ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΑΙΜΟΣ BLOG ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΤΟΣ 2022, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ



Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του.Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την ιστορία του.Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μια νέα παιδεία, να επινοήσει μια νέα ιστορία ...Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν.Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα».Δεν είναι κακό να μην αισθάνεται κανείς Έλληνας, όπως και να πιστεύει άκριτα, όπου αυτός θέλει, τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι άλλωστε το κάνουν αυτό, κακό είναι να διαστρεβλώνει την αλήθεια με ανύπαρκτες γνώσεις και ψεύδη! ”Το πολιτικό σύστημα θριαμβεύει επειδή είναι μια ενωμένη μειοψηφία που ενεργεί εναντίον μιας διαιρεμένης πλειοψηφίας.”

Τα κόμματα αντανακλούν κοινωνικές πραγματικότητες και ιδεολογικές αφετηρίες. Και μονάχα όταν η ίδια η κοινωνία τα απορρίψει, περνούν στην Ιστορία.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Ο ΔΟΛΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ,Η Αρκούδα Βρυχάται



Αλήθεια αναρωτιόμαστε τι θα συνέβαινε αν καταρρίπταμε κάθε φορά Τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος που περνούσε ξυστά από τον εναέριο χώρο μας. Και φυσικά εδώ δεν ομιλούμε για διακριτική παραβίαση, αλλά για αεροσκάφη που έφθασαν μέχρι τη Μύκονο.

Σίγουρα το Αιγαίο θα είχε γεμίσει με ατράκτους καταρριφθέντων αεροσκαφών.Όμως οι Τούρκοι δεν δίστασαν να καταρρίψουν το Ρωσικό μαχητικό μόνο και μόνο επειδή άγγιξε τον δικό τους εναέριο χώρο και φυσικά την επόμενη στιγμή ως γνήσιοι θρασύδειλοι και «γιαλαντζί δερβίσηδες» κούρνιασαν στην αγκαλιά του ΝΑΤΟ για προστασία.

Η πράξη τους αυτή όμως, αποδεικνύει και αποσαφηνίζει κάποιες αλήθειες που εναγώνια όλοι όσοι βρίσκονται πίσω από τον Εμφύλιο στη Συρία προσπαθούν να αποκρύψουν.

Όπως αναφέραμε σε χθεσινό κείμενο, από την αρχή του εμφυλίου και τη γένεση του Ισλαμικού κράτους, οι Τούρκοι έδειξαν την αμέριστη συμπάθεια και υποστήριξη τους, προς τους αιμοσταγείς ψυχωτικούς δολοφόνους. Όχι μόνο τους στήριξαν με πολεμικό υλικό αλλά και αποτέλεσαν το καταφύγιο, το «θέρετρο» ξεκούρασης των τζιχαντιστών εγκληματιών.

Ο λόγος είναι η Ισλαμική θρησκεία;;;; Όχι βέβαια! Πιστέψτε μας ότι για τους Τούρκους, αυτός θα ήταν ο τελευταίος λόγος. Το θέμα είναι λιγάκι πιο περίπλοκο.

Κατ αρχάς ως γνωστό η Τουρκία είναι ένα κράτος το οποίο ποτέ στην ιστορία του δεν σεβάστηκε το Διεθνές Δίκαιο και ποτέ δεν επέδειξε πολιτισμένη και ανθρωπιστική συμπεριφορά. 

Η διαλεκτική και η μεθοδολογία της τόσο εσωτερικά, όσο και σε διεθνές επίπεδο είναι η απειλή, η δολιότητα, η βία, η βαρβαρότητα, η τρομοκρατία, η εθνοκάθαρση, με κυρίαρχο πάντα πρωταγωνιστή έναν λούμπεν όχλο που στρατολογείται γι αυτές τις περιστάσεις

Ίδιος είναι ο όχλος που λυντσάρισε τον Πατριάρχη Γρηγόριο τον Ε’ με αυτόν που επίσης λυντσάρισε τον Μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσόστομο, ίδιος αυτός που σκότωσε, βίασε, πυρπόλησε και κατέστρεψε στα Σεπτεμβριανά του 55, με αυτόν που με στρατιωτικές στολές αποβιβάστηκε το 74 στην Κύπρο και που δολοφόνησε το 96 τους Τάσο Ισαάκ και Σολωμό Σολωμού. Και φυσικά ένα κράτος που διέπετε από αυτές τις αρχές, μόνο συμμορίτες θα μπορεί να εκλέξει για να το κυβερνούν.

Οι συμμορίτες λοιπόν με κύριο κριτήριο τον «παρά» έχουν λόγους και αιτίες να υποστηρίζουν αυτούς που πριν δυο εβδομάδες αιματοκύλησαν τη Γαλλική πρωτεύουσα και απειλούν με παρόμοιες ενέργειες ολόκληρη την Ευρώπη.

Ας αναλύσουμε αυτούς τους λόγους.

Κατ αρχάς σε περίπτωση που τελικά επικρατήσει η Συριακή αντιπολίτευση, η Τουρκία θα επωφεληθεί όσο κανείς άλλος από την μετά Άσαντ εποχή, όχι μόνο στρατιωτικά και πολιτικά, αλλά και οικονομικά.

Δεύτερον οι τζιχαντιστές εφαρμόζουν μια πολιτική γενοκτονίας, εις βάρος του Κουρδικού στοιχείου, κάτι που διευκολύνει υπέρμετρα τους Τούρκους που ατενίζουν εκ του ασφαλούς την εξόντωση ενός πολύ σοβαρού εχθρού τους.

Τρίτον οι τεράστιες ποσότητες πετρελαίου των τζιχαντιστών περνούν και διοχετεύονται λαθραία μέσω της Τουρκίας, αποδίδοντας στους Τούρκους εκατομμύρια δολάρια.

Τέταρτον τα τεράστια κύματα προσφύγων που καταλήγουν καραβοτσακισμένα στα Μικρασιατικά παράλια, απόρροια του Εμφυλίου, χρυσοπληρώνουν τους δουλέμπορους για να περάσουν απέναντι. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνονται δυο οφέλη. Νέα τεράστια ποσά αποκομίζονται από αυτή την παράνομη και κατάπτυστη, πλην όμως άκρως προσοδοφόρα βιομηχανία και επιπλέον χιλιάδες λαθρομετανάστες φορτώνονται στους «γκιαούρηδες» που κυβερνώνται από μια κλίκα ανεύθυνων, ανίκανων και δοσίλογων που δεν είναι σε θέση να διασφαλίσουν τα σύνορα της χώρας τους.

Στα πλαίσια λοιπόν όλων αυτών των προαναφερόμενων αιτίων οι Τούρκοι κατέρριψαν εχθές το Ρωσικό μαχητικό.

Αυτό το γεγονός 
είχε δυο αποτελέσματα

Πρώτον να αναπτερωθεί το σχεδόν καταρρακωμένο, κάτω από το ανηλεές σφυροκόπημα της Ρωσικής αεροπορίας, ηθικό των δολοφόνων του Ισλαμικού κράτους και 

δεύτερον να αποδειχθούν πλέον περίτρανα οι δηλώσεις του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, όσον αφορά την υποστήριξη των τρομοκρατών από κράτη της G20.

Άμεσα ο αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα έσπευσε να δηλώσει την αμέριστη συμπαράστασή του προς τους Τούρκους δηλώνοντας ότι έχουν το δικαίωμα να προστατεύσουν τα σύνορά τους, λησμονώντας ότι μόλις πριν λίγες ημέρες, οι τζιχαντιστές απείλησαν με τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της Ουάσινγκτον.

Επίσης ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, κύριος Γενς Στόλτενμπεργκ, εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς την Τουρκία δηλώνοντας πως το ρωσικό μαχητικό παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο. 

Αφορμής δοθείσης φυσικά, σε μια προσπάθεια εξιλέωσης του ύπουλου και δολίου χτυπήματος εξέφρασε τις ανησυχίες του για τις ρωσικές επιχειρήσεις κοντά στα τουρκικά σύνορα, επισημαίνοντας πως πολλές επιθέσεις από ρωσικά μαχητικά σημειώθηκαν σε περιοχές που δεν ήταν παρόντα στοιχεία του Ισλαμικού Κράτους.

Μήπως εν τέλει επαληθεύονται, όλα όσα αναφέραμε στο χθεσινό κείμενό μας, για τον ρόλο των ψυχωτικών δολοφόνων του Ισλαμικού κράτους και για τα συμφέροντα τα οποία εξυπηρετούν;

Αγαπητοί, οι ΗΠΑ δεν πτοούνται από το λουτρό αίματος στο Παρίσι, δεν πτοούνται από τις φρικαλεότητες και την πρωτόγονη βαρβαρότητα του Ισλαμικού κράτους, δεν πτοούνται ακόμη και εάν αυτοί κατορθώσουν να πνίξουν στο αίμα την Πολιτεία της Καλιφόρνια. Αυτό που προέχει γι αυτούς που κινούν τα νήματα και που δυστυχώς η ανθρωπότητα κρέμεται στο λαιμό τους, είναι ο αφανισμός του Άσαντ και ο τερματισμός της Ρωσικής επιρροής στη Μεσόγειο.

Φυσικά θεωρούμε ότι ο πρόεδρος Πούτιν ο οποίος πολλάκις έχει αποδείξει το σθένος και την αποφασιστικότητα του, δεν θα αφήσει αναπάντητη αυτή την άθλια ενέργεια εκ μέρους της Τουρκίας.

Η Αρκούδα Βρυχάται

Αναμένουμε τις εξελίξεις.

Νικόλαος Παπαδιονυσίου


Για αυτό λύσαξε και χτύπησε ο Ερντογάν …
Τα άλλα είναι για κατανάλωση!


Τα έσοδα της οικογένειας του «Σουλτάνου» χτύπησαν οι Ρώσοι και για αυτόν τον λόγο κατέρριψαν το SU-24…Καταστράφηκαν εκατοντάδες φορτηγά που δεν είναι εύκολο να αντικατασταθούν και βέβαια και οι οδηγοί Τουρκμένοι δεν είναι πλέον τόσοπρόθυμοι οδηγήσουν τα φορτηγά στη Συρία!

Η ζημιά με το λαθρεμπόριο του πετρελαίου είναι μη αντιστρέψιμη και ο Ερντογάν τρελάθηκε. Αν μάλιστα σκεφτούμε την (φήμη) που θέλει να είναι ιδιοκτήτης των φορτηγών και κύριο διακινητή του παράνομου πετρελαίου τον γιο του Ερντογάν αντιλαμβανόμαστε ότι είναι θέμα καθαρά οικογενειακής «εκδίκησης»..

Ο Ερντογάν σε δεξίωση που έδωσε στο προεδρικό παλάτι με αφορμή την ημέρα των δασκάλων, σχετικά με το ρωσικό αεροπλάνο που καταρρίφτηκε είπε: Εμείς δεν θέλουμε να παρουσιαστεί μια τέτοια εικόνα δυστυχώς όμως αισθανόμαστε τον πόνο λόγω αυτού του συμβάντος.

Το συμβάν πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των κανόνων εμπλοκής. Η Τουρκία δεν έχει μίσος απέναντι σε καμιά χώρα. Στη Συρία ο λόγος που δεν προκάλεσε τα σοβαρότερα γεγονότα ήταν η ήρεμη στάση της Τουρκίας. Κανείς να μην αμφιβάλλει ότι η Τουρκία για να μην συμβεί το τελευταίο συμβάν έχει καταβάλλει όλες τις προσπάθειες”.

Τέλος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε ότι η περιοχή των Τουρκμενίων στη Συρία, Μπαγίρμπουτσάκ δεν είναι η περιοχή των τρομοκρατών της ΝΤΑΕΣ αλλά στη συγκεκριμένη περιοχή κατοικούνται μόνο οι Τουρκμένιοι οι οποίοι είναι οι συμπατριώτες και συγγενείς των Τούρκων. Ο Ερντογάν είπε ότι στη συγκεκριμένη περιοχή οι επιθέσεις έχουν στόχο τους Τουκμένιους.

veteranos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΠΡΕΠΗ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ