ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Stratfor: Η Χρυσή Αυγή είναι το πρόσωπο της Ελληνικής Αντίστασης απέναντι σε Μνημόνια και λαθρομετανάστευση

Stratfor: Η Χρυσή Αυγή είναι το πρόσωπο της Ελληνικής Αντίστασης απέναντι σε Μνημόνια και λαθρομετανάστευση


Ανάλυση για τα πολιτικά πράγματα της χώρας δημοσίευσε το γνωστό Ινστιτούτο Stratfor, εστιάζοντας στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο πλήττει την Ελλάδα και προκαλεί το κλείσιμο των ευρωπαϊκών συνόρων.

Όπως αναφέρει το Ινστιτούτο η ήδη αφόρητη κατάσταση με τους λαθρομετανάστες θα επιδεινωθεί, δεδομένου ότι οι λαθρομεταναστευτικές ροές θα ενταθούν και επιπλέον τα ευρωπαϊκά κράτη αρνούνται να απορροφήσουν κομμάτι αυτής της κρίσης. «Πλέον υπάρχει πιθανότητα μεγάλος αριθμός μεταναστών να μείνει εγκλωβισμένος στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το Stratfor.

Το καπιταλιστικό αυτό Ινστιτούτο, βεβαίως, δεν άρχισε να ενδιαφέρεται για τα δεινά που περνάνε οι Έλληνες. Άλλος είναι ο λόγος, που έγινε η συγκεκριμένη ανάλυση... και φαίνεται αμέσως μετά.

Το Ινστιτούτο, λοιπόν, αμέσως μετά έρχεται στα πολιτικά πράγματα της χώρας, παρατηρώντας ότι το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πλέον όλα τα κόμματα στη Βουλή είναι μνημονιακά, απονέμει και επισήμως στην Χρυσή Αυγή τον τίτλο της Εθνικής και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Σας παραθέτουμε τα επίμαχα αποσπάσματα:

«Η αύξηση του αριθμού των μεταναστών θα αυξήσει το αντιμεταναστευτικό αίσθημα, κάτι που θα μπορούσε εύκολα να στρέψει τον ελληνικό λαό κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του κυβερνητικού εταίρου, τους ΑΝΕΛ. Οι μεταρρυθμίσεις δημιουργούν λαϊκή αντιπάθεια, η οποία υπονομεύει τα κόμματα του κατεστημένου... ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε άλλη επιλογή από το να υιοθετήσει τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούσαν οι πιστωτές και έτσι κατά κάποιον τρόπο εντάχθηκε και αυτός σε αυτό που θεωρείται κατεστημένο. Όμως καθώς το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να αποτελεί τώρα μέρος του κατεστημένου και συνδέεται με τα μέτρα λιτότητας, έχει δημιουργηθεί μια ευκαιρία στο πολιτικό σκηνικό για ένα ακραίο κόμμα που ίσως γίνει το «πρόσωπο» της ελληνικής αντίδρασης.»

Το ζητούμενο, λοιπόν, δεν είναι το αν θα καταστραφεί η χώρα, αν θα πεινάσουν οι Έλληνες ή αν θα έχουμε μία ραγδαία αύξηση της σκληρής εγκληματικότητας. Το ζητούμενο είναι ότι απειλείται το κατεστημένο των υπηρετών της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Το μνημόνιο κατέστρεψε τους πολιτικούς απατεώνες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και μέσα από τις στάχτες τους αναδύθηκαν οι επίσης πολιτικοί απατεώνες του Σύριζα και των Ανέλ. Όμως τώρα οι διεθνείς τοκογλύφοι βλέπουν ένα πραγματικά Λαϊκό Κίνημα, το οποίο δεν διαθέτει εξαρτήσεις, αλλά αντιθέτως έχει αντέξει την πολεμική χρόνων από ολόκληρο το καθεστώς, να μεγαλώνει διαρκώς.

Αυτός είναι και ο τρόμος όσων εποφθαλμιούν την Πατρίδα μας και τον Λαό της. Τρέμουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής, της μοναδικής πολιτικής δύναμης που εκπροσωπεί τα συμφέροντα του Ελληνισμού Και ακόμα περισσότερο τρέμουν το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να κάνουν το Κίνημα να λυγίσει από τις συνεχείς πολιτικές διώξεις, τη λάσπη και την τρομοκρατία τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ