ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Ο νόμος «τακίγια» του Ισλάμ και η άγνοια των τουρκοκάναλων

Ο νόμος «τακίγια» του Ισλάμ και η άγνοια των τουρκοκάναλων
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα με ρεπορτάζ τους τα τουρκοκάναλα προσπαθούν να μας παρουσιάσουν τους μουσουλμάνους που ζουν παράνομα στην χώρα μας ως αθώες περιστερές. 

Έτσι πολύ πρόσφατα τηλεοπτικός σταθμός που έχει ως μεγαλομέτοχο επιχειρηματία με ζωτικά οικονομικά συμφέροντα στην Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, δυο χώρες που χρηματοδοτούν την ισλαμική τρομοκρατία, στο δελτίο ειδήσεων του παρουσίασε ιμάμη-ιεροκήρυκα σε ημιπαράνομο σουνιτικό τζαμί στο κέντρο της Αθήνας να κηρύττει προς τους πιστούς μουσουλμάνους την απέχθεια προς τους Ταλιμπάν, την Αλ Κάϊντα και το Ισλαμικό Κράτος, χαρακτηρίζοντας τους οπαδούς αυτών των οργανώσεων ως τρομοκράτες και κακούς μουσουλμάνους που πρέπει να παταχθούν.

Ο προφανώς αμόρφωτος δημοσιογράφος του συγκεκριμένου τουρκοκάναλου αγνοώντας τον μουσουλμανικό νόμο «τακίγια» δεν φρόντισε να κάνει διευκρινιστικές ερωτήσεις στον ιμάμη και στους παρευρισκόμενους πιστούς στο τζαμί, ερωτήσεις όπως π.χ. εάν γνωρίζουν όλοι αυτοί την σημασία του τακίγια και την γνώμη τους περί αυτού. Διότι όποιος δεν γνωρίζει ή δεν θέλει να γνωρίζει τα «μυστικά» του Κορανίου, σε συζητήσεις ή συνεντεύξεις με μουσουλμάνους δεν μπορεί να έχει καμία τύχη. Και εξηγούμεθα.

«Τακίγια» είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των μουσουλμάνων και διδάσκεται από αυτούς τους ιμάμηδες με τους οποίους συνεντευξιάζονται τα τουρκοκάναλα. Τακίγια σημαίνει «σοφή περίσκεψη» ή «απόκρυψη» της θρησκευτικής τους ομολογίας ή των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων όταν οι συνθήκες του περιβάλλοντος είναι δυσμενείς. 

Αναμεμιγμένοι ως μειονότητα στον κόσμο των «απίστων» οι μουσουλμάνοι αποκρύπτουν το αληθινό τους ισλαμικό πρόσωπο και τούτο κατ’ αυτούς αποτελεί προσταγή του προφήτη τους. 

Τουτέστιν επιτρέπεται από το Κοράνι στους μουσουλμάνους να λένε ψέμματα μέχρι αηδίας, φτάνει με αυτό τον τρόπο να προστατεύουν την ζωή τους, την ιδεολογία τους, αλλά και τις τρομοκρατικές πεποιθήσεις των συνοδοιπόρων τους και των ιδίων.

Εις εκ των σπουδαιότερων θεολόγων του Ισλάμ, ο Αλ Γκαζάλι (1059-1111) συνοψίζει τον νόμο τακίγια ως εξής: «Πρέπει να ξέρεις ότι το ψέμμα δεν είναι λάθος. Όταν το ψέμμα είναι ο μοναδικός τρόπος για να επιτευχθεί αποτέλεσμα, τότε επιτρέπεται. Για αυτό πρέπει να λέμε ψέμματα, όταν η αλήθεια θα μας οδηγήσει σε δυσάρεστα αποτελέσματα».

Το καλό αποτέλεσμα για το Ισλάμ και τις τρομοκρατικές αιρέσεις του είναι η παγκόσμια κυριαρχία αυτής της θρησκείας. Προς τον σκοπό αυτό τα πάντα επιτρέπονται στους πιστούς του Ισλάμ για να νικήσουν τους εχθρούς τους, ήτοι βιασμοί, αποκεφαλισμοί, τρομοκρατικές ενέργειες, δολοφονίες, σκλαβοπάζαρα γυναικών κ.α. Το Κοράνιο τους επιτρέπει να λένε ψέμματα, να μην τηρούν το λόγο τους και να σκοτώνουν χωρίς μετάνοια. Για αυτό και οι διάφοροι ιμάμηδες τις τελευταίες ημέρες μετά τις δολοφονικές επιθέσεις στο Παρίσι, για να καλύψουν τα ίχνη των τρομοκρατικών πεποιθήσεων τους και συνεπικουρούμενοι από τα τουρκοκάναλα και τα σιωνιστικά ΜΜΕ, προσπαθούν να πείσουν ότι το Ισλάμ είναι μια ειρηνική και ανεκτική θρησκεία και ότι οι μουσουλμάνοι δεν θέλουν να βλάψουν κανένα.

Ο νόμος του ψέμματος «τακίγια» είναι τόσο παλαιός όσο και το Ισλάμ, προφανώς όμως αυτός ο νόμος δεν έχει φτάσει στα αυτιά των πολιτικάντηδων και των δημοσιογράφων των τουρκοκάναλων. Διότι οι ισλαμολάγνοι πολιτικάντηδες και οι δουλοπρεπείς και αμόρφωτοι δημοσιογράφοι δεν θέλουν να πιστέψουν ότι για το Ισλάμ, κυρίως το σουνιτικό Ισλάμ, ισχύει αυτό που κηρύττουν οι ιμάμηδες στα παράνομα τζαμιά, όταν δεν είναι εκεί οι κάμερες των τουρκοκάναλων: «Εξαπάτηση, πανουργία, συνωμοσία, απάτη, κλεψιά και δολοφονία είναι τα μέσα για την διάδοση και επικράτηση του Ισλάμ».

Γ. Λιναρδής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ