ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΡΑ!



Η συμφωνία με τους διεθνείς τοκογλύφους είναι δεδομένη. Κανένα θέμα αληθούς διαπραγμάτευσης δεν τίθεται, αφού η εξελικτική πορεία των συμβάσεων είναι προδιαγεγραμμένη, ήταν ακόμα και πριν την ανακοίνωση της υπαγωγής της χώρας στον μηχανισμό στήριξης (sic) από τον επικατάρατο ΓΑΠ. 

Οι αναμενόμενες λαϊκές αντιδράσεις, οι οποίες πάντως αποδείχτηκαν χλιαρές, υποχρέωσαν την παγκόσμια ληστρική συμμορία και τους εγχώριους υποτακτικούς της να εκπονήσουν σχέδιο για την αντιμετώπισή τους, σχέδιο ομολογουμένως επιτυχές, αν κρίνουμε από την παθητική στάση αποδοχής από τους Έλληνες όσων τους καταδικάζουν σε αργό θάνατο.

Σήμερα γινόμαστε μάρτυρες της τελικής φάσης του σχεδίου, η οποία φέρνει τους εκτελεστές του ένα βήμα πριν την επίτευξη του αντικειμενικού τους σκοπού. Η κατ επίφαση αριστερή κυβέρνηση επελέγη ως η καταλληλότερη για να εφαρμόσει τα εξανδραποδιστικά εκείνα μέτρα, τα οποία θα είχαν ενδεχομένως προκαλέσει οξείες αντιδράσεις προτεινόμενα από μία δεξιά κυβέρνηση. Το τέχνασμα της διαφωνίας των δύο πλευρών χρησιμοποιείται για να καταστήσει περισσότερο εύπεπτη την τελική λύση, για την οποία ας μην έχει κανείς αμφιβολία ποιόν θα εξυπηρετεί.

Σαφώς εκούσια και εξόχως μελετημένη είναι και η αργή, σε ρυθμό χαμηλής έρπησης, σκηνοθετημένη πρόοδος των συνομιλιών στις συναντήσεις κορυφής και τα Eurogroups. Το απότοκο κλίμα, έχοντας οδηγήσει σε ασφυκτική έλλειψη ρευστότητας, απειλεί να περάσει στην λαϊκή συνείδηση την σφαλερή πεποίθηση ότι η καταστροφική αυτή πολιτική είναι μονόδρομος. 

Είναι γεγονός πως μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας τείνει να πιστέψει ότι ο μόνος τρόπος για την επιβίωσή μας είναι ο αέναος δανεισμός και αναξιοπρεπής επαιτεία. Πρόκειται πλέον για ένα εξαρτητικό σύνδρομο το οποίο επιβεβαιώνει πρόσφατη δημοσκοπική έρευνα για το ευρώ πάση θυσία, την οποία ευστόχως σχολίασε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

Οι σύγχρονοι Έλληνες, έχοντας χάσει την πίστη στις ίδιες δυνάμεις, μένουν με ανοικτό στόμα να περιμένουν το μάννα εξ ουρανού, ξορκίζοντας υστερικά κάθε ενδεχόμενο επιστροφής σε εθνικό νόμισμα και επανεκκίνησης της οικονομίας. Καταδέχονται, και ίσως αρέσκονται, να ζουν με τα ψίχουλα από το τραπέζι κάθε… θεσμού, αρκεί να είναι σίγουρα και άκοπα.

Το υποχθόνιο εγχείρημα του ανθελληνικού τόξου, της κυβέρνησης εννοείται συμπεριλαμβανομένης, για έλεγχο συνειδήσεων και δημιουργία εξαρτητικών συμπλεγμάτων θα πολεμήσουμε με κάθε θεμιτό μέσο και ακλόνητη πίστη ότι ο Έλληνας θα αφυπνιστεί και θα αντεπιτεθεί. Και τότε ας φοβηθούν την οργή του

Γεώργιος Δημητρακόπουλος, 
φιλόλογος


ΕΘΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ


Η φιλελεύθερη Δεξιά και η μαρξιστική Αριστερά συντηρούν το υπάρχον δι­εφθαρμένο, αντεθνικό Καθεστώς, μέσω μιας επίπλαστης και ψευδεπίγραφης σύγκρουσης, η οποία περιορίζεται αποκλει­στικά στον οικονομικό τομέα. Επίκεντρο της υποτιθέμενης σύγκρουσης το καπιταλιστικό οικονομικό μοντέλο, για το οποίο οι μαρξι­στές κατηγορούν τους φιλελεύθερους.

Ο σχηματισμός της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ αποτελεί εξέλιξη ιδανική για τον Ελληνικό Λαό. Ιδανική όχι βεβαίως διότι θα προσφέρει την οιαδήποτε λύση επί μέρους ή εν σύνολο στο Ελληνικό Πρόβλημα, αλλά επειδή θα συμβάλλει τα μέγιστα στην πολι­τική αφύπνιση των συμπατριωτών μας, οι οποίοι και διαβιούν στην πλάνη της «ελπί­δας που έρχεται». Κυρίως όμως, θα κατα­δείξει αφενός την αδυναμία της μαρξιστι­κής ιδεοληψίας να δώσει πρακτικές λύσεις και αφετέρου την ταύτισή της με το φιλε­λευθερισμό στην συντριπτική πλειοψηφία των ζητημάτων που αφορούν την πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας. Η αναπόφευκτη υπογραφή του Νέου Μνημο­νίου και η συνεπακόλουθη λήψη νέων, σκληρών φορολογικών μέτρων, θα αποτελέσει απλώς το κερασάκι στην τούρτα της συνειδητής εξαπάτησης του Ελληνικού Λα­ού, όπως αυτή συντελείται από την μεταπο­λίτευση και μέχρι σήμερα.

Στο σημείο τούτο, δέον όπως υπενθυμί­σουμε τα κάτωθι:

α) Μόλις στα μέσα της δεκαετίας του 2000, κατανόησε η πλειοψηφία των Ελλή­νων τον μείζονα κίνδυνο της μαζικής και ανεξέλεγκτης εισροής λαθρομεταναστών, για την οποία η Χρυσή Αυγή προειδοποιού­σε από τα μέσα του 1990!

β) Η ένταξη της Ελλάδος στο μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ το 2010, υπήρξε η αιτία για να συνειδητοποιήσουν οι Έλληνες ότι η είσοδος της χώρας στην ευρωζώνη σήμα- νε την αρχή του τέλους της ελληνικής οικο­νομίας, γεγονός το οποίο είχε έγκαιρα επι- σημάνει η Χρυσή Αυγή, τασσόμενη κάθετα εναντίον αυτής.

Κατά συνέπεια, αργά μεν αναπόφευκτα δε, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δικαιώνεται σε όλες τις πολιτικές του θέσεις επί των κρι­σιμότερων για την Πατρίδα ζητημάτων.

Δεν πουλά πατριωτισμό προς άγραν ψή­φων, όπως μονίμως πράττει προεκλογικά η μασονοδεξιά, ούτε όμως και κίβδηλη κοινω­νική αλληλεγγύη όπως πράττουν οι λακέ­δες της διεθνιστικής Αριστεράς.

Πολύ περισσότερο όμως, η Χρυσή Αυγή δεν εκφράζει αντίθεση, αλλά θέση. Δεν πο­ρεύεται καιροσκοπικά, διαμορφώνοντας πολιτικό πρόγραμμα υπό το πρίσμα της ψηφοθηρίας, αλλά προσαρμόζοντας τις πολιτικές προτάσεις πάνω στον ακλόνητο άξονα της Ιδεολογίας. Και ο ιδεολογικός πυλώνας, θεμέλιο της πολιτικής των πραγ­μάτων θεώρησης, της Χρυσής Αυγής ακού­ει στο όνομα Λαϊκός Εθνικισμός.

Για την Πατρίδα και το Λαό!

Είμαστε Εθνικιστές διότι πιστεύουμε ακράδαντα και αδιαπραγμάτευτα στην φυ­λετική και ιστορική συνέχεια του Ελληνι­σμού, από τα κατάβαθα της αρχαιότητας μέχρι και τις μέρες μας. Είμαστε Εθνικιστές διότι πιστεύουμε στον Ελληνικό Λαό ως γενεσιουργό αιτία ενός υπέρλαμπρου Πολιτισμού, στον Ελληνικό Λαό ως εκπολι- τιστή και θεμελιωτή του Δυτικού Κόσμου.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, ως πολιτική έκφραση του Λαϊκού Εθνικισμού, αγωνίζεται για την οικοδόμηση ενός Κρά­τους Εθνικού, ενός Κράτους το οποίο θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και θα προασπίζεται τα δίκαιά του.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα συνεπώς, δεν εξυπηρετεί τη συντήρηση ενός -από κάθε άποψη- αντεθνικού Κράτους, του οποίου κάθε ενέργεια αποβλέπει στην κερ­δοσκοπία της εγχώριας και της διεθνούς πλουτοκρατίας εις βάρος ενός εξαθλιωμέ­νου Λαού, μήτε όμως στοχεύει στη διατήρη­ση των προνομίων της μεταπολιτευτικής, αριστερίστικης κάστας των κρατικοδίαιτων νεόπλουτων.

Οι Εργάτες, οι Αγρότες και προπαντός η Νεολαία, αποτελούν πάντοτε την κινητήριο δύναμη κάθε επαναστατικής κίνησης η οποία τολμά να αμφισβητεί την καθεστηκυ- ία τάξη. Ως εκ τούτου, ο Λαϊκός Εθνικισμός, είτε το παραδέχονται οι πολιτικοί μας αντί­παλοι είτε όχι, είναι η Ιδεολογία του Μέλλο­ντος και κατ’ επέκταση το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι ο Πολιτικός εκείνος Οργανι­σμός που νομοτελειακά θα κυριαρχήσει.

Καμία όμως Νίκη δεν χαρίζεται απλόχε­ρα, μήτε οι υπεύθυνοι των δεινών του Λαού μας θα εγκαταλείψουν πρόθυμα τα προκλη­τικά τους προνόμια. 

Η μαζική συστράτευση υπό τις Σημαίες του επαναστατικού Λαϊκού Εθνικισμού συνιστά και τον καταλύτη των επερχόμενων εξελίξεων. Ο χρονικός ορίζο­ντας της εθνικής και κοινωνικής αφύπνισης του Ελληνικού Λαού (της συνειδητοποίησης δηλαδή του γεγονότος ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί την τελευταία ελπίδα του Έθνους), καθορίζει μοιραία και το τέλος της δουλείας των τόκων και συνάμα την απαρχή της πραγ­ματικής Εθνικής μας Ελευθερίας.

του Ευάγγελου Καρακώστα
εφημερίδα «Εμπρός«