ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Εάν δεν ήταν βουλευτές της Χρυσής Αυγής... Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου



Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Μέγα πολιτικό θέμα ετέθη για το γεγονός ότι στις συνεδριάσεις της Βουλής επιβάλλεται να είναι παρόντες και οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Φυσικά στο σημείο αυτό το Σύνταγμα είναι σαφές. Το κοινοβούλιο αποτελείται από 300 βουλευτές και καμμία εξουσία σε αυτή τη χώρα δεν είναι υπεράνω της άλλης ούτως ώστε να εμποδίζει την παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στις συνεδριάσεις.

Πόσο μάλλον όταν είναι σε όλους γνωστό ότι σε μία δημοκρατία ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας και ότι εμείς κατηγορούμαστε μεν αλλά δεν έχουμε καταδικαστεί δε και κανένας δεν αποκλείει την αθώωση μας σε μία δίκαιη δίκη. Αρκεί να θυμηθούμε τα όσα έγραφαν οι κατακίτρινες φυλλάδες της διαφθοράς και τα ρυπαρά κανάλια της διαπλοκής για κρυμμένα οπλοστάσια, για στρατόπεδα, για κρυφούς χρηματοδότες, πράγματα εντελώς αστήρικτα από στοιχεία, τα οποία μας έχουν προσάψει και φυσικά δεν είναι δυνατόν να αποδείξουν ότι έχουμε την οποιαδήποτε σχέση με όλες αυτές τις χολερικές και φανταστικές κατηγορίες. Κανένας από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν κατηγορείται για κάποια συγκεκριμένη εγκληματική πράξη και μέσα στις δεκάδες χιλιάδες σελίδες του κατηγορητηρίου η πλειοψηφία των εγγράφων αφορά άρθρα τα οποία δημοσιεύθηκαν στον τύπο και δημόσιες ομιλίες.

Είναι περισσότερο από φανερό ότι πρόκειται για μία δίωξη φρονήματος και πράγματι αυτό αποτελεί πρωτοτυπία αφού υποτίθεται ότι σε μία δημοκρατία το φρόνημα το οποιοδήποτε φρόνημα δεν διώκεται. Επί πλέον, μας αποκαλούν άλλοτε “νεοναζί” και άλλοτε “ναζί”, και αυτό με βάση κάποια κείμενα τα οποία έχουν γραφεί πριν από 3 και 4 δεκαετίες. Είναι γνωστό όμως σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό και το υπο- στηρίξαμε δημόσια με την πολιτική μας δράση, τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια, ότι εμείς δηλώνουμε υπερήφανοι Έλληνες Εθνικιστές, πατριώτες αντιμαρξιστές και αντικαπιταλιστές.

Αλλά ας επανέλθουμε στο αρχικό ζήτημα που ετέθη σε αυτό το κείμενο. Εάν μπορεί δηλαδή η Βουλή να συνεδριάζει και να είναι νόμιμο αυτό, χωρίς την παρουσία των κατά τεκμήριο ακόμη αθώων προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Και όμως, υπάρχουν κάποιοι τους οποίους τυφλώνει το μίσος είτε μαρξιστικό, είτε καπιταλιστικό και έχουν το θράσος να υποστηρίζουν ότι δεν έχει καμμία σημασία η παρουσία εκλεγμένων αντιπροσώπων του Έθνους με πλήρη πολιτικά δικαιώματα στις συνεδριάσεις της Βουλής! Αλήθεια, εάν οι προφυλακισμένοι βουλευτές δεν ήταν όπως ισχυρίζονται συκοφαντικά οι πολιτικοί μας αντίπαλοι “κακοί φασίστες”, αλλά “προοδευτικοί” τι θα έλεγαν;

Η απάντηση είναι προφανής και δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο παρά μόνο να τονίσουμε ότι οι κατήγοροί μας εκτός από ψευτοδημοκράτες είναι και βαθύτατα υποκριτές.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ


ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ: "ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΔΟΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ" (BINTEO)



- O επικεφαλής του Eurogroup σημείωσε πως οι διαπραγματεύσεις θα
ξεκινήσουν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες

- Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε πως συζήτησαν για το άνοιγμα των επαγγελμάτων και τα ανοιχτά καταστήματα

- Σημείωσε ωστόσο ο κ. Ντάισελμπλουμ πως τα τεχνικά κλιμάκια θα έρχονται στην Αθήνα

- Ξεκαθάρισε ο επικεφαλής του Eurogroup πως δεν θα υπάρξουν προκαταβολές εάν δεν υπάρξουν μεταρρυθμίσεις

- Ο Μοσκοβισί ζήτησε να επιταχυνθεί η υλοποίησεων των δεσμεύσεων 


Μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup όπου δεν υπήρξε κοινό ανακοινωθέν, ο επικεφαλής του οργάνου έδωσε το στίγμα όλων όσων συζητήθηκαν με τον έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη.



Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ σημείωσε πως στο Eurogroup συμφωνήθηκε πως δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο και έτσι υπήρξε συμφωνία την Τετάρτη να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες και όχι στην Αθήνα. Ωστόσο, ο κ. Ντάισελμπλουμ σημείωσε πως εάν κριθεί απαραίτητο τα τεχνικά κλιμάκια μπορεί να έρθουν στην Αθήνα για την καλύτερη οργάνωση των διαδικασιών.



Από τις δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup φάνηκε πως στη συνεδρίαση υπήρξε έντονη κριτική για το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, που οι Βρυξέλλες το θεώρησαν μονομερής ενέργεια. Έτσι ο κ. Ντάισελμπλουμ σημείωσε πως υπογραμμίστηκε για άλλη μία φορά να μην υπάρξουν μονομερείς ενέργειες από την πλευρά της Ελλάδας. 



Από την πλευρά του, ο Επίτροπος Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Πιερ Μοσκοβισί επανέλαβε πως οι δεσμεύσεις της Ελλάδας είναι απαραίτητο να εφαρμοστούν, ξεκαθαρίζοντας πως υπάρχει μεγάλος όγκος τεχνικής εργασίας που πρέπει να γίνει.



Der Spiegel: Επιτέλους η Ελλάδα αποφάσισε να διαπραγματευτεί με την πρώην τρόικα



Πανταχού παρούσα η τρόικα και μετά το σημερινό Eurogroup



Συνεχίζεται η καταστροφική για την Ελλάδα εποπτεία της τρόικα με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει απεμπολήσει τις υποσχέσεις του για φιλολαϊκή πολιτική και να παραπαίει από τα συνεχή χαστούκια των τοκογλύφων δανειστών.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


Η Χρυσή Αυγή συσπειρώνει το πλειοψηφικό αντιμνημονιακό ρεύμα στην Ελληνική Κοινωνία



Ολόκληρη η κοινωνία υφίσταται μία επικοινωνιακή επιχείρηση τρομοκρατίας από τους διεθνείς τοκογλύφους, την κυβέρνηση και τα πρόθυμα ΜΜΕ των «νταβατζήδων». Ο αντικειμενικός σκοπός των ειδήσεων περί «ασφυξίας» είναι η μεταστροφή της κοινής γνώμης, ώστε να αποζητήσει έναν «έντιμο συμβιβασμό» και την υπογραφή ενός νέου μνημονίου.

Από ότι δείχνει δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για την «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ» αυτή η επιχείρηση έχει κάποια μερική επιτυχία, παρότι δεν μπορεί κανείς να εμπιστευτεί τις δημοσκοπήσεις, που αποκλειστικό στόχο έχουν την χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Στην δημοσκόπηση λοιπόν φαίνεται ότι ο κόσμος επιζητεί έναν «έντιμο συμβιβασμό», γεγονός που δεν απηχεί την πραγματικότητα, αλλά τους ευσεβείς πόθους των καναλαρχών.

Αυτό, όμως, που χρήζει σχολιασμού είναι η κατά κόμμα κατανομή αυτών που επιθυμούν την οριστική ρήξη με τους διεθνείς τοκογλύφους και την πορεία της χώρας προς την Ελευθερία και την Ανάπτυξη. Εκεί φαίνεται ότι πραγματοποιείται μία απότομη μεταστροφή στον πολιτικό χάρτη, με δεδομένη την μνημονιακή στροφή του Σύριζα.

Ο κόσμος που ψήφισε Σύριζα άκουγε προεκλογικών λόγια παχιά περί καταγγελίας του μνημονίου και… σκίσιμο των μνημονίων. Τώρα από ότι φαίνεται κατά 57,8% επιθυμεί έναν «έντιμο συμβιβασμό» με τους «δανειστές», ενώ μόνο το 38,9% των ψηφοφόρων του Σύριζα εξακολουθούν να θέλουν την ρήξηΑυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα: Είτε η επανάσταση έληξε νωρίς για τους συριζαίους, είτε ότι απογοητευμένοι αποχωρούν από τον Σύριζα οι πραγματικοί αντιμνημονιακοί.

Από την άλλη μεριά το κόμμα που φαίνεται ότι συσπειρώνει το πλειοψηφικό αυτό ρεύμα στις τάξεις του είναι η Χρυσή Αυγή που έχει το υψηλότερο ποσοστό ψηφοφόρων – υποστηρικτών, που ειλικρινώς και διακαώς επιθυμούν την ρήξη. Συγκεκριμένα η Χρυσή Αυγή έχει το υψηλότερο ποσοστό ανθρώπων που επιθυμούν την ρήξη, το οποίο ανέρχεται στο 55,6% έναντι 52,1% του ΚΚΕ και 46,3% των Ανέλ.

Αυτό δείχνει, εμφανώς, ότι πλέον καθίσταται σαφές σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό ότι το μοναδικό πραγματικά αντιμνημονιακό κόμμα στην Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή, αφού έπεσαν οι μάσκες των όψιμων «επαναστατών» της αριστεροδεξιάς συγκυβέρνησης Σανέλ. Αυτό μας δείχνει τι πρόκειται να επακολουθήσει συντόμως στον πολιτικό χάρτη της Ελλάδος με την αύξηση των δυνάμεων της Χρυσής Αυγής και την μετατόπιση των φιλομνημονιακών στον Σύριζα, γεγονός που θα διαλύσει τα αποκόμματα ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι.