ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

REALNEWS: Ο Τσίπρας εκβιάζει τους βουλευτές του για να ψηφίσουν το 3ο Μνημόνιο









Η RealNews του Χατζηνικολάου είναι η μοναδική εφημερίδα στην οποία ο Πρωθυπουργός επέλεξε, συνειδητά, να δώσει συνέντευξη εφ'όλης της ύλης. 




Επίσης είναι η εφημερίδα που συχνά, πυκνά έχει παραπολιτικό αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις κινήσεις του Τσίπρα, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει εσωτερική πληροφόρηση.

Έτσι και σήμερα κυκλοφορεί με κεντρικό θέμα την απειλή - εκβιασμό του Πρωθυπουργού Τσίπρα προς τους "αντιφρονούντες" βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, πώς σε περίπτωση που δεν ψηφίσουν τα νέα μέτρα είναι έτοιμος για εκλογές και για τη δημιουργία λίστα που δεν θα περιλαμβάνει κανέναν από τους εσωτερικούς αντιπάλους του.

Δηλαδή ο Τσίπρας:


  • Ετοιμάζεται να φέρει νέο Μνημόνιο, με αιμοσταγή μέτρα που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την πλήρη οικονομική αφαίμαξη του λαού.
  • Δεν πρόκειται να.... εφαρμόσει επ' ουδενί το πρόγραμμα που εξήγγειλε στη Θεσσαλονίκη και με το οποίο εκλέχθηκε ως Πρωθυπουργός.
  • Παρ' όλα τα παραπάνω όσους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ευλόγως αντιδρούν και δεν θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα, τους εκβιάζει και τους απειλεί ότι αφού γνωρίζει ότι θα εκλεγεί και πάλι Πρωθυπουργός, θα κάνει άμεσα εκλογές και θα τους βγάλει από τις λίστες για να εφαρμόσει το 3ο Μνημόνιο.




Όλα τα παραπάνω πόσο "δημοκρατικά" σας φαντάζουν;!

Δε λειτουργεί ωμά άραγε ο Τσίπρας ως στυγνός εκβιαστής και τύραννος;!


"Πρώτη φορά αριστερά" λοιπόν και η "δημοκρατία" και η "συμμετοχικότητα στις αποφάσεις" στο απόγειο της δόξας τους. 











ΜΟΥΧΑΧΑΧΑ ΖΩΑΑΑΑ...!!! 
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΥΜΑΤΑ...!!! 
ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ: 
ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΡΗΞΗ...!!!


Υπέρ της επίτευξης μιας συμφωνίας, ενός δύσκολου συμβιβασμού, όπως είπε χαρακτηριστικά, τάχθηκε ο Δημήτρης Παπαδημούλης στην ομιλία του στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να φανεί κατώτερος των περιστάσεων και πρόσθεσε ότι η πιο βαθιά «κόκκινη γραμμή» είναι να «κρατήσουμε την κυβέρνηση και τον λαό όρθιους και τον ΣΥΡΙΖΑ ενωμένο». Σημείωσε ότι είναι ανάγκη να αποφευχθεί μια καταστροφική ρήξη που θα οδηγήσει σε χρεοκοπία και κοινωνική οπισθοδρόμηση, αλλά και σε γρήγορη πτώση του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπάρχουν δύο επιλογές σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: Η πρώτη είναι ένας δύσκολος συμβιβασμός και η δεύτερη η ρήξη και η χρεοκοπία, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Η ρήξη και η χρεοκοπία, είπε ο κ. Παπαδημούλης, συνιστούν αντιλαϊκή επιλογή που θα πλήξει τη χώρα και τα μεσαία και χαμηλά λαϊκά στρώματα. Είναι αντίθετη στη λαϊκή εντολή και θα οδηγήσει την Αριστερά 50 χρόνια πίσω. 



enikos.gr



















ΗΔ:ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 
«ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» 
ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, 
ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Μπορεί στα λόγια και στους τύπους η νουδούλα να είναι αντιπολίτευση, και μάλιστα «αξιωματική», αλλά στην πραγματικότητα δεν το αντέχει και επιθυμεί διακαώς την επιστροφή της στην κυβέρνηση, έστω και υπό τον mister Tsipra!

Έτσι, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Επένδυση» ο γραμματέας της, Παπαμιμίκος, που ως εκ της θέσεώς του απηχεί τις απόψεις του κόμματος, υποστηρίζει -για λογαριασμό του Σαμαρά-πως η χώρα δεν μπορεί να μπει ξανά σε προεκλογική περίοδο και τάσσεται υπέρ του σχηματισμού κυβέρνησης «εθνικής ενότητας», για να… εφαρμοστεί σωστά το νέο Μνημόνιο που φέρνουν οι Τσιπροκαμμένοι. 

Προφανώς, στην περίπτωση αυτή η νουδούλα φιλοδοξεί να παίξει το ρόλο του πιστού… μνημονιοφύλακα. Ιδού οι δηλώσεις της σαμαρικής υποταγής στην «πρώτη φορά αριστερά»:

«Η εφαρμογή των όσων συμφωνηθούν με τους εταίρους πρέπει να γίνει από μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με πρόσωπα ικανά και αποφασισμένα να εφαρμόσουν τη νέα συμφωνία. Που δε θα διστάσουν μπροστά στο πολιτικό κόστος, αλλά θα προχωρήσουν τις μεταρρυθμίσεις που τόσο έχουμε ανάγκη, προκειμένου να γίνουν οι ζωές μας καλύτερες. Δεν υπάρχει χρόνος για άλλους πειραματισμούς».

Να τους χαίρονται τους ψοφοδεξιούς ικέτες της τσιπροκαμμεναρίας, οι εναπομείναντες ψηφοφόροι τους!

Αντίοχος