ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Η ΜΟΝΗ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΒΙΝΤΕΟ



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή μίλησε στην διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου παραμένει για 17 μήνες παράνομα προφυλακισμένος.

Αρχικά, τοποθετήθηκε για το μείζον κοινοβουλευτικό ζήτημα που προέκυψε από την παρέμβαση της Προέδρου, Ζωής Κωνσταντοπούλου, τονίζοντας ότι η προηγούμενη Βουλή λειτουργούσε παράνομα και ψήφιζε νομοσχέδια με λιγότερους από 300 βουλευτές. Στην συνέχεια απηύθυνε θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες που έδωσαν μια άνιση μάχη ενάντια στην φίμωση και την λάσπη και πέτυχαν μια περήφανη νίκη υπό αντίξοες συνθήκες, κατατάσσοντας την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου.

Η Χρυσή Αυγή πολέμησε ένα Μνημόνιο των καπιταλιστών και τώρα θα πολεμήσει το Μνημόνιο των αριστερών. Στα εθνικά θέματα η κατάσταση είναι εξίσου ζοφερή με τους βουλευτές – πράκτορες της Άγκυρας που επιχειρούν να δημιουργήσουν μείζον εθνικό ζήτημα στην ελληνική Θράκη. Από την άλλη στο Αιγαίο οι τουρκικές προκλήσεις έχουν φτάσει στο απροχώρητο, καθώς στο εσωτερικό της χώρας δεν υπάρχει μια αξιόπιστη δύναμη εθνικής αντιστάσεως.

Την χώρα πια κυβερνά ο «αντιρατσισμός» και επικρατεί ένα χάος στο εσωτερικό σε θέματα ασφάλειας και δημοσίας τάξης. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιδράσει ο λαός σε όλη αυτήν την ζοφερή κατάσταση είναι να πυκνώσει τις τάξεις της Χρυσής Αυγής, της πολιτικής δύναμης που έδειξε στην πράξη με τις θυσίες των στελεχών της και με τις φυλακίσεις της ηγεσίας της ότι είναι αποφασισμένη να δώσει τον Αγώνα.

Επισήμανε ακόμα πως η διαφθορά συνεχίζει απτόητη, καθώς δεν υπάρχει πολιτική βούληση για κάθαρση όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, μόνο λόγια. Το νέο Μνημόνιο της αριστεράς θα περάσει από την νέα Βουλή, καθώς και οι δήθεν αριστεροί ιδεολόγοι θα υποταχθούν σε αυτόν τον επονείδιστο συμβιβασμό. 

Το κούρεμα του χρέους και η καταγγελία του Μνημονίου που ψήφισε ο ελληνικός λαός δεν πραγματοποιείται από τους κυβερνώντες. Η χώρα συνεχίζει να κυβερνιέται με e-mails σύμφωνα με τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει αναγέννηση της εθνικής οικονομίας και της Πατρίδας ως αποικία χρέους. Όλοι οι διεθνείς αναλυτές συνηγορούν πως αν αποτύχει ο Σύριζα, τότε θα έρθει η Χρυσή Αυγή, καθώς η Νέα Δημοκρατία είναι απαξιωμένη και πολιτικά τελειωμένη.

Η μόνη γνήσια αντιμνημονιακή και αντικαπιταλιστική δύναμη που υπάρχει είναι η Χρυσή Αυγή! 

Οι μόνοι που αντιστέκονται σε αυτήν την κρίση αξιών είναι οι Χρυσαυγίτες.