ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Απελευθερώνεται κόσμος προς την Χρυσή Αυγή.




Κλεισμένος στον ψυχεδελικό μικρόκοσμό του, με τις ανάλογες φαντασιώσεις να τον ακολουθούν στο παραληρηματικό του ταξίδι, ο Σαμαρά έχει χάσει κάθε αίσθηση της κοινωνικής πραγματικότητας. Όσοι του λένε ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη ξεκάθαρα τον κοροϊδεύουν. Είναι οι ίδιοι που του δημιουργούν διαφημιστικά σποτάκια που προκαλούν την οργή του κόσμου και τον σέρνουν σε ομιλίες σε διάφορα μέρη, όπου παρά την παρουσία των μπράβων του δεν γλυτώνει από την αποδοκιμασία του Λαού. Οι αντιδράσεις της ΝΔ σ’ όλους τους τομείς δείχνουν πανικό, καθώς οι άνθρωποί της βλέπουν ότι όχι μόνο δεν έχουν συσπείρωση πια, αλλά αντιθέτως εμφανίζονται ξεκάθαρα πλέον τάσεις συνεχούς αποσυσπείρωσης.

Η σίγουρη πλέον ήττα της ΝΔ αντί να συγκρατεί τους πιθανούς ψηφοφόρους της, τους οδηγεί πια σ’ άλλα κόμματα. Το όλο σκηνικό θυμίζει τις εκλογές του 2009, όταν ενώ οι τελευταίες δημοσκοπήσεις έδειχναν προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ γύρω στις 5 μονάδες, τελικά η ΝΔ έχασε με το διπλάσιο ποσοστό, δηλαδή 10,5%. Αυτό συνέβη επειδή μια μεγάλη μερίδα αναποφάσιστων κατέληξαν στην απόφασή τους τις τελευταίες ημέρες και δεν πήγαν στον σίγουρο χαμένο των εκλογών.

Με δεδομένο αυτό θα απελευθερωθούν πολλοί ψήφοι προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία έχει από τα υψηλότερα ποσοστά συσπείρωσης των ψηφοφόρων της και έτσι μπορεί να στοχεύσει πολύ πιο εύκολα στην διεύρυνση των ποσοστών της. Γι’ αυτό, άλλωστε, θα κατακτήσει την Τρίτη Θέση στις 25 Ιανουαρίου, παρά τις «φιλότιμες» προσπάθειες των δημοσκοπικών εταιρειών να δείξουν «μάχη» για το ποιο κόμμα θα είναι Τρίτο. Όσο κι αν προωθείται το «Ποτάμι» (για προφανείς λόγους) η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη (και) για την Τρίτη Θέση, με τις δικαιολογίες των «έγκυρων» δημοσκόπων να είναι γνωστές από τώρα: «Δεν υπολογίσαμε το εύρος της επιρροής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στους αναποφάσιστους».

Γιώργος Μάστορας

Γ. ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ: ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 


ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ




Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 

μπορεί να γκρεμίσει 

την Δικτατορία των διεφθαρμένων.






ΝΤΟΡΑ: ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!



Πριν από τις εκλογές του 2012, η Χρυσή Αυγή είχε προειδοποιήσει τους ψηφοφόρους, ότι ψηφίζοντας την ΝΔ παίρνουν μαζί… δώρο το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Και αμέσως μετά τις εκλογές, δικαιώθηκε!

Τώρα, εν έτει 2015, ποιο είναι το… δώρο που θα πάρει όποιος ψηφίσει το καταρρέων κόμμα της ψοφοδεξιάς; Τη «λογική της συνεννόησης» με τον ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί –αν παραστεί ανάγκη- να οδηγήσει μέχρι και σε «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ποιος τα λέει αυτά; Η Ντόρα, σε συνέντευξή της στη φυλλάδα των Ιών!

«Στην περίπτωση που βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, ποια θα πρέπει να είναι η στάση της Ν.Δ.;», ρωτά ο δημοσιογράφος. «Εάν οι πολίτες αποφασίσουν να δώσουν εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ, εμείς δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τη λογική της στείρας άρνησης του κ. Τσίπρα. Θα στηλιτεύουμε ό,τι πιστεύουμε ότι θέτει σε κίνδυνο την πορεία της χώρας και τις θυσίες 5 ετών των πολιτών. Ταυτόχρονα όμως, στο πλαίσιο της συνεννόησης και της συναίνεσης, θα λειτουργήσουμε με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας. Η συνεννόηση ήταν απαραίτητη και χθες και θα είναι απαραίτητη και αύριο και εμείς σε αυτήν τη λογική θα κινηθούμε», του απαντά η Ντόρα.

«Θα γίνει μεγάλη συγκυβέρνηση;», ξαναρωτά ο δημοσιογράφος«Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τις θέσεις που εκφράζει σήμερα, είναι δύσκολο, διότι έχουμε δομικές διαφορές». Άρα, μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει κυβέρνηση και θ’ αλλάξει «τις θέσεις που εκφράζει σήμερα», «ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα», που λέει κι ο λαός μας!

Όποιος, λοιπόν, ψηφίσει ΝΔ με την ελπίδα δυναμικής αντιπολίτευσης στον ΣΥΡΙΖΑ, καλύτερα να το ξεχάσει. Γιατί η νουδούλα έχει… κακούς σκοπούς!

Τι ΝΔ, τι ΣΥΡΙΖΑ! 


Χρυσή Αυγή, 

η εθνική αντιπολίτευση!