ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ! Οι ολιγάρχες είναι τα στηρίγματα της «δημοκρατίας» τους. Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Όχι στο νέο Μνημόνιο και την φοροκαταιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Να μιλήσει ο λαός"


ΚΩΜΩΔΙΑ ΜΕ ΤΑ BRICS 
ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ 
ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ 
ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!


Χθες το μεσημέρι, δημοσιεύθηκε στα ΜΜΕ η παρακάτω είδηση:

«Διέψευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης ότι η Ελλάδα θα συμμετάσχει ως μέλος στην υπό διαμόρφωση νέα Αναπτυξιακή Τράπεζα που δημιουργούν οι χώρες BRICS (Κίνα, Ρωσία, Βραζιλία, Ινδία, Ν.Αφρική)».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Μανωλιός φόρεσε τα ρούχα του… αλλιώς:

«Η κυβέρνηση μελετά την ένταξη στην τράπεζα των BRICS

Το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην υπό ίδρυση αναπτυξιακή τράπεζα του ομίλου των BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Κίνα, Ινδία, Ν. Αφρική) μελετά η κυβέρνηση.  Σχετική πρόσκληση δέχθηκε ο Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον υφυπουργό Οικονομικών της Ρωσίας και εκπρόσωπο / αντιπρόσωπο της νέας αναπτυξιακής τράπεζας που δημιουργούν οι χώρες BRICS, Σεργκέι Στορτσακ. Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε το ενδιαφέρον της Ελλάδος και τη δέσμευση να εξετάσει διεξοδικά την πρόταση την οποία και θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει διεξοδικά με τους ηγέτες, των κρατών των BRICS. στην Αγία Πετρούπολη, την οποία θα επισκεφτεί ο Πρωθυπουργός προκειμένου να συμμετάσχει στο Οικονομικό Φόρουμ που διοργανώνεται 18 με 20 Ιουνίου».

Ποια είναι η αλήθεια; Το γεγονός ότι οι Τσιπροκαμμένοι έβαλαν την ουρά στα σκέλια και τα’ σκασαν κανονικότατα στο ΔΝΤ (για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες!), δημιούργησε την ανάγκη επικοινωνιακού αντιπερισπασμού, για να έχουν τροφή τα πολλαπλώς ξεφωνημένα «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια τους, για να καλλιεργούν φρούδες ελπίδες για δήθεν επικείμενη «στροφή», «κίνηση γεωστρατηγικής σημασίας» και άλλα παραμύθια για κουτοχορτοφάγους, ενώ οι εντολείς τους τα έχουν συμφωνήσει όλα με τους τοκογλύφους για το Μνημόνιο 3! 

Μάλιστα, το παραμύθι τους θα είναι διαρκείας ενός μηνός και βάλε, μέχρι την πραγματοποίηση του Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης και την διάψευσή τους (για μια ακόμα φορά…)! Αλλά μέχρι τότε…

Αντίοχος


SPIEGEL: ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

Να και μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση, που «κόπηκε» με τη μία από το 99,9% των ΜΜΕ, γιατί δε συμφέρει κανέναν από το σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο να την μαθαίνει ο ελληνικός λαός.

Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, επικαλούμενο ελβετικές πηγές, αποκαλύπτει ότι καμία κυβέρνηση της Ελλάδος δεν ενδιαφέρθηκε για τη δίωξη Ελλήνων φοροφυγάδων στην Ελβετία, ενώ οι σχετικές προτάσεις των ελβετικών αρχών έμειναν αναπάντητες. Ιδού τα βασικά στοιχεία του δημοσιεύματος:

«Οι ελληνικές αρχές αρνούνται εδώ και χρόνια να κυνηγήσουν τον αφορολόγητο πλούτο που βρίσκει καταφύγιο στις ελβετικές τράπεζες. Η στάση αυτή μας δημιούργησε την εντύπωση ότι στην Αθήνα δεν ενδιαφέρεται κανείς σοβαρά για αυτή την υπόθεση. Ήδη το 2012, με την αλλαγή της διμερούς σύμβασης για την αποφυγή της διπλής φορολόγησης, οι Ελβετοί είχαν εκφράσει την πρόθεση για βοήθεια στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής. Από τότε έχουν υποβληθεί από την Ελλάδα μόλις 15 αιτήσεις συνδρομής για ελέγχους. Ωστόσο, απλώς και μόνο η επονομαζόμενη «Λίστα-Λαγκάρντ» περιέχει 2059 ονόματα Ελλήνων καταθετών στο παράρτημα της HSBC στη Γενεύη, πράγμα που θα μπορούσε να είναι αφορμή για ένα τεράστιο αριθμό υπηρεσιακών αιτημάτων βοήθειας…».

Και γιατί δεν ενδιαφέρονται για τη φορολόγηση του κρυμμένου πλούτου των ολιγαρχών οι πολιτικάντηδες (της ψοφοδεξιάς, της «πρώτης φορά αριστεράς» και δε συμμαζεύεται); Γιατί οι ολιγάρχες είναι τα στηρίγματα της «δημοκρατίας» τους. Χωρίς αυτούς, η «δημοκρατία» τους θα είναι ένα τίποτα και θα καταρρεύσει μέσα σε λίγες ώρες!


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος:
Όχι στο νέο Μνημόνιο
και την φοροκαταιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ


«Η Χρυσή Αυγή δηλώνει την κατηγορηματική αντίθεσή της σε κάθε συμφωνία, την οποία έχει σκοπό να υπογράψει η κυβέρνηση και η οποία θα αποτελεί ένα νέο Μνημόνιο που θα διέπεται από το αγγλικό δίκαιο και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Και θα συνοδεύεται επίσης από μία νέα φοροκαταιγίδα η οποία θα εξαντλήσει ακόμη περισσότερο τον ελληνικό λαό.

Καλούμε την κυβέρνηση να ζητήσει τη γνώμη του λαού σε μια τέτοια περίπτωση που θα πάρει αυτήν τη απόφαση.







Τραγέλαφος από την Telegraph: Για να δείξουν το “σθένος” του Σύριζα, έβαλαν φωτογραφία της Χρυσής Αυγής





Το πόσο γελοία και της... πλάκας είναι τα ΜΜΕ (εγχώρια και διεθνή) το έχουμε καταλάβει.

Τα λάθη τους όμως δεν είναι αθώα, αλλά σκοπεύουν στην προώθηση μιας συγκεκριμένης προπαγάνδας και στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής στην λασπολόγηση και την συκοφάντηση των Ελλήνων Εθνικιστών.




Το "λάθος" που έκανε χθες η βρετανική ιστοσελίδα Telegraph είναι ενδεικτικό. Σε θέμα για τον Σύριζα και πόσο... σθεναρά κρατά τις κόκκινες γραμμές ο δικτυογράφος τοποθέτησε μια φωτογραφία από συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

Θέλοντας να δείξει ένα αποφασισμένο και ελληνικό πλήθος, μην έχοντας σχετική φωτογραφία από πολιτική ομιλία του Σύριζα - αφού εκεί είναι όλοι αποχαυνωμένοι - , χρησιμοποίησε μια φωτογραφία από την Χρυσή Αυγή.

Όχι τόσο τυχαίο και "αθώο" το λάθος, γιατί ο ηλεκτρονικός συντάκτης θα έπρεπε να αναρωτηθεί πώς γίνεται ο Σύριζα να έχει τόσες Ελληνικές Σημαίες στην συγκέντρωσή του; Ούτε για δείγμα δεν υπάρχει!

 - Το παρανοϊκό στην υπόθεση είναι ότι όταν τα ΜΜΕ θέλουν να καταδείξουν την "εγκληματική φύση" της Χρυσής Αυγής δείχνουν τις ίδιες φωτογραφίες. Όταν όμως χρησιμοποιούνται κατά λάθος για τον Σύριζα, καταδεικνύουν το σθένος και την αποφασιστικότητά του...