ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

"Πρώτα πληρώνουμε τους τοκογλύφους, μετά τους Έλληνες μισθωτούς και συνταξιούχους"



Με τον πιο εμφατικό τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ διακήρυξε ότι πρώτιστο μέλημα για τον ίδιο και την Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ είναι η αποπληρωμή των υποχρεώσεων προς τους ξένους δανειστές και στη συνέχεια προς τους Έλληνες συνταξιούχους και μισθωτούς.


Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των συντακτών ανέφερε τα εξής, σχετικά με την επικείμενη συμφωνία και τις δόσεις που πρέπει να πληρωθούν τον Ιούνιο στο ΔΝΤ, που δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση για τον τρόπο σκέψης της Κυβέρνησης:

«Δεν ξέρω αν είναι θέμα ωρών αλλά είναι θέμα σύντομου χρονικού διαστήματος. Αυτός είναι ο στόχος που έχουμε θέσει. Μέχρι τις αρχές Ιουνίου να έχουμε μια συμφωνία επωφελή. Η κυβέρνηση έχει την 
ευθύνη να αποπληρώνει τις υποχρεώσεις της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εμείς θέλουμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας»

Όταν ευλόγως ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν υπάρχουν λεφτά για την αποπληρωμή μισθών και συντάξεων ήταν αποκαλυπτικός:

«Προφανώς κινούμαστε στο πλαίσιο να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις της χώρας μας»

Κοινώς ο Σακελλαρίδης παραδέχθηκε ότι ο κύριος άξονας των ενεργείων της Κυβέρνησης είναι να εξυπηρετηθούν οι εξωτερικοί δανειστές και ο ελληνικός λαός έπεται!!!

Περασμένα μεγαλεία τα περί "τοκογκλύφων" και "πρώτα ο ελληνικός".

Κάθε προσδοκία διαψεύδεται πια με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο και καλό θα είναι ο ελληνικός λαός να ετοιμάζεται να πληρώσει με Κυβέρνηση "πρώτη φορά Αριστέρα" τη νύφη της...της ξενοδουλείας μέσω των τόκων που μας επέβαλε το διεθνές κατεστημένο.


Ζήτω οι "κόκκινες γραμμές" του Προέδρου Πάνου..

Αινείας