ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Έκτακτη επιθεώρηση της συγκυβέρνησης από το το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ.Τσίπρας: Βοηθήστε την κυβέρνησή μας, αλλιώς έρχεται η Χρυσή Αυγή ! Θα κρύψουμε το νέο μνημόνιο πίσω από την δίκη της Χρυσής Αυγής .

Με την αναγνώριση της Παλαιστίνης τι γίνεται κ.Τσίπρα;


Πολύ γρήγορα ο Αλέξης Τσίπρας θα διαγράψει από τη μνήμη του τη συνάντηση και τις υποσχέσεις και φυσικά ΔΕΝ θα αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος ποτέ. Κόντρα με το AJC δεν πάει ούτε ο Θεός ! 



Ξαφνική επίσκεψη στην κατεχόμενη Αθήνα πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της διαβόητης Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (AJC), προς… επιθεώρηση των πολιτικάντηδων του… συνταγματικού τόξου. Η αντιπροσωπεία αποτελείτο από τον πρόεδρο της AJC Στάνλεϊ Μπέργκμανκαι τον εκτελεστικό διευθυντή Ντέιβιντ Χάρις, ενώ στις… επιθεωρήσεις συμμετείχαν και τα ηγετικά στελέχη του ΚΙΣ.

Η πρώτη… επιθεώρηση έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου και στον mister Tsipraο οποίος δήλωσε τυφλή υπακοή στους σιωνιστές (σύμφωνα με την ανακοίνωση της AJC):«Ο πρωθυπουργός τόνισε ιδιαίτερα τη σθεναρή στάση του κατά...του αντισημιτισμού και κάθε μορφής ρατσισμού, θέση την οποία με αποφασιστικότητα επανέλαβε σε σχετικό θέμα που τέθηκε από τους εκπροσώπους του Ελληνικού Εβραϊσμού. Επίσης, ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε τους δεσμούς παραγωγικής συνεργασίας της Ελλάδας με τις ΗΠΑ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ισραήλ».


Ακολούθησε… επιθεώρηση του φον Αντωνάκη (οι… παλιές φιλίες δεν ξεχνιούνται…), του Σταύρου Θεοδωράκη - Μπομπολάκη, του υπουργοπάνου Καμμένου (του μοναδικού που έσπευσε να τη διαλαλήσει στα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του, τόσο πολύ χάρηκε…), του υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδη Μπαλτά, του στελέχους των «Λαφαζανίστας» και υφυπουργού Εξωτερικών Χουντή και του εκπροσώπου Τύπου της νουδούλας Κώστα Καραγκούνη.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά τις συναντήσεις ήταν και «οι προσπάθειες για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού και του νεοναζισμού», σύμφωνα με την ανακοίνωση των… επιθεωρητών. Δεν είχαμε καμιά αμφιβολία, άλλωστε…


 Αντίοχος



Τσίπρας: Βοηθήστε την κυβέρνησή μας, αλλιώς έρχεται η Χρυσή Αυγή!


Συνάντηση με τον πρόεδρο του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και γραμματέα του γαλλικού Κομουνιστικού Κόμματος, Πιερ Λοράν, είχε ο Αλέξης Τσίπρας. Στην συνάντηση αυτή, που ήρθε μετά τις εν Βρυξέλλες συναντήσεις του με Γιουνκέρ και Σούλτς για το νέο μνημόνιο, αλλά και μετά τις δηλώσεις Βαρουφάκη για αναστολή των προεκλογικών υποσχέσεων του Σύριζα, ο Τσίπρας έθεσε το ένα και μόνο επιχείρημά του έναντι των διεθνών τοκογλύφων. 

Όπως έχει γίνει αντιληπτό από ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό, ο Τσίπρας λειτούργησε ως ένας κοινός πολιτικός απατεώνας, εκλεγόμενος με υπόσχεση την ρήξη και εν τέλει κάνοντας μνημονιακή κωλοτούμπα και ετοιμαζόμενος να υπογράψει το νέο μνημόνιο. Όμως στο μέλλον θα ξαναέχουμε εκλογές και το σύστημα δεν μπορεί να διακινδυνεύσει μία νέα απογοήτευση του κόσμου. 

Έτσι κρίνεται αναγκαίο να επιτραπεί στον Τσίπρα η διατήρηση - έστω - μία επικοινωιακής πολιτικής. Ως προς αυτό μοναδικό επιχείρημα είναι ο επαπειλούμενος ερχομός της Χρυσής Αυγής, της μοναδικής πραγματικά αντιμνημονιακής δύναμης στον τόπο, που δεν προτίθεται να έρθει σε "έντιμο" μνημονιακό "συμβιβασμό" με τους "εταίρους", δίνοντάς τους ως λεία τον Ελληνικό Λαό.

Η Χρυσή Αυγή έχει καταστεί διαπραγματευτικό εργαλείο, που εργάζεται υπέρ των Ελλήνων από τώρα. Ενδεικτικό αυτού η σύμπνοια δηλώσεων διεθνών αξιωματούχων, συριζαίων, οικονομολόγων και διανοητών, που συμφωνούν ότι άμα πέσει ο Σύριζα έρχεται η Χρυσή Αυγή. 

Σε αυτό το πνεύμα κινήθηκαν και οι σημερινές παρακλήσεις Τσίπρα προς τον Λοράν, τις οποίες και σας παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως: «Οι ηγέτες της Ευρώπης θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα σεβαστούν τη δημοκρατία, ή αν θα πάρουν το ρίσκο της ανόδου και ακροδεξιών και λαϊκιστικών κομμάτων στην Ευρώπη. Το παράδειγμα της Γαλλίας είναι πολύ σημαντικό».

Ό,τι και αν κάνουν όμως η νομοτελειακή αποδόμηση των πολιτικών απατεώνων και η επικράτηση των Εθνικιστών είναι αναπόφευκτη. 


















Βαρουφάκης: 

Θα κρύψουμε το νέο μνημόνιο 
πίσω από την δίκη 
της Χρυσής Αυγής





Παίρνει πίσω όλες τις προεκλογικές εξαγγελίες - Ο Σύριζα θα υπογράψει το νέο μνημόνιο την ημερομηνία έναρξης της δίκης, για να μην το παίξουν τα κανάλια και το καταλάβει ο κόσμος
Αποκαλυπτικότατος σχετικά με τις προθέσεις της συγκυβερνήσεως υπήρξε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης, μιλώντας σε ιταλικά ΜΜΕ.

 Όπως μεταδίδεται ο Βαρουφάκης είπε ότι ο Σύριζα θα «παγώσει» τις προεκλογικές δεσμεύσεις του για να μπορέσει να υπάρξει σύγκληση με τους διεθνείς τοκογλύφους και να υπογραφεί το νέο μνημόνιο. Κοινώς, τα κορόιδα που νομίζανε ότι ο Σύριζα θα καταγγείλει το μνημόνιο, θα αυξήσει τους μισθούς και θα τσακίσει την λιτότητα, ας ετοιμάζονται για την υπογραφή του νέου μνημονίου.

Συγκεκριμένα είπε: «η νέα ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να καθυστερήσει την εφαρμογή κάποιων προεκλογικών εξαγγελιών. Δεν είμαστε λαϊκιστές, τα μέτρα του προγράμματός μας αφορούν μόνον όποιον βρίσκεται κοντά ή κάτω από το όριο της φτώχειας»

Με βάση τα έως τώρα τεκταινόμενα της συγκυβερνήσεως, γίνεται αντιληπτό ότι αυτό που λέει ο Βαρουφάκης ουσιαστικά είναι ο περιορισμός των ευεργετικών μέτρων στους λαθρομετανάστες. Ακόμα και αν κάποιος δεν θέλει να το πιστέψει αυτό δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι μονάχα για αυτούς έχει διατηρηθεί το φιλολαϊκό προφίλ των κυβερνώντων, με την απελευθέρωσή τους στην Ομόνοια και τις εξαγγελίες όταν θα τους νοικιάσουν και διαμερίσματα! Αυτό την ίδια ώρα που σε ό,τι αφορά τους Έλληνες η κυβέρνηση έχει αρχίσει και ακούγεται ως μία συνέχεια των σαμαροβενιζέλων.

Ενδεικτικό του πόσο αληθινές είναι οι δηλώσεις Βαρουφάκη είναι ότι το Μαξίμου δεν διέψευσε, ούτε δήλωσε άγνοια, ως είθισται όποτε αποκαλύπτονται οι συριζαίοι. Επέλεξε την σιωπή, αφού δεν μπορείς να διαψεύσεις κάτι που θα γίνει τόσο σύντομα. Πως όμως θα μπορέσει να κρύψει από τον Λαό την υπογραφή του νέου μνημονίου, η συγκυβέρνηση Σανέλ; Πως θα κοροϊδέψουν τον Λαό για να μην καταλάβει ότι για άλλη μία φορά η εντολή του προδόθηκε από πολιτικάντηδες; Την απάντηση την δίνει ο Βαρουφάκης:

«Είμαστε βέβαιοι ότι θα καταφέρουμε να σταθεροποιήσουμε την οικονομία και την ευρωπαϊκή κοινωνία, τις ερχόμενες εβδομάδες, και να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία που πετύχαμε τον περασμένο Φλεβάρη. Όλοι μας έχουμε δεσμευθεί να πετύχουμε μια οριστική συμφωνία μέχρι τις 20 Απριλίου και ελπίζουμε να το πράξουμε και νωρίτερα, σε ό,τι αφορά τις μεταρρυθμίσεις που είναι αναγκαίες για τη σταθεροποίηση της Ελλάδας, και για να τεθούν οι προϋποθέσεις για τη μελλοντική οικονομική ανάκαμψη. Στο τέλος της ενδιάμεσης αυτής περιόδου, τον Ιούνιο, θα έχουμε ένα συμβόλαιο ανάμεσα στην Ευρώπη και την Ελλάδα, με στόχο την οικονομική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε μια σειρά από προβλήματα που πλήττουν την ελληνική κοινωνία, αλλά με έναν τρόπο που χαρακτηρίζεται από τους οικονομολόγους «συμβατά κίνητρα».»

Η «οριστική συμφωνία» του Βαρουφάκη θα υπογραφεί στις 20 Απριλίου, λοιπόν, ή έστω στις 19... Πρόκειται, βεβαίως, για το τρίτο μνημόνιο, το οποίο κανονικά θα έπρεπε να είναι πρώτη είδηση και να μονοπωλεί τα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Όμως, τι άλλο είναι προγραμματισμένο για τις 20 Απριλίου, όπως μεταδίδουν τα κανάλια της διαπλοκής; Μα φυσικά, η έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής. Γίνεται, οπότε, ευκόλως αντιληπτό ότι το σχέδιο είναι ότι την υπογραφή του νέου μνημονίου θα την καλύψουν με την έναρξη της πολύκροτης δίκηςΤα κανάλια αντί για τις υπογραφές και την ερμηνεία της «νέας συμφωνίας», θα προβάλλουν συνεχώς παλιά επεισόδια της «Χρυσαυγιάδας», ώστε να συκοφαντήσουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο.

Ας μην προτρέχουν, όμως, αφού η Χρυσή Αυγή, η μόνη πραγματικά αντιμνημονιακή δύναμη μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, θα φροντίσει ώστε να μάθει ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός τι ακριβώς θα υπογράψουν εκείνες τις ημέρες και θα αποτελέσει μοναδική Δύναμη Αντίστασης απέναντι στην νέα μνημονιακή λαίλαπα που περιμένει τον Ελληνικό Λαό και την Πατρίδα. 



ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ 
ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ… ΧΕΡΑΚΙ 
ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, 
ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ 
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; 

«Είναι κοινή παραδοχή, Ελλήνων και ξένων, ότι αν αποτύχει ο ΣΥΡΙΖΑ θα ’ρθει η Χρυσή Αυγή. Γιατί, λοιπόν, οι διεθνείς τοκογλύφοι δε δίνουν ένα χεράκι στους Τσιπροκαμμένους για να σώσουν την παρτίδα;». 

Αυτή την απορία έχει αναγνώστης και μου γύρεψε να του τη λύσω. Για πολλούς λόγους, αγαπητέ μου. Με πρώτον και κύριο, ότι αυτοί έχουν μάθει μόνο να παίρνουν (να αρμέγουν είναι ο πιο σωστός όρος…) κι όχι να δίνουν. Και το Μνημόνιο δεν το ’φεραν για πλάκα στην Ελλάδα, αλλά για να αρμέξουν τις πλουτοπαραγωγικές της πηγές, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο που υπάρχουν εν αφθονία στη Χώρα, κι ας μην το ξέρει ο λαός μας. Έπειτα, είναι και το άλλο. Αν αρχίσουν να δίνουν, δε θα είναι πλέον τοκογλύφοι αλλά… φιλάνθρωποι και ευεργέτες. Ρόλος που δεν τους ταιριάζει καθόλου και επιπλέον τον θεωρούν… προδοσία στις παραδόσεις της φυλής τους. Θα προτιμούσαν να δέσουνε μια πέτρα στο λαιμό τους και να φουντάρουνε στο αρμυρό νερό, παρά να γίνουνε… Μητέρες Τερέζες.

Εξάλλου, που να πρωτοδώσουν; Αν αρχίσουν να δίνουν από δω κι από κει, θα είναι μονίμως με το χέρι στην τσέπη. Να δώσουν στους Παλαιστινίους για να κάτσουνε φρόνιμα, να δώσουν στους Αφγανούς για να μην στηρίζουν τους Ταλιμπάνηδες, να δώσουν στους Έλληνες για να μην πάνε στην Χρυσή Αυγή, να δώσουν στους Ουκρανούς, στους Ιρακινούς, στους Σύριους, στους έτσι, στους γιουβέτσι, και μετά τι θα κάνουν αυτοί, μπρίκια θα κολλάνε; 

Δίνουνε, λοιπόν, κάτι ψιλά στα κατά τόπους ανδρείκελά τους (πολιτικάντηδες, ολιγάρχες και λοιπούς παρατρεχάμενους), για να βγάζουν εκείνοι τον όφη από την τρύπα και βαστάνε για λογαριασμό τους τα μεγάλα κέρδη από το… άρμεγμα!

 Αντίοχος