ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Λάμπρος Φουντούλης: Ο Αγώνας μας θα είναι νικηφόρος! ΒΙΝΤΕΟ



Δήλωση σχετικά με την προκήρυξη των εθνικών εκλογών για τις 25 Ιανουαρίου έκανε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, στην οποία παρουσίασε εν συντομία το σχέδιο του Κινήματος μας για την Ελλάδα του αύριο. 

Επίσης, αναφέρθηκε και στις συνθήκες κάτω από τις οποίες είμαστε αναγκασμένοι να διεξάγουμε την προεκλογική μας εκστρατεία, καθώς η απερχόμενη κυβέρνηση φρόντισε να κλείσει στη φυλακή τον Αρχηγό, βουλευτές και μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου, σε μια προσπάθεια να φιμώσει την μόνη πραγματική φωνή αντίστασης, σε συνδυασμό με τη συνωμοσία σιωπής από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. 

Τέλος, κάλεσε όλους τους Χρυσαυγίτες, αλλά και όλους τους Έλληνες που επιθυμούν να δουν και πάλι την Ελλάδα κυρίαρχο κράτος και τον Λαό μας περήφανο ξανά, να δηλωθούν ως εκλογικοί αντιπρόσωποι ώστε κανείς να μην μπορέσει να αλλοιώσει την Λαϊκή Βούληση.


Αυτοί απαίτησαν να αποκλειστεί η Χρυσή Αυγή - Εμείς απαιτήσαμε να μην πάρουν λεφτά από τον Ελληνικό Λαό!

Διακομματική επιτροπή εκλογών

Διακομματική Επιτροπή πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του υπουργού Εσωτερικών, Μιχάλη Θεοχαρίδη η οποία συνεδρίασε στο Υπουργείο Εσωτερικών, για τις Βουλευτικές Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. 

Προσήλθαν όλοι εκπρόσωποι των κομμάτων σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, καθώς δεν υπήρχαν κάμερες να καλύψουν το καθημερινό σόου που δίνουν νυχθημερόν στα τηλεοπτικά πάνελ. 

Tον Λαϊκό  Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή εκπροσώπησαν το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, Μιχαήλ Γιαννόγκωνας, και ο Συναγωνιστής, Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος.

Τα θέματα που συζητήθηκαν στην πρώτη Συνεδρίαση ήταν:

1) Ο καθορισμός των όρων προβολής των κομμάτων στα ΜΜΕ: Φυσικά τα κόμματα της κλεπτοκρατίας συμφώνησαν στα δεδομένα της διαδικασίας  της Επιτροπής να μοιράσουν τον τηλεοπτικό χρόνο. Οι «δημοκράτες» του ΚΚΕ ζήτησαν να μη δοθεί στη Χρυσή Αυγή χρόνος προβολής στα ΜΜΕ, με το επιχείρημα ότι έχει γίνει αναστολή χρηματοδότησης. Βέβαια ουδείς αντελήφθη τι σχέση η αντισυνταγματική αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, με τον τηλεοπτικό χρόνο, αλλά όπως είναι γνωστό «ο κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα».

Με την συγκεκριμένη άποψη συντάχθηκε μονάχα ο εκπρόσωπος του «Ποταμιού», υπερασπιζόμενος προφανώς την βούληση του Μπόμπολα και του MEGA, να μην προβάλλει εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.


2) Τηλεμαχίες πολιτικών αρχηγών: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε να υπάρξουν δυο debates, ένα μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ένα μεταξύ των κομμάτων. Η πρόταση δεν έγινε δεκτή από τους εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας, αφού όπως ειπώθηκε «δεν θα το άντεχε ο Αντώνης». 

Εν τέλει ουσιαστικό θέμα συζήτησης δεν υπήρχε, αφού ουδείς μπόρεσε να απαντήσει στην ερώτηση πώς γίνεται να συζητάμε για «δημοκρατικές διαδικασίες» και «debate», ενώ ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στη φυλακή χωρίς κανένα στοιχείο εις βάρος του και με «εντολή Σαμαρά».


3) Χρηματοδότηση των κομμάτων: «Πολλά τα λεφτά Άρη» - Εκεί  σοβάρεψαν τα πράγματα... Πρώτοι - πρώτοι οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ πετάχτηκαν και απαίτησαν μαζί με τις «δημοκρατικές δυνάμεις» να μοιραστούν άμεσα τα κάποια εκατομμύρια ευρώ από τον απλό κοσμάκη τα οποία δήθεν δικαιούνται. 

Εκεί έγινε παρέμβαση από τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι ζήτησαν ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ και τα λεφτά που αντιστοιχούν σε κάθε κόμμα να μοιραστούν σε μορφή επιδόματος σε πολύτεκνες οικογένειες.

4) Ψήφος των νέων 18 ετών: Ίσως το πιο σοβαρό θέμα από όλα που συζητήθηκαν ήταν η ψήφος των νέων που έκλεισαν το 18ο χρόνο της ηλικίας τους και έχουν δικαίωμα ψήφου. Όμως στο συγκεκριμένο ζήτημα υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα, καθώς οι εκλογικοί κατάλογοι ενημερώνονται μετά την 1η Φεβρουαρίου και ο Αντωνάκης φοβάται την ψήφο των νέων. 

Παρότι όλοι απαίτησαν να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα και ο υπουργός δεσμεύτηκε να το ερευνήσει, δεν αναμένεται να βρεθεί αυτή η λύση, αφού σε αυτές τις ηλικίες η ΝΔ «πατώνει». 



ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ.




Σήμερα τα φώτα κι ο φωτισμός

η χαρά μεγάλη κι ο αγιασμός.

Κάτω στον Ιορδάνη τον ποταμό

κάθετ’ η κυρά μας η Παναγιά.

Όργανo βαστάει, κερί κρατε

και τον Αϊ-Γιάννη παρακαλεί.


‘Αϊ-Γιάννη αφέντη και βαπτιστή

βάπτισε κι εμένα Θεού παιδί.

Ν’ ανεβώ επάνω στον ουρανό

να μαζέψω ρόδα και λίβανο.


Καλημέρα, καλημέρα,

Καλή σου μέρα αφέντη με την κυρά.




Αυτήν την σπουδαία μέρα για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία η Χρυσή Αυγή εύχεται το φως του Θεού και της Ελλάδας να οδηγεί τον λαό μας.

Απέναντι στις ξένες δυνάμεις και τους εγχώριους υποτακτικούς τους που καταδυναστεύουν την Πατρίδα μας υψώνουμε σθεναρή φωνή Αντίστασης παρά την παράνομη φυλάκισή μας.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

 - Η Θεία φώτιση οδηγεί τους Έλληνες σε ένα ελεύθερο μέλλον. Η σημερινή κυβέρνηση  που έχει ξεπουλήσει τα πάντα στους ξένους τοκογλύφους, τους νταβατζήδες εργολάβους και τους λαθρομετανάστες θα πάρει την απάντηση που της αρμόζει στις 25 του Γενάρη υπό το βάρος της προδοσίας της.