτελή αυτοκίνητα, µε ξένες πινακίδες, τα οποία ανήκουν σε κάποιους από τους πελάτες. «Εδώ µένουν κυρίως όσοι έρχονται από τη Συρία. Τα δωµάτια είναι φτηνά. Κοστίζουν µόνο 20 ευρώ την ηµέρα», λέει ενώ εξυπηρετεί µερικούς από τους πελάτες του.

..ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.


ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: 
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!..


Τον χρήστη του Διαδικτύου που ανέγραψε, με ψευδώνυμο, ρατσιστικό σχόλιο σε βίντεο που είχε αναρτηθεί στο Διαδίκτυο (youtube) με θέμα τη διάσωση μεταναστών στη Σάμο εντόπισε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Προηγήθηκε σχετική καταγγελία στο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο της Διεύθυνσης, η οποία και ενημέρωσε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Από αυτήν εκδόθηκε παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, κατ’ εφαρμογή σχετικών γνωμοδοτήσεων του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για παράβαση του νόμου σχετικά με την «Καταπολέμηση Ρατσισμού και Ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου».

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, διενεργήθηκε αστυνομική και ψηφιακή έρευνα, σε συνεργασία και με τους αρμόδιους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου και προέκυψε η σύνδεση μέσω της οποίας πραγματοποιήθηκε η επίμαχη ανάρτηση, ενώ ταυτοποιήθηκε και ο χρήστης στον οποίο αντιστοιχεί.

Το πρωί της Τρίτης, σε έρευνα στο σπίτι του συγκεκριμένου ατόμου σε πόλη της βόρειας Ελλάδας, βρέθηκε και κατασχέθηκε φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, που θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.

Η δικογραφία τακτικής διαδικασίας που σχηματίστηκε για την υπόθεση θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.