ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΕΜΕΙΣ.



Ήδη έχουν αρχίσει οι ζυμώσεις και οι παρασκηνιακές κινήσεις μεταξύ των κομμάτων, που αφορούν την επόμενη ημέρα των εκλογών. Παρά τις υπερφίαλες και πομπώδεις δηλώσεις από κάποιους πολιτικούς αρχηγούς των μεγάλων παρατάξεων, παρά το αλληλοκατηγορητήριο και τις μομφές του ενός προς τον άλλον, μετά τις 25 Ιανουαρίου δεν θα μας εκπλήξει να τους δούμε καθισμένους και εναγκαλισμένους στο ίδιο τραπέζι να διανείμουν την εξουσία.

Η πολιτική ιστορία αυτού του τόπου μας έχει πολλάκις διδάξει, ότι ενώ προ της κάλπης οι μεν αποκλείουν ασυζητητί συνεργασία με τους δε, διότι αυτοί αποτελούν και συμβολίζουν την αλλαγή και την πρόοδο, αλλά κατόπιν των εκλογών, πάντα «για το καλό της Πατρίδας» οι αντιπαραθέσεις αμβλύνονται, οι υψηλοί τόνοι κοπάζουν και όλοι ως «συνδαιτυμόνες» (παλαιό, προ δυο ετών κείμενο) ανταλλάζουν αβρότητες και θωπείες.

Το μόνο βέβαιο λοιπόν είναι, ότι οι σαλτιμπάγκοι της Ελληνικής πολιτικής σκηνής παρά τις δημόσιες τοποθετήσεις που κάνουν και την χολή που χύνει ο ένας για τον άλλο, μετεκλογικά θα επιδιώξουν να συνεργαστούν για το σχηματισμό κυβέρνησης.

Τι πρόκειται να επακολουθήσει κατόπιν τούτου;

Τίποτα, η κατάσταση θα συνεχίσει να εξελίσσεται, όπως μέχρι σήμερα. Μνημόνια, δανειακές συμβάσεις, περικοπές μισθών και συντάξεων κατακερματισμός του κοινωνικού κράτους, απολύσεις, ανεργία, φτώχεια. Πέντε χρόνια πασχίζουμε κάτω από συνθήκες δυσβάστακτης λιτότητας και εξαθλίωσης, οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι, οι πλούσιοι πλουσιότεροι και το μόνο που καταφέραμε, είναι να αυξήσουμε το εξωτερικό μας χρέος.

Το πολύ- πολύ, το  μόνο που μπορεί ν’ αλλάξει είναι κάποιες συνιστώσες ν’ αποχωρήσουν ή να εκδιωχθούν με λακτίσματα από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα κενά να αναπληρωθούν από πολιτικούς μισθοφόρους της κεντροαριστεράς.

Οι μόνοι που θα παραμείνουν ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι, χωρίς να αναγκαστούν να περιορίσουν το βεληνεκές και την καυστικότητα της κριτικής τους, οι μόνοι που θα συνεχίσουν να βροντοφωνάζουν την αλήθεια και να καταγελούν την υποτέλεια και την διαφθορά, θα είναι οι Έλληνες Εθνικιστές. Γιατί εμείς, δεν υπαναχωρούμε, δεν κάνουμε ανταλλαγές και εξυπηρετήσεις, δεν ενδιαφερόμαστε για γραφεία και καρέκλες.

Η Χρυσή Αυγή ως πολιτικό κόμμα, ως Κίνημα και ως ιδεολογικός χώρος αγωνίζεται για την οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική απελευθέρωση της Πατρίδας μας και για την αναγέννηση του Ελληνισμού. Για εμάς προέχουν η Ελλάδα και ο Λαός της. Δεν δεσμευόμαστε από κανένα και δεν περιοριζόμαστε από στείρες και ανούσιες ιδεολογίες που εν τέλει προβάλουν έναν βλαβερό ψευτοανθρωπισμό και μια ισοπεδωτική ερμαφρόδιτη ελευθερία.

Γι αυτό άλλωστε και διωκόμαστε, φυλακιζόμαστε, δολοφονούμαστε και προβαλλόμαστε ως εγκληματίες.

Διότι είμαστε οι μόνοι πραγματικοί αντίπαλοι, ενός ανθελληνικού ξενοκίνητου καθεστώτος.

Νικόλαος Παπαδιονυσίου


Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να γκρεμίσει την Δικτατορία των διεφθαρμένων.Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Τα κράτη ανά τον κόσμο διέπονται από την "δημοκρατική" διαδικασία των εκλογών.Καλούνται οι πολίτες να εκλέξουν τον νέο ηγέτη που θα έχει ως κύριο μέλημα την ευημερία του λαού του. Όπως είναι γνωστό η πλειοψηφία καθορίζει τον νικητή,αλλά μήπως η πλειοψηφία δεν εκφράζει πάντα το σωστό και το δίκαιο; Μήπως η πλειοψηφία είναι αποτέλεσμα χειραγώγησης της γνώμης και της συνείδησης της μάζας; Η λογική της παγκοσμιοποίησης προβάλλει την δημοκρατία ώς την δύναμη του λαού φέρνοντας τα παραδείγματα "Ο λαός θέλει" , "Ο λαός αποφάσισε", "Ο λαός νίκησε". Αν λοιπόν η ίδια δημοκρατική διαδικασία των εκλογών, έχει ήδη υπονομευθεί ώστε να εκλεγούν οι "πνευματικοί ταγοί" μιας χώρας προς όφελος παγκοσμίων συμφερόντων, για ποιά δημοκρατία μιλάμε;



Ο πιο συνηθισμένος τρόπος υπονόμευσης μιας εκλογικής διαδικασίας, είναι η ψευδαίσθηση της επιλογής. Το σύστημα παρουσιάζει 10 κόμματα επί παραδείγματι και ο λαός είναι καταδικασμένος να ψηφίσει έναν από αυτούς, λευκό ή να απέχει. Κόμματα και ιδέες αντισυμβατικές του συστήματος, είναι καταδικασμένες να αποτύχουν γιατί πολύ απλά ο κινητήριος μοχλός της νίκης δεν είναι η "σωστή άποψη", αλλά το χρήμα. Μια παράταξη με σωστές και καθαρές απόψεις για παράδειγμα, δεν μπορεί να σταθεί επί ίσοις όροις (Δημοκρατία?!) στην μάχη για την διεκδίκηση της διακυβέρνησης. Και θα αναλύσω τους λόγους.


1) Οπαδική ψήφος.


Οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν πρώτη προτεραιότητα την δημιουργία κομματικών στρατών.Είτε με ανταλλάγματα,είτε από χαζομάρα. Στην κατηγορία της χαζομάρας εντάσσονται οι φαντασμένοι , οι οποίοι πιστεύουν στην "ιδέα" του συστημικού κόμματος. Αυτοί λοιπόν οι οπαδοί-ψηφοφόροι, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ψηφίζουν ΟΠΑΔΙΚΑ. Δεν τους ενδιαφέρει αν το κόμμα τους, διέλυσε τα πάντα, ενεργώντας αντιστρόφως ανάλογα των συμφερόντων του λαού και του Έθνους.Δεν τους ενδιαφέρει να δούν την "εναλλακτική λογική" των πραγμάτων γιατί πολύ απλά είναι προσηλωμένοι στο κόμμα τους.Τι και αν τους λές το προφανές, δεν καταλαβαίνουν. Δεν μπορούν να κρίνουν με βάση την λογική γιατί υπάρχει σοβαρότατη έλλειψη κριτικής ικανότητας η οποία είναι αποτέλεσμα ελλιπούς κοινωνικής μόρφωσης. Πόσο μάλλον δε, όταν το κόμμα, έχει εξυπηρετήσει κάποιο προσωπικό συμφέρον (δουλειά,ρουσφέτι κλπ). Τότε μιλάμε με σιγουριά για ένα μεγάλο ατόπημα της εκλογικής διαδικασίας.


2) Ψήφος συμφερόντων.


Είναι σαφές ότι το χρήμα κυβερνάει τον πλανήτη. Έτσι για τους πλουσίους, είναι ένα στοίχημα η επόμενη κυβέρνηση. Κατά πόσον δηλαδή, θα εκπληρώσει τις επιχειρηματικές τους φαντασιώσεις. Με το αζημίωτο φυσικά, γιατί η διαδικασία είναι δούναι και λαβείν. Η "επόμενη κυβέρνηση" βλέπει τον επιχειρηματία ώς δεξαμενή ψήφων και ο εκάστοτε επιχειρηματίας την κυβέρνηση ώς μέσο επιπλέον πλουτισμού.Άρα είναι όλοι τους ευχαριστημένοι και επιπλέον, είναι αδιανόητο να πιστεύει κάποιος, ότι ο επιχειρηματίας που έχει στην δούλεψή του εκατοντάδες ή και χιλιάδες εργαζομένους, δεν θα τους δώσει "γραμμή" για την επερχόμενη εκλογική διαδικασία. Μια γραμμή που θα είναι σαφέστατα απειλή, με τον μανδύα της συμβουλής. Η πλειοψηφία των εργαζομένων θα αντιδράσει θετικά φυσικά, για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν θέλουν να χάσουν την εργασία τους. Άλλωστε δεν είναι και τίποτα η απόλυση μερικών υπαλλήλων και αντικατάστασή τους με άλλους. Η Νέα Τάξη μετράει αριθμούς, όχι ανθρώπους.





3) Ψήφος χειραγώγησης


Όσοι πολίτες δεν βρίσκονται στις προαναφερθείσες κατηγορίες, είναι ο επόμενος στόχος χειραγώγησης. Ναι, γνωρίζει το νεοταξικό σύστημα ότι υπάρχουν και ανένταχτοι,αντισυστημικοί και σκληροί ψηφοφόροι που γνωρίζουν το βρώμικο παιχνίδι. Πολίτες πολιτικοποιημένοι και όχι κομματικοποιημένοι. Πολίτες που μένουν πιστοί στα ιδανικά και τις ιδέες τους για το Έθνος τους, την κοινωνία τους και την ανθρώπινη αλληλεγγύη τους. Την οικογένεια , τα ήθη και τα έθιμά τους. Έτσι το σύστημα θα προσπαθήσει να κάμψει και αυτήν την αντίσταση προσπαθώντας να τους χειραγωγήσει. Το μεγαλύτερο όπλο χειραγώγησης του κόσμου, είναι τα ΜΜΕ.Κανάλια,εφημερίδες και δημοσιογράφοι της πλάκας, οργανώνονται κυρίως προεκλογικά, για να διαλύσουν κάθε αμφιβολία του κόσμου και να παρουσιάσουν την κυβέρνηση (ή το αγαπημένο κόμμα) ώς μεσσία και ως μοναδική επιλογή. Αποκρύπτουν αλήθειες βρώμικες,παρουσιάζουν απόψεις (όχι γεγονότα) ,βάζουν διλλήματα, δημιουργούν εντυπώσεις και αναμοχλεύουν καταστάσεις. Η προπαγανδιστική τους λειτουργία μόνο δημοσιογραφική δεν θεωρείται και αντίκειται στον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Από πότε οι δημοσιογράφοι εκφέρουν άποψη; Από πότε οι δημοσιογράφοι παρουδιάζουν ειδήσεις κατά το δοκούν; Μα φυσικά από τότε που έγινε η "ενημέρωση" γρανάζι της παγκοσμιοποίησης..Της Νέας Τάξης Πραγμάτων..


Με αυτούς τους λόγους  παραπάνω, είναι αδιανόητο να νομίζει κάποιος ότι οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, εκλέγονται με την "δύναμη του λαού". Εκλέγονται με την δύναμη των συμφερόντων και του χρήματος. Έτσι καταρρίπτεται η λογική της εκλογικής και δημοκρατικής πλειοψηφίας. Η δικαιοσύνη και η λογική, πνίγονται στην λογική της πλειοψηφίας, μιας πλειοψηφίας που εύκολα εξαγοράζεται. 

Η Νέα Τάξη είναι στυγνή και εξαγοράζει ψυχές και συνειδήσεις. Θα δυσκολευτεί να εξαγοράσει...ψήφους;

Συγγραφέας/Αρθρογράφος: Υδρογόνο



ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 :Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών


Πιστεύω στην Ελλάδα  

Ψηφίζω Χρυσή Αυγή

Το Πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής 

για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα

Γ. Πετρόχειλος: Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή 

(προεκλογικό σποτ Νο2)




Με εκβιασμούς, φόβο ή ακόμα και ψεύτικες ελπίδες, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ προσπαθούν να διασώσουν το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα στο οποίο ανήκουν. Καλλιεργούν την πόλωση και την τρομοκρατία στους Έλληνες ώστε να τους πείσουν ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

Δυστυχώς όμως για κείνους και ευτυχώς για τον Ελληνισμό, σήμερα υπάρχει ένα πραγματικά ασυμβίβαστο Κίνημα με ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι δεν λυγίζουν μπροστά στην αμαρτωλή τους εξουσία.

Υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΦΩΝΗ που είναι και η μεγάλη ελπίδα Αντίστασης σε τοκογλύφους και μπολσεβίκους.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ: Μαυρίστε τον εθνομηδενισμό της αριστεράς. Μαυρίστε τις ψεύτικες υποσχέσεις των «σοσιαλιστών» με τις μεγάλες καταθέσεις και τις μετοχές.

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΝΔ: Μαυρίστε τους όψιμους «αντικομμουνιστές, τους πατριδοκάπηλους παλιάτσους της χαζοδεξιάς που μόλις χθες θυμήθηκαν την λαθρομετανάστευση και τον «κομμουνιστικό κίνδυνο».

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα της Πατρίδας. Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να γκρεμίσει την Δικτατορία των διεφθαρμένων.

Στις 25 Ιανουαρίου ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ – Δυναμώνουμε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα για να ανακαταλάβουμε την Πατρίδα μας από τους προδότες και τους κλέφτες.

Στις 25 Ιανουαρίου 
όσοι ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ στην Ελλάδα, 
ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!


Νίκος Κωνσταντίνου



ΠΑΡΟΝ: Εκτίμηση ΝΔ: "Χάνουμε κατά κράτος από το ΣΥΡΙΖΑ... Η Χρυσή Αυγή είναι πανίσχυρη και με υψηλότερα ποσοστά από ότι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις"




Ένα πολύ ενδιαφέρον παραπολιτικό σχόλιο δημοσίευσε το "ΠΑΡΟΝ" την προηγούμενη Κυριακή με εκτιμήσεις που κάνουν από το επιτελείο της ΝΔ και τις όποιες προσδοκίες που έχουν πια εκμηδενιστεί από την υπάρχουσα πολιτική συγκυρία.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα το αποτέλεσμα της πρώτης θέσης έχει ήδη κριθεί και αρχίζουν σιγά, σιγά και το "χωνεύουν" και στη ΝΔ.

Χαρακτηριστικά γράφει η εφημερίδα:


Ο... φόβος της μεγάλης ήττας στις επικείμενες εκλογές διαπερνά τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας! Πρώην υπουργοί, βουλευτές και κομματικά στελέχη δεν συμμερίζονται -θεωρούν αβάσιμη- την αισιοδοξία του Μεγάρου Μαξίμου ότι «η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι αναστρέψιμη» και ως εκ τούτου όλα είναι ανοιχτά.

Αντίθετα, πιστεύουν ότι η πρώτη θέση έχει κριθεί και δεν κρύβουν τις ανησυχίες τους για το ενδεχόμενο το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ να αυξηθεί περαιτέρω. Κάτι που, όπως είναι φυσικό, θα προκαλέσει ισχυρές αναταράξεις και θα φέρει τον Αντ. Σαμαρά σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση.

Λόγω και της πόλωσης, η συσπείρωση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας έχει φτάσει πλέον κοντά στο 80%, κατά συνέπεια έχει ελάχιστα περιθώρια βελτίωσης, καθώς αποκλείεται να υπερβεί το 85%. Αυτό σημαίνει ότι το ποσοστό που μπορεί να επιτύχει έχει «ταβάνι»


Ο εφιάλτης της ΝΔ μεγαλώνει ακόμη περισσότερο, από την παραδοχή ότι η Χρυσή Αυγή ατσαλώνει τα ποσοστά της, καθώς έχει πιστούς οπαδούς που δεν είναι διατεθειμένοι να χαρίσουν την ψήφο τους στα μνημονιακά κόμματα.

Τέλος, υπάρχει και ο παράγοντας Χρυσή Αυγή, απ’ όπου ήλπιζαν στη Νέα Δημοκρατία να αντλήσουν ψηφοφόρους, εξ ου και τις τελευταίες ημέρες ο κ. Σαμαράς αναπτύσσει μια «σκληρά δεξιά» ρητορική και επιχειρηματολογία, με αναφορές στη λαθρομετανάστευση, την τρομοκρατία, την Εκκλησία κ.ά. 

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η νεοναζιστική οργάνωση κρατάει δυνάμεις παρά το γεγονός ότι η ηγεσία και τα περισσότερα από τα βασικά στελέχη της βρίσκονται στις φυλακές Κορυδαλλού με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης. 

Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας εκτιμούν ότι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στις εκλογές θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις, διότι μεγάλος αριθμός ψηφοφόρων αποφεύγει να δηλώσει ευθέως την προτίμησή του 

Στις 25 Ιανουαρίου γράφουμε τον επίλογο - εφιάλτη τους.