ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝΕ.....ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ.....Πρωτοφανής εμπαιγμός του Ελληνικού Λαού .Επικοινωνιακές κορώνες πριν την ολοκληρωτική υποταγή: Ολοένα και εγγύτερα η υπογραφή του νέου μνημονίου



Έχει γίνει συνήθεια πλέον η επιθετική ρητορική στο εσωτερικό από τον Σύριζα την ώρα που κάνει τις πιο θεαματικές κωλοτούμπες του. Έχουμε δει πολλάκις να «παίζεται» το συγκεκριμένο «έργο», πριν γίνει μία από τις τακτές υποχωρήσεις Σύριζα από τις λεγόμενες «κόκκινες γραμμές» του.

Μία τέτοια επικοινωνιακή εκστρατεία στήθηκε την ίδια ώρα που ο Δραγασάκης βρισκόταν ενώπιον του Ντράγκι, παρουσιάζοντάς του απόρρητο πακέτο μέτρων, που θα νομοθετηθεί σταδιακά τα επόμενα χρόνια. Χαρακτηριστικό της όλης υποθέσεως είναι ότι ο Δραγασάκης βγήκε από την συνάντηση όντας πεπεισμένος για την σύναψη του νέου μνημονίου, γεγονός που φάνηκε και από τις ανεπίσημες δηλώσεις του.

Την ίδια ώρα που γίνονταν αυτά, ο Σύριζα μέσω της κομματικής του εφημερίδας και δηλώσεις των στελεχών του φρόντισε να αλλάξει την επικαιρότητα. Έτσι βγήκε «επαναστατικό» άρθρο στην εφημερίδα «Αυγή», το οποίο επανέφερε για άλλη μία φορα το ζήτημα της στάσεως πληρωμών. Συγκεκριμένα, το ανυπόγραφο άρθρο έλεγε ότι άνευ χρηματοδότησης δεν θα υπάρξουν πληρωμές προς το ΔΝΤ και την ΕΚΤ.

Το όλο επικοινωνιακό εγχείρημα, δυστυχώς για τους συριζαίους, κατέστη αρκούντως γραφικό και γελοίο. Την ίδια ώρα που η «Αυγή» ξιφουλκούσε λεκτικά με τους τοκογλύφους, η κυβέρνηση έδινε σε μετρητά 200 εκ. ευρώ, προκειμένου να αποπληρώσει άλλη μία δόση προς το ΔΝΤ. Ταυτοχρόνως σχεδόν ο Γλέζος έκανε δήλωση που θύμιζε Παρισινή Κομμούνα για «να πάρουν οι εργάτες τα μέσα παραγωγής στα χέρια τους».

Επικαλούμενοι τακτικές πόκερ και δηλώνοντας ότι «δεν μπλοφάρουν πλέον», οι συριζαίοι καταφέρνουν απλώς να γίνουν ρεζίλι. Από την μία ουσιαστικά παραδέχονται ότι μέχρι τώρα «μπλόφαραν» και από την άλλη δεν καταφέρνουν να πείσουν κανέναν ότι κάτι άλλαξε στην όλη τακτική τους.

Βεβαίως οι κυβερνώντες δεν έχουν καμία ψευδαίσθηση ότι παίζουν «πόκερ» με τους διεθνείς τοκογλύφους και έτσι είναι ευκόλως αντιληπτό ότι η μοναδική «μπλόφα» τους είναι προς τον Ελληνικό Λαό, τον οποίον προσπαθούν να κοροϊδέψουν πριν ακριβώς την υπογραφή του νέου μνημονίου.

Πρωτοφανής εμπαιγμός του Ελληνικού Λαού 
Ακόμη και οι Γερμανοί ομολογούν 
πως έρχεται νέο Μνημόνιο!


Την ώρα που οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης στην Ελλάδα, ερίζουν προσχηματικά για την επίτευξη ή μη της συμφωνίας με τους δανειστές, φθάνοντας μέχρι το σημείο να κινδυνολογούν και να τρομοκρατούν τους Έλληνες κάνοντας λόγο για υποτιθέμενο ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδος από τη ζώνη του ευρώ, ο γερμανικός Τύπος προβάλλει με πηχυαίους τίτλους την επικείμενη συμφωνία με την κυβέρνηση Τσίπρα!

Το οικονομικό περιοδικό Manager Magazin αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα και οι πιστωτές της συγκλίνουν- όλες οι πλευρές επιθυμούν την επίτευξη συμφωνίας μέσα στον Μάιο», δίνοντας σαφή δείγματα για το που βαδίζει η πολυλάλητη «σκληρή διαπραγμάτευση».

Σε ακόμη πιο πανηγυρικό τόνο, η εφημερίδα Die Welt θεωρεί βέβαιη τη συμφωνία Ελλάδος-δανειστών και επιπλέον σημειώνει εμφατικά ότι η Μέρκελ έχει αποφασίσει να κλείσει η συμφωνία με την Ελλάδα, ενώ μέχρι να συμβεί αυτό η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα παράσχει την απαιτούμενη ρευστότητα! Επιπλέον αποκαλύπτει πως «η Ελλάδα φαίνεται έτοιμη να προχωρήσει σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις», διατυπώνοντας την εκτίμηση πως η Ελλάδα δεν είναι πιθανό να λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται τον Μάιο, αλλά πιθανότατα τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο.

Η Handelsblatt επιπρόσθετα, επισημαίνει: «εποικοδομητικές συζητήσεις, συγκρατημένη αισιοδοξία, ακόμη λίγη δουλειά: οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελλάδας και των πιστωτών της προχωρούν όπως συνήθως».

Συνεπώς, το κλίμα το οποίο έχει διαμορφωθεί στη Γερμανία συνηγορεί αναφανδόν προς την κατεύθυνση της οριστικής συμφωνίας της ελληνικής κυβέρνησης με τους ευρωπαίους δανειστές. Το οποίο με τη σειρά του σημαίνει ένα μεγαλοπρεπές Νέο Μνημόνιο για τον Ελληνικό Λαό, ως αποτέλεσμα «κοπιωδών και δραματικών» διαπραγματεύσεων.

Η κλεψύδρα της απάτης στην πλάτη του Ελληνικού Λαού αδειάζει και τη θέση της θα λάβει η έκρηξη της οργής και της αγανάκτησης των Ελλήνων



Τότε, όταν δηλαδή κατανοήσουν άπαντες πως ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Σύριζα και ΑΝΕΛ εξυπηρετούν τα συμφέροντα των τοκογλύφων, η Χρυσή Αυγή θα καταστεί η αναπόφευκτη απάντηση του Ελληνικού Λαού στα νέα δεσμά των εθνοκτόνων Μνημονίων!