ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: 
Οι φυλακές δεν σταμάτησαν τον Αγώνα 
για μια ισχυρή Ελλάδα, 
ελεύθερη από τα δεσμά των τοκογλύφων

??????????

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγραφεί ο εθνικιστικός παλμός, ο ενθουσιασμός και το πλήθος κόσμου που συνέρρευσε στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου στην Αθήνα.



Ένα ολόκληρο ξενοδοχείο γέμισε ασφυκτικά
ενώ εκατοντάδες έμειναν εκτός, 
καθώς δεν χωρούσαν.


Κόντρα στα καταγέλαστα και παραπλανητικά σενάρια από τα παπαγαλάκια του συστήματος και από τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις, 

ο ελληνικός λαός έστειλε ηχηρό μήνυμα:
 ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ 
ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Η Χρυσή Αυγή θα είναι σίγουρα τρίτο κόμμα 
στις εκλογές της Κυριακής με αυξημένα 
ποσοστά, ένα αποτέλεσμα το οποίο θα σημάνει και την δικαίωση του Αρχηγού, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων παρανόμως προφυλακισμένων Συναγωνιστών.


Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τον Αγώνα 

των Ελλήνων Εθνικιστών 

για ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα!


Την εκδήλωση παρουσίασε η Συναγωνίστρια 

και υποψήφια βουλευτής Αττικής 

Ευγενία Χρήστου – Γερμενή


Στην προεκλογική συγκέντρωση 

μίλησαν οι Συναγωνιστές:


Γιώργος Επιτήδειος, Ευρωβουλευτής
??????????
Λάμπρος Φουντούλης, Ευρωβουλευτής
??????????
Ελευθέριος Συναδινός, Ευρωβουλευτής
??????????
Κώστας Αλεξανδράκης, 

υποψήφιος βουλευτής Αττικής
??????????
Ευάγγελος Καρακώστας, 

υποψήφιος βουλευτής Βοιωτίας
??????????

Ηλίας Παναγιώταρος, 

υποψήφιος βουλευτής Β΄Αθηνών


Η Χρυσή Αυγή ως μετεκλογικός εφιάλτης για το σύστημα.



Λίγες μόλις ημέρες μας χωρίζουν από την διεξαγωγή των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Το σκηνικό δείχνει να έχει ξεκαθαρίσει μόνο ως προς τα εξής πράγματα: ο ΣΥΡΙΖΑ  πρώτο κόμμα, αλλά χωρίς την απαιτούμενη αυτοδυναμία και με διάφορα  στελέχη του να κάνουν "περίεργες" δηλώσεις, λες και φοβούνται την εντολή διακυβέρνησης. Η ΝΔ γνωρίζει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει τις εκλογές. 

Ο Σαμαράς νοιάζεται πολύ περισσότερο να μετριάσει το μέγεθος της ήττας, ακριβώς για να μην εκπαραθυρωθεί άμεσα από την ηγεσία του κόμματος. Ελπίζει ότι θα καταφέρει να ελέγξει τους τριγμούς αυτής της ήττας και να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους δελφίνους, οι οποίοι σίγουρα θα κάνουν την εμφάνιση τους το βράδυ των εκλογών.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι αναμφισβήτητα το τρίτο κόμμα, παρά τις "φιλότιμες" προσπάθειες των δημοσκοπικών εταιριών να δείχνουν ότι η κατάσταση είναι "ντέρμπι" και το αποτέλεσμα αμφίρροπο. Κοιτάζοντας το σκηνικό της κεντροαριστεράς στην ολότητα του θα διαπιστώσουμε  ότι Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και ΚΙΔΗΣΟ θα πρέπει να μοιραστούν ένα ποσοστό γύρω στο 12%. Πιο πάνω δεν μπορεί να είναι, γιατί αρκετοί κεντροαριστεροί έχουν μετακινηθεί προς τον ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της αύρας εξουσίας που αυτός εκπέμπει. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανόν οι δύο από τους τρεις  (η καμπάνα βαράει για ΠΑΣΟΚ και ΚΙΔΗΣΟ πιο πολύ εξαιτίας του αλληλοφαγώματός τους) να βρεθούν εκτός του νέου  Κοινοβουλίου. Το ζωτικό σημείο για το σύστημα είναι να βάλει εντός Βουλής τόσο το Ποτάμι και ενδεχομένως μια από τις δύο μορφές του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να έχει την δυνατότητα για καλύτερη προώθηση της επόμενης μνημονιακής συγκυβέρνησης.

Ποια θα είναι, όμως, η μετεκλογική κατάσταση, έτσι ώστε να φανεί αν είναι πραγματοποιήσιμη ή όχι η νέα συγκυβέρνηση; Μπορεί ο Λαφαζάνης να υποστηρίζει ότι αποκλείεται ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί με τη ΝΔ, το Ποτάμι, το ΠΑΣΟΚ  και το μόρφωμα του Τζέφρυ, στην ουσία όμως δεν το πιστεύει. Απλώς, τέτοια λόγια και ανάλογη συμπεριφορά, του την υπαγορεύει ο ρόλος του, ως αριστερή αντιπολίτευση μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Με δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να φτάσει στην αυτοδυναμία (κάτι που στην πραγματικότητα δεν θέλει ούτε ο ίδιος) είναι αναγκασμένος να συνεργαστεί με όποιο από τα τρία προαναφερόμενα κόμματα της κεντροαριστεράς κατορθώσει να μπει στη Βουλή.

Να επιδιώξει νέες εκλογές θα είναι γι’ αυτόν μεγάλο ρίσκο, καθώς σ’ αυτή την περίπτωση θα υποστεί ακόμα πιο έντονα το επιχείρημα της καταστροφολογίας, με την ανάλογη πίεση από επιχειρηματικούς κύκλους της Χώρας και του εξωτερικού, με τους οποίους "νταραβερίζεται" σε διερευνητικό επίπεδο εδώ και ορισμένο χρονικό διάστημα. Υπάρχει, βεβαίως, και η εναλλακτική λύση της συνεργασίας με τη ΝΔ, «ο μεγάλος συνασπισμός» δηλαδή, αλλά στην συγκεκριμένη φάση δείχνει μάλλον ανώριμη για πραγματοποίηση. Όχι μόνον επειδή η ήδη προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα τους δεν αφήνει επί του παρόντος τέτοια περιθώρια, οπότε μια τέτοιου είδους κυβερνητική συνεργασία θα μπορούσε να γίνει μόνο στο πλαίσιο μιας κυβέρνησης «εθνικής ενότητας», με πρωθυπουργό πιθανότατα κάποιο τρίτο πρόσωπο, για να μην φαίνεται ως "ανάρμοστη σχέση".

Πολύ περισσότερο, όμως, το γεγονός ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας αποκλείει ένα τέτοιο σενάριο, ακριβώς επειδή σε μια τέτοια περίπτωση το Κίνημα των Ελλήνων  Εθνικιστών θα καταστεί, με τον πιο επίσημο τρόπο, η Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Κάτι τέτοιο θα μετατρεπόταν σε εφιάλτη για το σύστημα, το κομματικό του υπηρετικό προσωπικό, το εκδοτικό κατεστημένο και τις υπόλοιπες παραφυάδες του συστήματος. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ φθαρεί από την άσκηση της κυβερνητικής εξουσίας θα πρέπει να υπάρχει "αξιόπιστη" αντιπολίτευση στο πρόσωπο της ΝΔ και όχι σ’ αυτό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία δεν ελέγχεται στο ελάχιστο από το αντεθνικό και αντιλαϊκό σύστημα.

Στην ουσία, όπως αναφέραμε και προηγουμένως, μια χαρά κάθεται στον ΣΥΡΙΖΑ  το να μην έχει την αυτοδυναμία. Μία κυβερνητική συνεργασία με οποιοδήποτε από τα πολιτικά  μορφώματα της κεντροαριστεράς του προσφέρει το καλύτερο άλλοθι για τις κωλοτούμπες που κατά συρροή θα κάνει ως επικεφαλής στην κυβέρνηση. Αυτό ακριβώς υπονόησε ο Σουλτς όταν είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναγκαστεί να σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού και δεν υπάρχει υποψήφιος εταίρος, ο οποίος θα συμφωνήσει με αυτά που εμφανίζονται σαν ριζοσπαστικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ιστορία, λοιπόν, θα επαναληφθεί όπως το 2012, όταν η ΔΗΜΑΡ προσέφερε το αριστερό άλλοθι που χρειαζόταν οι Σαμαράς-Βενιζέλος για την φρέσκια κυβέρνηση τους. Τώρα  είτε το Ποτάμι, είτε το ΠΑΣΟΚ ή ο Τζέφρυ θα κληθούν να δώσουν στην κυβέρνηση Τσίπρα αυτό το άλλοθι. Ο τρόμος της διερευνητικής εντολής στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως Τρίτη Πολιτική  Δύναμη, στοιχειώνει σαν εφιάλτης τα όνειρα των κύκλων εκείνων που κινούν τα νήματα στην εγχώρια συστημική πολιτική σκηνή.

Γι’ αυτό και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, ως η μόνη γνήσια αντισυστημική πολιτική έκφραση, θα είναι ο μεγάλος και ουσιαστικός νικητής στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!   

Γιώργος «Μάστορας»


'Εφθασεν η ώρα... "για την καινούργια γέννα"



25 Ιανουαρίου 2015, όπως τότε, 25 Μαρτίου 1821, το θυμικό του Κολοκοτρώνη, του Πλαπούτα, του Καραϊσκάκη και των άλλων ηρώων πρέπει να μας οδηγήσει. 

Πρέπει να ανοικοδομήσουμε εξ ολοκλήρου το Έθνος μας. Δεν πρέπει μόνο να το προφυλάξουμε από την εισβολή του ξένου τρόπου σκέψης και την σεχταριστική μεταπρατική επιστήμη των ζητιάνων και ερημοσπιτών, αλλά πρέπει να μας ανήκει ένα πρόσωπο μία αποστολή. Έτσι μόνο μπορούμε να του ξαναδώσουμε την χαμένη του ζωή. 

Όπως ακριβώς μόνο οι Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να εγγυηθούν την εθνική ανεξαρτησία, κατά τον ίδιο τρόπο μόνο μία εθνική ιδέα, μία νέα εθνική θέληση είναι ικανή να απαλείψει το έργο που έκαμαν οι ξενόφερτες ιδεολογίες, και να το εμποδίσουν να συνεχισθεί.

Στο όνομα της αληθινής ελευθερίας, της ελευθερίας του Έθνους.  Της Ελευθερίας που ονειρεύτηκε ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, οι Μακεδονομάχοι, οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, οι πολεμιστές του Γράμμου και του Βίτσι, τα αγόρια και τα κορίτσια της ΕΟΚΑ, οι ήρωες των Ιμίων. 

Κατηγορούμε την κίβδηλη ελευθερία, την ελευθερία της αγοράς, του χρήματος και των “προοδευτικών ιδεών” όπως ακριβώς στο όνομα της αληθινής δημοκρατίας, αυτής που εκφράζει την θέληση των Ελλήνων, κατηγορούμε την κίβδηλη δημοκρατία, αυτήν που αλλοιώνει την θέληση του λαού και θέλει με το έτσι θέλω, με συνωμοτικό, αυταρχικό τρόπο να επιβάλλει πραξικοπηματικά την μετάλλαξη του Έλληνα σε άλλο είδος.

Έφτασε η ώρα της  μεγάλης απόφασης.  

Ψήφος στην Χρυσή Αυγή! Η Θέληση της Δύναμης. Την αποκτήσαμε μέσα απο τις χυδαίες και βάρβαρες επιθέσεις κατά των Ελλήνων πατριωτών από τις έμπουσες, τις μποβαρίζουσες τις ρεπατζούδες, τους μαιντανούς και τους μεροκαματιάρηδες των ΜΜΕ(ξαπάτησης),  

Ψήφος στην Χρυσή Αυγή!  Η απάντηση  στο παραλήρημα των κενών  αμερικανοθρεμένων (που μπορεί να έζησαν στην Αμερική, αλλά δεν έμαθαν τι είναι πατρίδα), των επαγγελματιών γραικύλων που ξεπουλάνε το Έθνος για να δρέψουν την ξένη δάφνη και   των διάφορων “προοδευτικών” κεκράκτων.

Ψήφος στην Χρυσή Αυγή!  Είμαστε Έλληνες. "Εσμέν γαρ Ελληνες το γένος, ώς η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί" (Γεώργιος Γεμιστός ή Πλήθων).

Ψήφος στην Χρυσή Αυγή!  Είναι ψήφος ειλικρινής δυνατή, ανιδιοτελής. Βγαίνει μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Κτυπά πάνω στις πέτρες και του βράχους που τους πότισαν με αίμα χιλιάδες Έλληνες και γίνεται αχός και βουητό. Λυγίζει του αλύγιστους, τα κατεβάζει τ άστρα. Έφθασε ή ώρα για "πάλεμα για μάτωμα για την καινούργια γέννα". Η μεγάλη αλήθεια του Ελληνισμού κυλάει σαν το γάργαρο νερό να ξεπλύνει το μίασμα "της προδοσίας και της ασκήμιας".

maximos


ΚΙ ΟΜΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ 2,23 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑΚΙ ΤΣΑΚΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ, ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 
(ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ 
ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ)!


Επιπλέον 2.227.303 ευρώ διανέμει το υπουργείο Εσωτερικών στο πλαίσιο της εκλογικής χρηματοδότησης στα δικαιούχα κόμματα, με βάση το ποσοστό 50% + 10%. Να σημειωθεί πως στις 13 Ιανουαρίου είχαν διανεμηθεί 4.036.000 ευρώ.

Ακολουθούν τα κόμματα και τα ποσά:

1. Νέα Δημοκρατία 747.214,52 ευρώ.

2. Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ) 706.463,94 ευρώ.

3. Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ) 263.632,28 ευρώ.

4. Ανεξάρτητοι Έλληνες - Πάνος Καμμένος 161.242,00 ευρώ.

5. Δημοκρατική Αριστερά 134.239,08 ευρώ.

6. Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας 126.425,33 ευρώ.

7. Ελιά Δημοκρατική Παράταξη (Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα - Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα - Δυναμική Ελλάδα - Μεταρρυθμιστική Αριστερά - Νέοι Μεταρρυθμιστές - Πολιτεία 2012 - Πρωτοβουλία Β') 39.060,36 ευρώ.

8. Το Ποτάμι 32.172,38 ευρώ.

9. Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ευρωπαϊκό Αντιμνημονιακό Μέτωπο, Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, Πυρίκαυστος Ελλάδα, Ελληνικό Κίνημα Αμεσης Δημοκρατίας, Ανεξαρτητοι Ελληνες - Πάνος Καμμένος 16.853,93 ευρώ.

Σύνολο 2.227.303,82 ευρώ.

Προ ολίγων ημερών (στις 13/01), τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου (δηλαδή, όλα εκτός από την Χρυσή Αυγή), έλαβαν το σύνηθες έκτακτο «εκλογικό επίδομα», από την κρατική χρηματοδότηση (δηλαδή, από το αίμα και τον ιδρώτα του αγρίως φορολογούμενου ελληνικού λαού). Τα δε πρόθυμα ΜΜΕ, έκαναν λόγο για τη μικρότερη εκλογική χρηματοδότηση των τελευταίων ετών…


Πράγματι, ήταν η μικρότερη, γιατί ήταν μόνο η… πρώτη δόση. Υπήρχε και δεύτερη, ύψους 2.227.303 ευρώ, η οποία δίνεται τώρα! Προφανώς, χώρισαν το ποσόν σε δύο δόσεις, για να μη δώσουν στόχο και εξαγριώσουν τον κοσμάκη.

Ιδού ποιοι μασάνε τα χαράτσια που πληρώνουμε, εις υγείαν των… κορόιδων:

Παρατηρούμε δε ότι το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και το κόμμα του… καμένου προέδρου Πάνου παίρνουν δύο ξεχωριστές χρηματοδοτήσεις, μία ως κόμματα κι άλλη μία ως (δήθεν) συνασπισμοί (ανύπαρκτων) κομμάτων… 

Αυτό θα πει ατσιδοσύνη!

ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ 
ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ Η ΟΧΙ 
560,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ;


ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ

Το δικαίωμα του εκλέγειν στην μεταπολίτευση, είναι το μοναδικό επίχρισμα δημοκρατίας που επιφυλάσσει ο κοινοβουλευτισμός στον Έλληνα πολίτη. Επειδή τα δημοψηφίσματα για τα μείζονα κοινωνικά ζητήματα απαγορεύονται στον φαύλο πολίτευμά μας. 

Επειδή ο Έλληνας πολίτης άγεται και φέρεται από το καθεστώς, ως "αρκούδα στα δεσμά του γύφτου" που τον εκμεταλλεύεται κατά το δοκούν. Επειδή τα ΜΜΕ της πλουτοκρατίας αποκοιμίζουν τον ανοχύρωτο πνευματικά εκλογέα κάθε βράδυ με "σφηνάκια δημοσκοπήσεων". 

Επειδή οι εκλογές ή αλλιώς "η πεμπτουσία της δημοκρατίας" γίνονται κάθε 2, 3 ή το πολύ 4 χρόνια, για μία μόνο ημέρα και διαρκούν λίγες μόνο στιγμές, όσο δηλαδή διαρκεί η διαδικασία του φακελώματος. Για αυτούς που δεν γνωρίζουν τι θα ψηφίσουν την Κυριακή ή δεν είναι σίγουροι για την επιλογή τους, το ιστολόγιό μας σας διευκολύνει με τις παρακάτω καίριες ερωτήσεις. Σίγουρα η απάντησή τους θα συμβάλλει στην αποκρυστάλλωση της εκλογική σας προτίμησης: 

- Ποιός πολιτικός σχηματισμός μπορεί να αποδεσμέυσει την ανεξάρτητη δικαιοσύνηη οποία θα τερματίσει την πολιτική της υποτέλειας και εθνικής προδοσίας; Ποιο κόμμα λαχταρά να εφαρμοστούν η ισονομία και η ισηγορία προς όλους ανεξαιρέτως;

- Ποιός πολιτικός σχηματισμός έχει την βούληση να εκδικηθεί τους πολιτικούς που ασέλγησαν εις βάρος της πατρίδας, εις βάρος των πολιτών και των περιουσιών τους; Ποιό κόμμα επιθυμεί να εκδικηθεί αυτούς που εξάλειψαν το συνταγματικό δικαίωμα της δικής του έκφρασης; Ποιό κόμμα έχει την βούληση να επιβάλει την πολιτική κάθαρση; 

- Ποιοί είναι αυτοί οι πολιτικοί που δεν συναλλάχθηκαν με το καθεστώς της πλουτοκρατίας και των διεφθαρμένων υπηρετών τους πολιτικάντηδων; Ποιοί πολιτικοί δεν είναι δέσμιοι της διαφθοράς και δεν έχουν κλέψει δημόσιο πλούτο, χωρίς ποτέ να συναγελασθούν με τους κλέφτες;

- Ποιο είναι το κόμμα που φυλακίστηκε χωρίς δίκη επειδή οι κυβερνώντες έδωσαν την εντολή σε επίορκους δικαστικούς, μόνο και μόνο επειδή συρρίκνωναν δημοσκοπικά την εκλογική βάση της ΝΔ; 

- Ποιο είναι το μοναδικό κόμμα που ελέγχθηκε και βρέθηκε απολύτως καθαρό δίχως αγύριστα χρέη, μυστικούς χρηματοδότες και μαύρα ταμεία; 

- Ποιο κοινοβουλευτικό κόμμα μολονότι του παρακρατήθηκε η νόμιμη χρηματοδότηση, συνεχίζει να οργανώνει ποικίλες δράσεις αλληλεγγύης στον Έλληνα ανεξαρτήτως κομματικής προτίμησης, όπως ρούχα, τρόφιμα, γιατρούς, αίμα, νομική στήριξη, εύρεση εργασίας; 

- Ποιο είναι το κόμμα που διοργάνωσε τις πρώτες αντιμνημονιακές συγκεντρώσειςστη Νίκαια το Νοέμβριο και στο Σύνταγμα τον Δεκέμβριο του 2011; Ποιο κόμμα την παραμονή της πρωτοφανούς φυλάκισης των βουλευτών του τον Σεπτέμβριο του 2013, κατέθεσε μήνυση στον Άρειο Πάγο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης από το ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2007-2010;

- Πώς λέγεται το κόμμα το οποίο δεν ρύπανε με ούτε μία αφίσα και ούτε ένα μουσαμά το αστικό περιβάλλον για τον προεκλογικό του αγώνα; Ποιο κόμμα δεν ανέβηκε σχεδόν ποτέ στο βήμα της κρατικής και ιδιωτικής τηλεόρασης, παρά μόνο συκοφαντήθηκε ασύστολα χωρίς δικαίωμα αντιλόγου; 

- Ποιού κόμματος δολοφονήθηκαν 2 μέλη εμπρός από τα γραφεία του, λίγο μετά από τις αντισυνταγματικές προφυλακίσεις των βουλευτών του, χωρίς να κινηθεί η δικαιοσύνη για την διερεύνηση του εγκλήματος και χωρίς να το συλλυπηθεί το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του τόπου; 

- Ποιό κόμμα καλείται αντιδημοκρατικό ενώ ευαγγελίζεται τον εκδημοκρατισμό του πολιτεύματος με διενέργεια δημοψηφισμάτων για όλα τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα;

- Ποιός είναι ο πολιτικός αρχηγός που εξαιρέθηκε τον Μάϊο του 2012 από την μετεκλογική σύσκεψη της ολομέλειας των κομματικών αρχηγών της νέας βουλής στο μέγαρο του Παπούλια; Πως λέγεται το κόμμα που βρίσκεται εκτός του πολιτικού τόξου της μεταπολίτευσης; Ποιός με άλλα λόγια είναι ο ορκισμένος εχθρός του εχθρού σου;

Εάν απάντησες όλες τις παραπάνω ερωτήσεις, τότε αποκλείεται να λαθέψεις. 

Εάν πάλι δεν είχες το κουράγιο να διαβάσεις όλο το ερωτηματολόγιο, μάλλον δεν θέλεις να αποδεχθείς την μεταπολιτευτική αλήθεια. 

Στην περίπτωση αυτή δεν θέλω να σου επιβάλω τις απαντήσεις των ερωτήσεων που απέφυγες, γιατί μάλλον είσαι εμπαθής και εγωιστής. 

Καλύτερα να μιλήσει μια εικόνα που ισοδυναμεί με χιλιάδες λέξεις:


Νίκος Β.



Συνέντευξη του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Kontra Channel 20 01 2015.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Για 8 λεπτά ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής 
στο Kontra Channel...
Aρκετά για να μπολιάσει τον σπόρο του Αγώνα και της Επανάστασης του λαού μας...
ΒΙΝΤΕΟ


O  Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel και στον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη, τον μοναδικό τηλεοπτικό σταθμό που φιλοξενεί τις θέσεις και τους εκπροσώπους του κόμματος.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε αρχικά στις πρωτοφανείς αντιδημοκρατικές συνθήκες, κάτω από τις οποίες διεξάγει τον προεκλογικό της Αγώνα η τρίτη πολιτική δύναμη του Τόπου. Τόνισε πως κύριος υπεύθυνος της παράνομης πολιτικής δίωξης κατά της Χρυσής Αυγής είναι η Χούντα Σαμαρά που έχει καταρρεύσει και συνένοχοι σε αυτό το έγκλημα κατά του Συντάγματος και του Πολιτεύματος είναι και όλα τα υπόλοιπα κόμμα του «συνταγματικού τόξου» που εθελοτυφλούν.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος επανέλαβε για ακόμη μια φορά πως η Χρυσή Αυγή θα είναι το τρίτο κόμμα στις επερχόμενες εκλογές παρά τις διώξεις και τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις του Μαξίμου που προσπαθούν να παραπλανήσουν τον ελληνικό Λαό.

Τέλος, έστειλε το μήνυμα πως οι πολιτικοί κρατούμενοι της Χρυσής Αυγής είναι περισσότερο ελεύθεροι στη φυλακή από αυτούς που προσκυνάνε τους ξένους αφέντες του Μνημονίου. 

Αυτά που δεν σου δείχνουν τα ΜΜΕ








































Ηλθε η ώρα...Χρυσή Αυγή.Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ- VIDEO.




Χρυσαυγήτες είναι η γενιά που άρχισε να σκέφτεται μετά τον κατακλυσμό, το μεταπολιτευτικό τσουνάμι.Είναι οι άνθρωποι που είπαν φτάνει. Εφτασε η ώρα να πάψουμε να είμαστε σκυφτοί.  Έφτασε η ώρα να πάψουμε να κρύβουμε τις ιδέες μας για το έθνος και την πατρίδα. Για 40 χρόνια το μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού παρακολούθησε την επέλαση της αριστερόστροφης  προοδευτικάντζας που διέλυσε την κοινωνία, διαστρέβλωσε τις έννοιες. “Την φιλοπατρία” την αποκάλεσε “φασισμό”, την “καταστροφή”, “διαμαρτυρία”, τις “δολοφονίες”, “εκτελέσεις”. …

Είναι η γενιά που παρά τις προσπάθεις των σεσημασμένων διαγουμιστάδων του Ελληνισμού να της κόψουν τον ομφάλιο λώρο με το παρελθόν, την ιστορία, τις παραδόσεις ξεκίνησε τον αγώνα. της τιμής και της αξιοπρέπειας. Τιμή είναι να υπηρετείς την Ελλάδα χωρίς ματαιοδοξία, χωρίς να λυπάσαι τον εαυτό σου, και μέχρι την τελευταία συνέπεια.

Οι Χρυσαγήτες βγήκαν απο τα σπλάχνα του λαού. Πήγαν στα δημόσια σχολεία και όχι στα Αρσάκεια, τα Κολέγια, του Κωστέα-Γείτονα (ξέρουν αυτές), ούτε στην Εσπερία. Δουλεύουν την γή και την έχουν ποτίσει με ιδρώτα. Είναι παιδιά δικά μας. Είναι παιδιά της Ελλάδας.  Είναι οι άριστοι, οι μοναδικοί, οι ευγενείς, οι τυρρανοκτόνοι.  Στους αρίστους, στους μοναδικούς, στους ευγενείς ανθρώπους οι φιλοδοξίες, όσο και αν είναι μεγάλες, είναι πάντοτε υψηλές, όχι βέβαια, επειδή “χτυπούν” ψηλά, αλλά επειδή αναφερονται σε στόχους που δεν έχουν επίκεντρο το άτομο που τις τρέφει. Από την μία πλευρά έχουμε την φιλοδοξία της  αριστεράς που σημαίνει απλά κοινωνικό ανελκυστήρα, ένα σπίτι η μία επαυλη…και απο την άλλη την φιλοδοξία της Χρυσής Αυγής, αυτή που σημαίνει ετοιμότητα θυσίας, προσφοράς και αγάπης για την αιώνια Ελλάδα.

Στην Ελλάδα σήμερα, σε μία εποχή που όλος ο κόσμος αυτοδιακηρύσσεται στ' αριστερά, ή σχεδόν, το να είναι κανείς Χρυσαυγήτης, είναι ακόμη ο καλύτερος τρόπος να είναι αλλού...Οι Χρυσαυγήτες είναι σήμερα η βαθύτερη συνείδηση μιάς πάσχουσας κοινωνίας. Είναι οι άριστοι, οι μοναδικοί, οι ευγενείς που δεν επιτρέπουν στους  ημιμαθείς, του τύπου Mr Alexis, με τα πασσαλείματα γνωσεων, τις συλλογές τσιτάτων και τις πιασάρικες, κατα παρεγγελία, ομιλίες  τους να υποθηκεύουν το μέλλον της Ελλάδας. Προχωρούν ίσα μπροστά δεν στέκονται στην άκρη με ρεβεράντζες και τσιριμόνιες στην απολυταρχία των οπαδών του δόγματος του αίματος.



Η Χρυσή Αυγή,  με τις καθαρές ιδέες της, έχει δικαίωμα και υποχρέωση να αρνηθεί τις "αλήθειες" της μεταπρατικής αριστεράς, των νεοφιλελεύθερων άσχετων  και να τις αντιπαρατάξει με τις πιο δυνατές δικές της αλήθειες. Εκεί που υπάρχει θέληση υπάρχει ένας δρόμος. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Η Χρυσή Αυγή   διακηρύσσει αυτό που είναι.  Αναγνωρίζει τον κυριότερο εχθρό της Ελλάδας, τον ισοπεδωτισμό, αρνητή και μειωτή της διαφοροποιήσεως του κόσμο και το κυριότερο,   ότι τίποτα δεν είναι ουδέτερο στην ύπαρξη και ότι σε κάθε θέμα πρέπει να έχει τον λόγο της.

Μετα 40 χρόνια "επαναστατικής" μεταπολίτευσης: “Μεταπολίτευσι η  συνέχεια του εμφυλίου πολέμου με ειρηνικά μέσα” (Στέλιος Ράμφος, Η λογική της Παράνοιας, 2011, σελ 20). ήλθε  ώρα της Χρυσή Αυγής, της Χρυσής Ελπίδας, της Χρυσής Αναγέννησης που υπηρετεί το κοινωνικό σύνολο. Σήμερα ήλθε η ώρα της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή έχει πρόταση και εκπροσωπεί τους μεροκαματιάρηδες, την φτωχολογιά, την Ελλάδα του αγώνα  που οι οργανωμένες ομάδες των εγκαθέτων των βορείων προαστείων της κλινικά νεκρής αριστεράς, που τις συντηρούν τα ΜΜΕ(ξαπάτησης), κατέστρεψαν και υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών τους.

Η Χρυσή Αυγή υπηρετει τον Ελλήνα γιατί προέρχεται απο τον λαό, αγωνίζεται για τον λαό, είναι ο λαός.

Σιγά μη εκπροσωπούν τον λαό οι αρσακειάδες, τα κολεγιόπαιδα, οι απόφοιτες του Κωστέα-Γείτονα με τις τσιρίδες τους.
Που τον έμαθε τον λαό ο ο ομόρφωτος schooligan Τσίπρας; καταστρέφοντας τα σχολεία του λαού η στο Ιασω που γέννησε το κορίτσι του! Που τον έμαθαν τον λαό οι αριστεράντζες; Χορεύοντας την "Δραπετσώνα"! Που τον έμαθαν τον λαό οι διάφορες προοδευτικες πριμαντόνες; Ούτε τα παιδιά τους δεν στέλνουν σε δημόσιο σχολείο.

Χρησαυγήτες είναι ο λαός που επιτέλους δεν φοβάται, είναι ελευθερος..


maximos