ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Μόνο μια δυνατή Χρυσή Αυγή μπορεί να σταματήσει τον Σύριζα - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου




Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Ευχές ολόθερμες από το κελί μιας φυλακής όπου άδικα παραμένω κρατούμενος ενός φαύλου καθεστώτος για το έτος 2015. Ευχές προς όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, προς το λαό μας τον υπερήφανο, μα αλίμονο μοιραία παθητικό απέναντι στην ξενόδουλη εξουσία.

Εύχομαι το 2015 να αφήσει πίσω του τα χρόνια της υποταγής και να επιστρέψει η εθνική αξιοπρέπεια στη χώρα των Ελλήνων. Να γίνει παρελθόν το καθεστώς των μνημονίων και η εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας με την υπογραφή αυτών, που δυστυχώς κυβερνούν τον τόπο. 

Να γίνει παρελθόν η φτώχεια, που όμοια διαφθείρει με τον πλούτο τους ανθρώπους και τους κάνει ανήμπορους να αντισταθούν στην απάνθρωπη εξουσία. Αυτό μπορεί να συμβεί όχι με τις αλχημίες των αριθμών στις οποίες επιδίδονται τόσο οι εγχώριοι, όσο και οι ξένοι τοκογλύφοι. Προπαντός όμως, πέρα από τα υλικά αγαθά αυτό που προέχει είναι η επιστροφή στα Ιδανικά. Να σταματήσει ο λαός μας να είναι μία έρημος χώρα από Ιδέες και Αξίες και όλοι να τρέχουν για το γέννημα του Σατανά, που δεν είναι άλλο από το χρήμα! 

Οι Έλληνες να αντιληφθούν πως αξίζουν μόνο αυτά τα οποία δεν αγοράζονται ούτε πουλιώνται!

Η μόνη διέξοδος για να ξεφύγει η χώρα από την οικονομική κρίση, από την ανέχεια και τον ζόφο είναι να αντιληφθεί ότι καλές ημέρες θα έρθουν μόνο με επιστροφή στην παραγωγή, στην πραγματική οικονομία και όχι με τα δάνεια των διεθνών αφεντικών του χρήματος, οι οποίοι μας θέλουν να είμαστε διαρκώς υποτεταγμένοι. 

Μία επιστροφή του Έθνους στα Ιδανικά πέρα από τους αριθμούς και τις διαστροφές της οικονομίας των απατεώνων, θα είναι και μία πραγματική επιστροφή στην πολιτική.

«Καλές ημέρες» θα έρθουν μόνο με επιστροφή στην παραγωγή, στην πραγματική οικονομία και όχι με τα δάνεια των διεθνών αφεντικών του χρήματος οι οποίοι μας θέλουν να είμαστε διαρκώς υποτεταγμένοι. Μία επιστροφή του Έθνους στα Ιδανικά πέρα από τους αριθμούς και τις διαστροφές τις οικονομίας των απατεώνων, θα είναι και μία πραγματική επιστροφή στην πολιτική.

Όπως όλοι γνωρίζετε το καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου έπεσε και στις 25 Ιανουαρίου έχουμε εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία κάνει μία βρώμικη προπαγάνδα με σημαία της τον φόβο και σύνθημα ή Σαμαράς ή χάος. Πρόκειται για μια αρρωστημένη μεσσιανική νοοτροπία βαθειά ασθενών ατόμων, την οποία νοοτροπία εμείς γνωρίσαμε και γνωρίζουμε με την άδικη και συνεχιζόμενη φυλάκισή μας. 

Μόνο σε μία τυραννία είναι δυνατόν να συμμετέχει ένα κόμμα στις εκλογές, έχοντας στην φυλακή την ηγεσία του και φτάνοντας μέχρι το παράλογο σημείο βουλευτές οι οποίοι δεν ευρίσκονται στην φυλακή να μην έχουν δικαίωμα δημόσιου λόγου!!! Αυτά δεν μπορούν να συμβαίνουν σε μία δημοκρατία. Αυτά συμβαίνουν στην χούντα Σαμαρά- Βενιζέλου.


Πέρα για πέρα υποκριτικός και ο δεκαετίες ολόκληρες καθυστερημένος αντικομμουνισμός της Ν.Δ. Λένε στους Έλληνες ότι πρέπει να την ψηφίσουν για να μη έρθει ο κομμουνισμός… Μα αυτοί δεν κυβερνούσανε μαζί με την ΔΗΜΑΡ; Κομμάτι και εξέλιξη του ΚΚ εσωτερικού δεν είναι η ΔΗΜΑΡ; Επώνυμα στελέχη της Ν.Δ. μιλούν ακόμη και για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί δεν υπάρχει κομμουνιστικός κίνδυνος; 

Για την κουτάλα της εξουσίας ο Σαμαράς και οι αυλικοί του όχι με κομμουνιστές μπορούν ακόμη και να συγκυβερνήσουν, αλλά και με τον διάβολο ακόμα. Μη ξεχνάμε άλλωστε, ότι τον ΣΥΡΙΖΑ τον οδήγησε στα πρόθυρα της εξουσίας το καθεστώς του μνημονίου, ο ίδιος ο Σαμαράς με τα έργα και τις ημέρες του. Για αυτό και είναι οι πλέον ακατάλληλοι για να σταματήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο μία δυναμική εθνική αντιπολίτευση, μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να πολεμήσει τον μαρξιστικό εθνομηδενισμό του ΣΥΡΙΖΑ και όχι οι φιλελεύθεροι εθνομηδενιστές της κεντροδεξιάς. Άλλωστε εμάς πολέμησε η Ν.Δ., όχι τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Εμάς μας έβαλε στην φυλακή και τον ΣΥΡΙΖΑ τον πάει για εξουσία. Αυτοί λοιπόν θα μας σώσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ; Όσοι ζωντανοί, όσοι έχουν ψυχή δυνατή και καρδιά ελληνική να ξεπεράσουν τον φόβο και τους εκβιασμούς, έχουν μόνον έναν δρόμο: Την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για μία αληθινά εθνική πολιτική.

Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙAΚΟΣ
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού


ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ



Εφόσον η παράγκα του Παναθηναϊκάκια δεν μπόρεσε να στείλει όλη την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φυλακή οι απερχόμενοι τους τιμώρησαν!

Και ενώ όλος ο Ελληνικός λαός διαμαρτύρεται για την χασούρα του μισθού και της ζωής του από τις μνημονιακές επιλογές των συγκυβερνήσεων του συνόλου του πολιτικού συστήματος, διαμαρτύρεται και για την επιλεκτική, από μέρους των δικαστών, εφαρμογή των νόμων. Αλλά τον λαό δεν τον ακούει κανείς. Εκείνους;
 
Έγγραφο με το οποίο εκφράζει τη δυσαρέσκειά των δικαστικών για τη μη καταβολή των αναδρομικών τους έστειλε στον υπουργό Δικαιοσύνης η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

Το έγγραφο αναφέρεται και γενικότερα στις εκκρεμότητες που παραμένουν σε σοβαρά θεσμικά ζητήματα του κλάδου λόγω της προκήρυξης βουλευτικών εκλογών. Μεταξύ αυτών η συμπλήρωση των κενών οργανικών θέσεων πρωτοδικών, οι κανονισμοί των δικαστηρίων και τα αναδρομικά μετά τις αποφάσεις του Μισθοδικείου.

Για το ζήτημα των αναδρομικών, η Ένωση μεταξύ των άλλων αναφέρει: «Θα θέλαμε και πάλι να σας μεταφέρουμε την έντονη δυσαρέσκεια όλων των δικαστικών λειτουργών, για τους χειρισμούς και τις ρυθμίσεις, σχετικά με την καταβολή των αναδρομικώς οφειλομένων διαφορών των ποσών, που είχαν παρακρατηθεί για το χρονικό διάστημα από 1.8.2012 έως 30.6.2014».

Εξαπάτησαν και τους δικαστικούς, που τόσο τους χρησιμοποίησαν στην βρώμικη υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Θα στεναχωρηθούν αν εξαπατήσουν εσένα που πίστεψες τα ψεύδη τους κατά εξ
ακολούθηση; 

ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΗ – Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Θοδωρής Τσέλας