ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ολόκληρη η διακαναλική συνέντευξη Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή




Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, κ. Λάμπρος Φουντούλης, ο βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος και υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων και νομικός του Κινήματος Χριστόφορος Τσάγκας μίλησαν στην διακαναλική συνέντευξη για τις θέσεις του εθνικιστικού κινήματος.

Δείτε το βίντεο...






Δείτε ολόκληρη την διακαναλική συνέντευξη Τύπου εδώ.

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


http://www.xryshaygh.com/assets/files/programma-2015.pdf



Bankingnews :Στην Β’ Αθηνών η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερο κόμμα. Πανευρωπαϊκό ενδιαφέρον για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Πανευρωπαϊκό ενδιαφέρον για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τον Ν. Μιχαλολιάκο

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Ακρόπολη» παραχώρησε ο προφυλακισμένος γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, στην οποία αναφέρθηκε στο πανευρωπαϊκό ενδιαφέρον για τη δίκη των μελών του κόμματος. 

Όπως τόνισε ο Ν. Μιχαλολιάκος, περισσότεροι από 150 δημοσιογράφοι από ευρωπαϊκά δίκτυα τηλεόρασης έχουν ζητήσει από τη Χρυσή Αυγή να είναι παρόντες στη δίκη αυτή.
«Θα τους το απαγορεύσουν;», διερωτήθηκε ο Ν. Μιχαλολιάκος, ενώ τόνισε ότι θα είναι παρόντες ευρωβουλευτές από 10 χώρες.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακρόπολη: Κύριε Μιχαλολιάκο ακούγονται πολλά τις τελευταίες ώρες ως προς το δικαστικό βούλευμα που τελικά σας παραπέμπει σε δίκη. 
Κάποιοι μιλούν για την διαφωνία του δικαστή - εισηγητή όμως, ως προς αυτό. Τι ισχύει απ’ όλα αυτά;

Ν.Μ.: Αυτοί που μεθόδευσαν την πολιτική μας δίωξη αποδεικνύονται και κοινοί εκβιαστές της Ελληνικής δικαιοσύνης. 

Διαρρέουν την επιθυμία τους προκειμένου να δώσουν εντολή, να βγει το δικαστικό βούλευμα κατά παραγγελία.

Διαρρέουν με έμμισθους δημοσιογράφους τους οποίους πλέον τους γνωρίζει όλος ο κόσμος, δήθεν πληροφορίες χωρίς φυσικά να ισχύει τίποτα από αυτές. 

Έχω ξεκαθαρίσει ότι επιθυμώ η δίκη μας να γίνει... χθες. 

Να έχει τηλεοπτική κάλυψη και να δει όλη η Ευρώπη σελίδα - σελίδα την δικογραφία – φιάσκο. 

Η αίθουσα του δικαστηρίου δεν είναι ανακριτικό γραφείο Κλάπα ή Ντογιάκου που λειτουργεί επί του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν». Η ακροαματική διαδικασία θα διεξαχθεί υπό το βάσανο ερωτήσεων στους διαδίκους.

Μπορεί τα Ελληνικά ΜΜΕ να βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία συγκάλυψης, και να μην προβάλουν την αλήθεια, αλλά σας ενημερώνω ότι περισσότεροι από 150 συνάδελφοί σας από ευρωπαϊκά δίκτυα τηλεόρασης έχουν ζητήσει από το κόμμα μας να είναι παρόντες στη δίκη αυτή. Θα τους το απαγορεύσουν; 

Θα είναι παρόντες ευρωβουλευτές από 10 χώρες. 

Θα τους εμποδίσουν να μπουν στην αίθουσα; 

Μία δίκη με ευρωπαϊκό ενδιαφέρον, που παρόμοια της δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, δεν θα πρέπει να έχει τηλεοπτική κάλυψη από την κρατική τηλεόραση για να ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός αν εμείς είμαστε «εγκληματική οργάνωση», ή αν ο Σαμαράς και οι επίορκοι δικαστές που χρησιμοποίησε πρέπει να πάνε φυλακή; 

Φοβούνται την αποκάλυψη της αλήθειας και τους έχει πιάσει κρύος ιδρώτας.

Ακρόπολη: Μου δημιουργείτε μία απορία. Γιατί δεν εξαφανίζουν δημοσκοπικά την Χρυσή Αυγή προκειμένου να απογοητεύσουν όσους θα ήθελαν να την υποστηρίζουν;

Ν.Μ.: Φυσικά και το κάνουν. 

Τα ποσοστά που δείχνουν στις δημοσκοπήσεις δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. 

Για κακή τους τύχη, οι ψηφοφόροι μας, τα στελέχη μας και απλοί πολίτες που δεν μας ψηφίζουν, αλλά βλέπουν την αδικία που συμβαίνει σε βάρος μας, εργάζονται σε δημοσκοπικές εταιρίες. 

Το διάβασα για πρώτη φορά στην εφημερίδα σας πριν από 2 μήνες και επαληθευτήκατε απόλυτα. 

Το γραφείο του Πρωθυπουργού ζήτησε απ’ όλες τις εταιρίες δημοσκοπήσεων, με το ανάλογο «κίνητρο» φυσικά να ψαλιδίζουν κατά 8 μονάδες το ποσοστό της Χρυσής Αυγής. Αντιλαμβάνεστε πως όταν η κοινωνία «βράζει» σε κάθε γειτονιά, οι Χρυσαυγίτες πλημυρίζουν δρόμους, καφενεία και χώρους εργασίας, θα εξευτελιζόντουσαν εντελώς και δεν θα γινόντουσαν πειστικοί εάν της έδιναν ποσοστά ΔΗΜΑΡ. Σας διαβεβαιώνω με απόλυτη γνώση αυτού που λέω ότι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι διψήφιο.
 
Σε 7 ημέρες θα δείτε εάν επαληθευτώ η όχι.
 
Στην Β’ Αθηνών η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερο κόμμα.

www.bankingnews.gr


Χαμένη η ψήφος στην Ν.Δ πού θα διαλυθεί με διαφορά κοντά στο 10%.Απελευθερώνεται κόσμος προς την Χρυσή Αυγή, η μόνη που μπορεί να γκρεμίσει την Δικτατορία των διεφθαρμένων.




Κλεισμένος στον ψυχεδελικό μικρόκοσμό του, με τις ανάλογες φαντασιώσεις να τον ακολουθούν στο παραληρηματικό του ταξίδι, ο Σαμαρά έχει χάσει κάθε αίσθηση της κοινωνικής πραγματικότητας. Όσοι του λένε ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη ξεκάθαρα τον κοροϊδεύουν. Είναι οι ίδιοι που του δημιουργούν διαφημιστικά σποτάκια που προκαλούν την οργή του κόσμου και τον σέρνουν σε ομιλίες σε διάφορα μέρη, όπου παρά την παρουσία των μπράβων του δεν γλυτώνει από την αποδοκιμασία του Λαού. Οι αντιδράσεις της ΝΔ σ’ όλους τους τομείς δείχνουν πανικό, καθώς οι άνθρωποί της βλέπουν ότι όχι μόνο δεν έχουν συσπείρωση πια, αλλά αντιθέτως εμφανίζονται ξεκάθαρα πλέον τάσεις συνεχούς αποσυσπείρωσης.

Η σίγουρη πλέον ήττα της ΝΔ αντί να συγκρατεί τους πιθανούς ψηφοφόρους της, τους οδηγεί πια σ’ άλλα κόμματα. Το όλο σκηνικό θυμίζει τις εκλογές του 2009, όταν ενώ οι τελευταίες δημοσκοπήσεις έδειχναν προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ γύρω στις 5 μονάδες, τελικά η ΝΔ έχασε με το διπλάσιο ποσοστό, δηλαδή 10,5%. Αυτό συνέβη επειδή μια μεγάλη μερίδα αναποφάσιστων κατέληξαν στην απόφασή τους τις τελευταίες ημέρες και δεν πήγαν στον σίγουρο χαμένο των εκλογών.

Με δεδομένο αυτό θα απελευθερωθούν πολλοί ψήφοι προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία έχει από τα υψηλότερα ποσοστά συσπείρωσης των ψηφοφόρων της και έτσι μπορεί να στοχεύσει πολύ πιο εύκολα στην διεύρυνση των ποσοστών της. Γι’ αυτό, άλλωστε, θα κατακτήσει την Τρίτη Θέση στις 25 Ιανουαρίου, παρά τις «φιλότιμες» προσπάθειες των δημοσκοπικών εταιρειών να δείξουν «μάχη» για το ποιο κόμμα θα είναι Τρίτο. Όσο κι αν προωθείται το «Ποτάμι» (για προφανείς λόγους) η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη (και) για την Τρίτη Θέση, με τις δικαιολογίες των «έγκυρων» δημοσκόπων να είναι γνωστές από τώρα: «Δεν υπολογίσαμε το εύρος της επιρροής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στους αναποφάσιστους».

Γιώργος Μάστορας

Γ. ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ: ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 


ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ


Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

μπορεί να γκρεμίσει 

την Δικτατορία των διεφθαρμένων.




Στάθης Παναγούλης: Φιμώνουν την Χρυσή Αυγή, την Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου !



Μία μεγάλη αλήθεια σχετικά με την ποιότητα της εν Ελλάδι «δημοκρατίας» ανέφερε σε συνέντευξή του ο Στάθης Παναγούλης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η αλήθεια που ανέφερε, βεβαίως, ο Παναγούλης δείχνει άμεσα το ποιο είναι το μοναδικό αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα, που μάχεται υπέρ των Ελλήνων και εναντίον των «νταβατζήδων» και των τοκογλύφων.

Και φυσικά αυτό είναι η Χρυσή Αυγή και όχι το κόμμα του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα μίλησε για την φίμωση που έχει επιβληθεί, τόσο προεκλογικά όσο και γενικότερα, από το μιντιακό κατεστημένο εναντίον της Χρυσής Αυγής. Θυμίζουμε ότι επί σειρά μηνών τα κανάλια δεν προβάλουν καμία δήλωση εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής και οι μόνες αναφορές στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι προκειμένου να «απλωθεί» η λάσπη του καθεστώτος.

Οι ακριβείς δηλώσεις ήταν: «Έχω μεγάλες πολιτικές και ιδεολογικές διαφωνίες με την Χρυσή Αυγή αλλά είναι λάθος αυτός ο αποκλεισμός τους από τα κανάλια και τον δημόσιο λόγο. Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα. Είτε το θέλουμε, είτε όχι!»

Κατά πρώτον έχει αξία η παραδοχή Παναγούλη ότι οι δημοσκοπήσεις των καθεστωτικών μέσων είναι χαλκευμένες και ότι η Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας. Κατά δεύτερον, επίσης αξία έχει το γεγονός ότι ο Παναγούλης, ένας προφανής ιδεολογικός αντίπαλος της Χρυσής Αυγής, αντιλαμβάνεται το προφανές, ότι δηλαδή τα κανάλια φιμώνουν και συστηματικά βιάζουν την δημοκρατία, μέσα από τη φίμωση της Χρυσής Αυγής.

Αυτό που προφανώς δεν αντιλαμβάνεται ο Παναγούλης, είναι ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό. Δεν το αντιλαμβάνεται γι’ αυτό και πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, που έχει πιάσει στασίδι στα πάνελ της διαφθοράς και της διαπλοκής, μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Η πραγματικότητα είναι ότι προκειμένου να απελευθερωθεί η Πατρίδα από τους δυνάστες απαιτούνται θυσίες, τις οποίες επιβάλλουν οι ίδιοι οι δυνάστες προς τους επίδοξους απελευθερωτές.  

Οι μόνοι που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν αυτές τις θυσίες που απαιτούνται, για την απελευθέρωση της Πατρίδας, είναι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες και ιδιαιτέρως οι κατηγορούμενοι Συναγωνιστές, που βρίσκονται στα Κελιά της Τιμής με «εντολή Σαμαρά»