ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Τάκης Θεοδωρακόπουλος: Η Χρυσή Αυγή ασπίδα για Ελλάδα και Ευρώπη απέναντι στους Μουσουλμάνους εξτρεμιστές


Τάκης Θεοδωρακόπουλος: Η Χρυσή Αυγή ασπίδα για Ελλάδα και Ευρώπη απέναντι στους Μουσουλμάνους εξτρεμιστές
Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"
Στην νέα πολιτική κατάσταση όπως διαμορφώνεται στην πατρίδα μας μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται σε άρθρο του στο βρετανικό περιοδικό «The Spectator» ο διάσημος Ελληνας αρθρογράφος Τάκης Θεοδωρακόπουλος. Με το γνωστό δηκτικό του ύφος, ο Sir Taki δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την «απειλή» της Ελλάδος απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ενωση, για την οποία τρέφει μια παλαιόθεν τεκμηριωμένη αποστροφή. «Τα καλά νέα είναι ότι το ελληνικό υπόθετο πρόκειται να ανακουφίσει την οικονομική δυσκοιλιότητα της ΕΕ. Το κακό είναι ότι υπάρχει ένας Κάστρο ανάμεσά μας, -ακριβώς όπως ο Φιντέλ πριν 56 χρόνια-, ένας δημοκρατικά εκλεγμένος λαϊκιστικής. Τότε ήταν ο θείος Σαμ ο οποίος ήταν ο μπαμπούλας. Τώρα είναι η ΕΕ. Τότε η Σοβιετική αρκούδα έσπευσε προς διάσωση του Φιντέλ. Τώρα είναι ο Πούτιν. Προσωπικά, προτιμώ τον Vlad από την απρόσωπη, μη εκλεγμένη συμμορία των Βρυξελλών».
Στη συνέχεια δίνει μια εκ των έσω εικόνα των αντιδράσεων της συντηρητικής μεγαλοαστικής τάξης αλλά και μια ενδιαφέρουσα ερμηνεία της διακυβερνήσεως Σαμαρά: “Η Αθήνα ήταν πολύ ήσυχη το βράδυ της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ. Οι περισσότεροι φίλοι μου αισθάνθηκαν αποτροπιασμό για το μέγεθος της νίκης του Τσίπρα. Τους ρώτησα, τι περίμεναν μετά από τέσσερα χρόνια λιτότητας; Μια νίκη Σαμαρά; Ένας καλός φίλος αντέτεινε, «Αλλά ο Σαμαράς είναι ξάδελφος μου ...». Λες και αυτό έκανε τα πράγματα ΟΚ. Είναι περίεργοι αυτοί οι Έλληνες. Η συμμορία των Βρυξελλών εισάγει έναν δούρειο ίππο, τον Σαμαρά, για να εκτελέσει τις διαταγές της, η μεσαία τάξη εξαφανίζεται-6000 γιατροί πάνε προς τα δυτικά, και οι Έλληνες φίλοι μου είναι έκπληκτοι όταν ένας Κάστρο εμφανίζεται και κερδίζει, σχολιάζει ο Sir Taki.
Aπό την κριτική του δεν ξεφεύγει και η πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής, δίωξη την οποία έχει και στο παρελθόν στηλιτεύσει. Αναφερόμενος στα αίτια της ήττας Σαμαρά, γράφει: “Ένας άλλος λόγος ήταν το να στρέψει η κυβέρνηση όλη την εξουσία της κατά της Χρυσής Αυγής, το λεγόμενο νεοναζιστικό κόμμα, κάτι που η Χρυσή Αυγή δεν είναι. Πολλά από τα μέλη της μαραζώνουν στη φυλακή για χαλκευμένες κατηγορίες τώρα, κάτι που θα στοιχειώνει τους Έλληνες όταν ο Τσίπρας δείξει το πραγματικό πρόσωπό του και ξεκινήσει να βάζει στη φυλακή άτομα για «αντι-ελληνικές δραστηριότητες», όπως το να μιλούν ελεύθερα κατά της μαρξιστικής πολιτικής του. Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν η Χρυσή Αυγή που φρόντισε οι Μουσουλμάνοι εξτρεμιστές να μην εξαπλώσουν το κακό μήνυμά τους και τις δραστηριότητές τους ιδιαίτερα γύρω από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, τις δύο μεγαλύτερες πόλεις. Απέτρεψαν εκκολαπτόμενους τζιχαντιστές και εγκληματίες που απειλούσαν τους φτωχούς, κάτι που οι πολύπαθοι Βρετανοί και Γάλλοι θα έπρεπε να έχουν κάνει εδώ και χρόνια».

Βιογραφικό

Ο Τάκης Θεοδωρακόπουλος έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Davis Cup (τένις), ενώ υπήρξε και αρχηγός της εθνικής ομάδας καράτε. Έχει κερδίσει το αμερικανικό πρωτάθλημα βετεράνων στο τζούντο δυο φορές και το 2008 ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής του τζούντο στην κατηγορία άνω των 70 ετών. Είναι αρθρογράφος στο «London Spectator» (διατηρεί τη μακροβιότερη στήλη του εμβληματικού περιοδικού), στους «Sunday Times» του Λονδίνου, στο αμερικανικό «Esquire», στο «Vanity Fair» και στο «Chronicles Magazine». Το 2002 ίδρυσε το περιοδικό «The American Conservative» με τον αμερικανό πολιτικό Pat Buchanan. Ως πολεμικός ανταποκριτής, έχει καλύψει τους πολέμους του Βιετνάμ, του Γιομ Κιπούρ και την εισβολή στην Κύπρο, το 1974.



ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΚΗ... ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΓΩΤΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ !!! ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΑΚΕΣ..ΒΙΝΤΕΟ.



Δεκτή με χλιαρά χειροκροτήματα από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έγινε η... πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για τον Προκόπη Παυλόπουλο. Οι περισσότεροι δείχνουν να έχουν παγώσει.

Με κομμένη την ανάσα δείχνουν να περιμένουν στο βίντεο που ακολουθεί τα λόγια του Πρωθυπουργού και την πρότασή του για Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Η κοινοβουλευτική ομάδα παρακολουθεί σιωπηλή την εισαγωγή που κάνει ο Αλέξης Τσίπρας για αριστερή υποψηφιότητα.

Οταν προφέρει το όνομα του Προκόπη Παυλόπουλου οι περισσότεροι βουλευτές δεν χειροκροτούν.

Δείτε το βίντεο στο 3:50


Η Χρυσή Αυγή λέει όχι στην υποψηφιότητα Παυλόπουλου, γιατί πρόκειται για εξέχον στέλεχος του παλαιοκομματικού, αμαρτωλού, μνημονιακού κατεστημένου.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου


Παυλόπουλος: Η νέα ψυχρολουσία…


Η κυβέρνηση Τσίπρα εναγωνίως αγωνίζεται: 


α). Να παγώσει το λαϊκό αίσθημα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού, να σπείρει την απογοήτευση και την αδράνεια… 

β). Να αποδείξει ότι η «αριστερά» του ΣΥΡΙΖΑ είναι η συναινετική συνταγή των καιρών για τη διάσωση του καθεστώτος και την απορρόφηση των λαϊκών κραδασμών…


Ο Παυλόπουλος είναι μια επιλογή «Συναίνεσης».

Αυτή τη «συναίνεση» σηματοδοτεί και …εκλιπαρεί η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με την πρόταση Παυλόπουλου… 

Αυτή η συναινετική ιδεολογία διαπερνάει τον «αριστερό» ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις μεγάλες ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ της παραδοσιακής αριστεράς… 

Ο παραλογισμός; Αυτές τις κληρονομιές των μεγάλων και αιματοβαμμένων προδοσιών, ο Τσίπρας, ο δραματικά ακατάρτιστος ιστορικά, τις πρόβαλε και τις εξήρε σαν τις «μεγάλες στιγμές της Αριστεράς»!!! 

Κατάλαβε, αλήθεια, τι είπε ο Τσίπρας; Ότι οι συμφωνίες του Λιβάνου, της Καζέρτας και της Βάρκιζας ήταν «μεγάλες στιγμές της Αριστεράς»… 

Η συγκυβέρνηση Τζανετάκη ήταν κι αυτή μια «μεγάλη στιγμή της Αριστεράς» 

Τέτοιες στιγμές σηματοδοτεί και η πρόταση Παυλόπουλου… 

Αλήθεια οι «αριστερές πλατφόρμες» τι λένε; Στα λόγια πιθανότατα να ψελλίσουν κάποια πράγματα, στην ΠΡΑΞΗ θα νομιμοποιήσουν τη ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ και θα παράσχουν το αναγκαίο αριστερό άλλοθι: Όπως ΠΑΝΤΑ… 

Μόνο που οι αυταπάτες σήμερα γκρεμίζονται ταχύτατα, ιδιαίτερα οι «αριστερές» αυταπάτες όταν αυτές κυβερνούν…


Προδοσία της Λαϊκής εντολής οποιαδήποτε μνημονιακή συμφωνία



Ο Ελληνικός Λαός με την ψήφο του έδωσε τέλος στην καταστροφική μνημονιακή πολιτική και οποιαδήποτε συμφωνία στα πλαίσια που ορίζουν οι τοκογλύφοι δανειστές συνιστά προδοσία της Λαϊκής εντολής.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου